|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Zeberko, u nas wolne terminy u endo na NFZ są pod koniec przyszłego roku.
Dlatego jak mi jutro gin nakaże, to jak zwykle będę musiała bulić i iść prywatnie, chociaż LWIA część mojej wypłaty idzie na te piep.rzone składki. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Perse- niezłe terminy....
ja w ciąży chodziłam prywatnie ale po drodze załatwiłam skierowanie i akurat dzisiaj miałam wizytę na fundusz
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-08-27 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | ||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36159444]Jutro gin, mam schizy, że zamiast mi powiedzieć, że mogę się starać, to mi wykryje jakiegoś raka
![]() PERSE! To trzymam kciuk za wizyte. Mam nadzieje ze rozwieje wszystkie Twoje schizy!!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a my po basenie. Basen pod nosem, karnet z pracy mam az głupio nie chodzic. I jak fajnie sie czuje po. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#424 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. karmisz piersią - więc jedzenie "na miejscu" przewinąć możesz wszędzie, maluchy uwielbiają jazdę samochodem, na pewno prześpi większość drogi, nie zastanawiaj się, jedź. p.s. podziwiam za te ogórki, szacun ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
MAKSI! wreszcie było sprawiedliwie i mama i Zosia w wodzie popływały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Tonapisz koniecznie czy działa. Ja na razie nie moge narzekac na paznokcie ale ciiiiii zeby nie zapeszyc!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
______________ dziękuję Wam za wszystkie pozytywne myśli i wiarę w nasze maleństwo. stres coraz większy, pewnie nie będę mogła spać. trzymajcie kciuki jutro, pewnie nie zajrzę na wizaż przed wyjściem, ale po powrocie dam znać co i jak. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#429 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
![]() Hej - przeżyłam, 1szy dzień za nami, Daria w żłobku dobrze, zobaczymy jutro ![]() jestem zmęczona... Dobranoc.
#431 |
Zakorzenienie
|
maksi- na koniec dzisiaj pojawił się "kupon" ze śluzem i zielonawy...
muszę wrócić do lekkostrawnej diety dla karmiących...posłuży i Kasi i mnie... ogórki- ![]() ![]() jutro podejmiemy decyzję co z wyjazdem, Tz-et w środę odwozi Teściową do szpitala a to jest ponad połowa drogi do Częstochowy a ja i tak miałam w planach aby w środę jechać do Częstochowy bo tego dnia docierają trzy grupy pielgrzymkowe z naszego miasta (piesza, częściowo piesza+PKP, autokarowe). W pieszej maszeruje od kilku dni moja Siostra ![]() Rok temu byłam w trakcie monitoringu i moja gin kazała przyjechać do siebie do szpitala (100km ode mnie) Tz-et był w pracy i Tata ze mną jechał a potem pojechaliśmy do Częstochowy - zrobiliśmy siostrze niespodziankę jak czekaliśmy na Alejach aby razem z naszymi pielgrzymami uroczyście wejść na Jasną Górę. Wtedy tak bardzo modliłam się o dar rodzicielstwa a teraz gdy zostałam wysłuchana chciałabym pojechać z Kasią... amilcia- minie kilka dni nim się wdrożycie w nowy rytm ale pewnie mało Cię tu będzie... ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- gdzie BERBIE gdzie Alfa?
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-08-27 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeżeli chodzi o pielgrzymkę to naprawdę byłam świadkiem jak kobieta z maleństwem 4-5 m-cznym przeszła całą pielgrzymkę z Warszawy. I moja wtedy 1,5 roczna nie została uznana za najmłodszą pątniczkę w grupie :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Popijam kawkę i dzwonię do mojej gin, bo doszły mnie słuchy, że chora i boję się że dzisiaj nie przyjmuje... Mam jednak nadzieję, że będzie, bo przegląd trzeba zrobić, jeśli chce się coś działać ![]() ewccik, nie chwaliłaś się, że masz córeczkę ![]() ![]() monika, kciuki za wizytę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Konto usunięte
|
Cześć,
Wstałam itd. ![]() Aduniu ![]() Co więcej, w nocy śniły mi się nieprzyjemne rzeczy, nie chcę opisywać, ale nie był to miły sen ![]() Z tym, że ja nie idę na przegląd, a wciąż wyjaśniać.... |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36168596]Cześć,
Wstałam itd. ![]() Aduniu ![]() Co więcej, w nocy śniły mi się nieprzyjemne rzeczy, nie chcę opisywać, ale nie był to miły sen ![]() Z tym, że ja nie idę na przegląd, a wciąż wyjaśniać....[/QUOTE] Hej ![]() ![]() A śniły Ci się bzdury, bo za dużo myślisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Konto usunięte
|
Tak i szczerze mówiąc, chciałabym dzisiaj usłyszeć, że to był jeden przypadek na miliard i że nie zdarzy się ponownie. Ale wiem, że takiej gwarancji nie da mi nikt.
Aduniu to trzymam za nas obie i za Monikę dzisiaj kciuki!!! Za wizyty! Tymczasem lecę sprzątać, a potem hmm trzeba się przygotować do wieczornej wizyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Monika, Adunia i Perse trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! Obyście przyniosły tylko dobre wieści!!!!
![]() Perse mam pytanie w jakim szpitalu robiliście badania genetyczne? Bo tak mnie wczoraj naszło że może skoro mogłabym dostać skierowanie to wcale nie musiałabym wykonać tych badań w swoim województwie tj. małopolska tylko w innym, tak gdzie się krócej czeka. Tylko w sumie nie wiem czy tak można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Konto usunięte
|
Wysłałam Ci PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36168779]
Wysłałam Ci PW. [/QUOTE] Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale już ona upomina się o siostrzyczkę i przez kilka tygodni mówiliśmy jej że już wkrótce. Ale jakoś na razie zapomniała że dzidzia była w brzuszku. Edytowane przez ewccik Czas edycji: 2012-08-28 o 07:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i ja # a ona chodzi z brzuszkiem... Teraz w sierpniu przyjechała, ale jak zobaczyłam ją z daleka to uciekłam.. nie potrafiłam udawać że się cieszę... dopiero jak urodzi w grudniu to będzie wszystko ok, bo ja też już będę w zaawansowanej ciązy. Teraz była z moją siostrą nad morzem... i pije bezalkoholowego lecha tylko 0,5% ale to że pije takich 15 dziennie to już dla niej nie ma znaczenia. jej zdaniem procenty się nie sumują. Z witamin je tylko aspargin i to czasami... opalała sie bez filtra itd. mozna by wymieniać. Matką będzie okrutną i to wie każdy, bo gdy tylko coś jest nie po jej myśli to potrafi narobić bałaganu. Nie umiem sobie jej wyobrazić przy płaczącym dziecku. Zresztą już powiedziała że "bratowa jej wychowa"... I to nie jest moje przewrazliwienie, kazdy z rodziny jest przerazony co to będzie z tym biednym maluszkiem ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36168674]Tak i szczerze mówiąc, chciałabym dzisiaj usłyszeć, że to był jeden przypadek na miliard i że nie zdarzy się ponownie. Ale wiem, że takiej gwarancji nie da mi nikt. Aduniu to trzymam za nas obie i za Monikę dzisiaj kciuki!!! Za wizyty! Tymczasem lecę sprzątać, a potem hmm trzeba się przygotować do wieczornej wizyty ![]() Perse ale tak myśląc logicznie, to jest przypadek raz na może nie milion ale tysiące... a czytając tak wiele wątpie żebyś kiedyś natrafiła na podwójny taki przypadek ![]() ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-08-28 o 07:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w końcu pogoda się zrobiła
![]() Trzymam ![]() Zatem uciekam 3majcie się i miłego dnia Wam życze!! Zadglądnę później ![]()
#443 |
Konto usunięte
|
Czekam, aż mi lakier wyschnie i lecę.
Miłego, wejdę późnym wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |||||
Zakorzenienie
|
tiiaaaa.... jassnneee...
choc wczoraj sie smialam, ze Torresiatko stawia rzeczywistosc na glowie - ja jem maslo, konkubent przede mna kleczy (rozmawiajac z dzieciem) Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36159444]Weszłam na wizaż w pracy, było tylko: ufff ufff ufff i mogłam wrócić do dżoba ![]() ![]() [/QUOTE]moj czy dziecia? Torres ma brzuch. ja jestem od lat w ciazy spozywczej takze brzuchol jest ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Berbie wczoraj do mnie pisala - jest na szkoleniu poza domem. a Alfiatko pewnie zajete Wiktorkiem ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36168596] Ja o 20.30, mam po dniu, bo będę cały czas o tym myśleć. [/QUOTE]ale pozno. tez bym myslala ![]() czekam na wiesci. w nowej fryzurze???
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2012-08-28 o 08:27 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
nie pytajcie ile spałam, bo niewiele, ani od której nie śpię bo już dłuuuuugo
![]() ![]() ![]() trzymajcie kciuki, proszę! |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja zawsze na najwczesniejsza mozliwa godzine sie umawiam, bo inaczej chodze po scianach. z cisnieniem mam identycznie, wczoraj mialam normalne a zawsze mam jak zaba.
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ![]() czytam i jestem na bieżąco, ale zazwyczaj jedną ręką na telefonie w trakcie karmienia, tak odpisywać to się już nie da ![]() tż wrócił do pracy po dłuugim urlopie, wiec i ja mam mniej czasu ![]() ![]() a teraz leży w łóżeczku, gadać już nie ma siły ale usnąć też chyba nie ma zamiaru... ooo tak wtulanym w mamę śpi się najlepiej ![]() dziś moje dziecko obudziły jakies gazy w środku nocy - po czym zamiast utulonym iść spać on zaczął zacieszać, gadać i pokrzykiwać bo nikt mu nie odpowiadał ![]() ![]() ![]()
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" ![]() Wiktor ![]() Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2012-08-28 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Komu kawy? Pani wiedziałam, że będzie dobrze ![]() ![]() trzymamy ![]() ewccik witaj i zostań z nami. Na pewno nie zrobiłaś nic co mogło zaszkodzić, musisz się pozbyć takiego myślenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam z kawką ![]() Perse trzymam kciuki z całej siły żebyś usłyszała od gina że był to przypadek 1 na milion i że się już nie powtórzy ![]() Adunia, Monika za Wasze wizyty też trzymam kciuki ![]() Amilcia twarda babka z Ciebie ![]() ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Trzymamy trzymamy.. musi byc dobrze kochanan! Czekamy na wiesci ![]() Witajcie kochane....ja nawet sie nie doezwe o lekarzach...bo by mnie zablokowali na wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.