![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
Ehh u mnie dzisiaj lekka załamka, bo przez tydzień spadł tylko 1 kg. Liczyłam na więcej, ale zawsze mi waga rośnie jak mam @
![]() dzisiejsza waga 73 kg ![]() początkowa 74 kg --> cel: 62 lecę do roboty, miłego dnia ![]() Bottega, wracaj do zdrówka ![]()
#422 |
Zakorzenienie
|
HEJ HEJ HEJ !!!!!!!111
Ależ ja się za Wami stęskniłam xD W końcu wróciłam, mało tego ze spadkiem ;D dziś na wadze zobaczyłam 80 kg xD Jak na razie lecę nadrobić zaległości związane z życiem codziennym i wieczorkiem postaram się Was nadrobić ![]()
#423 |
Rozeznanie
|
Hej babki.
Wstawiam jadłospisik ()dzis ewidentnie owocowy : śniadanie : banan i nektarynka (nie niestety nie miałam czasu rano) II śniadanie : śliwki i jabłko Obiad: Filecik z kurczaka nadziany podsmażoną bez tłuszczu cukinią i pieczarkami i papryką, do tego pomidoraski i ogóraski Podwieczorek : chuda pomidorówka bez makaronu i ryżu Kolacja: Twarożek z rzodkiewką, chrupkie Co to była za weekend. Foto butów wstawię później. Wczoraj karetka zabrała babcię do szpitala, miała taki stan jakby udarowy czy wylewowy. Ogólnie zauważyliśmy, że gada trochę od rzeczy i skołowana jest. Więc niedziela z głowy bo telefony do jej lekarzy i załatwiania dużo. Nie chce się rozpisywać, ogólnie miała udar jak się okazało na czas pojechała do szpitala więc nie jest najgorzej. czarna,este: jak cwiczenia czarna: gdzie foto włosów obiecane, co?
#424 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
eleganja dobrze, że czuwacie nad babcią
u mnie dzisiaj 79,5 kg nie jest najgorzej ![]() tamten tydzień chyba 80,5 kg było
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg ![]() ![]() Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-08-13 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Rozeznanie
|
Jak już mowa o nutelli - mój przepis:
-odtłuszczone mleko w proszku -kilka słodzików (rozpuszczonych w odrobinie wrzątku) -mleko 0,5% (łyżeczka) -odtłuszczone kakao (ok łyżeczki) Wszystko razem mieszamy i gotowe ![]() Bottega ![]() Żyrafko co to za załamka - ciesz się, że jest spadek ![]() ![]() ![]() ![]() Martusia witaj ponownie ![]() elganja zdrówka dla Babci życzę ![]() U mnie na wadze 61,8kg coś tam spadło w porównaniu z zeszłym tyg, ale szału nie ma ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
Aha. I nie zdążyłam zważyć się dzisiaj więc wpiszcie mi 78,8 jak w zeszłym tygodniu. W sumie @ więc i tak pewnie nic nie zeszło...
#427 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
wyrafinowanySmak podoba mi się Twój przepis
![]()
#428 |
Konto usunięte
|
To tabelki- 70,1 kg
Niestety nie na rozowo,bo pisze z telefonu ![]() ![]() edit. dopadłam się do komputera i jest różowo. Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-08-13 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
Wpadam tak na szybko, bo zbytnio czasu nie mam.
Waga do tabelki - 65,8 ![]() Wyrafinowany - Czemu Cię rozbawiłam? takie są fakty kochana i pogódź się z tym ![]() Wiecie znowu wzięła mnie ochota na bieganie ;p Możliwe, że się wieczorkiem wybiorę. ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Bottega - Trzymaj się słońce ![]()
#430 |
Rozeznanie
|
czarna: opiszę krótko jak ja dbam o włosy. Jest to rezultat długich poszukiwań kosmetyków idealnych
![]() ![]() Więc do mycia tzn. jako szampon : emulsja do kąpieli babydream fur mama lub facelle płyn do higieny intymnej (różne rodzaje, najczęściej biorę ten sensitive). odżywka: isana z olejkiem babassu maska : alterra granat i aloes, stapiz sleek line pomarańczowa olejowanie : olej kokosowy, olej macadamia, lub alterra olejek antycellulitowy brzoza i pomarańcza większość kupuję w Rossmannie, pozostałe: maska stapiz sleek line -allegro olej kokosowy, macadamia - albo zrob sobie kram albo biochemia urody.
#431 |
Zakorzenienie
|
kochane, napisałam Wam wiadomość w klubie. Zajrzyjcie proszę i zachowajcie te informacje dla siebie...
#432 | |||
Zakorzenienie
|
elganja zdrowia dla babci życzę xD
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
muszę wziąć się za poszukiwanie mieszkania w Bydgoszczy xD
![]() |
#433 |
Rozeznanie
|
martusia: myje się tak samo jak szamponem
![]()
#434 |
Zakorzenienie
|
może jak zużyje te wszystkie szampony stojące na wannie xD
#435 |
Rozeznanie
|
TuR mnie też naszła ochotę jak wam przepis podałam (pycha jest ta masa ze sparzonymi wcześniej we wrzątku rodzynkami
![]() Silvia09 taka nadwyżka to już prawie nic dzień góra dwa i będzie po sprawie ![]() ![]() ![]() elganja może ja też wypróbuję ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Zalamka
![]()
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
Witajcie! Dziś wstałam z lepszym nastrojem! I nową motywacją!
Na początek waga do tabelki: 104,6kg. Dziś mam dzień wolny i zaplanowałam gruntowne porządki mieszkania i poszerzenie swojej wiedzy o nowe przepisy i przeczytanie 1 i 2 wątku celem lepszego układania jadłospisów! |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Rozeznanie
|
Baleronowa wrzucaj tu swoje menu (ale całe raz dziennie ze wszystkim co zjadłaś aby był cały dzień od śniadania do kolacji) już my Cię tutaj przypilnujemy
![]() Natalis dobrze czytać, że jesteś dziś w lepszym nastroju - oby to trwało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
Witam ,
tak szybcikiem... waga dziejsza wskazała 71,5 kg to i tak nieźle biorąc pod uwagę weekendowe opychanie się ... potem dopisze reszte.... pozdrawiam ![]()
#440 |
Rozeznanie
|
Oj laski,.. ale mnie głowa boli.... jej nie pamiętam kiedy mnie tak wzięło. Łyknęłam jakieś przeciwbólowe, ale normalnie szału zaraz dostanę..... Jak nie przejdzie o jeszcze muszę łyknąć coś dodatkowo bo nie wytrzymam....
coś dziś tu niemrawo, a jak pewnie wieczorem nie bedę mogła zajrzeć to kilka stron natrzaskacie... ![]()
#441 |
Konto usunięte
|
Superkas- Blondasek mnie zdecydowanie rozpieszcza
![]() Ten z laską to C. Jesteśmy ze sobą w kontakcie. Raz na jakiś czas sms i tyle. Aczkolwiek kilka dni temu znów proponował mi wspólne mieszkanie (ja, on i jego kuzyn). Nie wiem, jak to jeszcze będzie, bo mam jeszcze możliwość mieszkania z zaprzyjaźniona parą i A. w jednym mieszkaniu. Nie wiem co by to było gdybym ja z A. mieszkała- tak samo sprawa wygląda jeśli chodzi o C. Choć z C. nigdy do niczego nie doszło. Takie to wszystko pokręcone ![]() WyrafinowanySmak- Ja się boję, że się w nim zadurzę. Nie na rękę mi to tuż przez przeprowadzką. Co do włosów. U mnie z wypadaniem to tak cyklicznie. Mniej więcej 2-3 razy do roku mocno mi lecą, by przez resztę czasu wypadać w ilości znikomej. Niemniej te 2-3 razy do roku są wkurzające i zawsze z tym walczę ![]() Natalis- Na wyćwiczenie się w boju dietetycznym trzeba poświęcić trochę czasu! Dasz radę!!!! My dajemy to Ty też dasz ![]() Baleronowa- Tak krakałaś z tym Blondaskiem od początku i wykrakałaś ![]() Bottega- Będę trzymać za Ciebie kciuki!!! ![]() Żyrafko- Kilogram to dużo! Ciesz się kochana ![]() Martusia858- Witaj ![]() ![]() Baleronowa- Głowa do góry!!!!! Ja walczę o tą 6 s przodu, a ta uparta nie chce się pokazać ![]() Z informacji działu 'romanse Aldony', to właśnie czekam na Blondaska. Mieliśmy się spotkać się dopiero w środę, ale jakoś tak wyszło, że już jest w drodze do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
O rety! Dziewczyny zostawić Was na kilka dni i 6 stron do nadrobienia :O
CzarnaDamo - dziękuję za miłe słowa ![]() ![]() ![]() ![]() N_a_t_a_l_i_s – ja mroże wszystko co się da. Sztuka dobrego mrożenie polega na tym, że niektóre warzywa i owoce należy odpowiednio obgotować/oparzyć/zaparzyć przed zamrożeniem ![]() Puchatku – jak tam Twoje wyniki? Mam nadzieję, że w porządku ![]() ![]() ![]() Bottega – głowa do góry, odpocznij sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soldus - u Ciebie widze romans za romansem, ach! ![]() ![]() ![]() Martuszka – gratuluję kolejnego osiągniętego celu. Brawo! ![]() ![]() 93Paula93, witaj ![]() Wiewiórka07 – o rety ale Ci współczuję, to musi być straszny ból, ja nie mogę już wytrzymać bólu kręgosłupa a co dopiero skręcenia… Naprawdę współczuję ![]() Silvia09 - gratuluję spadku, tym bardziej jeśli lecisz z nadwyżki. Brawo! ![]() ![]() Thenerd – 3maj się tam! Nie daj się i koniecznie pamiętaj o nas ![]() Este -mam nadzieję,że u Ciebie choć troszkę już lepiej ![]() Wyrafinowana – bardzo lubię tą piosenkę, tak pozytywnie nastawia człowieka ![]() Baleronowa - głowa do góry ![]() ![]() Uff, przebrnęłam przez Wasze posty, co było nie lada wyzwaniem, ale udało się J Jeśli chodzi o mnie to wróciłam ze stolicy, dietowo było nieźle, gdyby nie „złoty napój” to było by wręcz idealnie :P Za to z ćwiczeniami kiepsko, no ale dziennie chodziłam po 5-6h więc chyba mogę się czuć usprawiedliwiona ? Gratuluje wszystkim które zaliczyły tygodniowe spadki ![]() ![]() ![]()
WALCZĘ! Akcja Bikini 2013 Włosy ![]() Edytowane przez SmileGirl Czas edycji: 2012-08-13 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Witajcie
hmm... od czego by tu zaczac w domu kicha... mąż nie moze sie dogadac z moim ojcem, nie wiem czy temu jakas andropauza wali w dekiel czy co ale naprawde zaczal nam mocno utrudniac zycie, teraz jest troche lepiej ale malo braklo a mialismy juz wynajac sobie jakies mieszkanie dopoki nie skonczymy domu... w pracy juz odczuwam mocna potrzebe odpoczynku, mam bardzo duzo godzin a urlop od 1wrzesnia, niby nie dlugo ale np. jak zaczne jutro dniowka to przez najblizszych 7 dni mam 8dyzurow 12godz... (jeden raz mam 24godz), padam juz na przeproszeniam na ryj i przez najblizszy tydzien chyba mnie nie bedzie albo bede zadko zeby Was podczytac i tyle a poza tym mialam nadzieje ze chociaz w ciaze udalo mi sie zajsc ale nie. pelna nadzieji zrobilam test i nie jestem w ciazy, nie powiem, zdolowalo mnie to juz kompletnie i kilka dni zazarlam... nie wazylam sie teraz juz troche doszlam do siebie i od jutra wracam w 100% na diete ale psychicznie jestem w dolku
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Lordi Kochaniutka nie złamuj się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
![]() Przepis na nutelle też polecam , pychtka... ja robię sobie czasami z plackiem owsianym ... taki niby naleśnik... - 3 łyżki otrębów owsianych zmielonych ( w blenderze np.) - 1 jako - 2 łyżki serka naturalnego np. bielucha - przyprawy : troszkę soli. Wszytko razem mieszamy i pieczemy na patelni teflonowe (można delikatnie przesmarwać oliwą za pomocą ręcznika papierowego) Tak pozatym to może w końcu zacznę pisać to co jem : śniadanie : owsianka - 2 łyżki otrębów owsianych, szklanka mleka , 3 morele suszone 2 śniadanie : pomidor, biały ser - chudy ok 100 gr , przyprawy: zioła prawansalskie, kawa z mlekiem obiad: kotlety rybne 3 szt. ( domowe ) sałatka z mix sałat + 1 ogórek , szklanka wody mineralnej i zielonej herbaty. .... z ćwiczeń to czeka mnie marsz na pocztę ![]() pozdrawiam
#446 |
Zadomowienie
|
Wyrafinowana, soldus, no cieszę się, cieszę, ale było już prawie 2 kg na minusie, ale się
![]() ![]() ![]() soldus, hyhy jakoś tak wyszło ![]() ![]() aa no i natalis, super spadek! jednak nie jest tak źle skoro waga leci ![]()
cel I: ![]() ![]() cel II: 68 - 67 - 66 - 65 ![]() zrzucone: 3 / 12 VICTORY LOVES PREPARATION ![]() Edytowane przez la girafe Czas edycji: 2012-08-13 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Ci Smile
![]() Wiem ze moge dalej probowac i napewno bede ale jednak liczylam ze sie uda... tym bardziej ze badania mi tak idealnie wyszly i wszystko sie zgralo a tu... dupa. Jakto w zyciu jest ze ci ktorzy sie zabezpieczaja wpadna a ci ktorzy sie staraja maja pod gorke... heh no coz... bedziemy dzialac dalej
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Lordi skarbie właśnie dziś się zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz bo już tak długo Ciebie nie było!!! U mnie w pracy nie ma nadgodzin (nad czym ubolewam) i nie jest możliwe aby ktoś pracował 24h. Tydzień z takim grafikiem szybko Tobie zleci ale faktycznie się namęczysz. Też masz nieprzewidywalny oddział. Trzymam kciuki aby dyżury były z tych lżejszych!!! Buziaki!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
.
![]() ![]()
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam przeglądać wątek od początku ( w sensie III część) i dużo nas się nazbierało
![]() ![]() soldus no troszeczkę mnie nie było ;D a za tydzień kolejny wyjazd xD znowu z dziećmi, tylko, że tym razem nad jezioro ![]() ![]() ![]() lordi nie myśl o staraniu tylko po prostu ciesz się z chwil spędzonych z mężem !! Myślenie o tym czy się za tym razem uda czy nie wykończy Cię psychicznie. Wiem, że to trudne, ale to przyjdzie samo, nic na siłę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.