|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV
Cytat:
jeszcze tylko jutro i w sobote będziemy gratulować---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
witam bździągwy
w marcu!nadrobiłam, przywitałam sie, wiec ide teraz zrobic sobie sniadanko ![]() naleśniki z serem na słodko i kakao tak mnie ostatnio naszła ochota na naleśniki z serem (ogólnie nie przepadam i mogła bym wcale nie jeść) że ostatnio wszystko zakupiłam i mam zamiar spełnić właśnie moją kolejną zachcianke ale nie martwcie sie, z keczupem nie bede ich jadła![]() powiem Wam jedno, w tym cyklu dostałam totalnego fioła... jak w żadnym innym, no oprócz w 1cs kiedy fioł był najwiekszy. miałam spokojnie czekać ale sie nie da!kurde! jestem tak nakręcona że szok! i najlepsze jest to że ja cały czas w głowie mam jedną myśl: że jestem w ciąży! i nawet po nocach mi sie to śni! dzis mi sie sniło np. że byłam w kościele i było jakies święto i ksiądz wychodził z kościoła na zewnątrz i wołał za sobą wszystkie kobiety w ciąży, wiec ja szłam! niewiem co jest ale ja schizuje totalnie... i przy okazji blokuje sie... a tak nie można... juz nie wiem co mam czynić...
|
|
|
|
#423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No jesteśmy, jesteśmy
|
|
|
|
|
#424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a te twoje zachcianki....hmmm...ile jesteś po owulce? ilu dniowe masz cykle?Gosiaczek- dobrze, że mam kompana do lenienia się dzisiaj ze mną Nue- linki już są na pierwszej stronie
|
|
#425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#426 |
|
Wtajemniczenie
|
to w jakim celu milczycie, skoro jesteście ? he? Oj Wy moje kozy kochane
Gdyby nie Wy to bym nawet nie myślała o fasolce...i nie byłabym tak święcie przekonana, że mam ją w brzuszku Jeśli mój Tż ma rację to będę Go Wam pożyczać... Nue- a jakie masz oczy w tym miesiącu? Można wpisać oczy do tyłu jako objaw ciąży? Dziewczyny...kłuje mnie podbrzusze...ale całkiem inaczej niż na @...na @ mam skurcze...a tu takie kłucie ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Aaaaa misia...już pamiętam...Ty i Tigrese testujecie w dzień kobiet
|
#427 |
|
Rozeznanie
|
TŻ nic ostatnio o oczach nie mówił, widocznie są tak bardzo do tyłu, że już nawet tego nie zauważa
Mnie też kłuło tydzień temu w środę wieczorem, taki kłująco-przeszywający ból, a w czwartek już bladziutka kresunia na teście Edytowane przez Nue Czas edycji: 2012-03-01 o 11:01 |
|
|
|
#428 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale tez moge na priva ![]() Cytat:
I mam nadzieje,ze bedziesz jednak zagladac do nas![]() Oby ten ciezki okres szybko minal w Twoim zyciu i wszysko nabralo wlasciwych form, weszlo na dobre tory i spokojnie po nich sie harmonijnie toczylo ![]() Cytat:
![]() wrzucalam w klubie fajny kalkulator jakis czas temu,wiec zaraz ci go znajde. Natalia naprawde gleboko wierze,ze ten miesiac bedzie dla Was owocny i bedziesz mogla pojsc do dziadzia i mu szepnac piekna nowine ![]() Jedno co moge napisac....ponoc kobieta czuje kiedy sie udalo....ja mialam takie przeczucia i udalo sie.... Cytat:
Na dobre i zle z Wami!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
hej Misiu ![]() jejku mam nadzieje,ze to wszysko tlyko niesie za soba dobre wiesci i jestes w ciazy....moze czujesz cos i dlatego tak jest....podobnie jak u Natalii?? jejku jak ja Wam tego z calego serca zycze....
|
|
#429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i miałam wrażenie, że tak jakby mi coś pikało tam w środku
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem ile jestem po owulce... mnie sie wydaje ze owulke miałam wczesnie w 10/11dc ale nie powiem na 100% bo przestałam mierzyc tempke... plamienie delikatne różowe miałam w 16dc (nie wiem co to było, czy to to właśnie było owulacyjne czy nie, wydaje mi sie ze owulka była wczesnie-ale tak jak mówiłam nie powiem bo nie mierzyłam tempki i jestem w kropce!) dzis mam 21dc, @ za tydzień 8 marca, bedzie to mój 28dc, a cykle mam różne, wahaja sie od 27-31dnia. |
|
|
|
|
#431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja przeglądam kosmetyki na allegro więc trochę milczę, ale jestem ![]() Jeszcze tylko dwa dni i wszystkiego się dowiemy ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- A ja miałam skurcze jak na @ tylko mniej dokuczliwe i ciągnięcia jajników jakby na owu |
|
|
|
|
#432 |
|
Wtajemniczenie
|
Natalia prosze
http://dziecko.haczewski.pl/index.ph...ok=2012&bg=000
|
#433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mówisz, ze się czuje? Tylko Ty wtedy tak cichutko siedziałaś i ani słowem się nie odezwałaś a ja taka gaduła i klepie dziobem na lewo i prawo ![]() To był kalkulator harczewski...czy jakoś tak? jeśli tak to już mam bo Nue dała ![]() Nue- kochana i jaki test robiłaś na drugi dzień? Jaką miał czułość?
|
|
#434 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak serio...kilka razy miałam takie bóle jak na @...nawet wczoraj złapały mnie wczoraj z bolącym kręgosłupem...byłam pewna, że uderzyła mnie czerwona fala...ale nic cisza... dzisiaj od rana kłuje...właśnie tak, jak na owu
|
|
#436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak to ten juz widze,ze wrzucialas i nue podala go zakrecona jestemHehe no bylam wtedy cicho odnosnie tego bo sama myslami wlasnie zastanawialm sie czy to ciaza czy co....czulam,ale chyba nie potrafilam mowic glosno wtedy o moich odczuciach,bo to bylo dla mnie takie....z jednej strony balam sie,a z drugiej piekne.... nie potrafie slowami chyba wyrazic co czulam,ale czulam przez dobrych kilka dni....dlatego na test w dniu urodzin Tz sie zdecydowalam-2 dni przed terminem @..... choc balam sie.... Ale kazdy jest inny. ja milczalam,a Tobie widocznie pomaga mowienie o tym
|
|
#437 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedy masz mieć @??
|
#438 |
|
Zadomowienie
|
Natalia nie chce Cie nakrecać (choć z całego serca Ci życze II kreseczek), bo wiadomo @ może przyjść w niespodziewanym momencie, ale ja od początku wiedziałam że będziesz mamusią marcową
napewno sie szczęście do ciebie uśmiechnie ![]() A ja zaraz uciekam do przedszkola, musze odebrać synusia mojej siostry ciotecznej... fajne uczucie idziesz do ich sali a tam kilkanaście maluszków na trzy cztery: "dzieeeeń dooooo bryyyyy" Mały dzis nie lezakuje i spędzi popołudnie z ciocią !!!! Kocham dzieci |
|
|
|
#439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tam nic nie czułam , instynkt mnie zawiódł
|
|
|
|
|
#440 |
|
Wtajemniczenie
|
Natalia w ciazy pobolewa podobnie jak na @. Jest to chyba bardziej ciagnacy bol,ale nie wiem czy dobrze okreslam go i taki bardziej tepy niz jak przy @.
I kazdy lekarz taki okresla chyba jako normalny ten podobny jak na @ do ciazowego.
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
zobaczycie dziewczyny ja tu przez Was oszaleje to czekanie na nowiny to normalnie straszne jest juz bym chciała gratulować i koniecznie musicie mi poprzesyłac fluidki bo ja nastepna w kolejce
![]() Natalia a przez ciebie to już szczególnie już mi siwe włosy widac na odrostach musze pomalować żby ta sobota była juz jutro ale nic mam nadzieje że szybko zleci
|
#442 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strasznie mi fajnie z Wami ![]() Jakaś dzisiaj tkliwa jestem... potrzebuję czułości i chcę okazywać czułość... zaduszę mojego małża dzisiaj taką czułością... My mamy taki sygnał...jak jedno za mocno się przytula, a drugie nie ma ochoty...to np. mówi do mnie "Przytłaczasz mnie!" no i ja wiem, że mam się odsunąć od Niego Ale dzisiaj nie będzie na mnie to działać ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny ja tez juz bym chciała być w ciązy a dopiero kończy mi sie @ a jednocześnie się tak boję ...
|
|
#444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Twoje nakręcenie mogę porównać do mojego Tż...kurcze! ale tępa jestem! Przecież gosiaczek to pewnie mój Tż! no skubany jak się zakamuflował
|
|
#445 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam mojego TŻ nie przytłaczam przytulaniem , on jest tak samo przytulaśny jak ja
no chyba, że to ja mam focha
|
|
|
|
#446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będzie dobrze
|
|
#447 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- jeju już nawet napisałam znaleźliśmy upsssss i wszystko sie wydało tylko nie bij mnie w domu za mocno![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
|
|
#448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czasem oboje mamy ochotę, a czasem jedno z nas nie...Chociaż ostatnio czuję się niedopieszczona... jakoś tak mało się widzimy i tulimy
|
|
#449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja z Tz moge pogadac o wszyskim, z Wami teraz tez, jak nigdy z zadna kumpela.... Ale o tych objawach nie wiem czemu milczalam....jak juz pisalam....strach, emocje....Nie mowilam nawet Tz ze przeczuwam,ze sie udalo....on caly czas o mnie dbal wyjatkowo,a ja trzymalam chyba sie tego,ze sie staramy a jak sie uda to sie dowiemy i juz.... To sa takie emocje dla mnie,ze nie wiem jak o nich mowic, pisac chyba ![]() poza tym kazda AM troszke inaczej podchodzi chyba....ostrozniej....bo takiej straty nigdy sie nie zapomni.... hehe my z Tz tez poprostu mowimy sobie jak ktores nie ma ochoty wklejac sie do siebie wprost np "kochanie nie mam ochoty teraz na tulenie sie" i juz....choc to mega malo kiedy sie zdarza,a nawet jak juz to po 5 minutach to ktore nie mialo ochoty i tak zaraz samo przychodzi i tuli sie ![]() Wlasnie Tz dzwonil. o 13 bedzie i jedziemy do UP i do gina
|
|
#450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

jeszcze tylko jutro i w sobote będziemy gratulować

a te twoje zachcianki....hmmm...ile jesteś po owulce? ilu dniowe masz cykle?
Gdyby nie Wy to bym nawet nie myślała o fasolce...i nie byłabym tak święcie przekonana, że mam ją w brzuszku