Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 09:08   #421
alamirka
Moderator

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Raz na tydzień łyżeczka nie zaszkodzi To pewnie jogurtów owocowych i deserków typu Satino Gold też nie możesz bo tam sporo cukru. A szkoda. Jak Ty wytrzymujesz ?
Nie, nie jadam takich rzeczy w ogóle. Ja jestem nauczona nie jeść słodko, nie lubię nawet Od lat nie słodzę, ciast nie jadam, torty fee, pączki mnie az odrzucają, ale ale..ja bym mogła jeść ciagle słone przekąski, paluszki, krakersy, chrupki
A jak na okres chcica na słodkie jednak nadejdzie to gorzka czekoladka albo coś w stulu smakija light, satino light, przejdzie i zaspokoi chęc
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:14   #422
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Nie, nie jadam takich rzeczy w ogóle. Ja jestem nauczona nie jeść słodko, nie lubię nawet Od lat nie słodzę, ciast nie jadam, torty fee, pączki mnie az odrzucają, ale ale..ja bym mogła jeść ciagle słone przekąski, paluszki, krakersy, chrupki
A jak na okres chcica na słodkie jednak nadejdzie to gorzka czekoladka albo coś w stulu smakija light, satino light, przejdzie i zaspokoi chęc
Ja słodyczy też nie lubię i nie słodze od 5 lat. Ale domowy sernik, szarlotkę czy kruche z wiśniami zawsze zjem bo to kocham. Nie wspomnę o babkach drożdżowych. Zresztą nie robię ciast mocno słodkich. A torty i pączki to też dla mnie coś niedobrego Jak byłam mała to lubiłam słodkie jogurty, serki, czekoladę a teraz jakoś mi nie smakują zbytni. Jem tak raz na jakiś czas. Chociaż dzisiaj zjadłam sobie serek suszona śliwka bo coś mnie naszło ale on nie był zbytnio słodki

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:17   #423
alamirka
Moderator

Cytat:
Raz na tydzień łyżeczka nie zaszkodzi To pewnie jogurtów owocowych i deserków typu Satino Gold też nie możesz bo tam sporo cukru. A szkoda. Jak Ty wytrzymujesz ?

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Dżem agrestowy ???? Daj przepis
Ja to robię tak że jak mam kilo agrestu to daję mniej niz pół kilo cukru, pod siebie robię zawsze. Obcinam te koniuszki z agrestu, te szypułki, nie wiem jak to się nazywa No oczywiście myję, jak gdzies są te plamki na owocach to odrzucam bo potem to czuć pod zębami Zasypuje to cukrem, zostawiam sobie na pare godzin żeby soku puściło. A potem w takim szerokim do smażenia na małym ogniu duszę az się cukier rozpuści. Agrest nie potrzebuje żadnych żelujących cukrów, żelfixów itd.
Jak za rzadkie to zostawiam, ostudzam i nastepnego dnia znowu podduszam. A potem tlyko przekładam w wyparzone słoiki, pasteryzuję, konsumuję
W tym roku nie robiłam bo nie mamy już agrestu bu

moja mama to wyczyniała cuda z agrestu, jakies z cytryna, z ananasem, ja tam nie umiem, najprostsza wersje umiem

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Ja słodyczy też nie lubię i nie słodze od 5 lat. Ale domowy sernik, szarlotkę czy kruche z wiśniami zawsze zjem bo to kocham. Nie wspomnę o babkach drożdżowych. Zresztą nie robię ciast mocno słodkich. A torty i pączki to też dla mnie coś niedobrego Jak byłam mała to lubiłam słodkie jogurty, serki, czekoladę a teraz jakoś mi nie smakują zbytni. Jem tak raz na jakiś czas. Chociaż dzisiaj zjadłam sobie serek suszona śliwka bo coś mnie naszło ale on nie był zbytnio słodki
No i dobrze, cukier to biała śmierć. Jak czytam etykietki ile tego wwalają w serki, jogurty, które ponoć maja być zdrowe, to aż mnie odrzuca. Albo takie niby zdrowe soczki dla dzieci..
Całe szczęście że ani ja ani mój nie lubimy ciast, jeszcze bym robic musiała uff
Stary 2012-02-22, 09:21   #424
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to robię tak że jak mam kilo agrestu to daję mniej niz pół kilo cukru, pod siebie robię zawsze. Obcinam te koniuszki z agrestu, te szypułki, nie wiem jak to się nazywa No oczywiście myję, jak gdzies są te plamki na owocach to odrzucam bo potem to czuć pod zębami Zasypuje to cukrem, zostawiam sobie na pare godzin żeby soku puściło. A potem w takim szerokim do smażenia na małym ogniu duszę az się cukier rozpuści. Agrest nie potrzebuje żadnych żelujących cukrów, żelfixów itd.
Jak za rzadkie to zostawiam, ostudzam i nastepnego dnia znowu podduszam. A potem tlyko przekładam w wyparzone słoiki, pasteryzuję, konsumuję
W tym roku nie robiłam bo nie mamy już agrestu bu

moja mama to wyczyniała cuda z agrestu, jakies z cytryna, z ananasem, ja tam nie umiem, najprostsza wersje umiem

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

No i dobrze, cukier to biała śmierć. Jak czytam etykietki ile tego wwalają w serki, jogurty, które ponoć maja być zdrowe, to aż mnie odrzuca. Albo takie niby zdrowe soczki dla dzieci..
Całe szczęście że ani ja ani mój nie lubimy ciast, jeszcze bym robic musiała uff
Dziękuje za przepis A dzieci nie lubią ciast? I masz rację tle ładują tego cukru do tych serków że aż włos sie jezy. No ale wszystko jest dla ludzi. Raz na jakiś czas nie zaszkodzi.

Ja dzisiaj wybieram sie po zakupy do biedronki po pomarańcze, banany, jogurty wyśmienite(tato z mamą lubią), jogurty panna cotta z truskawkami (dla siostry), osełkę górską, paprykę bo pomidory mi się przejadły, ser biały, twaróg presidnet, mleko, mieszanki warzywne i pewnie jeszcze coś wpadnie. co do mieszanek to zastanawiam się nad chińszczyzną

Stary 2012-02-22, 09:25   #425
alamirka
Moderator

Cytat:
Dziękuje za przepis A dzieci nie lubią ciast? I masz rację tle ładują tego cukru do tych serków że aż włos sie jezy. No ale wszystko jest dla ludzi. Raz na jakiś czas nie zaszkodzi.

Ja dzisiaj wybieram sie po zakupy do biedronki po pomarańcze, banany, jogurty wyśmienite(tato z mamą lubią), jogurty panna cotta z truskawkami (dla siostry), osełkę górską, paprykę bo pomidory mi się przejadły, ser biały, twaróg presidnet, mleko, mieszanki warzywne i pewnie jeszcze coś wpadnie. co do mieszanek to zastanawiam się nad chińszczyzną
Dzieci jeszcze brak
O banany,zjadłby
Pewnie że wszystko dla ludzi, czasem się wszystkto poje, a jakże
Ja jadłam paprykę dzień w dzien jak była na promocji jakoś w zeszłym tygodniu i była przepyszna I to tylko ta z Biedronki, inne jak miałam to nie były az tak soczyste, mniam.

Cebulka prażona rzucona na pastę z makreli mmmmm Właśnie zajadam, oczywiście wsio zakupione w Biedronce
Stary 2012-02-22, 09:26   #426
Tess81
Raczkowanie

GG do Tess81

Nie wiem ,czy probowalyscie deseru BON CREME ? Sa smaki: tarta malinowa, kawowy i kokosowy. Za kokosem ogolnie nie przepadam, wiec nie jadlam, ale kawowy i tarta malinowa po prostu wymiata! Moge smialo powiedziec, ze zadne inne nie umywaja sie do nich!
Jesli sprobujecie , to sie uzaleznicie Polecam!
Tess81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:32   #427
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieci jeszcze brak
O banany,zjadłby
Pewnie że wszystko dla ludzi, czasem się wszystkto poje, a jakże
Ja jadłam paprykę dzień w dzien jak była na promocji jakoś w zeszłym tygodniu i była przepyszna I to tylko ta z Biedronki, inne jak miałam to nie były az tak soczyste, mniam.

Cebulka prażona rzucona na pastę z makreli mmmmm Właśnie zajadam, oczywiście wsio zakupione w Biedronce
Ja to w ciągu 3 tygodni zjadłam z 4 kg pomidorów Jadłam dzień w dzień po 2 lub 3 tak mi się chciało. Ale teraz mi się przejadły a zostały 4 w lodówce. No nic mama zje

Przed pomidorami to jadlam ogorkiAle teraz podnieśli sie z ceną o 1zł i te ogorki nie są już takie smaczne. Są strsznie wodniste, nie mają smaku i potem mam wzdęcia

Co do papryki to nie miałam możliwości zakupić jej jak była na promocji. Ale pomidory udało mi się ostatnio kupić w promocyjnej cenie chociaż juz było po promocji, wiec kto wie A ile kosztowała ta papryka??

Cebulkę smazoną lubię zjeść z chlebem

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Tess81 Pokaż wiadomość
Nie wiem ,czy probowalyscie deseru BON CREME ? Sa smaki: tarta malinowa, kawowy i kokosowy. Za kokosem ogolnie nie przepadam, wiec nie jadlam, ale kawowy i tarta malinowa po prostu wymiata! Moge smialo powie'dziec, ze zadne inne nie umywaja sie do nich!
A w jakiej cenie ?

Edytowane przez Ervisha
Czas edycji: 2012-02-22 o 09:36
Stary 2012-02-22, 09:33   #428
alamirka
Moderator

Cytat:
Ja to w ciągu 3 tygodni zjadłam z 4 kg pomidorów Jadłam dzień w dzień po 2 lub 3 tak mi się chciało. Ale teraz mi się przejadły a zostały 4 w lodówce. No nic mama zje

Przed pomidorami to jadlam ogorkiAle teraz podnieśli sie z ceną o 1zł i te ogorki nie są już takie smaczne. Są strsznie wodniste, nie mają smaku i potem mam wzdęcia

Co do papryki to nie miałam możliwości zakupić jej jak była na promocji. Ale pomidory udało mi się ostatnio kupić w promocyjnej cenie chociaż juz było po promocji, wiec kto wie A ile kosztowała ta papryka??
O matko no, u mnie ogórki powyżej 7zł, a sama woda .
A papryka była hmm, już nie pamietam, jakoś po 7 coś, no mniej niz 8 w każdym bądź razie
ZAdowolona że trafiłam w Kauflandzie na paprykę za 6.99 pamietam nabrałam, ale była fe, jak tekturka
Stary 2012-02-22, 09:39   #429
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem ,czy probowalyscie deseru BON CREME ? Sa smaki: tarta malinowa, kawowy i kokosowy. Za kokosem ogolnie nie przepadam, wiec nie jadlam, ale kawowy i tarta malinowa po prostu wymiata! Moge smialo powiedziec, ze zadne inne nie umywaja sie do nich!
Oj tak tarta malinowa byla nr 1 na forum przez jakis czas
Wszyscy ja zachwalalismy jest pyszna
Mogliby tez wprowadzic do Biedrony Babke cytrynowa z ciasteczkami tez mi smakuje bo nie jest taki bardzo slodki
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:42   #430
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
O matko no, u mnie ogórki powyżej 7zł, a sama woda .
A papryka była hmm, już nie pamietam, jakoś po 7 coś, no mniej niz 8 w każdym bądź razie
ZAdowolona że trafiłam w Kauflandzie na paprykę za 6.99 pamietam nabrałam, ale była fe, jak tekturka
U mnie ogórki były po 4.99 zł a za 1,5 tygodnia już po 5.99zł. Brałam je jakieś 2 moze 3 tygodnie temu wiec nie wiem po ile są. Pomidory są/ były po 5.47 zł a papryka po 9.99zł. I masz rację ogorki to sama woda. Dobry ogórek to musi być długi i cienki to wtedy nie jest wodnisty a u mnie same grubaśne

A co do cebulki smażonej to uwielbiam ją jeść z chlebem Jak byłam mała to często tak jadlam teraz mniej bo do szkoły dojeżdżam, to tu wyję to tu i nie chcę ludzi oddechem straszyć

Stary 2012-02-22, 09:43   #431
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
O tej tarcie to już rok temu było na forum głośno
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:45   #432
alamirka
Moderator

Cytat:
U mnie ogórki były po 4.99 zł a za 1,5 tygodnia już po 5.99zł. Brałam je jakieś 2 moze 3 tygodnie temu wiec nie wiem po ile są. Pomidory są/ były po 5.47 zł a papryka po 9.99zł. I masz rację ogorki to sama woda. Dobry ogórek to musi być długi i cienki to wtedy nie jest wodnisty a u mnie same grubaśne

A co do cebulki smażonej to uwielbiam ją jeść z chlebem Jak byłam mała to często tak jadlam teraz mniej bo do szkoły dojeżdżam, to tu wyję to tu i nie chcę ludzi oddechem straszyć
hehehe
Kurde to ja wczoraj patrzyłam na ogórki i jakaś nieziemsko wysoka cena była, 7 coś

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
O tej tarcie to już rok temu było na forum głośno
O masz, A ja do dziś nie zdażyłam spróbować.
Stary 2012-02-22, 09:46   #433
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe
Kurde to ja wczoraj patrzyłam na ogórki i jakaś nieziemsko wysoka cena była, 7 coś

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Ciekawe ile kosztuja u mnie

Stary 2012-02-22, 09:48   #434
alamirka
Moderator

A tak z innej beczki.. mój się wczoraj patrzy na mnie jak ja po domu latam, a ja tak: spodnie welurowe -> Biedronka, bluzeczka bawełniania -> Biedronka, skarpetki z mikrofibry -> Biedronka, kapcie balerinki -> Biedronka. Nawet majtki z Biedronki Tylko stanik nie.
Orzekł że juz mnie pogięło do reszty
Stary 2012-02-22, 09:48   #435
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Bakusie są pyszne złaszcza biszkoptowe. Sama je lubię
Ja też zawsze z małą podjadam waniliowe albo właśnie biszkoptowe, pycha

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość
nie ma za co akurat miałam pudełeczko pod reka

Źle przeczytałam z tymi Bakusiami- przepraszam. Ale widziałam w nowych kubeczkach. Nie tych okrągłych tylko takie jak danona biszkopt, wafelkowy itp.. Mój danonki tylko te giga raz na jakiś czas jak ma wene...normalnie tylko i wylacznie gratka do picia
Te nowe kubeczki już są baaaardzo długo, zależy właśnie gdzie się kupi ale w Biedronce już naprawdę długo taki kształt jest. Tych okrągłych za to już nie widuję więc chyba zmienili na stałe pudełeczko
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 09:50   #436
imy
Zadomowienie

co do ceny ogórków to z tego co się orientuje ( studia) xD będzie jeszcze rosła
Zupa krem z dyni
Kurczak curry z ananasem i kukurydzą

imy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:51   #437
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
A ja z kolei kocham kokosową
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:55   #438
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez imy Pokaż wiadomość
co do ceny ogórków to z tego co się orientuje ( studia) xD będzie jeszcze rosła
Tak? A to niech spadają
Jeszcze troszkę i z własnej działki będą. Tyci tyci

Btw, zakupiłam wczoraj w wyprzedażowej zestaw błyszczyk i tusz Eveline, za 10.99. to chyba dawno temu było. Błyszczyk ok, tusz zaraz testnę
Stary 2012-02-22, 09:56   #439
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Musisz to nadrobić
Stary 2012-02-22, 09:58   #440
201803290936
Konto usunięte

Te korniszony z papryką chili z "Naszej spiżarni" to była oferta czasowa? Byłam ostatnio w Biedro i ani śladu po nich.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:59   #441
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie. Cała komórka dżemów domowych, truskawka, wiśnia, czereśnia, agrest, nawet sobie mazie z rabarbaru na słodziku zrobiłam, a chce się takiego chemicznego łajna ze sklepu, o egzotycznym smaku
Zakazany owoc najlepiej smakuj...
te pomarancze z Biedrosi są pychowe nie ma co

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 10:00   #442
Gingeros
Raczkowanie

a u mnie cebulki prażonej nie widziałam szukałam wiele razy i nie znalazłam ukryły przede mną czy jak?
Stary 2012-02-22, 10:01   #443
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
(...)
Te nowe kubeczki już są baaaardzo długo, zależy właśnie gdzie się kupi ale w Biedronce już naprawdę długo taki kształt jest. Tych okrągłych za to już nie widuję więc chyba zmienili na stałe pudełeczko
O masz a ja wczesniej tylko te okragle widzialam i ostatnio mi sie w oczy rzucily nowe kubki dopiero w Biedronce

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 10:02   #444
Tess81
Raczkowanie

GG do Tess81

Cytat:
Musisz to nadrobić
koniecznie co do ceny, to nie pamietam
ale bede dzis w pracy to sprawdze i jutro napisze
Tess81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 10:04   #445
alamirka
Moderator

Cytat:
Musisz to nadrobić
No namówiłyscie mnie, wezmę jak będę. Ah te forum

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Te korniszony z papryką chili z "Naszej spiżarni" to była oferta czasowa? Byłam ostatnio w Biedro i ani śladu po nich.
Hm u mnie stoja jak zwykle.

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Ano Zdaje się że dziś jeszcze promocja, trza dobrać
Stary 2012-02-22, 10:09   #446
Beczka Soli
Wredna Ruda Beczka Soli

Dostanę w Biedzie mniejsze paczki frytek?
Mniejsze, to znaczy mniej niż 1kg.

Racja jest jak d*pa - każdy ma swoją
J. Piłsudski
Beczka Soli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 10:18   #447
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
No, takie słodziutkie

Cytat:
koniecznie co do ceny, to nie pamietam
ale bede dzis w pracy to sprawdze i jutro napisze
Ceny też nie pamiętam, ale chyba cosik ok. 1,60- 1,70 zł

Cytat:
No namówiłyscie mnie, wezmę jak będę. Ah te forum
Gdyby nie forum, to by człowiek połowy z tych wszystkich pyszności nie spróbował
Stary 2012-02-22, 10:20   #448
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość

Naprawdę tak gonicie, że ja się martwię co to będzie po mojej weekendowej nieobecności.
ja po nocy miałam 2,5 strony do nadrobienia

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
wrzucam zdjęcie balsamu

a co do tyłka.. hm.. mój nigdy nie był anorektyczny, taki raczej w sam raz a mówiąc nieskromnie nie raz słyszalam ze jest zaaa☠☠☠**sty ;p haha także drogie panie, niech pojdzie w tylek i cycki

widzę, że kolega też mnie popiera
będąc dziś w bedrze kupiłam kolejne opakowania balsamu do kolekcji za tą cenę warto bo dla mojej skóry jest idealny.
nieskromnie powiem, że mój tyłek też jest często chwalony

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
(...)
Ja jadłem i szczerze powiedziawszy jest mdła i mało doprawiona.

Trzeba przyznać, że szalejemy ostatnio

Ja myślę że jednak na stałe...

(...)
w takim razie cieszę sie ze nie wzięłam tej lazanii

a co do past... w dwóch poznańskich biedronkach nie widziałam ani jednej sztuki, w Pile kupiłam zarówno tydzień temu jak i dzisiaj i były trzy kartoniki (trochę przebrane ale były wszystkie trzy smaki) więc sama nie wiem.. ja bym chętnie widizała je w swojej biedrze na stałe..
choć dzisiaj otworzyłam pastę oliwkową i dobrze że posmakowałam zanim maznęłam nią sobie kanapkę. OBRZYDLIWA. nie wiem czy się zepsuła czy tak ona smakuje ale jest okropna. za to ta z suszonymi pomidorami jest obłędna. dziś kupiłam też na próbę tą trzecia z mozarellą ale nie wiem kiedy wypróbuję
swoją drogą dzisiaj mam kanapkę z pastą z pomidorów, kindziukiem i kiełkami z rzodkiewki wsio z biedrony :P

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Oj koniecznie muszę się w nie zaopatrzyć jeżeli mają zniknąć

Balsam jest rewelacyjny Wprawdzie od niedawna go używam ale już ma swoje miejsce zapewnione na mojej półce w łazience

(...)
jak już pisałam wyżej- też uwielbiam ten balsam, leci u mnie trzecie opakowanie a w zapasie mam 4-5 (w tym jedno dziś zakupione )

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Dziękuję
Na pewno je wypróbuję, ale trochę się boję, ze będą gorsze od poprzednich Carea Jednak mają te 30% poliestrów - niewiele mniej od lidlowych... A poprzednie biedronkowe były jednak w 100% bawełniane, i pasowały mi wprost idealnie
i w poznańskich biedrach i w pilskiej widziałam tylko te klasyczne i z aloesem, nie widziałam żadnych w fioletowym opakowaniu, moze jeszcze nie dotarły, kończą mi się powoli te z aloesem, będzie trzeba kupić...

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Oj chyba nie..

---------- Dopisano o 02:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

Wszędzie tak robią, przestawiają wszystko co jakiś czas, taka dziwna polityka aby się człowiek nie przyzwyczajał i snuł po całym sklepie

Moja łączy się z Twoją w bólu Ale chociaż anorektyczny tyłek nam nie grozi
A w tych przerwach stosujesz jakieś "normalne" deo czy nic a nic?

W tych setkach wpisów zgubiłam info na temat tych wafli serowych czy paprykowych..kompletnie nie wiem o jakich piszecie

atatoja któraś z wizażanek porównała "zapaszek" tej jaśminowej do obuwia z chińskiego sklepu coś w tym jest

Ups..jako jedyna przeglądam wątek chyba pierwszy raz tak się zdarzyło bo zazwyczaj jest Was tutaj coś ok 70 Cóż to sama ze sobą pogadam..
chodzi o to żeby człowiek biegając po całym sklepie w poszukiwaniu czegoś (bo zmieniono ustawienie) przy okazji natknął się na coś innego, czego moze nie potrzebuje aż tak bardzo ale do koszyka moze wlecieć

ja przy innych blokerach stosowałm poza tym normalne deo (i w czasie używania blokera- bloker na noc, rano zwykły antyper.- i w przerwie)

chodzi o wafle ryżowe o smaku seroa cheddar lub papryki
smakują trochę jak flipsy smaczne

porównanie zapachu dość trafne

Cytat:
Napisane przez Tequilka_84 Pokaż wiadomość
Pojawil sie u was balsam garniera za 14 z czyms w zielonej butelce?
Nie jest w stalej sprzedazy i nie bedzie,w gazetce zadnej nie bylo go i nie wiem skad sie wzial
tak widziałam go ale doznałam szoku bo w biedrze w ktorej nie bywam była cena ok 24 zł za ten balsam a to jest mała butelka więc chyba się pomylili. w swojej biedrze widziałam go na półce tak jakby miały być w stałej ofercie ale ceny nie było.

kupiłam dziś za waszą namową pomarańcze ;P kupiłam też pryncypałki :p do kawki ( a kawki zapomniałam kupić ) i sok jabłko antonówka aaaa i pare krówek

Edytowane przez atatoja
Czas edycji: 2012-02-22 o 10:27
atatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 10:21   #449
anula3333
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepraszam za wprowadzenie w błąd Myślałam, że 2,49 zł Niemniej 0,40 gr mi różnicy nie robi
Ee tam Ja tylko byłam dokładna
Stary 2012-02-22, 10:33   #450
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula3333 Pokaż wiadomość
ee tam ja tylko byłam dokładna
:d :d :d
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości