|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Z ambrą się nie lubimy więc nie mam nic za to znalazłam kilka róż do wyboru:
Eau d'Italie Paestum Rose ok.1,2ml Les Parfums de Rosine,Rose Kashmirie ok.1,5ml Diptyque,Opone ok.1,2ml Diptyque,Eau Rose ok.1ml Trzy pierwsze w samplach z rozbiórek wizażowych,ostatnia firmowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Wymienię:
Eaudemoiselle edt 10ml atomizer Allure edp 5ml atomizer YSL Paris Jardin de Romantique 9ml atomizer Eau de Givenchy 5ml miniatura (świeżutka) Balenciaga Paris 3ml atomizer Avon Herve Leger 1/3 z 50ml. Cabochard Gres 30ml. pełny flakon z kartonikiem Mam jeden pusty atomizer 10ml. Mogę zrobić odlewkę z: Chanel 5 eau Premiere Eau de Givenchy YSL Paris Jardin de Romantique Szukam klasyków. Proszę kusić ![]() Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2012-10-28 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję rozpaczliwie Rose Incense w ilości od mililitra do używki.
#427 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Lista wymiankowa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=36732138&p ostcount=2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
Czy ktoś dysponuje próbkami takich zapachów jak:
Andy Tauer Reverie au Jardin Guerlain Aqua Allegoria Lavande Velours Guerlain Aqua Allegoria Flora Nerolia Interesowałaby mnie każda ilość, począwszy at tyci próbek.
#429 |
Mother of Cats
|
Oddam w dobre ręce
![]() Odlewki: * Isabey: L'ambre de Carthage (3,5/10 ml) * L'Erbolario: Ambraliquida (7/10 ml) * Prada: Prada EDP (9/10 ml) * Rasasi: Roohy Tehebak (4/5 ml) Próbki: * Amouage: Memoir Man (1 ml) R, A * Blood Concept: AB (0,4 ml) R * Calypso Christiane Celle: Ambre (1,8 ml) R, A * Chanel: Chance EDP (1,6 ml) R, A * Demeter: Patchouli (1,3 ml) R * Givenchy: Vetiver (0,4 ml) R, A * Guerlain: Samsara (1,2 ml) R, A * Guerlain: Shalimar EDP (0,8 ml) R * Honoré des Prés: Vamp à NY (1,1 ml) F, A * Isabel Derroisne: Secrets de Hammam (1,5 ml) R, A * Lanvin: Arpege (0,2 ml) R, A * Lanvin: Rumeur (3 ml) R * Maurer & Wirtz: 4711 Acqua Colonia Rhubarb & Clary Sage (0,5 ml) R, A * Michael Storer: Winter Star (0,8 ml) R, A * Parfums Gres: Cabotine EDT (0,5 ml) R * Rue Rance: Eau Royale (1,1 ml) F * Serge Lutens: Santal Majuscule (1,1 ml) R, A * Tesori d'Oriente: Ambra Indiana (1,2 ml) R, A * Tesori d'Oriente: Muschio Bianco (1,3 ml) R, A * YSL: Paris Pont des Amours (1,9 ml) R, A zapis przy próbkach: F – fabryczna, R – robiona, A – atomizer Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2012-10-22 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Szukam Thierry Mugler Angel Violet 25ml uzywki, albo pustego
gdyby ktos mial, prosze o wiadomosc PW ![]() znajde cos ciekawegodo wymiany ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2012-10-23 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Oddam w dobre ręce:
około 4 ml Diesel Loverdose 10 ml bez kilku psików testowych My Queen ![]()
#432 |
Zakorzenienie
|
Szukam Słonia - chociaż kilka ml
![]() ![]()
![]() Edytowane przez królewna z drewna Czas edycji: 2012-10-23 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazłam Samsarę edp miniatura Noa Niestety nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
JESTEM ONA
|
Oddam:
Les Parfums de Rosine Rose Kashmirie sampler ok.1,8ml Etro Dianthus 1,7ml próbka fabr. w kartoniku Anne Pliska Anne Pliska ok. 4ml YR So Elixir Purple edp 5ml miniatura w kartoniku , testowana,ubytek może 0,5ml może mniej Flakoniki puste Cindy Crawford Waterfalls 15ml; Laura by Laura Biagiotti 25ml do napełnienia,bez atomizera; Today Tomorrow Always for Him, 75ml , 3 atomki 5ml do odpachnienia. Szukam Coco Allure DV Envy Me So Elixir edt lub edp DKNY Pure in.
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2012-10-23 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Zamienię - Note Vanillee bez kilkunastu psików (efekt dzisiejszych globalnych testów), z pudełkiem i płytą - na Armani Prive Cuir Noir / Dorin Paris un Air d'Arabie Oud.
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Wtajemniczenie
|
Ktoś wcześniej pytał o Ivoire? Mam wersję chyba starą, mogę odpiskać trochę, no tak z 5 ml
![]() Jeśli ktoś widziałby Royal Muska w cenie niższej niż w Q. bardzo proszę o informację ![]()
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
szukam:
Armani Diamonds Cerruti, 1881 Dior Jadore edp Dior Forever and Ever Givenchy Very Irresistible edp Givenchy Dahlia Noir Sisley Eau de Soir Vera Wang Princess Night |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
Zamienię starą wersję Magie Noire Lancome 75/100ml (bez kartonika, kod UB203) na wersję nową lub na coś Smoczego od Cartiera (najchętniej ekstrakt)
![]() Bardzo proszę o PW ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Mam, mogę się podzielić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a co byś chciała za niego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
mam Obsession edp tester, tyle jest ze 100 ml, kod : 0012 (12.01.2010)
moto_51285.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym poznać dwa zapachy Avon'u: Treselle Mystique oraz Nuit Lacroix.
Próbki/odlewki/używki mile widziane, odwdzięczę się, czym bede mogła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Szukam na spróbowanie:
Givenchy, Very Irresistible Givenchy, Eaudemoiselle EDT Cacharel, Noa EDT Lancome, Miracle/ Miracle Forever Roberto Cavalli, Just Cavalli Guerlain, AA Lys Soleia Guerlain - Samsara EDT/EDP Bulgari, Rose Essentielle Thierry Mugler, Angel le Lys Guerlain, My Insolence Guerlain, L’Instant Magic Kate Moss, Velvet Hour P. Hilton, Heiress John Galliano- Parlez Moi d Amour EDP Chanel, Allure Sensuelle Gucci, Rush 2 Gucci, Envy Me Gucci, Eau de Parfum 2 Kenzo, Jungle Elephant Dior, J’adore L’or Dior, Forever and Ever Lanvin, Marry Me M. Micallef, Gardenia Rihanna, Rebelle Rihanna, Reb'l Fleur Moschino, Couture Tom Ford, Black Orchid Christina Aguilera, Royal Desire Armani, Emporio She Armani, Idole d'Armani EDP Chloe, Chloe EDT JPG, MaDame EDT Agent Provocateur, Maitresse Diesel, Loverdose Valentino, Rock'n Rose Estee Lauders, Pleasures H. Boss, Hugo XX Bottega Veneta D&G, L'eau The One Caron, Pour une Femme de Caron EDP Ormonde Jayne,Ta'if Comme des Garcons, Series 7 Sweet: Nomad Tea EDT Comme des Garcons, Series 7 Sweet, Burnt Sugar Illuminum, White Gardenia Petals Indult, Manakara Fifi Chachnil, Fifi Chachnil Botrytis, Ginestet i inne Oddam: PERFUMY:
-Avon, Be... Kissable, 50ml, bez kilku psików, ważne do 10.2011, zapach wg mnie taki sam, (mogę używać), brak kartonika -Avon, Pur Blanca Blush, ok. 18ml z 50ml, brak kartonika, -FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik, zapach bardzo słodki, mi przypomina zapach akacji, -Oriflame, Delight, ok. połowy z 50ml, mam z wymiany, zapach był ważny do lutego tego roku, nie znałam go wcześniej więc nie stwierdzę czy się zmienił czy nie, brak kartonika, -The Parfumer's Workshop, Tea Rose, 120ml, bez 2 psików, kartonik -Versace, Versus, mianiaturka, ok. 4/5ml, brak kartonika, PRÓBKI, ODLEWKI: -Angel Schlesser, Essential, 2ml -Annayake, Miyako, ok. 0,3ml, -Atelier Cologne, Rose Anonyme ok. 1ml -Avon, Today, ok. 0,4ml -Britney Spears, Fantasy, ok. 0,9ml, -Cacharel, Noa Perle, 2,5ml -Calvin Klein, In2You Her, ok. 2ml -Calvin Klein, One, ok. 0,4ml, -Carolina Herrera, 212 Sexy, ok. 1,1ml, z wymiany -Chanel, Chance EDP, ok. 1,9ml -Chopard, Cashmir, ok. 0,8ml, -Chopard, Pure Wish, ok. 1,7ml -Chopard, Wish, ok. 9,5ml, -Demeter, Leather, ok. 1,2ml -Dior, J'adore EDP, 1ml -Dior, J'adore L'eau Cologne Florale, ok. 9,5ml, -DKNY, Be Delicious, Fresh Blossom Juiced, ok, 0,7ml, -Donna Karan, Black Cashmere (stara wersja) ok. 1,4ml, z wymiany -Dolce&Gabbana, Light Blue, ok. 1,5ml -Dolce&Gabbana, The One, ok.1ml, -Escada, Incredible Me, ok. 1,3ml, -Estee Lauder, Sensous, ok. 1ml, -Estee Lauder, Youth Dew, ok. 2,3ml -Faberlic, Chocolate Story, ok. 2ml -Fendi, Theorema esprit d'ete, ok. 2,4ml -Gucci, Eau de Parfum, 1,7ml bez testu -Gucci, Flora Gardenia, 2ml bez testu -Guerlain, AA Flora Nymphea, 1ml, bez psika -Guerlain, AA Tiare Mimosa, ok. 1,6ml -Guerlain, Idylle, wyj. 1ml, bez 3 psików -H. Boss, Femme, ok. 2ml -Juicy Couture, Juicy Couture, 1,5ml bez psika -L'Artisan Parfumeur, Havana Vanille ok. 0,5ml -Lancome, Tresor in Love, wyjściowo 1,5ml, bez dwóch psików, -Lolita Lempicka, Lolita Lempicka, EDP, ok. 1,4ml, z wymiany, -Marc Jacobs, Lola, ok. 1,5ml, -Max Mara, Kashmina touch, ok. 0,7ml, z wymiany, -Oriflame, Eclipse, ok. 0,4ml -Oriflame, Giordani White Gold, ok. 1ml -Oscar de la Renta, Rosamor, ok. 0,5ml -Perfumerie Generale, Gardenia Grand Soir, ok. 1,3ml -Pro Fvmvm Roma, Volo Az 686, ok. 1,4ml -Puma, I'm going, 1,2ml -Rance, Laetitia, ok. 1ml -Rasasi, (z Yasmeen) Dala'a Banat Anaqua, ok. 0,4ml -Rasasi, (z Yasmeen) Dareej, ok. 0,5ml -Rasasi, (z Yasmeen)Kun Mukhatalifan, ok. 0,4ml, -Serge Lutens, Un Bois Vanille, ok. 1,4ml, kupiłam próbkę w ciemno, myślałam, że zapach będzie słodki, na mnie jest jakiś ostry, pieprzny, nie wiem czy nie nalali mi czegoś innego :| -Stella McCartney, to jest chyba Stella Rose Absolute, ok. 1,1ml -Tauer Parfumes, Incense Rose, ok. 1,3ml -Thierry Mugler, Womanity ok. 4,5ml -Vera Wang, Princess, ok. 1,4ml, z wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Szukam próbek róż Armani Prive: Rose Alexandrie i Rose d'Arabie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile zostało Ci we flaszeczce ![]() Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2012-10-24 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
oddam za drobiazg wodę perfumowaną Miraculum - Romantic Pink 50ml minus trzy psiki testowe. Świeża z kartonikiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
W wątku kosmetycznym mam sporo próbek perfum (są na zdjęciach) i najchętniej oddałabym je hurtem za coś przydatnego, na pewno nie będę patrzeć na wartość itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.