|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
Ehh u mnie dzisiaj lekka załamka, bo przez tydzień spadł tylko 1 kg. Liczyłam na więcej, ale zawsze mi waga rośnie jak mam @
no nic, za tydzień będzie lepiej...dzisiejsza waga 73 kg ![]() początkowa 74 kg --> cel: 62 lecę do roboty, miłego dnia ![]() Bottega, wracaj do zdrówka
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ HEJ HEJ !!!!!!!111
Ależ ja się za Wami stęskniłam xD W końcu wróciłam, mało tego ze spadkiem ;D dziś na wadze zobaczyłam 80 kg xD Jak na razie lecę nadrobić zaległości związane z życiem codziennym i wieczorkiem postaram się Was nadrobić
|
|
#423 |
|
Rozeznanie
|
Hej babki.
Wstawiam jadłospisik ()dzis ewidentnie owocowy : śniadanie : banan i nektarynka (nie niestety nie miałam czasu rano) II śniadanie : śliwki i jabłko Obiad: Filecik z kurczaka nadziany podsmażoną bez tłuszczu cukinią i pieczarkami i papryką, do tego pomidoraski i ogóraski Podwieczorek : chuda pomidorówka bez makaronu i ryżu Kolacja: Twarożek z rzodkiewką, chrupkie Co to była za weekend. Foto butów wstawię później. Wczoraj karetka zabrała babcię do szpitala, miała taki stan jakby udarowy czy wylewowy. Ogólnie zauważyliśmy, że gada trochę od rzeczy i skołowana jest. Więc niedziela z głowy bo telefony do jej lekarzy i załatwiania dużo. Nie chce się rozpisywać, ogólnie miała udar jak się okazało na czas pojechała do szpitala więc nie jest najgorzej. czarna,este: jak cwiczenia czarna: gdzie foto włosów obiecane, co?
|
#424 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
eleganja dobrze, że czuwacie nad babcią
u mnie dzisiaj 79,5 kg nie jest najgorzej ![]() tamten tydzień chyba 80,5 kg było
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-08-13 o 10:09 |
|
|
|
#425 |
|
Rozeznanie
|
Jak już mowa o nutelli - mój przepis:
-odtłuszczone mleko w proszku -kilka słodzików (rozpuszczonych w odrobinie wrzątku) -mleko 0,5% (łyżeczka) -odtłuszczone kakao (ok łyżeczki) Wszystko razem mieszamy i gotowe Bottega ![]() Żyrafko co to za załamka - ciesz się, że jest spadek Później nie będzie już tak kolorowo - hehe powiało optymizmem Chodzi mi o to, że z każdym tygodniem diety waga idzie bardziej oporowo Martusia witaj ponownie elganja zdrówka dla Babci życzę U mnie na wadze 61,8kg coś tam spadło w porównaniu z zeszłym tyg, ale szału nie ma
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
#426 |
|
Rozeznanie
|
Aha. I nie zdążyłam zważyć się dzisiaj więc wpiszcie mi 78,8 jak w zeszłym tygodniu. W sumie @ więc i tak pewnie nic nie zeszło...
|
#427 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
wyrafinowanySmak podoba mi się Twój przepis
|
#428 |
|
Konto usunięte
|
To tabelki- 70,1 kg
Niestety nie na rozowo,bo pisze z telefonu . Musicie sobie roz wyobrazic ![]() edit. dopadłam się do komputera i jest różowo. Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-08-13 o 11:53 |
|
|
|
#429 |
|
Zadomowienie
|
Wpadam tak na szybko, bo zbytnio czasu nie mam.
Waga do tabelki - 65,8 Z nadwyżką dalej się zmagam. Dzisiaj było by zdecydowanie mniej, ale trochę w weekend pofolgowałam sobie .Wyrafinowany - Czemu Cię rozbawiłam? takie są fakty kochana i pogódź się z tym Co do drugiego tematu, absolutnie nic mu nie brakuje , jest 100% mężczyzną. Sama już nie wiem o co chodzi i chyba nie chce wiedzieć ;-p Wiecie znowu wzięła mnie ochota na bieganie ;p Możliwe, że się wieczorkiem wybiorę. ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Bottega - Trzymaj się słońce
|
#430 |
|
Rozeznanie
|
czarna: opiszę krótko jak ja dbam o włosy. Jest to rezultat długich poszukiwań kosmetyków idealnych
Zarówno pod wpływem działania jak i ceny Więc do mycia tzn. jako szampon : emulsja do kąpieli babydream fur mama lub facelle płyn do higieny intymnej (różne rodzaje, najczęściej biorę ten sensitive). odżywka: isana z olejkiem babassu maska : alterra granat i aloes, stapiz sleek line pomarańczowa olejowanie : olej kokosowy, olej macadamia, lub alterra olejek antycellulitowy brzoza i pomarańcza większość kupuję w Rossmannie, pozostałe: maska stapiz sleek line -allegro olej kokosowy, macadamia - albo zrob sobie kram albo biochemia urody.
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
kochane, napisałam Wam wiadomość w klubie. Zajrzyjcie proszę i zachowajcie te informacje dla siebie...
|
#432 | |||
|
Zakorzenienie
|
elganja zdrowia dla babci życzę xD
Cytat:
Cytat:
Cytat:
muszę wziąć się za poszukiwanie mieszkania w Bydgoszczy xD
|
|
|
#433 |
|
Rozeznanie
|
martusia: myje się tak samo jak szamponem
tylko jest delikatniejsze dla skalpu niż większość szamponów. Ja zauważyłam że mi tak skóry głowy nie podrażnia i się przestawiłam. Zauważyłam też że mniej się przetłuszczają.
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
może jak zużyje te wszystkie szampony stojące na wannie xD
|
|
#435 |
|
Rozeznanie
|
TuR mnie też naszła ochotę jak wam przepis podałam (pycha jest ta masa ze sparzonymi wcześniej we wrzątku rodzynkami
Silvia09 taka nadwyżka to już prawie nic dzień góra dwa i będzie po sprawie elganja może ja też wypróbuję
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
#436 |
|
Rozeznanie
|
Zalamka
dzidzia 27.01.14 Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 13:17 |
|
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Dziś wstałam z lepszym nastrojem! I nową motywacją!
Na początek waga do tabelki: 104,6kg. Dziś mam dzień wolny i zaplanowałam gruntowne porządki mieszkania i poszerzenie swojej wiedzy o nowe przepisy i przeczytanie 1 i 2 wątku celem lepszego układania jadłospisów! |
|
|
|
#438 |
|
Rozeznanie
|
Baleronowa wrzucaj tu swoje menu (ale całe raz dziennie ze wszystkim co zjadłaś aby był cały dzień od śniadania do kolacji) już my Cię tutaj przypilnujemy
Bo aż wierzyć mi się nie chce, że trzymasz dietę na 100% a efekt jest odwrotny !Natalis dobrze czytać, że jesteś dziś w lepszym nastroju - oby to trwało
|
|
|
#439 |
|
Przyczajenie
|
Witam ,
tak szybcikiem... waga dziejsza wskazała 71,5 kg to i tak nieźle biorąc pod uwagę weekendowe opychanie się ... potem dopisze reszte.... pozdrawiam
|
#440 |
|
Rozeznanie
|
Oj laski,.. ale mnie głowa boli.... jej nie pamiętam kiedy mnie tak wzięło. Łyknęłam jakieś przeciwbólowe, ale normalnie szału zaraz dostanę..... Jak nie przejdzie o jeszcze muszę łyknąć coś dodatkowo bo nie wytrzymam....
coś dziś tu niemrawo, a jak pewnie wieczorem nie bedę mogła zajrzeć to kilka stron natrzaskacie...
|
#441 |
|
Konto usunięte
|
Superkas- Blondasek mnie zdecydowanie rozpieszcza
Obecnie w myślach nazywam go czasoumilaczem ;DTen z laską to C. Jesteśmy ze sobą w kontakcie. Raz na jakiś czas sms i tyle. Aczkolwiek kilka dni temu znów proponował mi wspólne mieszkanie (ja, on i jego kuzyn). Nie wiem, jak to jeszcze będzie, bo mam jeszcze możliwość mieszkania z zaprzyjaźniona parą i A. w jednym mieszkaniu. Nie wiem co by to było gdybym ja z A. mieszkała- tak samo sprawa wygląda jeśli chodzi o C. Choć z C. nigdy do niczego nie doszło. Takie to wszystko pokręcone ![]() WyrafinowanySmak- Ja się boję, że się w nim zadurzę. Nie na rękę mi to tuż przez przeprowadzką. Co do włosów. U mnie z wypadaniem to tak cyklicznie. Mniej więcej 2-3 razy do roku mocno mi lecą, by przez resztę czasu wypadać w ilości znikomej. Niemniej te 2-3 razy do roku są wkurzające i zawsze z tym walczę ![]() Natalis- Na wyćwiczenie się w boju dietetycznym trzeba poświęcić trochę czasu! Dasz radę!!!! My dajemy to Ty też dasz Baleronowa- Tak krakałaś z tym Blondaskiem od początku i wykrakałaś Bottega- Będę trzymać za Ciebie kciuki!!! ![]() Żyrafko- Kilogram to dużo! Ciesz się kochana Martusia858- Witaj ![]() Baleronowa- Głowa do góry!!!!! Ja walczę o tą 6 s przodu, a ta uparta nie chce się pokazać Z informacji działu 'romanse Aldony', to właśnie czekam na Blondaska. Mieliśmy się spotkać się dopiero w środę, ale jakoś tak wyszło, że już jest w drodze do mnie
|
|
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
O rety! Dziewczyny zostawić Was na kilka dni i 6 stron do nadrobienia :O
CzarnaDamo - dziękuję za miłe słowa idź koniecznie na badania, bo zdrowie jest najważniejsze, co Ci po tym że będziesz super szczupła, jak później będziesz musieć się męczyć z inną chorobą. Pomyśl o Twojej córeczce, która będzie musiała w razie W – odpukać się Tobą opiekować… więc nie odwlekaj tylko idź grzecznie do lekarza i zrób badania Co do włosów ja bym ścięła tak z 15 cm, zawsze to może jakoś odmłodzić czytałam że włosy poniżej linii tali postarzają kobietę, zwłaszcza jak ma ciemne włosy, więc może zetnij właśnie do linii talii. W końcu to włosy nie ręka odrosną. Albo zetnij w trójkąt to będą się ładnie układać na plecach. Ja sama tak zrobiłam i nie żałuję bo mam lekko falowane więc ładnie się układają, a gdy wyprostuję nie są ścięte jak od linijki, bo nie lubię tego. No i ścięcie w trójkąt ładnie wygląda jak włosy się rozdwają i łamią. odradzam natomiast wszelkie cieniowani, bo tego na pewno będziesz żałować, przy najbliższym kontakcie z wilgocią. No i koniecznie idź do sprawdzonego fryzjera, bo są też tacy co nawet zwykłe ścięcie potrafią spartaczyć przez co dołują nas tym na kilka następnych dni po ścięciu, czego Ci nie życzę A co do mężusia to widocznie ma on teraz „męski okres” czyli te magiczne 4 dni, kiedy N_a_t_a_l_i_s – ja mroże wszystko co się da. Sztuka dobrego mrożenie polega na tym, że niektóre warzywa i owoce należy odpowiednio obgotować/oparzyć/zaparzyć przed zamrożeniem Mroże albo w woreczkach foliowych, ale tych grubych albo pojemnikach plastikowych Puchatku – jak tam Twoje wyniki? Mam nadzieję, że w porządku Kochana jak ja opowiem jak u mnie wyglądala ostatnio dieta w przeciągu ost trzech miesięcy to chyba mnie zatłuczecie tymi batami ![]() Bottega – głowa do góry, odpocznij sobie cieszę, że wróciłaś cało, teraz odpocznij i wracaj do nas szybko – reszta w klubie i tak chodziło mi o Twojego bloga i superkas Pomyliłam się kiedyś, za co przepraszam. Jesteście wielki i uwielbiam Wasze menu ![]() Soldus - u Ciebie widze romans za romansem, ach! Ja uwielbiam takie romansidłowe historyjki co do byłego dobrze radzę zapomnij o nim!!! Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki ... Chcę koniecznie zobaczyć Twój zestaw do fitness, bo sama myślę o jakimś więc może polecisz/pokarzesz mi ten Twój ? ![]() Martuszka – gratuluję kolejnego osiągniętego celu. Brawo! ![]() 93Paula93, witaj ![]() Wiewiórka07 – o rety ale Ci współczuję, to musi być straszny ból, ja nie mogę już wytrzymać bólu kręgosłupa a co dopiero skręcenia… Naprawdę współczuję Silvia09 - gratuluję spadku, tym bardziej jeśli lecisz z nadwyżki. Brawo! ![]() Thenerd – 3maj się tam! Nie daj się i koniecznie pamiętaj o nas ![]() Este -mam nadzieję,że u Ciebie choć troszkę już lepiej Jak sprawa z pracą męża udało się jakoś rozwiązać? Wyrafinowana – bardzo lubię tą piosenkę, tak pozytywnie nastawia człowieka ![]() Baleronowa - głowa do góry Nie od razu Rzym zbudowano, cierpliwości ![]() Uff, przebrnęłam przez Wasze posty, co było nie lada wyzwaniem, ale udało się J Jeśli chodzi o mnie to wróciłam ze stolicy, dietowo było nieźle, gdyby nie „złoty napój” to było by wręcz idealnie :P Za to z ćwiczeniami kiepsko, no ale dziennie chodziłam po 5-6h więc chyba mogę się czuć usprawiedliwiona ? Gratuluje wszystkim które zaliczyły tygodniowe spadki ![]()
WALCZĘ! Akcja Bikini 2013 Włosy Edytowane przez SmileGirl Czas edycji: 2012-08-13 o 18:53 |
|
|
|
#443 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
hmm... od czego by tu zaczac w domu kicha... mąż nie moze sie dogadac z moim ojcem, nie wiem czy temu jakas andropauza wali w dekiel czy co ale naprawde zaczal nam mocno utrudniac zycie, teraz jest troche lepiej ale malo braklo a mialismy juz wynajac sobie jakies mieszkanie dopoki nie skonczymy domu... w pracy juz odczuwam mocna potrzebe odpoczynku, mam bardzo duzo godzin a urlop od 1wrzesnia, niby nie dlugo ale np. jak zaczne jutro dniowka to przez najblizszych 7 dni mam 8dyzurow 12godz... (jeden raz mam 24godz), padam juz na przeproszeniam na ryj i przez najblizszy tydzien chyba mnie nie bedzie albo bede zadko zeby Was podczytac i tyle a poza tym mialam nadzieje ze chociaz w ciaze udalo mi sie zajsc ale nie. pelna nadzieji zrobilam test i nie jestem w ciazy, nie powiem, zdolowalo mnie to juz kompletnie i kilka dni zazarlam... nie wazylam sie teraz juz troche doszlam do siebie i od jutra wracam w 100% na diete ale psychicznie jestem w dolku
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg /Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
Lordi Kochaniutka nie złamuj się
szkoda, że z Dzidzią się nie udało, ale przecież nic straconego, wciąż możesz próbować aż się uda o czym sama dobrze wiesz Co do ojca współczuję i życzę Ci żeby urlop nadszedł jak najszybciej, żebyś mogła odpocząć od niego i od pracy Praca pielęgniarki jest ciężka zawsze podziwiam takich ludzi ja Ty właśnie w szpitalach tyle na nogach a pracy jeszcze non stop się coś dzieje, ogląda się krzywdę innych... Naprawdę podziwiam i życzę dużo pozytywnej energii, żeby Słoneczko znów zaświeciło w Twoim życiu
|
|
#445 |
|
Przyczajenie
|
![]() Przepis na nutelle też polecam , pychtka... ja robię sobie czasami z plackiem owsianym ... taki niby naleśnik... - 3 łyżki otrębów owsianych zmielonych ( w blenderze np.) - 1 jako - 2 łyżki serka naturalnego np. bielucha - przyprawy : troszkę soli. Wszytko razem mieszamy i pieczemy na patelni teflonowe (można delikatnie przesmarwać oliwą za pomocą ręcznika papierowego) Tak pozatym to może w końcu zacznę pisać to co jem : śniadanie : owsianka - 2 łyżki otrębów owsianych, szklanka mleka , 3 morele suszone 2 śniadanie : pomidor, biały ser - chudy ok 100 gr , przyprawy: zioła prawansalskie, kawa z mlekiem obiad: kotlety rybne 3 szt. ( domowe ) sałatka z mix sałat + 1 ogórek , szklanka wody mineralnej i zielonej herbaty. .... z ćwiczeń to czeka mnie marsz na pocztę ... ale może wieczorem porobię parę brzuszków ...pozdrawiam
|
#446 |
|
Zadomowienie
|
Wyrafinowana, soldus, no cieszę się, cieszę, ale było już prawie 2 kg na minusie, ale się
nadrobiło wiem, że teraz będzie jeszcze wolniej, moje normalne tempo chudnięcia to ok 1 kg na miesiąc, ale przynajmniej ludzie zauważają różnicę soldus, hyhy jakoś tak wyszło eh amore, amore ![]() aa no i natalis, super spadek! jednak nie jest tak źle skoro waga leci
cel I: cel II: 68 - 67 - 66 - 65 ![]() zrzucone: 3 / 12 VICTORY LOVES PREPARATION Edytowane przez la girafe Czas edycji: 2012-08-13 o 17:44 |
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje Ci Smile
Wiem ze moge dalej probowac i napewno bede ale jednak liczylam ze sie uda... tym bardziej ze badania mi tak idealnie wyszly i wszystko sie zgralo a tu... dupa. Jakto w zyciu jest ze ci ktorzy sie zabezpieczaja wpadna a ci ktorzy sie staraja maja pod gorke... heh no coz... bedziemy dzialac dalej
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg /Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
|
|
|
#448 |
|
Raczkowanie
|
Lordi skarbie właśnie dziś się zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz bo już tak długo Ciebie nie było!!! U mnie w pracy nie ma nadgodzin (nad czym ubolewam) i nie jest możliwe aby ktoś pracował 24h. Tydzień z takim grafikiem szybko Tobie zleci ale faktycznie się namęczysz. Też masz nieprzewidywalny oddział. Trzymam kciuki aby dyżury były z tych lżejszych!!! Buziaki!!!
|
|
|
|
#449 |
|
Rozeznanie
|
.
![]()
dzidzia 27.01.14 Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 13:17 |
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam przeglądać wątek od początku ( w sensie III część) i dużo nas się nazbierało
także witam nowe dziewczyny i mam nadzieje, że zostaniecie z nami jak najdlużej się tylko da ;D![]() soldus no troszeczkę mnie nie było ;D a za tydzień kolejny wyjazd xD znowu z dziećmi, tylko, że tym razem nad jezioro historię z Blondaskiem przeczytałam i kurka, no jestem pod wrażeniem jak to idzie do przodu cały czas xD trzymam kciuki oby ułozyło się jak najlepiej dla Ciebie ![]() lordi nie myśl o staraniu tylko po prostu ciesz się z chwil spędzonych z mężem !! Myślenie o tym czy się za tym razem uda czy nie wykończy Cię psychicznie. Wiem, że to trudne, ale to przyjdzie samo, nic na siłę my oczywiście trzymamy kciuki !!!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

no nic, za tydzień będzie lepiej...

Chodzi mi o to, że z każdym tygodniem diety waga idzie bardziej oporowo 

Z nadwyżką dalej się zmagam. Dzisiaj było by zdecydowanie mniej, ale trochę w weekend pofolgowałam sobie .

/