|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Ja dzis 30!!!
![]() Dziewczyny ktore rodzily, mam glupie pytanie Dajmy na to podczas prysznica odejda mi wody, rozpoznam ze to inna woda? Wiecie, boje sie, ze po prostu sie nie zorientuje podczas kapieli, ze poszlo, i bedzie problem Deli, a jaki kolor widzialas? Ja zamowilam ten standardowy granat z bialym i cholibka 2 dni pozniej widzialam braz, i teraz nie wiem, czy dobrze zrobikam haha swoja droga na Marite czeka sie k.miesiaca, bo robia na zamowienie te wozki, moj juz calkiem niedlugo powinnam miec u siebie, dobrze, ze tak wczesnie zamowilismy, uffff
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam niedawno z ulubionego lumpka
Wyprzedaż -77% a tyle ślicznych rzeczy było ![]() Do tego tłum straszny. ![]() Ogarne te ubranka i pokażę
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz, a bierzesz jakies leki dowcipnie?
Ja na wieczor mam 4 tabletki luteiny i rano / w nocy jest koszmar, cale majty ufajdane, czesto przescieradlo i po nogach tez leci, mimo wkladki....... wczesniej tez bralam na noc, ale od jakiegos czasu jest gorzej niz bylo. Ja licze od OM
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
No własnie nie biorę zadnych leków w sumie, wszystko powinno być ok. Czujecie to? wstaję a tu krople białe na podłodze i mi po nogach płynie, tż przerażony.
Kurde, zaczynam się martwić! |
|
|
|
#426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec bez problemu powinnas poczuc - w moim przypadku na kibelku poczulam wiec w wannie tez nie powinno byc ciezko rozpoznac Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, dziwne. ja ostatnio też niby wiecej z siebie wydalam ale nie az tak zeby mi po nogach ciekło grunt ze to nie krwawienie ale normalne to to tez raczej nie jest... a kiedy masz wizytę? najlepiej to zadzwon do gina i sie zapytaj co robić. prawdopodobnie to jakas infekcja ale lepiej to sprawdzic i sie nie stresowac Girls z poczatku stycznia, tez macie twardszy brzuszek? ja do tej pory mialam mieciuchny a teraz mam moze nie twardy ale taki bardziej hmm, napiety, nie wiem jak to okreslic. ruchy czuje normalnie, maly rusza sie tak jak zwykle ale brzuch mam juz "inny". to normalne? nie biore zadnych lekow (tylko witaminki i 2x magnez) |
|
|
|
|
#429 |
|
Zadomowienie
|
No i jeśli chodzi o święto to niestety, ale ja nie byłam na zadnym grobie. Owszem, odwiedziłam rodziców, wybierałam się na groby do dziadków, ale mama doszła do wniosku żebym została w domu i nie szła na cmentarz z nimi, bo "co się będziesz pokazywać". Czyli nadal uważa, że moja ciąża to wstyd. Ja pier#$%^&*
Dlatego też dziś sobie spokojnie siedzę w domku i robię rzeczy, na które ostatnio nie miałam czasu - sprzątam :P Zrobię TŻowi pyszny obiad i będziemy się sami cieszyć swoim szczęściem, bez łaski ;] |
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego tak powiedziała? Jaki wstyd? Przecież jesteś dorosła, nie masz 15 lat... Więc o co chodzi?
|
|
|
|
|
#431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurde! Taki leniwy dzień, czas na obiad a ja nawet śniadania nie zjadłam. Z resztą o czym my rozmawiamy, dopiero się piżamy pozbyłam ![]() Ale przynajmniej pogarnęłam trochę mieszkanie, póki wenę miałam. |
|
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Super ciuszki!
Cytat:
Znalazłam fajny blog z pomysłami na pokój dziecka http://44kids.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Świetne zakupy Cytat:
Oszczędności jak zwykle... ![]() Wczoraj w kościele stałam całą mszę, potem na cmentarzu trochę postałam i wieczorem normalnie na nogi nie mogłam
Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2012-11-02 o 14:02 |
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#437 |
|
Wtajemniczenie
|
co tutaj tak cicho?
moje dziecko jest klasycznym przykładem buntu dwulatka Normalnie nie mam sił, ona co chwilę płacze... żeby jeszcze miała jakiś powód, ale nieee... "o co płaczesz?" Mamusiu ja chce płakać, ja będę płakać... i Buuuu.... normalnie moja cierpliwość jest na wyczerpaniu... Mam nadzieję, że to chwilowe, bo jest taka kochana i 50 razy dziennie mnie przytula i mówi że mnie kocha, ale jak tak płacze bez powodu to nie mam sił...
|
|
|
|
#438 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Cytat:
Djerba śliczną masz córcię ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
ja teraz co chwila muszę wysłuchiwać o nowej miłości, liścikach itp. szkoła nie ważna, za to ten Staś, Kuba i jakiś tam inny są super ehhh
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
mąż pojechał po swój samochód do mechanika (prawie 3 tysiaki nie nasze ![]() wstawiam zdjęcie łóżeczka; dzisiaj po całym pokoju musieliśmy z naszym łóżkiem jeździć, bo nie mogliśmy dobrego ułożenia znaleźć; i tak nie ejst idealnie, bo nasze łóżko jest jedną stroną przy ścianie i źle się wstaje, no ale nie da się inaczej Cytat:
), ale zanim zdążyłam się ruszyć, to jakiś gościu się rzucił i zajął dla siebie i dla żony
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi, jakie piekne to lozeczko!!!
Nasze dalej w kartonie zapakowane siedzi, czeka na swieta ![]() Pepol mi zaczyna wylazic, buuuuu, boli
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
elllmi Bardzo mi się podoba
|
|
|
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
Świetne łóżeczko!
Lady, Twoje zapakowane, a ja jeszcze wcale nie mam ![]() Martwię się, pobolewa mnie brzuch jak przy okresie no i mam mokro ciągle
|
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() E_vel to współczuję buntu, kurde ja też tak czasem mam, że sobie płaczę, a jak tż pyta czemu to mówię, że po prostu chcę popłakać chyba mi trochę z dziecka zostało Ellmi fajne łóżeczko a ci co te miejsce zajęli to normalnie ![]() Charlizz może zadzwoń do lekarza swojego? Albo dla spokoju na IP podjedź? Bo szkoda Twoich nerwów Ja dopiero niedługo będę drugie danie jeść, także zaraz idę zagęścić marchewkę z groszkiem i smażyć jajko |
|
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
Kurka siwa, mój lekarz nie dał mi swojego numeru
Naczytałam się głupot o sączeniu wód i szaleję, bo trochę się zgadza, mianowicie jak mi tak rano pociekło to miałam wrażenie, jakbym popuściła siku, ale to nie było to.. Dobra, kładę się plackiem i już nic dziś nie robię, czekam aż TŻ wróci do domu
|
|
|
|
#445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz, jak tz wroci to leccie na ip, nie ma co, a tam przynajmniej Cie sprawdza
trzymam kciuki i daj znac
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki. Uffff, na szczęście nie miałam dużo do nadrabiania
![]() Gratuluję rozpoczętych tygodni ![]() Cytat:
e_vel córcia siostry mojego męża przechodzi teraz bunt dwulatka. Oczywiście ulubionym jej słowem jest "nie" Cierpliwości kochana ellmi świetne łóżeczko Moje stoi na razie niezłożone, poczekam z tym do grudnia.
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Podwojny post
|
|
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

swoja droga na Marite czeka sie k.miesiaca, bo robia na zamowienie te wozki, moj juz calkiem niedlugo powinnam miec u siebie, dobrze, ze tak wczesnie zamowilismy, uffff

Myslalam ze to sie dostaje zaraz po urodzeniu tylko
grunt ze to nie krwawienie ale normalne to to tez raczej nie jest... a kiedy masz wizytę? najlepiej to zadzwon do gina i sie zapytaj co robić. prawdopodobnie to jakas infekcja ale lepiej to sprawdzic i sie nie stresowac

Normalnie nie mam sił, ona co chwilę płacze... żeby jeszcze miała jakiś powód, ale nieee... "o co płaczesz?" Mamusiu ja chce płakać, ja będę płakać... i Buuuu.... normalnie moja cierpliwość jest na wyczerpaniu... Mam nadzieję, że to chwilowe, bo jest taka kochana i 50 razy dziennie mnie przytula i mówi że mnie kocha, ale jak tak płacze bez powodu to nie mam sił...

), ale zanim zdążyłam się ruszyć, to jakiś gościu się rzucił i zajął dla siebie i dla żony

trzymam kciuki i daj znac