Moje piersi (zdjęcia) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-15, 16:36   #421
Candy_lips
Zakorzenienie

Dot.: Moje piersi (zdjęcia)

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
nie ma czegos takiego jak rozmiar "miseczka D" . porownaj kiedys 65D z 90D .
i ja wierze, ze 70D moze wygladac na maly biust. przytaczalam powody juz wyzej, nie bede powtarzac.
Kwestia osoby. dla mnie ten biust , który przytoczyłaś ostatnio z blogiem to średni biust. Dla kogoś może i mały, jego prawo.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 16:40   #422
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

a ten? uwaga, naga pani klik zdaje sobie sprawe, ze PS i te sprawy, ale mi sie bardzo podoba, ani malutki ani duzy
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 16:42   #423
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
Kwestia osoby. dla mnie ten biust , który przytoczyłaś ostatnio z blogiem to średni biust. Dla kogoś może i mały, jego prawo.
ok, a ja tam pytalam, zdaje sie, jaki to jest zatem duzy biust. bo wychodzi, ze 65F bedzie duzym. a powyzej 65F sa biusty do, dajmy na to, 85K w rozmiarowce brytyjskiej (czyli w polskiej cos kolo 85O - brak odpowiednika chyba). zatem w tym ujeciu nalezaloby wprowadzic chyba szersza skale - czyli mowic o bardzo malym biuscie/malym biuscie/srednim biuscie z tendencja ku malemu/srednim biuscie z tendencja ku duzemu/duzym/bardzo duzym. to tylko przykladowa skala.
wg Twojej skali wychodzi, ze maly to np. 65A, sredni - 65 D, a od 65F (na przyklad) to juz duze biusty. a sa ogromne roznice miedzy biustem 65F a 80G .
Stary 2012-03-15, 16:42   #424
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
a ten? uwaga, naga pani klik zdaje sobie sprawe, ze PS i te sprawy, ale mi sie bardzo podoba, ani malutki ani duzy
Ja bym powiedziała ze duży

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 16:42   #425
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Piękna kobieta i ładny biust. Dla mnie jest dość spory, ale jak wiadomo, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Pewnie właścicielki dużych/bardzo dużych biustów uznają go za mały, a właścicielki malutkich - za duży

Cytat:
ok, a ja tam pytalam, zdaje sie, jaki to jest zatem duzy biust. bo wychodzi, ze 65F bedzie duzym. a powyzej 65F sa biusty do, dajmy na to, 85K w rozmiarowce brytyjskiej (czyli w polskiej cos kolo 85O - brak odpowiednika chyba). zatem w tym ujeciu nalezaloby wprowadzic chyba szersza skale - czyli mowic o bardzo malym biuscie/malym biuscie/srednim biuscie z tendencja ku malemu/srednim biuscie z tendencja ku duzemu/duzym/bardzo duzym. to tylko przykladowa skala.
wg Twojej skali wychodzi, ze maly to np. 65A, sredni - 65 D, a od 65F (na przyklad) to juz duze biusty. a sa ogromne roznice miedzy biustem 65F a 80G .
A moim zdaniem każdy ma inną skalę, z reguły ocenia wg własnego biustu i to jest okej. Wszystko też zależy od figury, od wzrostu, od kształtu biustu, od jego elastyczności. Sama jestem przykładem biustu, który teoretycznie jest mały, a sporo ludzi wokół, zarówno kobiet, jak i mężczyzn, uważa go za większy niż jest, bo jest bardzo okrągły i blisko siebie na klatce, także niemal w każdym staniku mam kreskę.

Edytowane przez Nuova
Czas edycji: 2012-03-15 o 16:46
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 16:45   #426
201803300917
Konto usunięte

dla mnie biust z linka to zdecydowanie duży biust.ale ładny
za to ten to taki typowy mały http://modelstar.files.wordpress.com...02/mich10.jpeg
a ten sredni : http://modelstar.files.wordpress.com/2012/02/aaaaa2.jpg i taki bym chciała najbardziej ale cóz
znowu uwaga nagie panie

Edytowane przez 201803300917
Czas edycji: 2012-03-15 o 16:52
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 16:47   #427
siarka40
Szef ds. Wymianek

imo, jest to sredni biust. i jednoczesnie idealny rozmiar dla mnie. niestety, mam mniejszy .
Stary 2012-03-15, 16:50   #428
All That Jazz
Zadomowienie

Cytat:
Jak dla mnie jest właśnie średni bardzo ładne zdjęcie
All That Jazz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 16:50   #429
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
imo, jest to sredni biust. i jednoczesnie idealny rozmiar dla mnie. niestety, mam mniejszy .
Siarko, a jaki bys obstawiala rozmiar angielski? wiem, ze w stanikach (i cyckach) troche siedzisz. ja mam 65DD/E i ten jest wiekszy, wiec bardziej obstawiam F-G
Stary 2012-03-15, 16:52   #430
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez All That Jazz Pokaż wiadomość
bardzo ładne zdjęcie
ano. zero wulgarnosci .

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Siarko, a jaki bys obstawiala rozmiar angielski? wiem, ze w stanikach (i cyckach) troche siedzisz. ja mam 65DD/E i ten jest wiekszy, wiec bardziej obstawiam F-G
teraz w pracy wstyd mi sie tak bez konca przypatrywac, ale wydaje mi sie, ze faktycznie, przy obwodzie 65 moze to byc cos z miska F - G.
ale w domu jeszcze oko naciesze.
Stary 2012-03-15, 17:00   #431
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

a jak ktos ciekawy, to ta pani nazywa sie Monika Partyka i jest w marcowym Playboyu jak dla mnie ma boskie cialo, poprawki poprawkami, ale jakies warunki trzeba miec

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
ano. zero wulgarnosci .

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

teraz w pracy wstyd mi sie tak bez konca przypatrywac, ale wydaje mi sie, ze faktycznie, przy obwodzie 65 moze to byc cos z miska F - G.
ale w domu jeszcze oko naciesze.

jeszcze znalazlam http://lotsofsecrets.com/wp-content/...yka-Nude-4.jpg ale tu ma jakby wiekszy biust
Stary 2012-03-15, 17:02   #432
Pragni
Raczkowanie

Cytat:
w takim razie pomyliłabyś mnie z chłopcem

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez maconha89 Pokaż wiadomość
dla mnie biust z linka to zdecydowanie duży biust.ale ładny
za to ten to taki typowy mały http://modelstar.files.wordpress.com...02/mich10.jpeg
a ten sredni : http://modelstar.files.wordpress.com/2012/02/aaaaa2.jpg i taki bym chciała najbardziej ale cóz
znowu uwaga nagie panie
właśnie chciałabym mieć taki średni rozmiar piersi
Pragni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 17:10   #433
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pragni Pokaż wiadomość
w takim razie pomyliłabyś mnie z chłopcem
dlaczego kobiecej klatki piersiowej nie poznaje sie tylko po tym co odstaje nie przepadam za Rubikową, ale uwazam, ze majac malutkie piersi, nikt nie ma watpliwosci, ze jest kobietą klik
albo Struss klik jakby wycieli twarz, to i tak bym wiedziala, ze to kobieta, a nie facet.

ja sie zgadzam z Siarką w tym, ze sama wiedza na ile kobiecie wystaje cycek z poziomu klatki piersiowej w zasadzie niewiele mowi, trzeba spojrzec na cala sylwetkę, uzglednic wzrost, budowe ciala itp. taki sam rozmiarowo maly biust w zaleznosci od budowy ciala wlascicielki moze sprawiac, ze bedzie wygladala kobieco lub dziewczeco albo jak chlopiec przed okresem dojrzewania

tak samo smieszy mnie mowienie, ze 90-60-90 to idealne proporcje. wg za wiele nie mowia, tak jak sama waga. mozna miec 90 w cyckach przy duzym obwodzie pod biustem, mozna miec 60 cm w talii majac ponizej odstajacy brzuszek, a te 90cm w biodrach to moze byc plaska pupa
Stary 2012-03-15, 17:25   #434
201803300917
Konto usunięte

Cytat:
dlaczego kobiecej klatki piersiowej nie poznaje sie tylko po tym co odstaje nie przepadam za Rubikową, ale uwazam, ze majac malutkie piersi, nikt nie ma watpliwosci, ze jest kobietą klik
albo Struss klik jakby wycieli twarz, to i tak bym wiedziala, ze to kobieta, a nie facet.

j
poza tym nawet tym paniom piersi jednak odstają, nie wiem czemu niektóre dziewczyny o takim gabarytach twierdza, ze są płaskie. no i zgadzam sie, ze kobiecość kształtów to nie tylko biust- ale biodra, pupa, nogi, talia, ramiona. ważna jest całość
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 17:53   #435
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że są różnice, bo sama mam 80G, tylko jak mówiłam duża nadwaga do tego, więc tak zwyczajnie, to byłby mniejszy (średniaczek). Nie wiem, widocznie mi nie potrzeba takich dokładnych stwierdzeń. :P
Ja bym powiedziała, że ta Partyka to już naprawdę spory albo chociażby średni z tendencją do dużego, ale fajny. Przy jej kształtach na pewno miałabym mniejszy sporo od niej, a i tak uważam, że mało bym nie miała .

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2012-03-15 o 17:56
Stary 2012-03-15, 19:15   #436
sweetblondi
Raczkowanie

Mam identyczny jak Ty biust i szczerze Ci powiem, że tez był to mój największy kompleks do czasu, gdy poznałam swoje obecnego TŻ który przepędził z mojego życia wszystkie kompleksy Jeśli spotkasz tego jedynego zobaczysz, że rozmiar nie będzie już miał znaczenia
sweetblondi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 20:28   #437
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma czegos takiego jak rozmiar "miseczka D" . porownaj kiedys 65D z 90D .
i ja wierze, ze 70D moze wygladac na maly biust. przytaczalam powody juz wyzej, nie bede powtarzac.
dlaczego nie ma rozmiaru D skoro ja taki kupuję (triumf ,atlantic) ?
nie znam rozmiarówki angielskiej
a co do róznic w obwodzie to biust może być szerszy i węższy przez co wydaje się mniejszy.
nie wiem na ile szerokość pleców moze wplywac na wielkość biustu.na szerokośc miseczki tak,ale wielkość?

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-03-15 o 20:31
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 20:44   #438
myny
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
dlaczego nie ma rozmiaru D skoro ja taki kupuję (triumf ,atlantic) ?
nie znam rozmiarówki angielskiej
a co do róznic w obwodzie to biust może być szerszy i węższy przez co wydaje się mniejszy.
nie wiem na ile szerokość pleców moze wplywac na wielkość biustu.na szerokośc miseczki tak,ale wielkość?

chodzi o to ze "miseczka D" nic nie mowi o rozmiarze piersi bo 60D jest calkowiecie inne od 90D...
Stary 2012-03-15, 20:46   #439
findsomething
Zadomowienie

ja szacuję że Rubik ma pod biustem ok 65 cm, i strzelam że nosi rozmiar 60 DD, więc TmargoT nosisz pewnie 80 lub 85D, i masz duży biust (i obwód pod biustem także....)

niusia, ja mam rozmiar 65D i mój biust jest hmm..mały, mieści się w dłoni - MOJEJ. W męskiej zniknie i bardzo go kocham, jest mega okrągły i twardy czemu masz do swoich cycków jakiekolwiek wąty? ;p nie czaje tego ;p

każdemu się podoba co innego, na mnie biusty z linków nie robią żadnego wrażenia bo lubie drobne, atletyczne sylwetki , inna kobieta jest zachwycona zdjęciami i o takich piersiach marzy. Nie ma reguły jak powinien biust wyglądać i jaki powinien mieć rozmiar - najważniejsze są proporcje i to jak czujesz sie we wlasnej skórze

pzdr
findsomething jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 21:05   #440
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myny Pokaż wiadomość
chodzi o to ze "miseczka D" nic nie mowi o rozmiarze piersi bo 60D jest calkowiecie inne od 90D...
ja rozumiem i uważam,że 60 D bedzie wyglądało wizualnie na wieksze niż 90 D.

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez findsomething Pokaż wiadomość
ja szacuję że Rubik ma pod biustem ok 65 cm, i strzelam że nosi rozmiar 60 DD, więc TmargoT nosisz pewnie 80 lub 85D, i masz duży biust (i obwód pod biustem także....)

niusia, ja mam rozmiar 65D i mój biust jest hmm..mały, mieści się w dłoni - MOJEJ. W męskiej zniknie i bardzo go kocham, jest mega okrągły i twardy czemu masz do swoich cycków jakiekolwiek wąty? ;p nie czaje tego ;p

każdemu się podoba co innego, na mnie biusty z linków nie robią żadnego wrażenia bo lubie drobne, atletyczne sylwetki , inna kobieta jest zachwycona zdjęciami i o takich piersiach marzy. Nie ma reguły jak powinien biust wyglądać i jaki powinien mieć rozmiar - najważniejsze są proporcje i to jak czujesz sie we wlasnej skórze

pzdr
ja dziś nosze 85 D i biust mam średni(miski szerokie) .rok temu zanim rzuciłam papierosy nosiłam 75 C i biust nie urósł tylko plecy mam szersze
rozumiem,że wzrost jest ważniejszy,bo mała osoba bedzie wyglądała inaczej niż ja przy wzrocie 174 cm
Stary 2012-03-15, 21:05   #441
myny
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ja rozumiem i uważam,że 60 D bedzie wyglądało wizualnie na wieksze niż 90 D.
?? nieeee 60D to maly biust a 90 D duzy poczytaj o dobrze dobranym biustonoszu
Stary 2012-03-15, 21:07   #442
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myny Pokaż wiadomość
?? nieeee 60D to maly biust a 90 D duzy poczytaj o dobrze dobranym biustonoszu

chyba macie złe informacje.85 D to średni rozmiari nie zamydlaj mi oczu o dobieraniu biustonisza,bo mój jest świetnie spasowany
Stary 2012-03-15, 21:35   #443
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman

Kiedyś mój bardzo dobry kumpel powiedział mi, że wielkość piersi nie ma dla niego znaczenia, znaczenie ma dla niego to czy są wrażliwe.
Wzięłam sobie to jego stwierdzenie do serca, bo też mam biust niewielkich rozmiarów, od tamtej pory kiedy to usłyszałam, to jakoś tak nabrałam więcej pewności siebie, bo to rzeczywiście się sprawdza. Teraz kiedy mam już męża, słyszę że moje piersi są według niego idealne i wcale nie przeszkadza mu fakt że są niewielkie. Przed moim mężem, moje piersi widziało kilku facetów, zupełnie różnych, o różnych poglądach, charakterach, osobowościach i żaden, dosłownie żaden nie skomentował faktu że są małe, wydaje mi się że wystarczało im to że mogli ich dotknąć, albo na nie patrzeć. Dlatego nie ma sensu katować się operacjami, tylko po prostu uwierzyć w siebie i się polubić, taką jaką się jest. Jednak jeśli ciągle to nie pomaga, to wystarczy zmienić bieliznę na dobrze dopasowaną, tak samo można nosić bluzki czy cokolwiek na górze, co optycznie powiększa okolice biustu. Na prawdę nie ma sensu przejmować się takimi szczegółami, jestem pewna że znajdziesz kogoś komu spodobasz się taka jaka jesteś, bez poprawek
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 21:36   #444
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Biust jest w porządku Chociaż nie przepadam za biustem w tym kształcie (tj. jak brodawki i sutki są jakby w górnej części piersi, nie wiem czy zrozumiale to opisałam).

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Piękna kobieta i ładny biust. Dla mnie jest dość spory, ale jak wiadomo, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Pewnie właścicielki dużych/bardzo dużych biustów uznają go za mały, a właścicielki malutkich - za duży
No właśnie, wszystko zależy od punktu siedzenia. Moim zdaniem ten biust nie jest mały, ale przy moim to on duży też nie jest, bo sama mam znacznie większy.
Stary 2012-03-15, 22:21   #445
Clevland
Rozeznanie

Brodawki sutkowe, szczególnie sterczące, to jest to, co kręci facetów.

Dla mnie nawet małe piersi ozdobione ładnymi brodawkami to super sprawa.
Np. Kate Moss (prawie jak wentyle od Kamaza- szczyt marzeń):

Spotykałem się z dziewczynami które miały biust np. 75C, 75D, ale brodawki były małe abo lekko wklęsłe. Czegoś brakowało...

Ważne jest żeby "te cuda" pomiętosić a "końcówki" possać.
Czy piersi są większe czy mniejsze bez znaczenia, ważne żeby były.

Reasumując - "wisienka" na torcie jest równie ważna.
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 22:34   #446
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Napisane przez Clevland Pokaż wiadomość
Sutki jak antenki

Facetem nie jestem, ale spotkałam się z niejedną opinią facetów na temat wrażliwości piersi. Nieważny rozmiar, ważne, żeby piersi "reagowały" na pieszczoty. Im intensywniej, tym lepiej...
Ja mam piersi małe (może średnie - już się pogubiłam w tych Waszych 65/70/80 A/B/C/D/DD/FGH ), ale bardzo wrażliwe... A moja koleżanka, która piersi ma duże (lub bardzo duże) zawsze narzekała, że jej nie "współpracują" z facetami. W końcu zrobiła kolczyk w sutku i ponoć pomogło (chociaż zwiększenie wrażliwości w tylko jednym cycku, to dla mnie jakiś marny biznes )

Edytowane przez Kaja-ja
Czas edycji: 2012-03-15 o 22:36
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 22:39   #447
3asiex
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Clevland Pokaż wiadomość

Dla mnie nawet małe piersi ozdobione ładnymi brodawkami to super sprawa.
Np. Kate Moss (prawie jak wentyle od Kamaza- szczyt marzeń):

Spotykałem się z dziewczynami które miały biust np. 75C, 75D, ale brodawki były małe abo lekko wklęsłe. Czegoś brakowało...

Ważne jest żeby "te cuda" pomiętosić a "końcówki" possać.
Czy piersi są większe czy mniejsze bez znaczenia, ważne żeby były.

Reasumując - "wisienka" na torcie jest równie ważna.
Dla mnie to nie tyle wentyle a anteny co przy małym biuście wygląda wg mnie dziwnie, jednak może to przez pozycję horyzontalną

Miałem taki piękny sen, że byłem ostatnim ssakiem na ziemi.(Mort: a ja w nim byłem?) Tak ale jako padlina.

3asiex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 22:44   #448
Joline
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kaja-ja Pokaż wiadomość
Sutki jak antenki

Facetem nie jestem, ale spotkałam się z niejedną opinią facetów na temat wrażliwości piersi. Nieważny rozmiar, ważne, żeby piersi "reagowały" na pieszczoty. Im intensywniej, tym lepiej...
Ja mam piersi małe (może średnie - już się pogubiłam w tych Waszych 65/70/80 A/B/C/D/DD/FGH ), ale bardzo wrażliwe... A moja koleżanka, która piersi ma duże (lub bardzo duże) zawsze narzekała, że jej nie "współpracują" z facetami. W końcu zrobiła kolczyk w sutku i ponoć pomogło (chociaż zwiększenie wrażliwości w tylko jednym cycku, to dla mnie jakiś marny biznes )
Moje piersi zawsze reagują, w sumie to zawsze są w gotowości, nieważne czy jest zimno, czy ciepło, rano czy wieczorem.
Zawsze uważałam to za coś wstydliwego, chyba niepotrzebnie
Joline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 22:55   #449
Candy_lips
Zakorzenienie

No właśnie moje np nie takie wrażliwe na dotyk ani na temperaturę więc faktycznie pewnie lepiej jak mniejsze, jeżeli chodzi o dotyk.. a najgorzej jak okres się zbliża, wtedy to już w ogóle ich nie dotknie.

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2012-03-15 o 22:56
Stary 2012-03-15, 22:56   #450
201801220933
Konto usunięte

Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, narzekajac na moj biust. W ostatecznym rozrachunku licza sie proporcje sylwetki. Nadal widze moj biust jako rozmiar a, b, poza tym moja mama ma a więc jakoś to ze sobą łącze, miałam zaburzenia odżywiania i właśnie pozostał mi z tego kompleks biustu... Rzeczywiście nie powinnam narzekać, majac taka figure, slysze wiele pochwal itd. Muszę to sobie jakoś przetłumaczyć.

A co do 90 cm w pupie, bedzie to dosc płaska, raczej zwyczajna pupa, jeśli chodzi o moje zdanie. Ogólnie jesli chodzi o sylwetke 90-60-90, to jest ona kobieca, ale raczej z plaska pupa i nie zbyt okazałym biustem. Wiem, może uznacie, że gadam głupoty, bo 30 cm różnicy jest dla wiekszosci nieosiagalne, ale tak jest prawda. W koncu przecież ja mam w biuscie nawet ponad 90, jednoczesnie malo cm pod biustem (rzadko spotykam mniej) i same widzicie, że mam kompleksy na punkcie wielkosci. Co do cienkiej talii, wydaje mi sie ze im wieksza roznica miedzy biodrami a talia, tym lepiej niezaleznie od przedziału wymiarów. Z powodu róznicy ok 35 cm kompleksow nie mam , a nawet uważam to za swój atut. W obcisłej sukience wygląda to hmm..dobrze, choc nieco nienaturalnie. Panom sie podoba bardzo.

Bardzo dziękuję za odpowiedzi, dały mi troche do myślenia.

Edytowane przez 201801220933
Czas edycji: 2012-03-15 o 23:12
201801220933 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości