![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
A czemu miałby nie iść?? Ją mam takie zdanie,że jak nic się nie dzieje i nie ma takiej potrzeby,to dzieciaki cały czas chodzą.nie chce rrobić przerw,co by ich to nie rozbijało,bo później zaczynają się jakieś marudzenia,że nie chca iść itp...
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Tez nie widze powodu zeby nie szedl, Kristi
witam, z pracy ![]() jutro wolne, musze w koncu zalatwic ta neostrade bo czuje ze sie uwsteczniam bez neta. Telefon to za malo Anisia a Ty juz skonczylas? Zaczelas jakas ode mnie? Polecam intruza!
#423 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Takuśna Intruza? kto napisał? Kristi oczywiście, że powinien iść ![]()
#424 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Judi, to napisala Meyer. Bardzo udana ksiazka ![]()
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- najpierw serial, teraz książka. kiedy ja niby mam robić to i to ? ![]() ![]() w ogóle muszę go pochwalić bo wykończył sam przedpokój, fugi w progu machnął, listwy dookoła drzwi na klatce (kupiliśmy w kolorze zbliżonym do drzwi w Castoramie za 40zł. bo te w komplecie z drzwiami od DRE 200zł ![]() ![]() była dziś u mnie koleżanka z pracy więc poplotkowałam. tzn. z tej pracy sprzed roku ![]() ![]() i machnęłam już dziś michę sałatki na jutro i sobotę. jutro o 16.05 ściskam zołzę ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-11-15 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie wolalam sie upewnic, bo mam ta ksiazke i wiecznie nje mam czasu sie za nia wziac
![]() Dobrze wied ![]() Narazie czytam finale, potem chce sie wziac konkretnie za muzyke plazy i w takim razie intruz bedzie kolejna pozycja ![]() Zmykam czytac bo za chwile przyjaciolki ![]()
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nadrabiaj chociazby caly jesienno-zimowy okres Madzia, tylko pozazdroscic ogladania i czytania ![]() Mnie Takusna pozyczyla pare ksiazek, wiec jade z tym koksem ![]()
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku
no normalnie jakie Ty bujne życie towarzyskie prowadzisz ostatnimi czasy, na tym wielkopolskim zesłaniu ![]() ![]() pogratulować tylko, bo tego potrzeba bliżniakowi ![]() ![]() ![]() chcę powiedzieć, że Miki jest bardzo empatyczny reklamy społeczne różnych fundacji z dziećmi bez rąk, nóg, inhalujące się itp. to dla niego zbyt wiele dopytywań dlaczego ,nie ma końca i to prawie ze łzami w oczach aaa ostatnio wracaliśmy z przedszkola całą rodziną, późno było, i zobaczyliśmy przepięknego kocura, na moje oko, dobrze utrzymany Brytek ![]() mówię Wam , bardzo wrażliwy na krzydwę ![]() a i zonk z przedszkola "mamusiu, mamusiu, (prawie na całeg gardło), zobacz jaki ten pan jest czarny -(ciemnoskóry)" ![]() miałam z nim porozmawać , na temat kolorów skóry , pokazać na necie, że ludzie są różni, ale zapomniałam na moje nieszczęście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wam bardzo za wypowiedź.
Na was to zawsze można liczyć. Też właśnie tak myslałam, by go potem zawieź do przedszkola. Ale gdzieś tam w środku mnie gryzło, czy aby nie jestem za bardzo wyrodna, że po takich przeżyciach, cierpieniach zawożę go do przedszkola. Wychodzi na to że będę miała jutro dużo jeżdżenia. Pierwsze zawieź Krystiana do szkoły, potem z Karolkiem do przychodni i z powrotem na drugi koniec miasta do przedszkola, o 10.30 znów pod szkołę by zabrać pierworodnego ze szkoły, bo ma wizytę u ortopedy i z powrotem do szkoły na resztę lekcji. Mam nadzieję że ta mgła opadnie i rano już jej nie będzie. Teraz jest normalnie mleko, nic nie widać. |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Anisia no to lecisz z ksiazkami
![]() Ja musze wymyslic salatke na przyszla niedziele, poleccie cos
#433 |
Zakorzenienie
|
mi bardzo smakuje taka
kapusta pekińska +pierś z kurczaka w kostkę ( ja zawsze ją usmażę bez tłuszczu na patelni ) + czerwona cebula + zupa chińska -złoty kurczak + majonez ( ja daję kielecki). Zupke zalać wrzątkiem tylko tyle, by makaron napęczniał Sałatki wychodzi dość dużo |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skad wy macie czas na czytanie ?? Pytam no skad?? Ja podczytuje jedynie przed snem, w lozku, bo lepiej mi sie zasypia, w ciagu dnia nie ma szansy, ciagle cos jest do zrobienia ![]() Zostawilam dziecko w domu bo ma katar, a jutro musi byc fit bo idziemy na urodziny na zamkniety plac zabaw. Czekam na sasiadke, zaraz wpadnie na kawe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dober!
Jak dobrze, ze dzis piateczek ![]() Tylko ta mysl pozwala mi dzisiaj przetrwac ![]() Piotrek tez sie ucieszyl, ze od jutra wolne ![]() Zaczelo sie wybrzydzanie z koszulkami rano ![]() ![]() Poki co i tak to zalezy ode mnie ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Hej
Witam się z krainy mlekiem płynąca ![]() choć już widoczność coraz lepsza. Byłam z Karolkiem na tym pobraniu krwi. A że był nie świadomy, co go czeka, był dzielny. Dopiero jak już mu wbiła igłę, to zapłakał, tuląc się do mnie, by nikt nie widział ( wcześniej nic nie widział, bo odwróciłam mu głowę w drugą stronę i o zagadywałam) Ale szybko mu przeszło. Dziś usłyszałam od niego że on nawet trochę lubi to przedszkole ![]() A jadąc do przychodniu, pyta się mnie czy powiem pani doktor, że on sie cały czas tak źle czuje, że cały czas się mu chce wymiotywać. Po tym pytaniu, to już nie mam żadnych wątpliwości, że coś mu musi dolegać. Też się cieszę że dziś piątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
brawa dla Karolka! Moj to pewnie by ryczal jak koza syberyjska.
Tez jestem ciekawa co mu dolega. Dziwne to troche, ze sie zle czuje i te wymioty ![]() Moze jakas bakteria mu dokucza? a moze faktycznie stresik. warto porobic badania i przynajmniej bedzie wiadomo co odbiega od normy. Trzymam kciuki, by wszystko skonczylo sie dobrze ![]()
#438 |
Zakorzenienie
|
Hej
Antek dzisiaj obudził się z temperaturą usta to miał aż buraczkowe i bolał go brzuszek i siedzi w domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze, moglyby te choroby sobie dac spokoj w koncu ![]() NIech mrozy przyjda, to wytlucze te bakcyle pertolone ![]()
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Mam wizytę na poniedziałek więc przegląd dzieciaków będzie na 100%
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
no, ale caly weekend przed toba
![]()
#442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() -Sama nie wiem czy lepiej jak by mu coś wyszła, czy lepiej jak by nic nie wyszło ![]() Cytat:
Współczuję ci ogromnie, mam nadzieję że te paskudztwa was szybko zostawią w spokoju. A nie za późno ta wizyta, Oni już dłuższy czas chorują, a teraz znów coś nowego. Ja bym wolała to skontrolować jak najszybciej. Dziś mam dzień wolny, Bo po Krzyśka przyjechała mama. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Spoko damy radę
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() ja czytam glownie w pracy, to sa duuuuze plusy mojej pracy. Przerwy co pol godziny po 15-30 minut wiec szybko idzie. Oczywiscie zdarza sie i 2godz bez przerw ale to rzadkosc. W domu tez tylko przed snem, ale zabieram ksiazke z pracy tylko jak rzeczywiscie jest ciekawa. Dzis przytargalam Cisze ![]() Kristi ![]() Nowaken Wy sie tez trzymajcie! A moj tz wybyl z ranca juz do Katowic, cos zalatwial, na noc do pracy a jutro na fuche w poludnie. Zobacze go w niedziele rano ![]()
#445 |
Zakorzenienie
|
Takuśna dzięki przydadzą się
Wyniki prawdopodobnie będę znać w poniedziałek, jak zaniosę drugi kał do badania. Krystian pojechał na basen, mały patrzy na bajkę, starszy idzie do kolego, tz jeszcze nie ma. Mam wolne. I teraz co wybrać leniuchowanie, czy stertę prania do prasowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Chyba tak właśnie wybiorę, bo jakoś brak mi sił na cokolwiek. Spać mi się chce. Chyba dzieciaki wyślę spać zaraz po dobranocce, i ja też pójdę wcześniej. Tym bardziej że jutro wcześniej z tz wstajemy, i jedziemy w trasę. Mam nadzieję że mgła nie będzie dziś za duża, bo nie wiem jak my pojedziemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() zdrówko chorowitkom ![]() My dzisiaj wybywamy na pizzę do "Kuźni smaków" tam gdzie była Gesslerowa. Potem do Kina na Zmierzch ![]() Mama już jest, bawi się z młodym ![]()
#449 |
Zakorzenienie
|
Dzis premiera? Ciekawe czy fajnie zrobili. Dla mnie film jest slabiutki w porownaniu do ksiazki, ale jeszcze nigdy nie widzialam ekranizacji ktora by dorownala ksiazce. Na film oczywiscie pojde
![]() Wiki oglada Jak wytresowac smoka, dawno nie bylo ![]() Przeliczylysmy drobniaki ze skarbonki Wikulowej i z samych zoltych naliczylam ponad 3 dychy. Musze wymienic w pracy, Wiki oczywiscie chce petshopa
#450 |
Zakorzenienie
|
W przyszłym tygodniu możemy iść, bo w weekend tłumy zapewne. Jak ci wypada wolne?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.