Dieta 3d chili - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-05, 14:39   #421
kapitka83
Przyczajenie

Dot.: Dieta 3d chili

Witam wszystkie odchudzające się panie forum to czytam od początku, a teraz postanowiłam sie do Was dołączyć. Dziś zaczęłam dietę i mam nadzieje, że na niej wytrwam.niedawno skończyłam south beach,ale kilka kilogramów powróciło. Dieta 3d chili wyglada obiecująco, jednak wiem juz dziś,że nie przełknę więcej pomidorów z ziolami prowansalskimi,do tej pory czuję ich smak,grrr ale są potrawy, które często robiłam, nie będąc na diecie, więc mam nadzieje,ze wytrwam chciałabym zrzucić ok 6 kg- myśle,że do osiągnięcia trzymam za Was kciuki!!!
kapitka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-05, 15:58   #422
lala123456789lalak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myssie Pokaż wiadomość
tak, z tego co wiem wszystkie dziewczyny tutaj swoją dietę zakupiły.
promocja jak znam życie pewnie się przedłuży, bo na początku ta cena 37 zł była tylko do końca stycznia, a teraz już do dzisiaj :P

przejrzyj ten wątek jeśli obawiasz się menu, dużo piszemy tutaj o potrawach, da się mniej więcej rozeznać czy dieta jest zjadliwa moje zdanie z resztą jest takie, że każdy w tej diecie znajdzie coś dla siebie
dzięki za odpowiedz
Dziś sprawdzałam , że promocja jest do 06.02 a wcześniej było do 05.02
lala123456789lalak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-05, 16:46   #423
marzenamia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Berberrys Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
dołączam do zacnego grona 3d chilli! Dziś za mną drugi dzień ogólnie jestem pełna optymizmu, bo nie dość, że bardzo lubię ostre i dobrze doprawione potrawy to jeszcze zupełnie nie czuję głodu,tak jak to bywało przy innych dietach. Trochę sobie modyfikuję jadłospis, ponieważ nie przepadam za pomidorami i surową papryką, no ale podobno można wymieniać posiłki, więc to nie powinno być problemem mam nadzieję, że z dietą i ćwiczeniami uda mi się choć trochę schudnąć, bo niestety mam chorą tarczycę i ona ma inną opinię na temat mojej wagi ale w każdym razie witam się z Wami serdecznie i wszystkim życzę powodzenia w dążeniu do celu!
W pierwszym tygodniu też nie czułam głodu a teraz zaczęłam 8 dzień i to jest masakra jak mi się chce jeść a do tego mam @ gdzie zawsze mam ochotę na słodycze
marzenamia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-05, 19:18   #424
Mira901
Przyczajenie

Ja jak na razie nie odczuwam głodu, mam nawet wrażenie że niektóre porcje są za duże (np. dzisiaj mam dzień 5 i miałam zupę krem z marchwi....no gar zupy jak dla wojska )

na swoim blogu będę opisywałam moje przemyślenia i postępy więc zapraszam.
http://mira901.blogspot.com/
Aktualnie jest jeden post dotyczący diety ale idę sobie zrobić kolację i postaram się nadrobić zaległości
Mira901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 07:04   #425
panciaania
Raczkowanie

GG do panciaania

uuu ale dałam po ćwiczeniach najpier z Mel B- rozgrzewka, abs na brzuch,pośladki a potem z Ewą Chodakowską - ale tylko 10 min- na poczatek..uff w sumie 40 min , a to dobry sposob kiedy dzieciaki jeszcze spia i takjestem z siebie dumna
sio tłuszczyku
Stary 2013-02-06, 08:08   #426
Evaa25
Przyczajenie

U mnie zaczął się dzisiaj 10 dzień zważyłam się dzisiaj rano i po 9 dniach -2,2, ale po wczorajszym dniu czułam się strasznie przejedzona nie wiem czy to wina ryżu z curry czy sałatki z makaronem, miałam nawet wątpliwości czy się ważyć bo nie czułam się tak lekko jak w ostatnich dniach. Najważniejsze, że spadek jest Następne ważenie za 4 dni
Evaa25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 08:34   #427
marzenamia
Raczkowanie

Hej! U mnie dzisiaj 9 dzień. Rano zamiast omleta który ponoć się nie udaje zrobiłam sobie owsiankę którą bardzo lubię a jajko które miało wylądować w omlecie ugotowałam na twardo a z jogurtu, przypraw i odrobiną ostrej musztardy zrobiłam sos do tego własnie jajeczka Ciekawa jestem jak wyjdzie kurczak w curryOby smacznyWczoraj poćwiczyłam 20 minut na steperze plus troszkę brzuszków na ławeczce i 200 obrotów na twisterze. Dzisiaj chyba potńczę zumbę to jest dopiero wycisk

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 13:08   #428
kapitka83
Przyczajenie

Dziś drugi dzień dietkowania Muszę przyznać,że kuskus z papryczkami jest nie do zjedzenia ( oczywiście dla mnie).Zjadłam połowę porcji i nie dałam rady więcej przełknąć.Łzy mi aż ciekły Teraz piję kawkę,właściwie chyba nie powinna,ale bez kawy nie mogę prawidłowo funkcjonować. Nie mogę się doczekać wieczornych kanapeczek z polędwicą i ogórkiem
Stary 2013-02-06, 15:50   #429
Marticzku
Przyczajenie

specjalnei się zarejestrowałam na to forum, zeby śledzić Wasze postępy i podzielić się swoimi przemyśleniami, wlaśnie dziś kupiłam diete i już nie mogę się jej doczekać
Marticzku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 16:58   #430
marteczka723
Przyczajenie

Talking Dot.: Dieta 3d chili

Jutro tłusty czwartek(
Jak się na niego przygotowujecie??
marteczka723 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 17:56   #431
mysunia85
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marteczka723 Pokaż wiadomość
Jutro tłusty czwartek(
Jak się na niego przygotowujecie??
Z racji tego, że jutro będzie mój 27 dzień diety to pozwolę sobie na faworki będą one jednak trochę "odchudzone",bo zamiast na oleju będę je piec w piekarniku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 18:39   #432
Efti
Raczkowanie

A ja nie lubię pączków ogólnie więc dzień jak co dzień
Stary 2013-02-06, 21:36   #433
anepok
Przyczajenie

Efti - jak tam twoje bieganie?Aha ! Czekasz na ocieplenie
Pytałaś o kardamon.więc:
DZIEWCZYNY !!!
Przyprawy wychodzą dużo taniej ( 50 %) kupowane na wagę.We Wrocławiu są w sklepach w ASTRZE i TĘCZY przy ulicy Lotniczej.
To dość duże sklepy z mnóstwem słoiczków z kawami, herbatami i przyprawami i innymi ciekawostkami.

OMLET - zdecydowanie mniej mleka niż w przepisie

Edytowane przez anepok
Czas edycji: 2013-02-06 o 21:39
anepok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 21:51   #434
marteczka723
Przyczajenie

Mam pytanie odnośnie tych tabletek.
Bo jest też firma amerykańska Forever Living Produts i czy te tabletki są z tej firmy czy tylko nazywają się Forever Slim??
marteczka723 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 06:53   #435
Efti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anepok Pokaż wiadomość
Efti - jak tam twoje bieganie?Aha ! Czekasz na ocieplenie
Pytałaś o kardamon.więc:
DZIEWCZYNY !!!
Przyprawy wychodzą dużo taniej ( 50 %) kupowane na wagę.We Wrocławiu są w sklepach w ASTRZE i TĘCZY przy ulicy Lotniczej.
To dość duże sklepy z mnóstwem słoiczków z kawami, herbatami i przyprawami i innymi ciekawostkami.

OMLET - zdecydowanie mniej mleka niż w przepisie
Czekam na ocieplenie , na razie chodzę na bieżnie Body Space więc nic się nie marnuje hehe . Ooo dzięki wielkie za namiary na przyprawy, Lotnicza to kawałek ode mnie ale podjadę w weekend się obkupić.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 10:58   #436
panciaania
Raczkowanie

GG do panciaania

a mnie boli tylek po wczorajszych cwiczeniach jak czekam na tabletki Therm Line,zobacze czy to cos warte
Stary 2013-02-07, 12:41   #437
Efti
Raczkowanie

Zamiast pączka chlebek razowy , w pracy się dziwią ale co poradzić . Ważne, że ja jestem szczęśliwsza heh
Stary 2013-02-07, 12:43   #438
kapitka83
Przyczajenie

Makaron włoski pychotka!!!!!!! zjadłam z wielkim apetytem i na pewno przenoszę go do codziennej kuchni. Śniadanie natomiast,czyli omlet z kardamonem i cynamonem nie podszedł mi,mimo,że bardzo lubię obie przyprawy. Brakowało słodkiej nutki Idę troszkę pokręcić hula-hop
aha,jak dajecie radę bez pączków???? ja kupowałam synkowi i mężowi,ale sama się nie skusiłam, przynajmniej do tej pory

Edytowane przez kapitka83
Czas edycji: 2013-02-07 o 12:45
Stary 2013-02-07, 13:04   #439
marzenamia
Raczkowanie

Zdycham dziewczyny!!!!40 minut z ewą Chodakowską " Szczupła w 4 tygodnie" masakraDałam radę, gorzej ćwiczenia na nogi chyba mam za słabe, kręci mi się troszkę w głowie i nogi się trzęsą a brzuch do tej pory mam napięty. Będę ćwiczyła z nią trzy razy w tygodniu myślę, że będą efektyPolecam!!!
A na pączka jeszcze się nie skusiłam ale chętnie bym zjadła takiego z dzemem i dużą ilością lukru a potemza karę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 13:44   #440
weronika506
Raczkowanie

Dziewczyny ja 9 dzień na diecie i powiem wam tak czuje sie świetnie co do jedzenia to pychota zupa krem z marchewki za bardzo nie poszedł mojej siostrze ale za to np: ryba z pomidorem i mozarella no baja tak samo jak kurczak w warzywach przepycha .. powiem wam tak szczerze pilnuje sie zeby jesc 5 posiłków dziennie na snaidanie jem przeważnie albo zblednowanego banana z yogurtem + cynamon i imbir mrrrr pychota albo kanapke z serkiem kanapkowym i szynka na przekaske jadam przeważnie owoc a obiady wg schematu 2 przekaska to tez owoc i kolacje to zalezy czy jest póżno i czy jestem głodna pije duzo wody bardzo duzoooo i ćwicze z Mel B i dziewczyny startowałam z waga 80 kg ważyłam sie we wtorek i 77 Uhuuu i jestem mega zadowolona i szcześliwa co mnie motywuje do wiekszego wysiłku i checi ćwiczenia ..

Trzymam za waś kśćiuki zeby waga leciała w dół .. Mówię wam dziewczyny moja siostra nie ćwiczy jemy tak samo bo ona gotuje i bez ćwiczeń spadło jej 1,5 kg także moim zdaniem warto .. !!!!!!!!!!!!

PS: zapomniałam napisać ja dziś pączka zjadłam przyznam sie nawet dwa i wiem ze ćwicząc to go spale .. ja myśle ze jak ktoś ćwiczy to neich sobie zje a nie katuje sie tu ślinka leci a on nie może zjesc .. dieta jest elastyczna

Edytowane przez weronika506
Czas edycji: 2013-02-07 o 13:47
weronika506 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 15:18   #441
Evaa25
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marzenamia Pokaż wiadomość
Zdycham dziewczyny!!!!40 minut z ewą Chodakowską " Szczupła w 4 tygodnie" masakraDałam radę, gorzej ćwiczenia na nogi chyba mam za słabe, kręci mi się troszkę w głowie i nogi się trzęsą a brzuch do tej pory mam napięty. Będę ćwiczyła z nią trzy razy w tygodniu myślę, że będą efektyPolecam!!!
A na pączka jeszcze się nie skusiłam ale chętnie bym zjadła takiego z dzemem i dużą ilością lukru a potemza karę
Mogłaby któraś z Was przesłać link do tych ćwiczeń z Ewą Ch.??
Z góry wielkie dzięki
Stary 2013-02-07, 15:53   #442
wanada
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez Ania na Dieta 3D Chili Pokaż wiadomość
Hej - ja odchudzałam się na tej diecie i zrzuciłam jak na razie 8kg. Przez cały czas trwania diety pisałam bloga o Dieta 3D Chili, tak więc możecie sobie poczytać trochę o tym jak to wygląda w praktyce.

Pozdrawiam
To na prawdę tak działa? Bo jakoś czytając wydaje się to co najmniej dziwne.. Daj znać proszę.
wanada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 16:22   #443
panciaania
Raczkowanie

GG do panciaania

proszę Ewa Ch.

http://www.youtube.com/watch?v=KbUN30GlHaY

a tu 10cio minutowki z Melb B- akyrat abs na brzuszek

https://www.google.pl/search?client=...utf-8&oe=utf-8
Stary 2013-02-07, 19:21   #444
marzenamia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez panciaania Pokaż wiadomość
proszę Ewa Ch.

http://www.youtube.com/watch?v=KbUN30GlHaY

a tu 10cio minutowki z Melb B- akyrat abs na brzuszek

https://www.google.pl/search?client=...utf-8&oe=utf-8
Ja ściągnełaqm z Aresa kilka jej ćwiczeń
Stary 2013-02-07, 19:34   #445
myssie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weronika506 Pokaż wiadomość
dziewczyny startowałam z waga 80 kg ważyłam sie we wtorek i 77 Uhuuu i jestem mega zadowolona i szcześliwa co mnie motywuje do wiekszego wysiłku i checi ćwiczenia ..

Trzymam za waś kśćiuki zeby waga leciała w dół .. Mówię wam dziewczyny moja siostra nie ćwiczy jemy tak samo bo ona gotuje i bez ćwiczeń spadło jej 1,5 kg także moim zdaniem warto .. !!!!!!!!!!!!

PS: zapomniałam napisać ja dziś pączka zjadłam przyznam sie nawet dwa i wiem ze ćwicząc to go spale .. ja myśle ze jak ktoś ćwiczy to neich sobie zje a nie katuje sie tu ślinka leci a on nie może zjesc .. dieta jest elastyczna
super! gratuluję spadku, oby tak dalej! )

mnie dziś w pracy dziewczyny skusiły i zjadłam pączka. wiem, grzech za grzechem u mnie. ale nie zjadłam za to przekąski i mniejsza porcja na obiad. poza tym też ćwiczę z Ewą więc muszę drania pączucha spalić!

ważyłam się dziś, po popełnych 14 dniach diety! według zaleceń rano, na czczo, po siusianiu waga ukazała 68,1 kg! czyli 4,2 kg mniej niż na starcie było jednak chyba ine nagrzeszyłam ostatnio tak bardzo. więc jadę z koksem dalej!

niedawno wsunełam kolacyjkę, a na obiad dziś miałam kasze gryczaną z warzywami na patelnię i ogórkiem kiszonym! nie popiłam sokiem pomidorowym, lecz wodą, bo tegoż soku nie cierpię. ale danie?! niebo w gębie!!
na jutro zrobiłam sobie leczo
Stary 2013-02-08, 06:29   #446
Efti
Raczkowanie

Uwielbiam czytać Wasze motywujące posty o rezultatach diety ! Gratuluję Wam kobitki serdecznie i oby tak dalej! Damy radę! U mnie 12 dni diety i 3kg mniej . Ale dodałam jeszcze ćwiczenia na Body Space więc może będzie jeszcze lepiej
Stary 2013-02-08, 07:01   #447
mysunia85
Przyczajenie

hej dziewczyny
Dla mnie to już koniec pierwszego miesiąca diety jakoś przetrwałam te 28 dni, a wynik to -4,3 kg przyznam szczerze,że liczyłam na więcej, ale nie ma co narzekać w końcu gdybym nie zaczęła diety to dalej ważyłabym 77. Teraz czas rozpocząć kolejne 28 dni, żeby zbliżyć się do celu,czyli 60 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 07:41   #448
Efti
Raczkowanie

A jak to w końcu jest z tą przerwą? Można stosować dietę przez 2 miesiące a później przerwa min miesiąc, tak? Wiele posiłków (szczególnie śniadania i kolacje) pasują mi na tyle, że nie wiem po co i na jakie bym je mogła później wymienić :P. A może ktoś stosował dietę bez przerwy, jedynie z lekkimi zmianami?
Stary 2013-02-08, 10:02   #449
Evaa25
Przyczajenie

A te ćwiczenia z Ewą Ch. to codziennie trzeba ćwiczyć czy wystarczy kilka razy w tygodniu?
Stary 2013-02-08, 11:47   #450
marzenamia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Evaa25 Pokaż wiadomość
A te ćwiczenia z Ewą Ch. to codziennie trzeba ćwiczyć czy wystarczy kilka razy w tygodniu?
Ja pisałam do Ewy Chodakowskiej na Facebooku i ona napisała mi, że najlepiej mieszać ćwiczenia i od 3-5 dni to da najlepsze rezultaty. Ja będę ćwiczyła od poniedziałku do piątku sobota i niedziela relaks
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości