|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje piersi (zdjęcia)
Kwestia osoby. dla mnie ten biust , który przytoczyłaś ostatnio z blogiem to średni biust. Dla kogoś może i mały, jego prawo.
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
wg Twojej skali wychodzi, ze maly to np. 65A, sredni - 65 D, a od 65F (na przyklad) to juz duze biusty. a sa ogromne roznice miedzy biustem 65F a 80G .
|
|
|
|
#424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#425 | ||
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Nuova Czas edycji: 2012-03-15 o 16:46 |
||
|
|
|
|
#426 |
|
Konto usunięte
|
dla mnie biust z linka to zdecydowanie duży biust.ale ładny
za to ten to taki typowy mały http://modelstar.files.wordpress.com...02/mich10.jpeg a ten sredni : http://modelstar.files.wordpress.com/2012/02/aaaaa2.jpg i taki bym chciała najbardziej ale cóz ![]() znowu uwaga nagie panie
Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2012-03-15 o 16:52 |
|
|
|
|
#427 |
|
Szef ds. Wymianek
|
imo, jest to sredni biust. i jednoczesnie idealny rozmiar dla mnie
.
|
|
|
#428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo ładne zdjęcie
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
ano. zero wulgarnosci
.---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
, ale wydaje mi sie, ze faktycznie, przy obwodzie 65 moze to byc cos z miska F - G .ale w domu jeszcze oko naciesze .
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
a jak ktos ciekawy, to ta pani nazywa sie Monika Partyka i jest w marcowym Playboyu
jak dla mnie ma boskie cialo, poprawki poprawkami, ale jakies warunki trzeba miec![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() jeszcze znalazlam http://lotsofsecrets.com/wp-content/...yka-Nude-4.jpg ale tu ma jakby wiekszy biust |
|
|
|
|
|
#432 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego
kobiecej klatki piersiowej nie poznaje sie tylko po tym co odstaje nie przepadam za Rubikową, ale uwazam, ze majac malutkie piersi, nikt nie ma watpliwosci, ze jest kobietą klikalbo Struss klik jakby wycieli twarz, to i tak bym wiedziala, ze to kobieta, a nie facet. ja sie zgadzam z Siarką w tym, ze sama wiedza na ile kobiecie wystaje cycek z poziomu klatki piersiowej w zasadzie niewiele mowi, trzeba spojrzec na cala sylwetkę, uzglednic wzrost, budowe ciala itp. taki sam rozmiarowo maly biust w zaleznosci od budowy ciala wlascicielki moze sprawiac, ze bedzie wygladala kobieco lub dziewczeco albo jak chlopiec przed okresem dojrzewania tak samo smieszy mnie mowienie, ze 90-60-90 to idealne proporcje. wg za wiele nie mowia, tak jak sama waga. mozna miec 90 w cyckach przy duzym obwodzie pod biustem, mozna miec 60 cm w talii majac ponizej odstajacy brzuszek, a te 90cm w biodrach to moze byc plaska pupa |
|
|
|
|
#434 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Nie wiem, widocznie mi nie potrzeba takich dokładnych stwierdzeń. :PJa bym powiedziała, że ta Partyka to już naprawdę spory albo chociażby średni z tendencją do dużego, ale fajny. Przy jej kształtach na pewno miałabym mniejszy sporo od niej, a i tak uważam, że mało bym nie miała .
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-03-15 o 17:56 |
|
|
|
|
|
#436 |
|
Raczkowanie
|
Mam identyczny jak Ty biust i szczerze Ci powiem, że tez był to mój największy kompleks do czasu, gdy poznałam swoje obecnego TŻ który przepędził z mojego życia wszystkie kompleksy
Jeśli spotkasz tego jedynego zobaczysz, że rozmiar nie będzie już miał znaczenia
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam rozmiarówki angielskiej a co do róznic w obwodzie to biust może być szerszy i węższy przez co wydaje się mniejszy. nie wiem na ile szerokość pleców moze wplywac na wielkość biustu.na szerokośc miseczki tak,ale wielkość? Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-03-15 o 20:31 |
|
|
|
|
|
#438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chodzi o to ze "miseczka D" nic nie mowi o rozmiarze piersi bo 60D jest calkowiecie inne od 90D...
|
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
ja szacuję że Rubik ma pod biustem ok 65 cm, i strzelam że nosi rozmiar 60 DD, więc TmargoT nosisz pewnie 80 lub 85D, i masz duży biust (i obwód pod biustem także....)
niusia, ja mam rozmiar 65D i mój biust jest hmm..mały, mieści się w dłoni - MOJEJ. W męskiej zniknie i bardzo go kocham, jest mega okrągły i twardy ![]() ![]() czemu masz do swoich cycków jakiekolwiek wąty? ;p nie czaje tego ;pkażdemu się podoba co innego, na mnie biusty z linków nie robią żadnego wrażenia bo lubie drobne, atletyczne sylwetki , inna kobieta jest zachwycona zdjęciami i o takich piersiach marzy. Nie ma reguły jak powinien biust wyglądać i jaki powinien mieć rozmiar - najważniejsze są proporcje i to jak czujesz sie we wlasnej skórze ![]() pzdr
|
|
|
|
|
#440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() rozumiem,że wzrost jest ważniejszy,bo mała osoba bedzie wyglądała inaczej niż ja przy wzrocie 174 cm |
||
|
|
|
|
#441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a 90 D duzy poczytaj o dobrze dobranym biustonoszu
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#443 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś mój bardzo dobry kumpel powiedział mi, że wielkość piersi nie ma dla niego znaczenia, znaczenie ma dla niego to czy są wrażliwe.
Wzięłam sobie to jego stwierdzenie do serca, bo też mam biust niewielkich rozmiarów, od tamtej pory kiedy to usłyszałam, to jakoś tak nabrałam więcej pewności siebie, bo to rzeczywiście się sprawdza. Teraz kiedy mam już męża, słyszę że moje piersi są według niego idealne i wcale nie przeszkadza mu fakt że są niewielkie. Przed moim mężem, moje piersi widziało kilku facetów, zupełnie różnych, o różnych poglądach, charakterach, osobowościach i żaden, dosłownie żaden nie skomentował faktu że są małe, wydaje mi się że wystarczało im to że mogli ich dotknąć, albo na nie patrzeć. Dlatego nie ma sensu katować się operacjami, tylko po prostu uwierzyć w siebie i się polubić, taką jaką się jest. Jednak jeśli ciągle to nie pomaga, to wystarczy zmienić bieliznę na dobrze dopasowaną, tak samo można nosić bluzki czy cokolwiek na górze, co optycznie powiększa okolice biustu. Na prawdę nie ma sensu przejmować się takimi szczegółami, jestem pewna że znajdziesz kogoś komu spodobasz się taka jaka jesteś, bez poprawek
|
|
|
|
|
#444 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
No właśnie, wszystko zależy od punktu siedzenia. Moim zdaniem ten biust nie jest mały, ale przy moim to on duży też nie jest, bo sama mam znacznie większy.
|
|
|
#445 |
|
Rozeznanie
|
Brodawki sutkowe, szczególnie sterczące, to jest to, co kręci facetów.
Dla mnie nawet małe piersi ozdobione ładnymi brodawkami to super sprawa. Np. Kate Moss (prawie jak wentyle od Kamaza- szczyt marzeń): Spotykałem się z dziewczynami które miały biust np. 75C, 75D, ale brodawki były małe abo lekko wklęsłe. Czegoś brakowało... Ważne jest żeby "te cuda" pomiętosić a "końcówki" possać. Czy piersi są większe czy mniejsze bez znaczenia, ważne żeby były. Reasumując - "wisienka" na torcie jest równie ważna. |
|
|
|
|
#446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Facetem nie jestem, ale spotkałam się z niejedną opinią facetów na temat wrażliwości piersi. Nieważny rozmiar, ważne, żeby piersi "reagowały" na pieszczoty. Im intensywniej, tym lepiej... Ja mam piersi małe (może średnie - już się pogubiłam w tych Waszych 65/70/80 A/B/C/D/DD/FGH )
Edytowane przez Kaja-ja Czas edycji: 2012-03-15 o 22:36 |
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#448 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zawsze uważałam to za coś wstydliwego, chyba niepotrzebnie
|
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie moje np nie takie wrażliwe na dotyk ani na temperaturę więc faktycznie pewnie lepiej jak mniejsze, jeżeli chodzi o dotyk.. a najgorzej jak okres się zbliża, wtedy to już w ogóle ich nie dotknie.
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-03-15 o 22:56 |
|
|
|
|
#450 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, narzekajac na moj biust. W ostatecznym rozrachunku licza sie proporcje sylwetki. Nadal widze moj biust jako rozmiar a, b, poza tym moja mama ma a więc jakoś to ze sobą łącze, miałam zaburzenia odżywiania i właśnie pozostał mi z tego kompleks biustu... Rzeczywiście nie powinnam narzekać, majac taka figure, slysze wiele pochwal itd. Muszę to sobie jakoś przetłumaczyć.
![]() A co do 90 cm w pupie, bedzie to dosc płaska, raczej zwyczajna pupa, jeśli chodzi o moje zdanie. Ogólnie jesli chodzi o sylwetke 90-60-90, to jest ona kobieca, ale raczej z plaska pupa i nie zbyt okazałym biustem. Wiem, może uznacie, że gadam głupoty, bo 30 cm różnicy jest dla wiekszosci nieosiagalne, ale tak jest prawda. W koncu przecież ja mam w biuscie nawet ponad 90, jednoczesnie malo cm pod biustem (rzadko spotykam mniej) i same widzicie, że mam kompleksy na punkcie wielkosci. Co do cienkiej talii, wydaje mi sie ze im wieksza roznica miedzy biodrami a talia, tym lepiej niezaleznie od przedziału wymiarów. Z powodu róznicy ok 35 cm kompleksow nie mam , a nawet uważam to za swój atut. W obcisłej sukience wygląda to hmm..dobrze, choc nieco nienaturalnie. Panom sie podoba bardzo.Bardzo dziękuję za odpowiedzi, dały mi troche do myślenia. Edytowane przez 201801220933 Czas edycji: 2012-03-15 o 23:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

. porownaj kiedys 65D z 90D
.

kobiecej klatki piersiowej nie poznaje sie tylko po tym co odstaje
nie przepadam za Rubikową, ale uwazam, ze majac malutkie piersi, nikt nie ma watpliwosci, ze jest kobietą