Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-16, 07:30   #421
joanaros
Zakorzenienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Doberek

U mnie już mróz był nad ranem
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 08:19   #422
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

dzien dobry...
a ja dzis jestem niewyspana
dziecie urzadzalo mi dyskoteke w brzuchu do 2 nad ranem

ide na sniadanko
Stary 2011-10-16, 08:21   #423
Madziara 26
Rozeznanie

anagat trochę mnie uspokoiłaś z tymi leukocytami. Ja mam przewlekłą chorobę nerek więc może od tego ob tez zawsze przez to mam podwyższone. O dziwo wyniki nerkowe się poprawiły

Ja wczoraj też sprzątanie już po 2 h kręgosłup mnie tak bolał ze resztę tż-towi zostawiłam. Niewiem jak was ale mnie mój tak ostatnio denerwuje ze normalnie mam ochote go udusić. Dosłownie wszystko mnie drażni najlepiej jak jest w pracy to mam taki spokój

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 08:23   #424
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelajna25 Pokaż wiadomość
Aganat, ja wybrałam się dziś po spodnie do H&M a wyszłam ze sweterem...Ale sweter bardzo miły, długi i otulający, w sam raz na zimę Spodnie dzinsy mierzyłam, super krój, kolor i mega wygodne ale niestety nogawki z 10 cm prawie za długie, a takie podwiniete to już nie wygląda za ciekawie. W tygodniu muszę się wybrać połazić po innych sklepach, może coś upoluję. Brzuszek rosnie i kolejna para spodni ciążowych jak najbardziej się przyda!

Pochłonęłam właśnie 3/4 tabliczki gorzkiej czekolady z migdałami i pomaranczą...Męczą mnie wyrzuty sumienia, chyba daruję sobie kolację Niestety, ostanio mam napady obżarstwa! Idę się kąpać i jakiś filmik z mężem obejzymy przed spaniem. Kolorowych!!!
Tez bym musiala sie zaopatrzyc w jakis sweterek ... a najlepiej zwykle bluzki z dlugim rekawem bo wszystkie jakie posiadam sa mi w brzuchu za krotkie i po domu chodze z odkrytym brzuchem, a w jeansach widac polowe pasa i dopiero bluzka .... moje jeansy z h&m tez sa za dlugie ale ja sie przyzwyczailam do zbyt krotkich spodni, mozna dac skrocic przeciez natomiast rurki mi jako tako nie przeszkadzaja ze sa zbyt dlugie bo podwijam je pod spod i prawie nie widac, a teraz do kozaczkow zawijam na lydke i jest git
Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Ja też dziś słodyczowo i to akurat na wieczór. Teraz się gryzę po co tyle jadłam
To ja na pocieszenie Wam sie przyznam ze wczoraj wieczorem wciagnelam cala, CAL paczke ok 250 g PISTACJI solonych popchnelam to 3-4 kawalkami czekolady z orzechami i bulka z dzemem truskawkowym, popijajac kompotem z wisni i malin a dzisiaj jestem juz po dwoch bulkach z dzemem i dwoch kinder country maz jak uslyszal ze na sniadanie chce 2 bulki to byl w szoku - zawsze jadalam jedna i mi wystarczalo .... i jak przyniosl mi sniadanko do lozka to mowil ze jedna dla mamusi a druga dla Aniczki
Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
anagat, wiesz jakie to paskudne uczucie?
A tak serio to bez ciąży jedząc dużo, jadłam w dość wolnym tempie, aby delektować się smakiem. Teraz nawet nie wiem, kiedy ta ilość jedzenia znika Czasem mąż patrzy na mnie z podziwem bo podobną ilość jedzenia jestem w stanie zjeść szybciej niż on. Na szczęście miejsce na żołądek niebawem się zmniejszy więc większe ilości czegokolwiek po prostu nie będą miały racji bytu.

Nie wiem czy mówiłam.
Moja siostra przygotowuje Młodego na pojawienie się małej istotki. I mówi, że ciocia ma w brzuszku malutkie dzieciątko. I jest takie małe jak palec i sobie rośnie. Od słowa do słowa, że urodzi się, jak już ciocia będzie miała większy brzuch a dziecko będzie miało mało miejsca i się urodzi (nie pytał jak się urodzi). Jedynym pytaniem było, czy będzie to mnie bolało Jaki troskliwy siostrzeniec
Dziś mu powiedziałam, że za rok jak będzie śnieg to będzie małą kuzynkę woził na sankach, na co Kubuś, że nieeee! bo będzie malutka jak paluszek Sprostowałam go i powiedziałam, że raczej jak ręka nie paluszek
Ja od zawsze zjadam szybciej od meza, a on sie smieje ze polykam jedzenie z tym ze jak ja mam zamiar jesc to siadam i jem poki nie jestem gotowa a on zawsze troche zje, to pojdzie po cos do kuchni / usiadzie cos sprawdzic przy kompie /pojdzie siku / zagada sie

slodki siostrzeniec
Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Karolca, rezolutny ten Twój siostrzeniec

Dziewczyny, rezygnuję z pomarańczy.. grrr.. kupiłam kolejne.. tym razem tak jak mi polecała jedna z Was, w Dunsie.. I znowu byle jakie zła jestem
Normalnie ja je ciamkam i wypluwam.. bo takie otoczki mają włókniste..

Mój Dunns musi być wybrakowany, jak wszystko w tym cholernym mieście.

Wywaliłam już chyba z 6 kg pomarańczy;/;/ Normalnie zła jestem!
Przerzucam się na jabłka!
najlepszy moment na pomarancze to grudzien bodajze ja w sierpniu mialam faze na pomarancze i dobrze ze byly dostepne z hiszpani to nie byly takie zle, ale tylko hiszpanskie byly ok, wszystkie inne albo kwasne jak kapusta, albo suche i gumowate ....
Cytat:
Doberek

U mnie już mróz był nad ranem
wow nie wiem jak jest u nas ale w okno mi slonko swieci choc pewnie zimno, wczoraj rano bylo 5 stopni zaledwie
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 09:33   #425
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Ja zjadłam dziś 3 żółte kiwi
Załącznik 4283937
Jak ja je uwielbiam . Smak bez porównania lepszy od tych zielonych.
O rany też takich jeszcze nie jadłam! Aż mi ślinka leci

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Sa w PL bo ja kupowalam wiele razy! One z wygladu sa podobne do normalnych i mozna ich nie zauwazyc!

a gdzie można takei dostac w PL? w jakiejś konkretnej sieci sklepów? Z chęcią bym spróbowała

Bo podobnie jest z Pomelo - tylko w niektórych sklepach można dostac.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Tez bym musiala sie zaopatrzyc w jakis sweterek ... a najlepiej zwykle bluzki z dlugim rekawem bo wszystkie jakie posiadam sa mi w brzuchu za krotkie i po domu chodze z odkrytym brzuchem, a w jeansach widac polowe pasa i dopiero bluzka .... moje jeansy z h&m tez sa za dlugie ale ja sie przyzwyczailam do zbyt krotkich spodni, mozna dac skrocic przeciez natomiast rurki mi jako tako nie przeszkadzaja ze sa zbyt dlugie bo podwijam je pod spod i prawie nie widac, a teraz do kozaczkow zawijam na lydke i jest git
Ja znów prawie wszystkie spodnie muszę skracac;/ Niewiele mam spodni odpowiednich na mój skąpy wzrost (163cm) Dobrze że Mama ma maszynę i mi podszywa, tyle że nie zawsze to już fajnie wygląda.
Stary 2011-10-16, 10:01   #426
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Ja znów prawie wszystkie spodnie muszę skracac;/ Niewiele mam spodni odpowiednich na mój skąpy wzrost (163cm) Dobrze że Mama ma maszynę i mi podszywa, tyle że nie zawsze to już fajnie wygląda.
Ja mam to samo, wszystko muszę ucinać
Stary 2011-10-16, 10:03   #427
lena_mi
Zakorzenienie

Gucia super fotki Widzę, że Twój Mąż gra na gitarze, coś czuję że mój też będzie grał naszemu Maluchowi
Stary 2011-10-16, 10:39   #428
Zia_
Zadomowienie

Bry!
Ja jeszcze w lozku zaleguje ale czas sie ruszyc no mi burczy w brzuchu.
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 11:17   #429
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
Karolca, a jak z twoja waga? Ja mam kompletny brak ochoty na slodkie w ciazy ale raczej mnie to cieszy w koncu to bardzo praktyczne Ale jak wpominacie zupy, salatki jarzynowe itp to slinotok murowany.
Moja waga? 1,5 kg na plusie niedługo koniec 19 tygodnia
Więc grzeszę częściej

Cytat:
Bo podobnie jest z Pomelo - tylko w niektórych sklepach można dostac.
Pomelo jest już popularnym owocem i można dostać niemal wszędzie (każda sieć marketów - Auchan, Tesco, Biedronka, Carrefour, Kaufland i dawny Geant..)

Piękny, słoneczny dzień. Tak jak wczoraj. Chłodny, ale to już mało istotne.
Dziś kolejne spodnie powędrowały do drugiej szafy czekając na lepsze czasy

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 11:34   #430
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

ja znowu będę musiała Was nadrobić, ale to dopiero jutro...

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 11:55   #431
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Moja waga? 1,5 kg na plusie niedługo koniec 19 tygodnia
Więc grzeszę częściej

Pomelo jest już popularnym owocem i można dostać niemal wszędzie (każda sieć marketów - Auchan, Tesco, Biedronka, Carrefour, Kaufland i dawny Geant..)

Piękny, słoneczny dzień. Tak jak wczoraj. Chłodny, ale to już mało istotne.
Dziś kolejne spodnie powędrowały do drugiej szafy czekając na lepsze czasy
Różnie to bywa - ostatnio szukałam i nie było w wielu marketach. Może teraz nie sezon?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-16, 11:59   #432
joanaros
Zakorzenienie

e karolca to malutko przybrałaś.
Ja już 21 i prawie +4
Stary 2011-10-16, 11:59   #433
MoniaHan
Wtajemniczenie

czesc Dziewczynki,
dzis niedziela a ja wstalam o 7!! normalnie dziwne to u mnie, ale sniadanka mi sie chcialo i musialam Ivorka nakarmic bo Tz odwiozl kolege na lotnisko o 4:30 rano.
jak wrocil pojechalismy na car boots - czyli taka gielde uzywanych rzeczy badz nowych ale tanszych, zakupilam dwie lampy do sypilani, co by symetrycznie bylo i sprawiedliwie - bo tylko po mojej stronie lampa byla. dla dzieciaczkow malych tyle rzeczy przeroznych ze szok, potestowalam troche wozkow...ale nadal zielona jestem w tym temacie. a zimno u mnie dzis bylo 0 stopni o 7 rano. ju czapke zalozylam i zimowa kurtke.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 12:04   #434
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)

Pomelo zakupiłam raz na spróbę, i nie smakowało mi-mało soczyste, włókniste...Może to był jakiś trefny egzemplarz. Natomiast zajadam się grejpfrutami różowymi, bardzo lubię też mandarynki-baaardzo soczyste, więc może Aganat warto żebyś spróbowała?
Z jabłek przetestowałam niemal wszystkie gatunki jakie mozna dostać u nas w tesco, i moje najulubiensze to granny smith (właśnie zaraz pozrę jedno), pink lady i crunchy braeburn. Ale te ostanie coś się pogorszyły ostatnio i przerzuciłam się na granny smith.

Emigra, ja dziś na śniadanie zjadłam jajeczniczkę na maśle z 3 jajek!!!!Kromkę razowca, pomidorka, kawkę słabą z mleczkiem, rządek czekolady, który został mi z wczoraj, i za chwilę-jabłko. Już myślę o tym, co tu zjeśc na obiad hahhaha W planach mamy brokuła, rybę, i ryż albo ziemniaczki

Lena-mi, ja też mam 163, może lekko ponad, więc ze spodniami problem. Z reguły pasują te o długości regular, bo short zdecydowanie za krótkie-niska jestem, ale mam dośc długie nogi. Tylko te dżinsy co wczoraj mierzyłam to bardzo mi się podobały, ale one mają rozszerzane u dołu nogawki i podwijanie(spróbowałam w przymieżalni), psuje ich wygląd...Z kolei tu nawet nie wiem gdzie mam szukać krawca, więc wolę już poszukać innej pary gdzie indziej. Za radą Aganat wybiorę się do nexta i obczaję mothercare.

Wczoraj zaczęliśmy 19tc, a dziś jedziemy na jakąs mała wycieczkę. Słońce przyświeca i stopni ok 18-19, trzeba skorzystać
ewelajna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 12:08   #435
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Różnie to bywa - ostatnio szukałam i nie było w wielu marketach. Może teraz nie sezon?
Wczoraj w Auchan widziałam pomelo.

Cytat:
Ja już 21 i prawie +4
No Zwłaszcza, że przed ciążą wazyłam 55 kg

MoniaHan, około 23 jechałam wczoraj z mamą do apteki, to skrobałam szyby w aucie :/ Nie wiem ile było w nocy, wyjątkowo nawet na siusiu nie wstawałam tak twardo spałam

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-16, 12:09   #436
joanaros
Zakorzenienie

Pomelo uwielbiam ale moją miłościa są jabłka (tylko twarde)
Stary 2011-10-16, 12:11   #437
karolca
Zakorzenienie

Dziś muszę resztę gruszek, które są miękkie przerobić na sok. Mąż też nie lubi tych zbyt dojrzałych a szkoda, aby się popsuły.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-16, 12:13   #438
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już 21 i prawie +4
Ja tez mam 4 na plusie ale tydzien wczesniej jestem niz Ty
Cytat:
Pomelo zakupiłam raz na spróbę, i nie smakowało mi-mało soczyste, włókniste...Może to był jakiś trefny egzemplarz. Natomiast zajadam się grejpfrutami różowymi, bardzo lubię też mandarynki-baaardzo soczyste, więc może Aganat warto żebyś spróbowała?
Z jabłek przetestowałam niemal wszystkie gatunki jakie mozna dostać u nas w tesco, i moje najulubiensze to granny smith (właśnie zaraz pozrę jedno), pink lady i crunchy braeburn. Ale te ostanie coś się pogorszyły ostatnio i przerzuciłam się na granny smith.

Emigra, ja dziś na śniadanie zjadłam jajeczniczkę na maśle z 3 jajek!!!!Kromkę razowca, pomidorka, kawkę słabą z mleczkiem, rządek czekolady, który został mi z wczoraj, i za chwilę-jabłko. Już myślę o tym, co tu zjeśc na obiad hahhaha W planach mamy brokuła, rybę, i ryż albo ziemniaczki

Lena-mi, ja też mam 163, może lekko ponad, więc ze spodniami problem. Z reguły pasują te o długości regular, bo short zdecydowanie za krótkie-niska jestem, ale mam dośc długie nogi. Tylko te dżinsy co wczoraj mierzyłam to bardzo mi się podobały, ale one mają rozszerzane u dołu nogawki i podwijanie(spróbowałam w przymieżalni), psuje ich wygląd...Z kolei tu nawet nie wiem gdzie mam szukać krawca, więc wolę już poszukać innej pary gdzie indziej. Za radą Aganat wybiorę się do nexta i obczaję mothercare.

Wczoraj zaczęliśmy 19tc, a dziś jedziemy na jakąs mała wycieczkę. Słońce przyświeca i stopni ok 18-19, trzeba skorzystać
No to tez kochana pieknie pojadlas ja ostatnio co chwila cos zuje, siedze w domu to raczej z nudow jem

Narobilyscie mi ochoty na pomelo jutro chyba sobie kupie, choc nie zwracalam uwagi i nie mam pojecia czy juz u nas sa sprawdze jutro dzisiaj mam jeszcze winogronka i jablka do dyspozycji - u nas sa sklepy zamkniete w niedziele, wiec owoca innego nie dostane
3270g, 47 cm
Stary 2011-10-16, 12:15   #439
MoniaHan
Wtajemniczenie

nawet nie wiedzialam jak wyglada pomelo..wlasnie sprawdzilam na necie, chyba nie widzialam jak do tej pory, a moze nie zwrocilam uwagi.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png

Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2011-10-16 o 12:16
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-16, 12:15   #440
joanaros
Zakorzenienie

U mnie pomelo nie widziałam w tym roku

Podobno w drugim trymestrze najwięcej wagi przybywa
Stary 2011-10-16, 12:18   #441
anagat
Zadomowienie

Cytat:

hehe Ewelajna Ja jestem ANa nie Aga Aga to moja sister
Tak , masz rację przerzucę się na mandarynki. Dobre w tesco mieli.. pyysssszzzne!

A co do jajecznicy Ja robię sobie z cebulką, kiełbaską i z 4 jajami i dla mnie to norma Najlepszą jajecznicę robi mój mężuś Zawsze w weekend jak jesteśmy razem Uwiiieeeeeelbiam, szczególnie z grzybkami

No i faktycznie musisz mieć problem z długością nogawek, bo regular na mnie są idealne- 167/168 cm.. A jak mówisz, że krótkie są dla Ciebie za krótkie, to pewnie regular zawsze są za długie..
Ja jestem jakaś strasznie wymiarowa, szczególnie jak ważę ok 60 kg, to po prostu każde spodnie rozm 10 są dobre, a góra rozm 8/10
I na szerokość i na długość

Ja spałam do 10:30 Za długo gadoliłyśmy z pewną koleżanką w nocy I o 2 poszłyśmy w końcu spać.
I na razie mam zamiar się lenic

Aaa pisałam Wam, że jeden z moich szefów(oczywiście lekarz) powiedział mi , że w ciąży to OBOWIĄZKOWO muszę wypijać 2 (słownie DWA litry mleka dziennie). Absolutnie nie mniej. Jak się spytałam, że niby po co? to odpowiedz była: BO TAK
Może jakiś hinduski przesąd??
Bo ja owszem nabiał jem codziennie- albo jogurt, albo twaróg, ale 2 litry mleka, toć egzemy bym dostała i chyba za przeproszeniem się zesr...ła.

Ja na obiadek mam pomidorówkęPyyyszna wyszła

Kupiłam też sobie kluski z jagodami do zrobienia na parze To w zamian za knedle ze śliwkami, ale chyba ochoty nie mam

Miłego dnia dziewczynki!

P.S. po raz kolejny omówiliśmy z mężem cały spis imion męskich i dalej nic nam się nie podoba Kurcze jak będzie chłopiec , to nazwiemy go XY..grrrr
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 12:24   #442
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie pomelo nie widziałam w tym roku

Podobno w drugim trymestrze najwięcej wagi przybywa
Ja slyszalam ze w 3 ... no ale znajac zycie wszystko zalezy od organizmu i sklonnosci do tycia
3270g, 47 cm
Stary 2011-10-16, 12:29   #443
karolca
Zakorzenienie

Ja skłonności do tycia nie mam w ogóle. I szkoda, że rosnę tylko w brzuchu i biodrach

Jesli chodzi o mleko, to jest wskazane jego picie, ale - cztery szklanki mleka równają się dwóm plasterkom żółtego sera - jeśli chodzi o zawartość wapnia. I to o wapń chodzi w ciąży, bo cały organizm jest jednak mocno obciążony. Jeśli we krwi jest za mało tego pierwiastka, to uwalniany jest z kości. Tylko nie wiem co się dzieje z nadmiarem bo o tym juz nie powiedzieli :/

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-16, 12:33   #444
anagat
Zadomowienie

Karolca, u mnie nadmiar się pokaże na skórze, dość długo się leczyłam z alergii.. egzema, wysypka i takie tam.

A nadmiar np. może sobie pojść w kamienie nerkowe ew. żółciowe.. Ostatnie czego nam wszystkim potrzeba.
Co za głupi lekarz, że nie wie, że we wszystkim jest ważny umiar???
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 12:38   #445
karolca
Zakorzenienie

Mój mi ostatnio powiedział, że jeśli mam na coś ochotę, to nie mam sobie odmawiać, ale mam zachować umiar i nie zjadać całej czekolady od razu tylko po trochu a jak czekolada to tylko cała i tylko od razu
Ale wiadomo, żeby nie zjeśc całego kilograma.

Moja mama kupiła body na wiosnę/lato dla maluszka były jeszcze z długim rękawem, ale uznałyśmy, że krótki jest lepszy

DSC05783.jpg

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-16, 12:39   #446
Madziara 26
Rozeznanie

musiałam sprawdzić co to za owoc to pomelo a jak to smakuje????
To ja was przebije bo mam 155 cm haha naszczęście mam sis krawcową

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 12:41   #447
joanaros
Zakorzenienie

czekoladę tez jem cała, nie umiem po trochu
Stary 2011-10-16, 12:43   #448
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
musiałam sprawdzić co to za owoc to pomelo a jak to smakuje????
To ja was przebije bo mam 155 cm haha naszczęście mam sis krawcową
To Ty możesz spodnie oglądać w sklepach dziecięcych, jak moja ciotka
Jest podobnego wzrostu jak Ty. Buty kupuje w sklepie dziecięcym, podobnie spodnie Opowiadała, że do ślubu mogła mieć najpiękniejszą suknię komunijną, bo buty miała typowo komunijne

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-16, 12:52   #449
pempek
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Melduje się w drugiej częsci wątku! U mnie też zimno jak w psiarni, ale dostałam od mamusi taką cieplutką kamizelkę futrzastą, którą zakładam na kurtkę i jest mi ciepło - kurtka już mi się ledwo dopina...
Ja właśbnie zaczęłam 21 tc i niestety już +6kg mimo, że wcale się nie objadam, ale ja zawsze miałam skłonności do tycia....

Jeszcze się tylko wypowiem w sprawie ✂✂✂✂✂✂✂✂✂a - potwierdzam we wszystkim zdanie anagat - jest wart swojej ceny! Moja mama ma i jestem w nim zakochana, pewnie zakupie jak się mała będzie miała urodzić

No i jeszcze złe wieści - ktoś pisał o kamieniach nerkowych - ja kamieni nie mam, mam natomiast kolki nerkowe (w zeszłym tygodniu wylądowałam przez to na SORze), dzisiejsza noc również nie przespana, ostatni atak jakąś godzinę temu Ból jest okropny, ściany się chce gryźć - czytałam nawet opinie, że jest gorszy niż ból porodowy, chociaż ja nie miałam jeszcze tak bardzo nasilonego z wymiotami i gorączką - na szczęście!
Jutro idę do lekarza zrobić znowu badanie moczu.... ciekawe co wyjdzie tym razem...

Buziaczki
pempek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 12:53   #450
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Oj ... posprzątałam, ugotowałam buraczkową,spacerek nad jeziorkiem też zaliczyłam (słonko świeci,ale jest zimno),a zaraz czeka mnie kąpiel ;D

Dzisiaj dowiedziałam się,że moja siostra odda mi świetne łóżeczko (kupiła córce większe),a dziadkowie obiecali wózek taki jak wybierzemy z TŻ-tem więc sporo wydatków nam odpada.

Właśnie skusiłam się na Kinder Bueno.
MegMakeUp jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości