![]() |
#421 |
Konto usunięte
|
Dot.: Fanki spódnic i sukienek - łączmy się!
Widziałyście gdzieś w sklepach spódnice w aztecki wzór? Tylko chodzi mi raczej o większy rozmiar 42 wzwyż bo do szczupłych nie należę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Konto usunięte
|
Żyjecie kobitki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam spódniczki, sukienki i tuniki :thumbup::thumbup::thumbu p:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#424 |
Konto usunięte
|
Jak tam przygotowania do wiosny? Nie ukrywam, że ja już bym chętnie ostawiła kozaki i płaszcze. Co prawda na pogodę i tak nie ma co narzekać bo nie ma mrozu i śniegu ale mam najwięcej sukienek typowo letnich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Konto usunięte
|
Mimo iż tęsknie już za wiosną to chciałabym spódnice na teraz taką do rajstop bo na ciepłe dni to mam sporo rzeczy. Nie wiesz czy jeszcze są wyprzedaże w sklepach? Tak dawno nie byłam w centrach handlowych i nie bardzo się orientuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Konto usunięte
|
Też marzą mi się jakieś lekkie buty, ale pogoda nie pozwala^^ Mieszkam teraz w europejskiej stolicy deszczu, jak już wielokrotnie słyszałam i muszę się zaopatrzyć w jakieś ładne kalosze. Dziś przeszukałam całe tutejsze centrum handlowe i nie znalazłam nic ani ładnego, anie w rozsądnej cenie-.-
Wiecie może w jakich niepolskich sieciówkach można znaleźć w miarę wyglądające kalosze? Przyznam, że nigdy ich nie szukałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Wtajemniczenie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;45194512]Też marzą mi się jakieś lekkie buty, ale pogoda nie pozwala^^ Mieszkam teraz w europejskiej stolicy deszczu, jak już wielokrotnie słyszałam i muszę się zaopatrzyć w jakieś ładne kalosze. Dziś przeszukałam całe tutejsze centrum handlowe i nie znalazłam nic ani ładnego, anie w rozsądnej cenie-.-
Wiecie może w jakich niepolskich sieciówkach można znaleźć w miarę wyglądające kalosze? Przyznam, że nigdy ich nie szukałam ![]() A Decathlon? Tylko nie wiem, czy to polska czy niepolska sieciówka. Chociaż teraz weszłam na ich stronę i bardzo średnie mają kalosze, kiedy mieli ładniejsze. Warto przejść się do marketu, tam czasami można znaleźć ładne. Dawno nie nosiłam spódnic/sukienek, lenistwo dało mi się we znaki. Miałam cały semestr zajęcia na 8 i nie chciało mi się 'stroić'. Ale zrobiło się cieplej i wróciła mi ochota na pokazywanie nóg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Konto usunięte
|
Decathlona niestety nie ma w Słowenii:/ Ale znalazłam Deichmanna, może tam na coś trafię^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Przyczajenie
|
Hej, hej
![]() ![]()
"Gdzie się tańczy, tam na pewno jest diabeł".. ![]() Edytowane przez sweetye Czas edycji: 2014-02-18 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Przyczajenie
|
Tutaj chyba lepiej ją widać choć jakość kiepska:/
![]() |
#431 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Ja lubię, ale nie noszę aż tak często jak spodnie, bo nie lubię moich łydek w połączeniu z płaskimi butami a w takich mi wygodnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba wykrakałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Konto usunięte
|
Jestem wkurzona. We wtorek specjalnie pojechałam z Tż do Szczecina na zakupy i wróciłam tylko z jedną sukienką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Przyczajenie
|
ja też lubię spódnice i sukienki , chociaż te drugie ciężko mi dopasować , mam szerokie biodra r. 40 a od pasa w górę 38. Lubię spódnice krótkie takie przed kolano i do połowy uda ale z moją figurą nie wiem czy to fajnie wygląda ale ja takie lubię. Teraz zaczęłam się zastanawiać czy mi wypada bo już 4 z przodu. Co sądzicie , mini do jakiego wieku ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
to ze masz 4 z przodu niczego nie oznacza, jezeli tylko czujesz sie dobrze w takich ciuchach to smialo, do odwaznych swiat nalezy. kto powiedzial ze mini jest zarezerwowana dla konkretnego wieku a potem juz nie wolno. mnie do 4 z przodu brakuje kilku lat ale mimo calkiem pokaznych nog (mam duze lydki ) zakladam rajstopy i sukienke mini i jest dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Konto usunięte
|
Kobitki co robicie kiedy latem pada deszcz i jest chłodno? Chodzicie w sukienkach i spódnicach? Nie jest wam zimno w nogi? Nie lubię tego typu pogody bo nigdy nie wiem co ubrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
- Kubusiu... -Tak Prosiaczku? -Nic, chciałem upewnić się, że jesteś... ...::: Uśmiech to bodaj najkrótsza droga do drugiego człowieka :::... ...::: Rób to na co masz ochotę, a ludzie niech mówią co chcą :::... Na jednym facecie świat nie kończy się, bo tego kwiata jest pół świata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Latem nie ma dla mnie pogody, która przeszkodziłaby mi założyć sukienkę czy spódniczkę. W nogi rzadko kiedy jest mi zimno, najważniejsze aby góra nie zmarzła. W chłodniejsze dni długie sukienki są idealne. Jutro znów zakładam sukienkę, nie ważne ile będzie stopni na zewnątrz i serdecznie takie rozwiązanie polecam ![]()
![]() |
![]() |
#443 |
Konto usunięte
|
Ja też uwielbiam sukienki i spódnice tylko nie ukrywam latem gdy jest czasami chłodno i deszczowo jakoś nie bardzo widzi mi chodzić na gołe nogi, a w rajtkach też jakoś dziwnie bo przecież jest lato.
Mnie się ostatnio trochę zmienił gust. Zrobiłam przegląd szafy co nieco idzie w odstawkę także mam teraz pole do popisu na wyprzedażach w kwestii kupna sukienek i spódnic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Konto usunięte
|
Kobitki jak tam przygotowania do jesieni? Kupiłyście coś ciekawego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że tak
![]()
- Kubusiu... -Tak Prosiaczku? -Nic, chciałem upewnić się, że jesteś... ...::: Uśmiech to bodaj najkrótsza droga do drugiego człowieka :::... ...::: Rób to na co masz ochotę, a ludzie niech mówią co chcą :::... Na jednym facecie świat nie kończy się, bo tego kwiata jest pół świata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Czyżbym tylko ja dokonała zakupu?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Konto usunięte
|
Ja prawdę mówiąc poza dwoma bluzkami nic na jesień jeszcze nie kupiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Konto usunięte
|
Szkoda, że na początku wątek się rozkręcił, a teraz cisza ... Aż nie chce mi się wierzyć by nie było na wizażu więcej fanek spódnic i sukienek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich !
To mój pierwszy post. Szczerze pisząc, to zalogowałam się tu z powodu, że już nic nie mogę znaleźć. Pomyślałam sobie, że może faktycznie...'' wizażanki moze pomogą ?'' Proszę Was o pomoc ![]() Widziałyście może w sklepie realnym lub internetowym sukienkę z długim rękawem, zwykłą bawełnianą ( bądź z innego nie ''eleganckiego''materiału ), rozkloszowaną i z istniejącym dekoltem ?Najlepiej jeśli byłaby to kolekcja sukienek... mhm.. marzenie ![]() Większość 2 dni spędziłam na próbach znalezienia choć 3 czy 4 takich sukienek. Najlepiej w jesiennych kolorach. Wykluczam czerń, biel i szarość. Udało mi się znaleźć na allegro jedną, ale nie byłą rozkloszowana... udało mi się znaleźć bordową w sklepie z azjatyckimi ciuchami ale miała golf. Obie kupiłam, ale nie są w pełni takie jakie chciałam. Nagrodzę kogoś kto mi rzeczywiście pomoże ![]() Powtarzam, chodzi mi o sukienkę na jesień i zimę do noszenia w codzienne dni. Ze zwykłego materiału, z dekoltem półokrągłym głębokim lub nie i do tego rozkloszowanie by nie była prosta. Długi rękaw, rozkloszowanie, zwykły materiał, dekolt półokrągły... piękna wizja.. czemu takich sukienek nie ma ? Widziałyście ? Ps. długość wiadomo... coś około przed kolana Edytowane przez klasycznaszpilka Czas edycji: 2014-09-23 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
Dot.: Idealny model sukienki na jesień- widziałyście?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.