|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 10-15kg / Plotkujemy, nie tyjemy a wręcz nawet i chudniemy ;)
Cytat:
Witam ![]() Gratuluje!! ![]() U mnie wczoraj bylo 67,1 , dzis jest 67,3... myslalam ze wyskakalam i wycwiczylam to pol ciastka , muffinka i kanapke z nutella... A tu dupcia. No nic, dzis sniadanie zaczelam bananem i nektarynka ![]()
![]() |
![]() |
#422 |
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() Im więcej słoneczka tym więcej u mnie energii i dobrego humoru ! ![]() Wyszłam na rower i wyszło ok 30 minut jazdy,potem przy okazji zrobiłam zakupy. Jak wróciłam do domu zmęczona to stwierdziłam że zrobię killera ![]() ![]() Odmelduję się poźniej ! Miłej soboty ![]()
Ćwiczę ! -Killer-15 -Turbo-13 -Tiffany: *booty shaking waist workout-6 *small waist, tight butt,thin thighs-4 *ballerina legs-4 *get flat,sexy abs-5 -Mel B-2 -zumba:30 minut -brzuszki: 100 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie pada... Zjadlam:
Sniadanie: banan & nektarynka II Sniadanie: 2 kanapki z pomidorem, ogorkiem i salata. Umre z tesknoty do TZ ![]()
![]() |
#424 | |
Kawoholiczka
|
Cześć!
![]() ![]() Śniadanie: dwie małe kromki chleba żytniego z masłem, serkiem Almette i rzodkiewką + herbata No i potem na drugie śniadanko wypiłam koktajl malinowy, a teraz piję małymi łyczkami kompot. Na obiad mam biały ryż z sosem mięsno-warzywnym, a na kolacje grilla. Bardzo kaloryczne? Cytat:
Edytowane przez Le_Souvenir Czas edycji: 2012-08-18 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pokaz lakiery ! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Grila zjedz, ale staraj sie jesc tylko mieso i warzywa, bez chleba . Duzo szybciej sie strawi ![]()
![]() |
![]() |
#426 | |||
Kawoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Le_Souvenir Czas edycji: 2012-08-18 o 11:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ile mam? Jak zajde do pokoju to policze i dam znac, ale mysle ze ok 40 bedzie.. Wedlug mnie, drogich marek sie nie opaca (typu O£pijaj czy czajna glejs) bo tak czy siak zmieniam lakier co 2-3 dzien ![]() Ostatnio mama w Polsce kupila mi z Avonu, bo dostalam 1 wczesniej od Tesciowej i baaaaaardzo mi sie spodobal. O, a bardzo lubie szwedzka firme Depend ![]() Pokroj sobie pomidorka i zamiast chlebka ![]()
Edytowane przez xTync Czas edycji: 2012-08-18 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Kawoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]() Wow, 40 lakierów, ale Ci zazdroszczę! Ja mam 27, za niedługo będę robić czystki i wyrzucać te, które się już nie nadają. Co do firm, masz rację, lepiej kupić coś tańszego. Potrafię zmieniać lakiery nawet na drugi dzień od pomalowania. Szybko mi się nudzą. ![]() ![]() Wklejam fotki lakierów i moich pazurków. Zapuszczam! Nie patrzeć na skórki! Mam z nimi odwieczny problem. ![]()
![]() |
![]() |
#429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaufanie jest, ale fakt tez jestesmy o siebie zazdrosni i sie klocimy.. Jednak ja nie potrafie sie dlugo gniewac.. Jak gdzies idziemy to sie informujemy gdzie i z kim zeby bylo jasno. A jego kumple mnie znaja i wiedza ze ze mna sie nie zadziera ![]() ![]() Ale pazurki ![]() Jak pojde do pokoju, to zrobie zdjecia wszystkich i sie pochwale :P
Edytowane przez xTync Czas edycji: 2012-08-18 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
Zdjecie 1-8 - moje 42 lakiery.
Zdjecie 9- przechowanie Zdjecie 10- Paznokcie. Krotkie, bo dluzszych nie moge, na skorki nie patrzec- odwieczny problem.
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczynki ;-) mogę się przyłączyć?? Mam 17 lat, 164 cm i wążę 59 kg... Moim marzeniem jest 50 kg! I wiem że z waszą pomocą mi się uda to osiągnąć!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
Super lakiery ! Aż zaraz i ja policze ile mam
![]() ![]()
Ćwiczę ! -Killer-15 -Turbo-13 -Tiffany: *booty shaking waist workout-6 *small waist, tight butt,thin thighs-4 *ballerina legs-4 *get flat,sexy abs-5 -Mel B-2 -zumba:30 minut -brzuszki: 100 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() rocznik 94? czy 95? ![]()
![]() |
![]() |
#434 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Wtajemniczenie
|
Tak z ciekawosci zapytalam :P
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
Nakręciłyście mnie z tymi paznokciami :P a oto efekty, może być ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | ||
Kawoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]() Moje paznokcie to nic specjalnego, łopatkowate, krótkie i bez wyraźnego kształtu. Miały być kwadraty, a te ciągle się buntują. Właśnie zobaczyłam zdjęcia Twoich lakierów i jestem w szoku. ![]() Cytat:
![]() A poniżej moje lakiery ![]()
Edytowane przez Le_Souvenir Czas edycji: 2012-08-18 o 14:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
Agata921 : Ombre !
![]() Le Souvenir: Odrazu powiem, ze mieszkam w Szwecji, i nie wiem ile wyniesie przesylka i do mnie i odemnie ![]() ![]() Nie ma czego zazdroscic. Kiedys kazdy znajduje kogos dla siebie idealnego. Moj jest mi wierny-co jest dla mnie najwazniejsze, kocha mnie i pokazuje to. ![]() ![]() Nie mowie ze zawsze jest bajkowo i kolorowo ,bo nawet Ci najlepsi maja wzloty i upadki. I faktem jest to, ze mielismy wiele problemow na poczatku i czesto mamy do dzis... Np. jak ktos probowal nas sklocic... ![]() Golden rose ma serie matowa?!:O ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- A na punkcie do kosmetykow do make upu tez macie swira? Bo ja ogromnego... Pomalowalam sie do pracy, i chcialam wejsc na wage. Moja mama stoi i patrzy.. mowi '' No, z ta tapeta to bedzie 10 kg wiecej'' ![]()
Edytowane przez xTync Czas edycji: 2012-08-18 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Cudne macie kolekcje lakierów
![]() Ja też miałam sporo, ale większość niestety pozasychała, a ostatnio jakoś nie kupuję, nic mi się nie podoba ![]() A zaczęłam kupować namiętnie, kiedy udało mi się zahodować piękne długie pazurki, właśnie dzięki odżywce Eveline 8w1 ![]() ![]() Swoją drogą pisałam o moim uzależnieniu od słodyczy i bardzo mnie dziwi, że wytrzymałam już właściwie tydzień bez nich, nie licząc niedzieli i środy, bo stwierdziłam, że nie będę się narażać na docinki rodziny i w niedziele i święta kawałek ciasta nie zaszkodzi ![]() ![]() xTync, zazdroszczę Szwecji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem dzisiaj caly dzien bez slodkiego :O . I jakos mi sie nie chce.. Zjadlam 2 wafle ryzowe ![]() Nie ma czego zazdroscic.. Wyjechalam tu z nie wlasnej przymuszonej woli.. Ale dzieki temu poznalam TZ, i dziwnych ludzi :P Mam szkole ( 1 z 8 najlepszych w Szwecji :O ) , prace i zawsze prace na wakacje .. Jest dobrze, i teraz bym stad nie wrocila do Polski. Jestem na wakacje na 2 tyg to mnie to meczy... A co do wspanialosci -Co wspanialego w tym ze tutaj ciagle leje. W te wakacje, 11 dni swiecilo slonce, a reszte przepadalo ...
![]() |
![]() |
#442 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Taaak to ja może powiem że mam bzika na punkcie: -paznokci i lakierów itp ;p muszę sie pochwalic że paznokcie rosną mi bardzo szybko, nie łamią sie mimo że nie używam odżywek. Jestem im za to wdzięczna, bo minimum pielęgnacji a jest ok ![]() -perfum ![]() ![]() -kolczyków i bransoletek ![]() ![]() -włosów ![]() Kosmetyki do makijażu też ![]() ![]() Odnośnie makijażu- ile czasu zajmuje wam jego wykonanie ? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To fajnie masz ![]() ![]() Tutaj też w te wakacje ciągle albo pada i jest zimno, albo rano jest upał, a później burza, także w tym roku i w Polsce klimat bardzo średni. Np. ja nie lubię gorąca, ale taka pogoda to jednak przesada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam bzika na punkcie -lakierow -Kosmetykow do makijazu -wlosow <3. olejuje, nie susze, nie prostuje, susze tylko w extremalnych sytuacjach. Mi malowanie sie na codzien zajmuje nie wiecej niz 10-15 min. Jak ide na impreze to potrafi nawet godzine... Pokazcie wlosy i swoja kolekcje kosmetykow ! Jak u kogos jestem, to zawsze grzebie w kosmetyczce ![]()
![]() |
![]() |
#445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Włosy i kosmetyki pokażę jutro, gdyż zaraz właśnie zaczynam się zbierać do wyjścia :P przeznaczę na makijaż jakies 20 minut :P Bijcie mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ćwiczę Ewkę od ponad tygodnia, skaczę na skakance i jeżdzę na rowerze i mogę śmiało powiedziec że zmniejszył mi się cell ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- W sumie zdjęcie włosów mogę dać dziś, tylko musze zamazać swój ryj ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Rozeznanie
|
No więc oto i moje włosy, jedno zdjęcie kilka miesięcy temu- w czerwonym, drugie miesiąc temu- w paski, trzecie w czarnym coś pomiędzy jednym a drugim. Moje włosy są bardzo niesforne, kręcą się i puszą przy minimum wilgotności.
Ćwiczę ! -Killer-15 -Turbo-13 -Tiffany: *booty shaking waist workout-6 *small waist, tight butt,thin thighs-4 *ballerina legs-4 *get flat,sexy abs-5 -Mel B-2 -zumba:30 minut -brzuszki: 100 ![]() ![]() Edytowane przez Agata921 Czas edycji: 2012-08-19 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
I miłego wieczorku, ja spadam !
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja lubie jak jest ciepelko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja grzebie i wkladam paluchy xD Zaraz pokaze moja'' kolekcje '' ![]() Ja zaraz zrobie Mel B, 2ga czesc fitappy i skakanka i skrety ![]()
![]() |
![]() |
#449 | ||||
Kawoholiczka
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Jestem wnerwiona.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.