![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
Witam Kochane
![]() Tak ogole jestem zla jak osa, az musialam sobie meliske zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Senira przykro mi strasznie, ale trzymam kciuki zebys niedlugo miala znow fasolke w brzuszku Kamila trzymam kciuki za wizyte kochana, pochwal sie jak juz bedziesz po ![]() ![]() ![]() Marti co do drugiego porodu, to podswiadomie jestem spokojniejsza gdyz wiem jak to mniej wiecej wyglada, choc mam obawy gdyz mialam porod z komplikacjami i nie chce zeby sie to powtorzylo ![]() ![]() Co do imion dla malenstwa dla dziewczynki mamy Maya lub Olivia myslalm tez nad Michalina ale TZ ze nie, a dla chlopca ja osobiscie nie mam TZ wybral Olivier choc ja nie jestem za bardzo przekonana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizytę mam o 17:40 tak więc jeżeli wieczorem nie wpadnę to z rana w środę dam znac co i jak ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czarnamadona ogolnei byla sasiadka z corka (strasznie niegrzecze dziecko) i mama postawila ja do kata bo bila mojego malego i wrzeszczala na nia, . Mala ze zlosi zaczela wrzesczec i wymiotowac mi na dywan a ona na to przestan a mala nie lubie Cie i poszla i zwymiotowala jeszcze 2 razy az brak slow. Te dzicko tak ma jak idzie nie po jej mysli to albo wymiotuje, albo wywala jedzenie na dywan i wciera, wylewa plyny soki itp. Jak tak mozna nie rozumiem. Po dzisiejszym incydencie stwierdzilam ze nie chce miec w otoczeniu osob ktore mnie irytuja i denerwuja, do nivczego mi to niepotrzebne ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
Kaamilka dziekuje kochana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Witam się z rańca-Dziewczynki do końca tygodnia będzie mnie bardzo mało, ale wrócę na pewno ![]()
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Czy wy też nie możecie spać? Ja jestem mega śpiochem, zazwyczaj nie zwlekałam się z łóżka przed 10, a od niedawna budzę się nad ranem i nie mogę już spać. Dziś było dużo lepiej bo spałam do przed 8, ale to i tak bardzo wcześnie jak na mnie. Za to popołudniami mam kryzys i ledwo jestem w stanie wysiedzieć, a pracuję na popołudnia... Wracam z pracy późno i zanim się ogarnę, zjem kolację, na chwilkę siądę do kompa to jest północ. A zazwyczaj jeszcze chcę coś tam porobić i kładę się ok 1, po 1 i rano jestem teraz ledwo żywa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
ja też mam kłopoty ze snem
![]()
#433 | |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczyny !
Jestem po ciężkiej nocy, ponieważ przez stres związany z dzisiejsza wizytą nie mogłam spać..kręciłam się z boku na bok.. ![]() Miałam dzisiaj z rana takie kłucia w podbrzuszu, dość mocne. Na szczęście już minęły ![]() Cytat:
![]() ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam spie jak smok ostatnio ![]() czarnamadonna1982 super ze juz jestes spokojniejsza ![]() ![]() ![]() Kamila trzymam kciuki ![]() kurde nie moge odznaczyc tego pogrubienia ![]() Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-03-20 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najgorsze ze mam takiego lenia po prostu ..senna nie jestem raczej ociezala jakos na umysle ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
co do lenia tooo ja mam potwornoego w nocy niunia plakala budzila sie, wiec wstawalam do niej a jak juz isnela to znowu ja latalam do wc i tak cala noc ehhh noi wstala mi po 6cos sie jej calkiem poprzestawialo wlasnie ja uspilam i musze sie wziasc za porzadki bo masakra ostatnio nic a nic mi nie idzie |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie przyszle mamusie.
Napisze troszke o sobie, mam 31 lat i mieszkam w Walii, Moja historia w staraniu o dzieciaczka zaczela sie bardzo smutnie, poniewaz mam za soba juz 4 poronienia. Wszystkie byly na bardzo wczesnym etapie, tylko to 4 ostatnie w 9 tyg, ale fasolka zatrzymala sie juz w 5. Poniewaz mieszkam tu gdzie mieszkam, nic sobie z moich poronien nie robia. Ciaza dla nich zaczyna sie w 12tc, Przy ostatniej ciazy bylam w Londynie u gina, kazal zrobic progesteron i HCG, dal tez mi duphaston na wszelki wypadek jakbym zaczela plamic. Wyniki mialam nawet ok tylko prog by 12.96, mowilam mu ze niski i ze moze powinnam zaczac brac tabletki, jednak on stwierdzil ze dopoki nie zobaczy ciazy w macicy nie moge wziasc tabletek. Po tygodniu polecialam do Polski, juz mialam male plamienia, w miedzyczasie dzwonilam i pytalam ale czy moge wziasc duph, powiedzial stanowcze nie. W Polsce od razu zrobilam prog i bete, prog spadl znacznie do 6, wtedy pani w szpitalu powiedziala abym brala 3 razy dziennie, po tyg wrocilam do UK, poszlam do szpitala na usg, i tam mi powiedzieli ze fasolka jest mala i za 2 tyg mam przyjsc powtornie, wtedy juz wiedzialam ze cos nie tak jest i przestalam brac prog, po 4 tyg poronilam somoistnie, na szczescie nie mialam lyzeczkowania, kazali odczekac miesiac i starac sie ponownie. Ja jednak odczekalam 2 miesiace. Wlasnie wczoraj zrobilam tescik, na poczatku byla tylko jedna kreseczka ale gdy wrocilam po 5 minutach ujrzalam blado 2 kreseczke, az polecialam do TZ aby mu pokazac ale oczywiscie on nic nie ujrzal dopiero jak mu powiedzialam gdzie ta 2 krecha jest zobaczyl ja. Jestem b szczesliwa ale tez strasznie sie boje ze sytuacja sie powtorzy, od wczoraj biore 2 razy dziennie duphaston, lepiej "dmuchac na zimne". Termin wychodzi 1 grudnia ![]() ![]() Wszystkim mamusiom gratuluje niech te 8 miesiecy bedzie pelne czulosci oraz nieustajacej milosci. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety my narzekamy na naszą polską służbę zdrowia, a może rzeczywiście nie jest tak źle.. Kochana smutne to co napisałaś, ale podziwiam Was za walkę i wytrwałość i oczywiście bardzo gratuluje II kreseczek. ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja Laura byla bardzo grzecznym dzieckiem, nie wymagajacym noszenia, nie marudzacym, nawet nie wiedzialam ze zabkuje bo niczym sie to nie objawialo.nie pamietam zebym miala noc nie przespana. W kazdym pomieszczeniu bylo albo lozeczko albo cos w co moglam wsadzic mala i w domu robilam doslownie wszysko - aniol. Mam nadzieje ze drugie bedzie takie samo ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-03-20 o 13:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Rozeznanie
|
Dziekuje bardzo za mile slowa, teraz musi byc inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ja też od piątej nie śpie bo moje dziecie jak zawsze śpi do 8:30 to dziś strajkowało. Aniamotylek myśl pozytywnie, gratuluje II kreseczek i trzymam kciuki żeby było ok ![]()
#442 |
Rozeznanie
|
Bardzo dziekuje wam Wszystkim
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już po pracy, trzeba by się za obiad wziąć, ale taaak mi się nie chce :/ ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() Później mam za to spadek formy. Teraz np. poszłabym najchętniej spać. Tylko ten obiad... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
Witam.
![]() To i ja się dołączę. Na USG jeszcze nic nie widać ale na teście są dwie kreski i Beta HCG pokazała 17.03 - 204,8. ![]() Pan doktor powiedział,że to mniej więcej 4 tydzień. W sobotę następna Beta - więc zobaczymy. Według moich obliczeń termin będzie na 18.11.2012 (co się jeszcze może zmienić) |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | ||||||||||
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki, ale dużo piszecie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
super!!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Aniu: 3mam kciuki za fasolkę. ja co prawda przeżyłam tylko 1 poronienie ( ciąża biochemiczna), ale wiem jaki to ból i stres. mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() bardzo ładna beta ![]()
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
@ aniamotylek
Witaj, widzę, że jesteśmy równolatkami - ja mieszkam w Anglii i też jest tu podobnie.. w ogóle przy pierwszej wizycie u GP zapytali mnie czy chcę zatrzymać czy usunąć ciążę. Pierwsze USG dopiero po 12 tyg - a położna ma się skontaktować po 8 tygodniu. Ja jednak nie miałam wcześniej przypadków poronienia (poza jedną ciążą biochemiczną), więc jestem dobrej myśli. Podzieliłam się wiadomością z rodziną i znajomymi - w razie (odpukać!) jakiś komplikacji wolę mieć ich wsparcie. Dbaj o siebie i życzę powodzenia. Mój termin wypada na Halloween - lekarz w Polsce zażartował, żebym nie wcelowała na 1 listopada - a mnie tam ta data nie wzrusza. Pozdrawiam i trzymam kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Czekałam na wątek listopadowo-grudniowych mamuś ![]() ![]() Kilka słów o sobie, mam na imię Agnieszka, 26 lat, udało nam się zafasolkować w 1cs ![]() obecnie jestem w 7t i 5dc, ostatnia @ była 28 stycznia, II zobaczyłąm 26 lutego (w 30dc, na 2-3 dni przed spodziewaną @) bo nie mogłam już wytrzymać z testowaniem do 1 marca ![]() ![]() ![]() widzę tu kilka znajomych... hmmm... twarzy?? chyba raczej nicków ![]() Natalia, sensuall, gusiak, Edzia ![]() ![]()
Nasz ślub 1.08.2009 ![]() Nasz skarb 2.11.2012 ![]() Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-03-20 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Wtajemniczenie
|
Kochane ja dzis jaka bez humoru chodze, jeszcze mnie obiad i sprzatanie czeka
![]() ![]() ![]() Witam wszystkie Nowe kolezanki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziś ujrzałam dwie kreseczki na teście, wiec szybko wyliczyłam termin i wyszło listopad/grudzień ![]() A wiec dołączam do Was kochane, można? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Co do spania, to mnie się strasznie poprzestawiało. O20 już mi się spać chce, a rano wstaję wcześnie i czuję się OK. Sama sobie się dziwię ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.