![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
82anusia
![]() Ciesze sie, ze mialas chwilke aby do nas zajrzec ![]() Daisy do cieplego mleczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
Siasiek super ten kombinezon. Swietny wybor i super cena! Ja sie wlasnie na TEN uslinilam
![]()
#424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za zaproszenia na FB, dodałam wszystkie, tylko muszę obczaić kto jest kto, bo na razie to rozpoznałam Mary i Gusię i Matal to jeszcze kilka dziewczyn przede mną
![]()
#427 |
Wtajemniczenie
|
Daisy nie chce pokazac kmbinezony zebysmy tu nie popadaly z zachwytu
![]() Tak wiec ide spac. D o b r a n o c p c h l y n a n o c ![]()
#428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Siasiek fajny ten kombinezon. Paulizia ten, który ty teraz pokazałaś też jest boski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#430 |
Zadomowienie
|
Mój synuś w tym pluciu i ślinieniu się jest niemożliwy, muszę mu zakładać śliniak, wczoraj zaślinił się prawie po pępek.
I jeszcze wkurza mnie to że za chwilkę czapki, rękawiczki, onuce ............. maskara ja nie lubię zimna.
![]() Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-10-07 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
gusiagatko; AgnieszkaM, 82anusia dziękuje
![]() ![]() ![]() Gusiu a Gabik dopiero poszedł spac ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dopiero Gabika nakarmiłam ![]() Przecież kąpaliśmy ją przed chwilą ![]() Jutro obiecuję zdj zrobić ![]() Kombinezon jest typowo jesienny bo musiałam taki na niedzielę, gdyż spędzimy kilka godz na dworze. Składa się z 2 części, w środku polar pajacowy a na zew nieprzemakalna tkaninka. Siasiu swietny !! Taki męski ![]() ![]() Pierwsze karmienie kaszką za nami ![]() ![]() Dałam ok 50ml i niecałe 2 łyżeczki kaszki... nie była zbyt gęsta.. taka rzadka śmietana... tak ma być? W pierwszej chwili Gabcia doznała szoku a to z powodu tych smoczków kaszkowych - baaardzo jej się lało i dlatego zmieniliśmy na TT 3 (z 1 nie chciało lecieć) Wtrąbiła, że aż miło, potem jeszcze jakies 5min jedno UU i usnęła. Umieram z ciekawości ile pośpi Aha ważyliśmy ją i za 6 dni (bo ostatnio zapomnieliśmy i w sobotę ważyliśmy) przybrała jak w mordę 150g - nie wiem dobrze, źle? dawać dalej kaszki czy nie? Zobaczymy jaka nocka będzie ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Gwiazdunie, idę kąpsiu i spać Dobrej i spokojnej nocki ![]() Zwłaszcza Tymonku MoniK - apeluję daj mamusi pospać ;>
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-10-07 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | ||
Zakorzenienie
|
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Czesc Mamunie, to ja Wasza wylysiala principessina
![]() ![]() przykro mi strasznie, ze prawie w ogole sie nie udzielam, czasem podczytuje Was na telefonie, ale podobnie jak MoniaK w ogole nie sypiam, Flavio zasypia po 24tej w nocy budzi sie co 1,5 godziny i po 7mej juz jestesmy na nogach, szczerze to ledwo zipie...bylismy u pediatry i mowi, ze dobrze przybiera na wadze, porpostu taki jego urok, w ciagu dnia spi 3 razy mniej wiecej po 20 min, wiec w ciagu tych paru chwil nie wiem gdzie mam rece wlozyc, pranie, prasowanie, obiad, podlogi to juz trzeci tydzien nie myje, taki mam syf ![]() pozatym dzis konczymy 5 miesiecy ![]() ![]() widze, ze juz prawie wszystkie dalyscie malym owocki i papki, mi dopiero jak skonczymy 6 miesiecy, nie wiem czemu tak pozno?! pozatym to leci dzien za dniem, ostatnio sama sobie musze radzic, bo maz czesto wylatuje w delegacje i takw ten weekend jestesmy razem, a pozniej leci na tydzien do Hiszpanii, odebralismy fotki z chrztu, wrzucilam pare do albumu, tylko nie przerazcie sie moimi wlosami, bo wygladaja jak przez okno ![]() mary poziomkowa co do ostatniego Twojego komentarza w moim albumie, to ja bardzo chetnie przygarne pare kilo, powiem Ci szczerze ze zle sie czuje psychicznie z ta moja chudoscia, ale nie moge cos przytyc, a niczego sobie nie odmawiam, moze zna ktoras jakas diete cud na przytycie??? moria no i ja moge zaczac szykowac cos cieplejszego dla synka, bo w koncu idzie ochlodzenie ![]() Sasiek sliczny kombinezonik! malutki sie troszke wydaje, nie bedzie za maly?? eweska, ania2631 super macie avatarki ![]() daisyyy ja kaszkami nie pomoge, bo jeszcze nic nie daje malemu, ale pediatra kazal sie zapoznac z lista i zadnych kaszek nie widze, wpierw bede podawac owocki, a pozniej parmezan z oliwa z oliwek z ziemniakiem?!!! toc ten moj synek to normlanie Wloch bedzie hehehe musze sie jednak zapoznac co w Polsce sie daje maluchom, bo ja pojedziemy do Pl to nie chce zeby wybrzydzal!!! ![]() Kochane mam takie pytanko, bo Flavio ma czerwone pachwinki, mialam polski linomag, ale nic nie pomoglo, chyba trzeba jakas specyficzna masc zastosowac, co radzicie???
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2011-10-07 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Kochacie mnie jeszcze?
![]() Byłam na imprezie ![]() Bez Edzika ![]() Pół czasu myślałam tylko o tym, czy nie płacze i że chcę do niego wrócić ![]() Ale i tak było fajnie ![]()
![]() |
#435 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
Tak, teraz jak jestem w domu to chcę mu wynagrodzić moja nieobecność i skupiam na nim i Mai duzo uwagi. Możliwe, że ma skok, w poniedziałek skończy 16 tygodni, więc chyba jakoś ten skok przypada tak. Mam jednak cichą nadzieję, że ma po prostu trochę gorsze dni. Cytat:
Będę zaglądać, a Adaś już miewał gorsze dni przy cycku, tylko wtedy łapał i puszczał co chwilę nie było krzyków i panicznego płaczu. Ja mam nadzieję karmić go do roku. Cytat:
Zdrówka dla Oli, niestety nie doczytałam co się dzieje i udanych zakupów Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Super ten kombinezon Cytat:
Gusia dałabyś radę na pewno. Jeśli cos trzeba zrobić to człowiek zawsze znajduje rozwiązania, motywację i potrafi się zorganizować. ![]() Cytat:
Daisy, mnie się wydaje, że przybiera ładnie, wyjdzie ponad pół kilograma na miesiąc. ![]() ![]() Naskrobałam w klubie co nieco o pracy ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Mamaoptymistka a ja tam zazdroszcze Wam zimy troche mi za nia teskno ja nawet slub bralam zima
![]() ![]() A ja mam Cie w znajomych?? Zapraszam na nowe fotki musze Wasze ksiezniczki poogladac , wybiore synkowi narzeczona ![]()
#437 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na moment, jutro doczytam. Mam tylko ważny komunikat:
Nie kupujcie tej Milki gruszkowej! Za żadne skarby! zeżarłam ją na dwa podejścia, bo jest przepyszna ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- a kupiłam ją w sklepiczku obok, w tym pieprzonym sklepiczku, w którym przez całą ciążę kupowałam sorbety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ja już nie wiem, co się z moim dzieckiem dzieje ![]() Wypija wieczorem mleko z 7 miarek bebilonu z 3 miarkami kleiku i budzi się drugą noc z rzędu przed 2 ![]() ![]() O 6.28 obudził mnie kopniak, które moje dziecko zasadziło centralnie w moje zęby ![]() ![]() ![]() Na razie mam humor do d... Kiedy ja się wyśpię się pytam?? ![]() Milego dnia mamuśki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Daisy ale jestem ciekawa ile Gabrysia pospala
![]() Nadia usnela na dobre o 24.30 ![]() ![]() Czasem nie potrafie rozpracowac tej mojej niunki. matall ![]() ![]() princi Mialam nadzieje, ze juz lepiej u Was z tycm chodzeniem pozno spac i pobudkami nocnymi ![]() Najlepszego dla Flavcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Misie, my jak zwykle od 7mej na nogach, teraz maly padl, jak zwykle odsypia nieprzespana noc!!! a ja zajrzalam do Was na chwilke i zaraz biore sie za szmate, bo o 11tej przychodzi kosmetyczka zrobic mi wosk, zaroslam jak niedzwiedz
![]() ale super w ciagu nocy bardzo sie ochlodzilo i w koncu moge zalozyc synkowi kurteczke ![]() eweska dziekuje za mily komentarz w albumie ![]() Oczywiscie zapraszamy z Flavisiem do albumu, dzis gasimy 5 swieczek na torcie ![]() ![]()
#441 |
Zakorzenienie
|
hej
Gaba mi się popsuła ![]() wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam !!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- i się pytam o co chodzi z tymi wielkimi literami ???? czemu niektóre mamuśki tak muszą krzyczeć swoje posty??? ![]() moje 10cali nie ogarnia takich liter bo się nakładają na siebie ...
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-10-08 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
andziotku nie martw sie mi Flavcio to juz sie dawno popsul
![]() no krzyknelam swoj poscik, bo Flavcio ma dzis miesiecznice ![]() napisalam w klubie na targowisku
#443 |
Zakorzenienie
|
princi ja nie mówię o ważnych elementach, bo takie fajnie, że są wyłuszczone bo ciężko wtedy ominąć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
azzz to chyba nie moje...
![]()
#445 |
Zakorzenienie
|
A moje 10 cali ogarnia
![]() Jak to możliwe? ![]() Nikt poza gusią mnie nie kocha już? ![]() ![]()
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Tymek wczoraj narobił nam siary przy gościach ![]() ![]() ![]() ![]() Paulizia, zrobiłam do jedzonka to co radziłaś ![]() ![]() Blueberry, o kurczę dobrze że nic złego się nie stało ![]() ![]() Mamaopt, czytam sobie i nagle wyskakuje mi jakaś Keira ![]() ![]() ![]() Daisyy, to już któraś świetna strona z kolei którą wrzucasz! Zapisuję sobie ![]() Anusia82, to teraz jesteś kobieta pracująca ![]() ![]() Daisyy, smoczki do kaszki TT sprawdzają się gdy kaszka jest dość gęsta bo one mają bardzo dużą dziurę ![]() Princi, trzymaj się dzielnie ![]() Mattal, impreza? wow też bym chciała ![]()
#447 |
Rozeznanie
|
dzień doberek
![]() Ania dosypia, ja zdążyłam już poprać i wyprasować wczorajsze pranie. Flavio słodkiego mleczka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- ja Cię lovciam ![]() Edytowane przez niebieska.lwica Czas edycji: 2011-10-08 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | ||
Zakorzenienie
|
dzien dobry, czesc i czolem ![]() za mna baaaaaardzo ladna noc, cycus o 0.30, o 4 i po 8 ![]() ![]() ![]() Za to pogoda ![]() Princi dasz linka do tego sklepu polskiego? Pewnie i tak do Eire nie wysylaja, ale poogladam co maja. A nie masz nikogo w Polsce, kto moglby Ci wysylac? Ja czasami cos kupie na all albo mamae poprosze o cos z np. biednejbronki czy innego kerfura i jak sie uzbiera to wysyla to kurierem. Ja sie wczoraj z lenistwa wyglupilam, nie chcialo mi sie sprawdzic ... Matall ja tam moge Cie kochac, ale pewnie nie odwzajemnisz uczucia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
Anulka nie stresuj se tak plisss
![]() Mamaoptymistka ![]() ![]() ![]() ![]() Ddaaiissyy jak noc? Czy w nocy lepiej piuniała z pełnym brzuszkiem? Baaardzo jestem ciekawa! Mówisz, ze smok do kaszek nie podchodzi? hmm.. ja też już taki zakupiłam i mam w pogotowiu, chociaż jeszcze nie wiem kiedy na kaszkę się zdecyduje.. Nom, ale w razie czego też mam smoki do butelek TT "2" i "3".. teraz bardzo sporadycznie używam butli, więc nadal "1" załozona.. Anusia82 ja przeczytałam z miłą chęcia! super, że wpadłaś choć na chwilkę powiedzieć co u ciebie ![]() ![]() ![]() Paulizia poka pilota!! ![]() ![]() Siasiek superasny ten kombinezon!!! Chce taki sam!!! Princi buziak dla Falvcia z okazji pięciomiesięcznicy ![]() ![]() A synuś tak od początku w noc spi z pobudkami takimi czestymi? Ja na zaczerwieniania na skórce dostałam recepte od pediatry na maść apteczna recznie robioną, więc za wiele nie pomogę.. ale Antonkowi zaraz po niej przeszło.. Matall ja kocham Ciebie, ale jesczez bardziej Ede ![]() Andziot a co sie Gabi dzieje? Gorsza noc?? MoniaK tak bardzo chciałabym ci cos poradzić a te nocki.. ale nie wiem co ![]() ![]() W nocy przyjechał do nas brat mojego męża! Dowiedziałam się, że przyjeżdza o 22 zaraz przed tym jak szykowałam się do spania.. był o 3 w nocy.. Ale on nie raz takie niespodzianki nam robi.. taki spontaniczny chłopak! Powiedział, że mu sie nudziło i nagle podjał decyzje, ze jedzie do nas.. wsiadł w auto po dziesiątej , był nocy i teraz spi w salonie.. Krejzol z niego! Mówi, że przyjechał sobie pogadać z mężem i że zostaje do jutra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wyrazy uczucia dla mojej osoby
![]() Wszystkie uczucia odwzajemniam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.