![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie od 7 listopada :)
No wiem, wiem... sama bym wolala jesc wiecej posilkow i bardziej regularnych, ale sa takie dni ze naprawde nie mam jak. Moglabym co najwyzej sie najesc na wieczor kiedy juz jestem w domu, no ale to jeszcze gorsze wyjscie jesli chodzi o diete...
dietoholiczka moze jeszcze kiedys bedzie okazja, jak mi przyjdzie ochota na zwiedzanie Szkocji np ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
Hej chudzinki!
Moja waga skacze jak chce .Jak jestem weekendami w szkole to waga potrafi zejść o 2 kg w dół. A już jak jestem w domu to ![]() Wiem gdzie robię zasadniczy błąd kolacje po 18 to zabójstwo dla mojej złej przemiany materii.Ściskam mocno wszystkie odchudzjące się kobietki. ErnestyLda Twoja waga 51 kg to u mnie- 5 kg kg ![]()
![]() |
#423 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja od początku diety, czyli od 2 tyg zeszłam te niecałe 3 kg, wydaje mi się to OK aczkolwiek wiadomo, najchętniej juz bym ważyła 50 kg ![]() I ja tez sie chce umowic na kawę z dziewczynami z UK, tylko do Szkocji mi trochę daleko. Sa to jakieś laski z południa? Bristol, Londyn? x
![]() |
![]() |
#424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Dzien doberek dziewczyny
![]() wpisalam sie do Naszej tabelki, ale dzisiaj pospalam,maly wstal dopiero jakas godzinke temu-spioch po mamusi hihi ![]() wlasnie sobie popijam kawke i mysle co by tu zjesc..jakos nie mam apetytu,taka slaba sie czuje ![]() moze zjem miseczke platkow i do tego sliwke,co o tym myslicie? buziaki i milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Przyczajenie
|
W końcu i ja się dopisałam do tabelki, mam nadzieje, że od teraz będę bardziej aktywna na forum.
Dzisiaj idziemy do znajomych z moim lubym, ciekawe czy uda mi się przestrzegać diety.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
A mnie się nic a nic nie rusza. Z tym,że znam winowajce - brak czasu, nie jem regularnie posiłków, wpycham w siebie tylko coś (coś zdrowego, żeby nie było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Czerwona kokarda-moze jak wychodzisz zabieraj ze soba jedzonko? ja tak zawsze robie,gdy wiem,ze nie dam rady wrocic do domu o porze,w ktorej mam posilek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze mam ze sobą owoc, kanapkę, serek wiejski. Nic ciepłego nie mogę zabrać, bo nie ma gdzie odgrzać. Na uczelni przerwy 10minutowe na coś małego, więc zawsze coś małego zdążę zjesć z tego co zabrałam. Jak kończę późno to wracam do domu i zwykle na kolację jem coś ciepłego, ale niestety często nie jest to typowo białkowy posiłek, jak to powinno wyglądać. Mimo, iż mogłabym odpuścić to raczej nie byłoby to rozsądne rozwiązanie - gdy nie jem ciepłych osiłków chociaż co drugi dzień to mój żołądek się dopomina, a i zaparcia dają o sobie znać. A jeśli idę po uczelni od raz do pracy to praktycznie już padam i ciepłego posiłku brak. W domu to ja jem praktycznie tylko śniadania i kolację. Muszę nad tym popracować i znaleźć jakiś system. Na pewno kolacje powinnam jeść białkowe, bo zauważyłam, że to u mnie sprawa kluczowa. Niestety Pani w barze studenckim na uczelni buntuje się i nie chce odgrzewać przyniesionych przez studentów dań, a ceny u niej są nieadekwatne do ilości i w ogóle oferty. Już wyczailiśmy i zamiast kupować tam herbatę lub wrzątek, za który trzeba zapłacić 60 gr, ugadaliśmy się z Panią z ksero, która zalewa nam wrzątkiem za darmochę. ![]() ![]() Muszę pomyśleć. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Zadomowienie
|
![]() jestem zakochana w tym miejscu po obejrzeniu serialu Skins, zna któraś? chciałabym je kiedyś odwiedzić. Cytat:
![]() ![]() pomyślałam sobie, że chyba jednak jem za dużo (zwłaszcza na wieczór ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#431 |
Zadomowienie
|
Melduję się
![]() Wsiąkłam na jakiś czas, bo mnie pochłonęły testy i jazdy doszkalające (rozdziewiczyłam wczoraj egzamin kat.A, teoria do przodu, praktykę uwaliłam na placu :P), ale już z powrotem wskakuję na właściwe tory ![]() Wieczorem wczesna kolacja i Chodakowska, jeszcze 2 tyg temu nie miałam pojęcia o istnieniu tej dziewczyny, a teraz jestem nią zauroczona ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
Czerwona Kokarda-wiem cos o takich sklepikach,zdzierwstwo i nic wiecej,u mnie pamietam za hot-doga chcieli 3zl +surowka 0,50gr..pss..w Ikea sa h-d za zeta hahaha
![]() moze uda Ci sie dogadac ze sklepikowa ![]() ja tam szczerze mowiac,to nie patrze na to czy kolacje mam bialkowa,czy nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
dziewczęta, dołączam do Was
![]() ![]()
![]() |
#434 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny! Od razu gratuluje tym co udało się coś zrzucić tu i ówdzie
![]() śniadania brak, w szkole już kolo 10 - 2 krokiety z kapustą i grzybami 14- frytki i sok No trudno, może jutro pójdzie lepiej ![]() Pozdrawiam ![]()
"Może powinniśmy przestać myśleć o przeszłości i przyszłości, przecież wiemy, że życie można spotkać tylko w chwili obecnej. Przyszłość nie jest nam do niczego potrzebna - powiedział mędrzec. W chwili obecnej mamy wszystko, czego nam potrzeba...." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie padłam po jej killerze. Jakoś turbo mi idzie lepiej, może dlatego że dłużej ćwiczę, nie wiem Dzisiaj: śniadanie - owsianka z jogurtem naturalnym II śniadanie - ziemniaczek/kokosanka ![]() Obiad - kurczak w sosie ziołowym, 2 jabłka na kolację planuję omlet a teraz albo herbatka albo cappuccino. Nie mogę się zdecydować ![]()
Rozciągamy się ![]() Edytowane przez Lorenail Czas edycji: 2012-11-22 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Raczkowanie
|
Ja również wiatm Softly, dopisz sie do tableki
![]() ![]() Cytat:
![]() z rana zapomniałam napisac co wczoraj jadłam - owsianka + jabłko - 2 jajka na miękko, pół pelnoziarnistej kromki - duszona piers z kuczaka z pieczarkami i zielona fasolką, pół ziemniaka + sosik z torebki (nienawidzę suchego jedzenia) - garśc smartisów (dostałam pewną mega dobrą wiadomości i z wrażenia musiałam pochłonąc czekoladę, Jezu, jestem beznadziejna ) -oczywiście owoce i pu erh ![]() A tak wogóle to obczajcie to zdjęcie - hahaha nieźle sie usmiałam, bo mam takie samo wrażenie jak staje na wadze ![]()
![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
Hahahahah zdjecie mega!!
![]() szkoda,ze zazwyczaj nikt za nami nie stoi jak sie wazymy,zeby mozna bylona Niego zwalic,ze nam gire polozyl hehehe ja dzisiaj zjadlam niewiele...mam dzis kiepski dzien,nie mam w ogole ochoty na jedzenie,praktycznie wmuszam w siebie,zebym miala cos na zoladku tak wiec dzisiaj zjadlam -platki z mlekiem i do tego sliwka -salata,bulka(wiem,wiem,zw yklej bulce mowimynie,ale byla taaaka slodziutka ![]() ![]() -o 18 zjem sobie salata+ogorek+pomidorek i do tego jogurt naturalny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie muszę jakieś inne programy Chodakowskiej poćwiczyć, próbowałam ze skalpelem póki co.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Dziewczyny u mnie waga dalej stoi, boże ja się chyba załamię. Nie umiem tego ogarnąć, dodatkowo mam pierwsze egzaminy na studiach, szukam pracy i stres sie nasila. Ja chyba zwariuje albo jakaś chandra mnie złapie;( buuu...;(
![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
Tez do was dołączam bo trzeba sie wziac za siebie. Przytylam ostatnio 5kg. Zawsze mam tak, ze jak juz sie natrudze i osiagne wymarzona wage to diabelek mnie podkusza zeby zjesc cos slodkiego i sobie darowac cwiczenia, bo przeciez i tak juz wygladam dobrze. A potem z powrotem tyje:p Błędne kolo...
![]() ![]()
157 cm 54 --> 53 --> 52! --> 51 --> 50--> 49 --> 48 --> 47 --> 46 ![]() Ćwiczę! przynajmniej 3x w tyg Śpiewam! przynajmniej 4x w tyg Jem zdrowo! słodyczom mówimy stop! ![]() Pilnie uczę się do matury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
Katieline- cześć
![]() Oj tez tak miałam, ze jak już osiągnęłam cel to sobie odpuściłam i znów czeka mnie cała przeprawa przez te nieszczęsne zbędne kilogramy
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Znam ten bol dziewczyny..jak za pierwszym razem udalo mi sie schudnac do 50.5kg to zaszlam w ciaze,a wiadomo,ze w ciazy nie bede poscic i tak przytylam 26kg,po ciazy udalo mi sie zjechac do 52,a potem narzeczony wrocil z zagranicy i tu zapiekanka,tam pizza i przytylam do 55kg,teraz na szczescie jest 51,ale jeszcze kg chcialabym zrzucic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
A ja sie dzisiaj zwazylam w sklepie
![]() No ale troche mi glupio byl, bo ludzie wokol, wiec tak na szybciutko i niedokladnie. Pokazalo 59.7 kg, gdzie jak obliczylam ok 5kg to moje ubranie (bluzka z dlugim rekawem, bluza, legginsy, jeansy, gruby plaszcz, botki) i torba (duza i wypchana). Czyli powinnam wazyc ok 55 kg ![]() ![]() Potem jeszcze sie zmierze i wrzuce w tabelke. A to moj dzisiejszy jadlospis: I jajko sadzone, pomidor, kromka razowca z kurczakiem II bagietka ze smazona ryba i salata III jablko IV salatka z kurczakiem Edytowane przez dotka85 Czas edycji: 2012-11-22 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Szatan stworzył słodycze
![]() ![]() ![]() ![]()
157 cm 54 --> 53 --> 52! --> 51 --> 50--> 49 --> 48 --> 47 --> 46 ![]() Ćwiczę! przynajmniej 3x w tyg Śpiewam! przynajmniej 4x w tyg Jem zdrowo! słodyczom mówimy stop! ![]() Pilnie uczę się do matury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
Chętnie do was dołączę bo czytam wasz watek od pewnego czasu i tak się przymierzam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
witam nowe dziewczyny!
![]() Większosc z nas ma tak, ze jak tylko troche sie zeszczupleje to od razu pojawia się myśl, że przecież moge sobie pozwolic, w końcu na to pracowałam itp. Niestety dieta to ciężka orka ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Ooo to widze fridzia ze juz jakis etap za Toba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
[1=e19c5719f6a7940d002dc7b 15b591184dc08028e_5f8782f 23d7b5;37766736]Hej dziewczyny
Chętnie do was dołączę bo czytam wasz watek od pewnego czasu i tak się przymierzam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witaj ![]() Gratuluje tych 5/6 zrzuconych już kilogramów,powodzenia w dalszej walce ![]() ![]() ![]()
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
u mnie źle.
I - kawałek Turka, jajko na miękko, papryka, pomidor II - kawa III - 3 paluszki rybne i góra brokuł z odrobiną margaryny IV - bułka - połowa z twarogiem i dżemem, połowa z serem i papryką V - 2,5 piwa ![]() VI - znowu bułka, jak wyżej ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.