Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 15:05   #421
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
tamlin pisałam wcześniej ze chce kupić używaną gondole za 100-200 zł i zostawiac na parterze w bloku (bo akurat jest miejsce), szkoda mi kupowac wózka za 1000 zł bo może mi go ktoś ukraść a i tak wiem ze na wiosnę przerzucę sie na spacerówkę i właśnie spacerówkę chce taka jakąś fajna bo na pewno pojeżdżę nią kilka lat a gondola tylko parę miesięcy
takie rozwiązanie jest dla mnie najlepsze i właśnie dlatego tak robię bo chce wychodzić z dzieckiem w zimę
A to Cię nie zrozumiałam

Jejku jak gorąco, roztopić się idzie. Żeby tak chociaż tluszcz się wytapiał z cielska, ale no niestety. Zrobię kapustkę i jedziemy na działkę.
Stary 2012-05-21, 15:08   #422
I_K
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
A to Cię nie zrozumiałam

Jejku jak gorąco, roztopić się idzie. Żeby tak chociaż tluszcz się wytapiał z cielska, ale no niestety. Zrobię kapustkę i jedziemy na działkę.
no u nas tez gorąco... a ja sama nie wiem czego chce... cos bym sie napiła ale nie wiem co
chyba chce mi sie szampana zimnego
Stary 2012-05-21, 15:09   #423
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki
Ale gonicie od rana dopiero teraz Was nadrobiłam

Gratulacje wszystkim rozpoczętych tygodni i poznania płci dzidziusiów

Cytowałam kilka wypowiedzi ale w między czasie gdzieś mi je wcięło

U nas dzisiaj gorąco jak nie wiem co i tak jakoś mi słabo cały dzień idę się chyba zdrzemnąć
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:10   #424
Agnes!84!!
Rozeznanie

Konczi za☠☠☠iaszczy wózeczek! Też chcę czerwony, ale jeszcze nad firmą nie myślę bo planujemy kupić po narodzinach. To chyba będzie najtrudniejsza decyzja.

A jeśli chodzi o rożki to ile kupujecie? Czy one się w ogóle przydają czy lepiej jak dziecko śpi pod kocem? Podobno niektóre dzieciaczki nie lubią być opatulone

Przeczytałam ostatnio że na początku lepiej nie zakładać ochraniacza na szczebelki, żeby dziecko miało lepszy dostęp powietrza.

Coraz więcej nas przybywa, jak miło

U mnie na obiad szybkie spagetti
Stary 2012-05-21, 15:10   #425
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
U mnie ma mama od dziecka, więc strasznie się bałam. Ale jak widać wszystko idealnie
U mnie ma babcia i też się boję cukrzycy... Badania krwi są ok, ale tej glukozy jeszcze teraz nie miałam.

Wróciłam z miasta, trochę się obkupiłam w lumpku. Bejbikowi nic nie kupiłam niestety... Był co prawda pajac śliczny, ale się powstrzymałam bo był zapinany na pleckach na zatrzaski. A pamiętam, że wiele razy pisałyście, żeby takich nie kupowac.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:23   #426
Sojka1990
Zadomowienie

heja.

Weronika prawdopodobnie dziś w domu już, czekam na informacje.
Wczoraj wieczorem lekarz powiedział jej że badania moczu są super extra świetne (a kilka godzin wcześniej yniki były ponoć beznadziejne,więc Wera myśli że nawet lekarz nie widział tych wyników)
Dzisiaj rano niby na obchodzie też powiedzieli że z antybiotylem do domu wypuszczają, ale zadecydować miał na 100% ordynator na głównym obchodzie, ale później już Weronika nic się nie odzywała.
Stary 2012-05-21, 15:23   #427
kraven
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuje za gratulacje. Ale jestem szczęśliwa. A TŻ jak się dowiedział to prawie podskoczył

U mnie też strasznie gorąco. Siedze w biustonoszu i majtkach i cała się kleje

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:26   #428
Sojka1990
Zadomowienie

z ostatniej chwili: WERONIKA W DOMU
Stary 2012-05-21, 15:27   #429
kraven
Zakorzenienie

Super

Sojka, a czy mogłabyś mi przesłać na pw nowe hasło do maila?

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2012-05-21, 15:32   #430
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Super
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:35   #431
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez mala mysz Pokaż wiadomość
zazdroszcze wam tych mlodych ziemniaczkow. u mnie są ale z kazachstanu...
ech..
ale na polnocy wszystko zawsze mamy pozniej...
u mnie do tej pory były tylko młode zagraniczneaale od soboty są nasze polskie

Cytat:
Napisane przez Hatti Pokaż wiadomość
my tez mamy mieszkanko na poddaszu,2 pokoje-dzienny+ sypialnia.narazie bedziemy dzielic sypialnie z maluszkiem a po jakims czasie pewnie bedzie to jej pokoik malej.ale w przyszlosci trzeba bedzie rozejrzec sie za wiekszym mieszkaniem,bo na jednym dziecku nie skonczy sie chyba

gratuluje synka!

i co zrobilas??ja mam w lodowce truskawki i jagody
bedzie biszkopt z owocami(pierwszy raz w ciazy zachcialo mi sie slodkiego)
zjadłaam je poduszone ze śmietaną i cukrem.

u Nas duszno,ale słonka nie ma. Jakiś palant na dole slucha na full tej samej piosenki od jakichs dwoch godzin
Ja nie wiem co Ci ludzie są tacy dziwni

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:46   #432
marta1986222
Zakorzenienie

Zjedliśmy pozny obiadek a teraz idę umyć naczynia a potem do sklepu po lody,Zuzia ma ochotę

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:54   #433
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Super.

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Jak już o jedzeniu mowa to ja mam straszną ochotę na coś i nie mam pojęcia na co

Zjadłam od rana placek, pomidorówkę i serek.
Stary 2012-05-21, 16:01   #434
aga_ton
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

gratuluję wszystkim rozpoczętych tygodni i udanych wizyt za resztę trzymam kciuki

u nas dziś taki upał, że ledwo chodzę, z rana poleciałam na targ po truskaweczki i znalazłam mało ich było i to po 16 zł ale na 0,5 kg się skusiłam. jeszcze w biedronce całego arbuza kupiłam więc owocowo dziś u mnie

jeśli chodzi o wózek to też nie wiem na co się zdecydować i odkładam decyzję na sam koniec kompletuję resztę wyprawki.

jeśli chodzi o majtki do szpitala to kupiłam 2 paczki jednorazowych, ok.10 szt i kilka sztuk wielorazowych plus podkłady z belli. mam nadzieję, że starczy przynajmniej na okres w szpitalu i na te kilka dni po porodzie.

Sojka, ja również nie dostałam nowego hasła. a może któraś z dziewczyn mi go szybciej prześle? dane z nr tel i miejscowością podawałam, powinny być na skrzynce. chyba że coś zaginęło to prześlę ponownie. możecie to sprawdzić?
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 16:30   #435
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
heja.

Weronika prawdopodobnie dziś w domu już, czekam na informacje.
Wczoraj wieczorem lekarz powiedział jej że badania moczu są super extra świetne (a kilka godzin wcześniej yniki były ponoć beznadziejne,więc Wera myśli że nawet lekarz nie widział tych wyników)
Dzisiaj rano niby na obchodzie też powiedzieli że z antybiotylem do domu wypuszczają, ale zadecydować miał na 100% ordynator na głównym obchodzie, ale później już Weronika nic się nie odzywała.
uff jak dobrze że już są w domu ciesze się bardzo i czekam na wieści od samej weronci

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuje za gratulacje. Ale jestem szczęśliwa. A TŻ jak się dowiedział to prawie podskoczył

U mnie też strasznie gorąco. Siedze w biustonoszu i majtkach i cała się kleje

niesamowita radość chociaż jakbyście się dowiedzieli że macie córcie też skakalibyście to takie niesamowite uczucie jest

zdecydowaliśmy iż wstrzymujemy się z wózkiem bo chcemy dużą gondole i póki co na captive stawiamy która ma 87x43 cm

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
.

Sojka, ja również nie dostałam nowego hasła. a może któraś z dziewczyn mi go szybciej prześle? dane z nr tel i miejscowością podawałam, powinny być na skrzynce. chyba że coś zaginęło to prześlę ponownie. możecie to sprawdzić?

pozwoliłam sobie sprawdzić i jesteś na liście więc wysłałam hasełko
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 16:40   #436
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

pozwoliłam sobie sprawdzić i jesteś na liście więc wysłałam hasełko

dziękuję bardzo hasełko doszło
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 17:21   #437
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
u Nas duszno,ale słonka nie ma. Jakiś palant na dole slucha na full tej samej piosenki od jakichs dwoch godzin
Ja nie wiem co Ci ludzie są tacy dziwni
Eeeej ja też czasem tak potrafię jak mi się jakiś kawałek bardzo podoba!

A dziewczyny jak myślicie, jeśli mam duży balkon i mieszkam w zielonej okolicy, to zamiast spaceru mogę dzidzię tylko "balkonować"?
Nie cierpię spacerów "bez celu" i boję się, że zimą będzie mi wygodniej, jeśli synek będzie się wietrzył, a ja przez ten czas ogarnę siebie/szkołę/dom itd...

A ja też nie dostałam nowego hasła... Ale z drugiej strony nie podałam swojego numeru, bo ja mam stały dostęp do internetu (w telefonie)... Czyli jak nie podałam, to nie dostanę?
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 17:28   #438
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

czesc kochane
rany dziochy was na 1 dzien zostawic to tyle nadrabiania ze szok
ale jestem juz na biezaco
gratuluje rozpoczetych tygodni i udanych wizyt
ja sie jutro wybieram na glukoze...bleh
zabieram Tz ze soba niech mi choc raz potowarzyszy

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

tak uczynię właśnie i wówczas się zdecyduję ....
nooo a tu czerwony jezd
ladny ten wozeczek Konczi, ale mowisz ze to nie to co chcialas tak?..

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to mnie dzisiaj taki palant wkurzył, że szok!!!! Tż zamówił dla naszego psiaka piłkę (tak jak już kiedyś wspominałam piłki to jego ulubione zabawki), no i dzisiaj ta piłka miała przyjść. I przyjeżdża kurier i mówi: paczka do "Jana Kowalskiego", a ja mówię: tak to tutaj, męża nie ma w domu, ja odbiorę; a on na to: i co? pieniędzy też nie ma.... No myślałam, że go w tą jego niewyparzoną gębę pacnę, dopiero jak pojechał to dopiero wpadłam na to, że mogłam powiedzieć.... tak nie ma i zamknąc mu drzwi przed nosem.... ale człowiek dopiero po fakcie mądry.....
co za palant ci kurierzy to wogole nieraz jakby sie z choinki urwali..nieraz caly dzien sie na nich czeka, a jak czlowiek wyjdzie z domu to dzwoni tele ze on juz pod domem stoi i jak to nie ma nikogo w domu ale to temat rzeka jest
Cytat:
Cześć dziewczynki. Ja już po badaniu. Z dzidzią wszystko w porządku, rośnie prawidłowo. Będziemy mieli Synka Ale jestem szczęśliwa.
gratuluje synusia

zjAadlabym cos dobrego..truskaweczki albo arbuzika.. ale jak na zlosc u mnie w lidlu ani jednego ani drugiego niema

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 17:35   #439
kraven
Zakorzenienie

Konczi a mogłąbyś sprawdzić czy ja jestem na liście? i w razie czego przesłać hasło?
Sprawdziłam w wysłanych i na pewno wysłałam do Sojki.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 17:43   #440
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Konczi a mogłąbyś sprawdzić czy ja jestem na liście? i w razie czego przesłać hasło?
Sprawdziłam w wysłanych i na pewno wysłałam do Sojki.
nie do mnie pytanie, ale odpowiem jestes na liscie

IGA

Maja

Stary 2012-05-21, 17:52   #441
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
nie do mnie pytanie, ale odpowiem jestes na liscie
A ja ?? Bo też nie dostałam hasła
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 17:58   #442
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Eeeej ja też czasem tak potrafię jak mi się jakiś kawałek bardzo podoba!

A dziewczyny jak myślicie, jeśli mam duży balkon i mieszkam w zielonej okolicy, to zamiast spaceru mogę dzidzię tylko "balkonować"?
Nie cierpię spacerów "bez celu" i boję się, że zimą będzie mi wygodniej, jeśli synek będzie się wietrzył, a ja przez ten czas ogarnę siebie/szkołę/dom itd...

A ja też nie dostałam nowego hasła... Ale z drugiej strony nie podałam swojego numeru, bo ja mam stały dostęp do internetu (w telefonie)... Czyli jak nie podałam, to nie dostanę?

podczytywałam kiedyś mamy listop-grudzien 2009 i tam nieraz pisały, że dzidziuś sobie spał na balkonie, nawet jak lekki mrozek był np jak nie ma goraczki a ma katar to takiemu maluchowi na zewnątrz najlepiej się spi bo lepiej mu oddychac

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 18:04   #443
lidka0308
Zadomowienie

helo, helo!!!

My po wizycie!!!

Podglądaliśmy maluszka, słuchaliśmy serduszka i nowina jest taka, że jajek raczej nie ma, więc chyba dziewczynka

No ale tak się dziecię moje tyłkiem wykręcało do pana doktora, że 100% pewności nie dał, w sumie to żadnej nie dał zasugerował za to badanie 3d u innego specjalisty, bo on niestety nie ma takiej opcji u siebie. Grunt, że z tego co na jego sprzęcie się udało zobaczyć to powiedział, że wszystko jest pięknie, łożysko wysoko w dnie macicy usadowione, szyjka obmacana i zamknięta i długa, więc jesteśmy mega zadowoleni

No i przyszedł nasz czas na sławną glukozę za jakieś trzy tygodnie przed kolejną wizytą i morfologia spada, więc żelazo trza zażywać, poza tym nowiny superaśne!

dobrze, że Weronika już w domku i że ja wózek już mam, bo jak czytam wasze rozterki w tym temacie, to "wrednie" się cieszę, że jedno zmartwienie mnie omija

Dzięki Wam za kciukasy i dobrą energię, bo jak widać skutkuje pięknie!

A od jutra przez dwa dni mnie nie będzie, bo niespodziewanie mnie na szkolenie zaprosili no i stwierdziłam, że lepiej jechać teraz z dzidzią w brzuchu, niż później, jak mnie zawezwą, kiedy maluch już będzie na świecie. Już się boję, ile będę miała nadrabiania po powrocie jak tak będziecie szalały
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 18:05   #444
weronika_91
Zakorzenienie

Hejka hejka POWRÓCIŁAM

Tak w ogóle to jestem w szoku, że już nowy wątek nie mogłam Was kobietki znaleźć
Tak więc melduje się i ja w nowej części

Rano wyszłam ze szpitala... wyniki moczu nie są idealne aczkolwiek po co miałabym leżeć w szpitalu i brać te same leki, które równie dobrze mogę brać w domku . Teraz czeka mnie 10 dniowa kuracja gynalginem i furaginem. 14 czerwca mam wizytę u mojego gina przed którą muszę zrobić badanie moczu i zobaczymy czy bakterie zostały pokonane.
Sama od siebie łykam też witamine C i piję sok żurawinowy i tak już chyba zostanie do końca ciąży bo nie chcę znowu wylądować po raz 3 na to samo w szpitalu ...

Mało tego dzisiaj się dowiedziałam, że kuzynka ze swoim facetem ( byli razem z 10 lat) w sobotę mieli poważny wypadek samochodowy. Nikt mi nie chciał powiedzieć jak byłam w szpitalu, dopiero dziś się dowiedziałam. On nie żyje a kuzynka w poważnym stanie leży w szpitalu ... nie mogę się ogranąć masakra

Postaram się Was nadrobić a i proszę o maila i hasło bo widzę , że jakieś nowe konto jest
Stary 2012-05-21, 18:06   #445
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
helo, helo!!!

My po wizycie!!!

Podglądaliśmy maluszka, słuchaliśmy serduszka i nowina jest taka, że jajek raczej nie ma, więc chyba dziewczynka

No ale tak się dziecię moje tyłkiem wykręcało do pana doktora, że 100% pewności nie dał, w sumie to żadnej nie dał zasugerował za to badanie 3d u innego specjalisty, bo on niestety nie ma takiej opcji u siebie. Grunt, że z tego co na jego sprzęcie się udało zobaczyć to powiedział, że wszystko jest pięknie, łożysko wysoko w dnie macicy usadowione, szyjka obmacana i zamknięta i długa, więc jesteśmy mega zadowoleni

No i przyszedł nasz czas na sławną glukozę za jakieś trzy tygodnie przed kolejną wizytą i morfologia spada, więc żelazo trza zażywać, poza tym nowiny superaśne!

dobrze, że Weronika już w domku i że ja wózek już mam, bo jak czytam wasze rozterki w tym temacie, to "wrednie" się cieszę, że jedno zmartwienie mnie omija

Dzięki Wam za kciukasy i dobrą energię, bo jak widać skutkuje pięknie!

A od jutra przez dwa dni mnie nie będzie, bo niespodziewanie mnie na szkolenie zaprosili no i stwierdziłam, że lepiej jechać teraz z dzidzią w brzuchu, niż później, jak mnie zawezwą, kiedy maluch już będzie na świecie. Już się boję, ile będę miała nadrabiania po powrocie jak tak będziecie szalały

gratulacje księżniczki

Stary 2012-05-21, 18:08   #446
weronika_91
Zakorzenienie

lidka0308 gratuluję córeczki
Stary 2012-05-21, 18:12   #447
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
A ja ?? Bo też nie dostałam hasła
tez jestes, zaraz wam posle haselko

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Hejka hejka POWRÓCIŁAM

Tak w ogóle to jestem w szoku, że już nowy wątek nie mogłam Was kobietki znaleźć
Tak więc melduje się i ja w nowej części

Rano wyszłam ze szpitala... wyniki moczu nie są idealne aczkolwiek po co miałabym leżeć w szpitalu i brać te same leki, które równie dobrze mogę brać w domku . Teraz czeka mnie 10 dniowa kuracja gynalginem i furaginem. 14 czerwca mam wizytę u mojego gina przed którą muszę zrobić badanie moczu i zobaczymy czy bakterie zostały pokonane.
Sama od siebie łykam też witamine C i piję sok żurawinowy i tak już chyba zostanie do końca ciąży bo nie chcę znowu wylądować po raz 3 na to samo w szpitalu ...

Mało tego dzisiaj się dowiedziałam, że kuzynka ze swoim facetem ( byli razem z 10 lat) w sobotę mieli poważny wypadek samochodowy. Nikt mi nie chciał powiedzieć jak byłam w szpitalu, dopiero dziś się dowiedziałam. On nie żyje a kuzynka w poważnym stanie leży w szpitalu ... nie mogę się ogranąć masakra

Postaram się Was nadrobić a i proszę o maila i hasło bo widzę , że jakieś nowe konto jest
super ze juz jestes w domuwszystkie tu 3malysmy kciuki zeby bylo wszystko dobrze dbaj o siebie!!
wspolczuje bardzo tragedi..trudno cokolwiek napisac , nawet nie moge sobie wyobrazic co czujesz
haslo rowniez zaraz podesle

lidka gratuluje udanej wizyty no i ksiezniczki<jupi>

IGA

Maja

Stary 2012-05-21, 18:13   #448
lidka0308
Zadomowienie

dziekuję, dziękujędziewczyny

Teraz jestem ciekawa, co u Iwonki wyjdzie

Kraven już pisała, że u niej synuś, więc również gratulacje!

My na 3d idziemy w piątek i mam nadzieję, że już bezsprzecznie się potwierdzi, że to mała Marysia będzie, bo już bym chciała do maluszka po imieniu mówić a nie tak ogólnie
Stary 2012-05-21, 18:20   #449
kasiam187
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
lidka0308 gratuluję córeczki

dobrze, że już jesteście z powrotem

Stary 2012-05-21, 18:25   #450
lidka0308
Zadomowienie

Ja na dzisiaj zmykam, podzieliłam się dobrymi nowinami i muszę w poduchy uderzać, bo jutro o 6 rano wyjazd na to szkolenie, więc ranna pobudka mnie czeka, a na szkoleniu ta biedna kobieta, która będzie ze mną mieszkała w pokoju ma przesiuśkane, bo ja się po nocach tłukę do toalety, no ale jedną noc jakoś przebieduje ze mną

Buziole!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości