Rossmann - część XVI - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-30, 17:59   #421
adie94
Zadomowienie

Dot.: Rossmann - część XVI

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Bourjois Healthy Mix

Z tym kryciem się zgodzę bo nie ma maski jak przy Revlonie
Co do wyprysków to raczej u mnie nie było różnicy...
Wiesz może dlatego jest bardziej zadowolona bo teraz używam podkładu rozświetlającego i cera jest taka promienna a z minerałów zwykle były to formuły kryjące, dość matowe...
to rozswietlenie duzo daje tradzkowej cerze,tzn takie zdrowe rozswietlenie a nie matowa twarz,kilo pudru i kazda niedoskonalosc widoczna blee

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
kurcze... mam problem... od pewnego czasu w żadnym rossmannie nie widze mojego ukochanego pudru - synergen?- kosztuje mniej niż 10 zł, jest dostepny tylko w rossmanie, jest antybakteryjny... widziałyście go może ostatnio? Boje sie, że już nie wróci
nie rozgladalam sie za nim szczegolnie ale wydaje mi sie ze jest

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 18:00   #422
Charmain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
kurcze... mam problem... od pewnego czasu w żadnym rossmannie nie widze mojego ukochanego pudru - synergen?- kosztuje mniej niż 10 zł, jest dostepny tylko w rossmanie, jest antybakteryjny... widziałyście go może ostatnio? Boje sie, że już nie wróci
U mnie go pełno
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 18:03   #423
malgo_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Dzień mnie nie było i 2 strony do nadrobienia, a nie 15- uff
Co do tego zielonego tuszu Wibo to on mi się strasznie osypuje, a kupiłam raczej nie macany... Wam też się tak osypuje?
Mi niestety też się trochę sypie, ale że kosztował 5 zł to mu już wybaczę
malgo_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 18:07   #424
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Charmain Pokaż wiadomość
U mnie go pełno
to chyba mam pecha... w Poznaniu jakby wywiało
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 18:15   #425
KinkyGirl
BAN stały

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ej.html&next=1 chciałam kupić ten krem, podobno świetny. I oczywiście w rossmanie go nie ma! Zmienione są opakowania na bardziej młodzieżowe. Porażka, skład też już inny
KinkyGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 18:25   #426
sweetdreams64
Raczkowanie

dziewczyny, czy to prawda,że jest teraz promocja na mydło siarkowe Barwa? Może któraś z was widziała... oglądałam ostatnio te różne gazetki i tak mi coś mignęło, ale teraz sprawdzam znowu i nic takiego w gazetce nie ma... sama już nie wiem..

sweetdreams64 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 18:32   #427
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez sweetdreams64 Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy to prawda,że jest teraz promocja na mydło siarkowe Barwa? Może któraś z was widziała... oglądałam ostatnio te różne gazetki i tak mi coś mignęło, ale teraz sprawdzam znowu i nic takiego w gazetce nie ma... sama już nie wiem..
Raczej nie ma, wczoraj kupowałam te w kostce i było normalnie po 6 z groszami
Stary 2012-11-30, 19:09   #428
Emilia 25
404 Not Found

Dziewczęta gdzie w Rossmannie znajdę tą emulsję? Szukam, szukam i znaleźć nie mogę.
Olay, Active Hydrating, Emulsja nawilżająca na dzień
Stary 2012-11-30, 19:51   #429
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Dziewczęta gdzie w Rossmannie znajdę tą emulsję? Szukam, szukam i znaleźć nie mogę.
Olay, Active Hydrating, Emulsja nawilżająca na dzień
Jakiś czas temu ta emulsja była w CND.

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 19:52   #430
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu ta emulsja była w CND.
Acha, dzięki.
Stary 2012-11-30, 19:59   #431
zaczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
hehe,ja mowie o Annabelle Minerals,polecam nie sa jakos szczegolnie drogie. najwieksze opakowanie 10g+ przesylka kosztyje 58,50 w dodatku sa 3 formuly: kryjaca(swietna ),matujaca i rozswietlajaca. polecam tez korektory
Niestety jestem podatna na takie posty jak Twój
Rzuciłam więc okiem na Allegro jakoś mało tych produktów
Cytat:
Bourjois Healthy Mix
O jaaa, myślałam, że coś innego HM kupiłam teraz na promocji, użyłam dwa razy, ale nie jestem zachwycona, jakoś nie widzę tego rozświetlania poużywam jeszcze trochę, to może jeszcze się przekonam. Po pierwszym użyciu miałam na twarzy perłę (nakładany był flat topem), a za drugim nakładałam palcami i w ogóle nie widziałam rozświetlenia Nic a nic. Kiedyś zużyłam kilka buteleczek Bourjois 10hours Sleep Effect, byłam zadowolona bo po nim miałam taką ładną, rozpromienioną cerę. A z HM takie dziwne rzeczy
Mam w domu Lumi Magique od L'Oreal i muszę stwierdzić, że nigdy nie miałam lepszego podkładu. Jest tu i krycie i rozświetlenie, które tak kocham
Co cera to inna opinia dziękuję za zdradzenie swojego hitu
zaczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 20:23   #432
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaczarowana Pokaż wiadomość
Ja NIE POLECAM tego Dove, Silk Glow, Body Wash (Jedwabisty żel pod prysznic) (więcej żeli z Dove nie miałam i po tej porażce jestem pewna, że już nie będę mieć). Nigdy w życiu nie czułam pod prysznicem takiego kwaśnego (!) smrodu (przepraszam za wyrażenie, ale inaczej opisać się tego nie da).
Dokładnie to samo mogę napisać na temat tego żelu. Nigdy w życiu nie używałam takiego śmierdzidła pod prysznicem - taki mocno mydlany połączony z .... Aż zbierało mnie na mdłości. Fuj! I pomyśleć, że ma takie dobre oceny na KWC. SZOK!
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...u-i-miodu.html

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
tez jestem uczulona na cytrusy ale zapach cytrusow lubie byle by nie w polaczeniu z czekolada.. strasznie nie lubie takich zapachow,nie pasuja wg. mnie. i nie znosze delicji
Tyle rozprawiacie ostatnio o tej czekoladowej Luksji, że aż się dziś po nią pofatygowałam. Ręce na was opadają...
Kurcze, to chyba miłość od pierwszego wąchnięcia. Cudnie pachnie.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 20:23   #433
tapetka22
Zakorzenienie

a u mnie dzis otwierali nowego rossa i oczywiscie uleglam promocjom

<dajcie mi w łeb!!>

kupilam:
-lakier wibo 2,99
-3 żele rossmanowe 300ml -2,49
-3odświżacze w żelu domol-1,99
-worki na śmieci 60l-0,99gr

specjanych promocji było duzo ale wszystko inne mam;p

dodatkowo dostalam gratis zmywacz eveline, kalendarz i skarba z masą próbek;p
Stary 2012-11-30, 20:26   #434
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Acha, dzięki.
Ale nic straconego - widzę w aktualnej gazetce, że ta emulsja nadal jest w sprzedaży - ma teraz trochę zmienione opakowanie http://www.rossnet.pl/imagesrossnet/...97-p29-big.jpg

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 20:30   #435
adie94
Zadomowienie

Cytat:

O jaaa, myślałam, że coś innego HM kupiłam teraz na promocji, użyłam dwa razy, ale nie jestem zachwycona, jakoś nie widzę tego rozświetlania poużywam jeszcze trochę, to może jeszcze się przekonam. Po pierwszym użyciu miałam na twarzy perłę (nakładany był flat topem), a za drugim nakładałam palcami i w ogóle nie widziałam rozświetlenia Nic a nic. Kiedyś zużyłam kilka buteleczek Bourjois 10hours Sleep Effect, byłam zadowolona bo po nim miałam taką ładną, rozpromienioną cerę. A z HM takie dziwne rzeczy
Mam w domu Lumi Magique od L'Oreal i muszę stwierdzić, że nigdy nie miałam lepszego podkładu. Jest tu i krycie i rozświetlenie, które tak kocham
to nowa,polska firma,pewnie dlatego malo produktow na allegro http://annabelleminerals.pl/

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Dokładnie to samo mogę napisać na temat tego żelu. Nigdy w życiu nie używałam takiego śmierdzidła pod prysznicem - taki mocno mydlany połączony z .... Aż zbierało mnie na mdłości. Fuj! I pomyśleć, że ma takie dobre oceny na KWC. SZOK!

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Tyle rozprawiacie ostatnio o tej czekoladowej Luksji, że aż się dziś po nią pofatygowałam. Ręce na was opadają...
co do dove to nie omieszkam poniuchac

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość

<dajcie mi w łeb!!>

kupilam:
-lakier wibo 2,99

jakie probki byly w skarbie?

A.

Edytowane przez adie94
Czas edycji: 2012-11-30 o 20:33

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-30, 20:35   #436
zaczarowana
Zadomowienie

Cytat:

Myślałam, że ja jestem jakaś inna, że mi tak śmierdział
Ten smrodliwy, który ja używałam ma aż 104 recenzje i średnią 4,09. Niebywałe
Myślałam, że on w połączeniu z chemią mojego ciała wydalają taki zapach, ale on tak dawał po nosie już z butelki (nieco subtelniej niż na gąbce, ale jednak). Gdy czytałam recenzje, szokiem dla mnie było też, że mało kto wspomina o tym otwieraniu, bo dla mnie to było mega wkurzające (tak jak napisałam w recenzji ja mam krótkie paznokcie)!
Najgorsze jest chyba to, że właśnie przypomniało mi się, w jaki sposób weszłam w posiadanie tego cudaka. Otóż dostałam zestaw i mam jeszcze nie otwarty peeling do ciała i jakiś lotion. Aż boję się toto otworzyć i użyć

Ta Luksja też będzie moja, ale dopiero w poniedziałek
Stary 2012-11-30, 20:43   #437
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Ale nic straconego - widzę w aktualnej gazetce, że ta emulsja nadal jest w sprzedaży - ma teraz trochę zmienione opakowanie http://www.rossnet.pl/imagesrossnet/...97-p29-big.jpg
Wiedziałam, że go gdzieś widziałam.
W takim razie ponawiam pytanie: gdzie on stoi?
Stary 2012-11-30, 20:46   #438
arrachne
Zadomowienie

Cytat:

Uwielbiam zapach zwykłego Dove, to jeden z niewielu (jedyny ) zapach, do którego tak często wracam. Chociaż akurat tej wersji nie miałam (i czytając Wasze opinie, to raczej się nie skuszę).

Poza tym mam pytanie o to Annabelle Minerals, kusi mnie przede wszystkim fakt, że to polska firma. Obecnie używam podkładu z Meow i byłby on moim KWC gdyby nie... brokat! (oficjalnie: delikatnie rozświetlające drobinki) Na twarzy go chyba nie widać (bo ktoś mi by chyba powiedział, że się świecę jak choinka, prawda?), ale nie lubię go nakładać. Nie jestem wampirem ze Zmierzchu, nie chcę się świecić, nawet jeśli tego świecenia nie widać, to ja mentalnie czuję, że mam brokat na twarzy i to nie jest dobre uczucie.
Anabelle nie ma na pewno drobinek? (z meow mam wersję KRYJĄCĄ i tam wpakowali to brokatowe cudo, jak tak można )
arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 20:56   #439
zaczarowana
Zadomowienie

Cytat:

<dajcie mi w łeb!!>

kupilam:
-lakier wibo 2,99

Te odświeżacze toaletowe to godne uwagi? To taki trójkąt (to nie jest tójkąt, ale umówmy się, że jest) z żelem? Ładnie to pachnie?
Nie damy w łeb bo nie uległaś (zbytnio) pokusie, chcociaż promocje wyciągały łapki i wołały Cie z półek

Te worki na śmieci są solidne? Chyba nie ma nic gorszego jak cienki, prujący się worek i zakładanie do kosza po dwa

Cytat:
to nowa,polska firma,pewnie dlatego malo produktow na allegro http://annabelleminerals.pl/
A i wszystko jasne. Dzięki za info, zaraz porozglądam się po tej stronie

Cytat:
Wiedziałam, że go gdzieś widziałam.
W takim razie ponawiam pytanie: gdzie on stoi?
Jak takie to dobre, to może i ja się tym zainteresuję. Ciekawam składu (muszę się przyjrzeć w sklepie).
Pani Brodzik skutecznie odstrasza mnie od produktów tej marki. I ten jej słodko pierdzący głos w reklamie

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Uwielbiam zapach zwykłego Dove, to jeden z niewielu (jedyny ) zapach, do którego tak często wracam. Chociaż akurat tej wersji nie miałam (i czytając Wasze opinie, to raczej się nie skuszę).
Ale ja właśnie pisałam o zwykłym Dove tym o: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-prysznic.html Asiuchal pisała o innym (o zapachu jaśminu i miodu)

Edytowane przez zaczarowana
Czas edycji: 2012-11-30 o 21:00 Powód: dopiski, dopiski
Stary 2012-11-30, 21:05   #440
tapetka22
Zakorzenienie

[

Cytat:

co do dove to nie omieszkam poniuchac

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

jakie probki byly w skarbie?

persil kapsulki
always;p
2 żele OS
krem kolastyna
krem olay
podklad astor

Cytat:
Te odświeżacze toaletowe to godne uwagi? To taki trójkąt (to nie jest tójkąt, ale umówmy się, że jest) z żelem? ładnie to pachnie?
Nie damy w łeb bo nie uległaś (zbytnio) pokusie, chcociaż promocje wyciągały łapki i wołały Cie z półek

to ten
w pracy otwarlam owocowy a u siebie cytryne i pachnie super

Te worki na śmieci są solidne? Chyba nie ma nic gorszego jak cienki, prujący się worek i zakładanie do kosza po dwa

wygladaja ok, jeszcze nie testowalam

A i wszystko jasne. Dzięki za info, zaraz porozglądam się po tej stronie

Jak takie to dobre, to może i ja się tym zainteresuję. Ciekawam składu (muszę się przyjrzeć w sklepie).
Pani Brodzik skutecznie odstrasza mnie od produktów tej marki. I ten jej słodko pierdzący głos w reklamie
.
Stary 2012-11-30, 21:34   #441
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
to rozswietlenie duzo daje tradzkowej cerze,tzn takie zdrowe rozswietlenie a nie matowa twarz,kilo pudru i kazda niedoskonalosc widoczna blee

Dokładnie! w ogóle im mniej tym lepiej błędne myślenie jest że większą ilością się więcej zakryje w przeciwieństwie jest maska...
Ja tam wole delikatny podkład + korektor na ewentualne niespodzianki

Cytat:

A widzisz to HM
ja widzę rozświetlenie ale jest to delikatny efekt satynowa promienna cera, mi się bardzo podoba I najważniejsze nie ma maski
HM nakładam na krem -> palcami później lekko wklepuję wykańczam sypkim pudrem fixującym i gotowe
10hours Sleep Effect używałam ale nie przekonał mnie coś jak lekki krem tonujący, krycie prawie zerowe więc nie widzę sensu tym bardziej że za taką cenę mogę mieć coś lepszego
Lumi Magique od L'Oreal użyłam dwa razy z próbki ale też nie przypadł mi do gustu rozświetlenia to ja w nim za bardzo nie widziałam poza tym jakiś tłustawy mi się wydawał...
Jak widać co cera to inne upodobania
I proszę...
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 21:39   #442
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość

Poza tym mam pytanie o to Annabelle Minerals, kusi mnie przede wszystkim fakt, że to polska firma. Obecnie używam podkładu z Meow i byłby on moim KWC gdyby nie... brokat! (oficjalnie: delikatnie rozświetlające drobinki) Na twarzy go chyba nie widać (bo ktoś mi by chyba powiedział, że się świecę jak choinka, prawda?), ale nie lubię go nakładać. Nie jestem wampirem ze Zmierzchu, nie chcę się świecić, nawet jeśli tego świecenia nie widać, to ja mentalnie czuję, że mam brokat na twarzy i to nie jest dobre uczucie.
Anabelle nie ma na pewno drobinek? (z meow mam wersję KRYJĄCĄ i tam wpakowali to brokatowe cudo, jak tak można )
widocznych drobinek nie ma,takich brokatowych.na twarzy daje efekt zdrowego glow.takiej naturalnej zdrowej cery. nie nazwalabym tego efektem edwarda ze zmierzchu posiadam wersje kryjaca moze wersja matujaca bylaby dla Ciebie odpowiednia? niestety nie wiem jak z kryciem tej wersji trzeba by bylo dodatkowo zainwestowac w korektor ps: ten z annabell jest swietny i pod oczy i na syfki nie wchodzi z zmarchy pod oczami i nie wazy sie jest wodoodporny.

A.

Stary 2012-11-30, 21:56   #443
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

W czasie promocji nie kupiłam nic, ale jak dzisiaj poszłam po piankę do golenia dla taty, to zobaczywszy nadal trwającą promocję na pomadki Eliksir Wibo nie wytrzymałam i skusiłam się na 04 i 08. Idealne dzienniaki, jestem oczarowana
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 22:09   #444
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
widocznych drobinek nie ma,takich brokatowych.na twarzy daje efekt zdrowego glow.takiej naturalnej zdrowej cery. nie nazwalabym tego efektem edwarda ze zmierzchu posiadam wersje kryjaca moze wersja matujaca bylaby dla Ciebie odpowiednia? niestety nie wiem jak z kryciem tej wersji trzeba by bylo dodatkowo zainwestowac w korektor ps: ten z annabell jest swietny i pod oczy i na syfki nie wchodzi z zmarchy pod oczami i nie wazy sie jest wodoodporny.
Ale to 'glow' jest spowodowane obecnością jakichkolwiek drobin? (Bo jak wspomniałam - w Meow te drobinki nie rzucają się w oczy, chodzi bardziej o moją świadomość tego, że są, ten Edwardowy efekt to bardziej w moim umyśle powstaje, niż na twarzy).
Nie potrzebuję aż takiego krycia (w zasadzie nie wiem, czemu wzięłam wersję kryjącą ), chyba po skończeniu mojego Meow, kupię Annabelle (Ty mnie skusiłaś, jak coś ). Dziękuję za odpowiedź

Edytowane przez arrachne
Czas edycji: 2012-11-30 o 22:10
arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 22:54   #445
nothing_matter
Zadomowienie

niechcecie sobie kupić pędzli
http://allegro.pl/pedzel-do-pudru-es...810142353.html
http://allegro.pl/pedzel-maybelline-...810132063.html
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-30, 22:57   #446
KinkyGirl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
W czasie promocji nie kupiłam nic, ale jak dzisiaj poszłam po piankę do golenia dla taty, to zobaczywszy nadal trwającą promocję na pomadki Eliksir Wibo nie wytrzymałam i skusiłam się na 04 i 08. Idealne dzienniaki, jestem oczarowana

Ile za nie płaciłaś w promocji? Trwałe są?
Stary 2012-11-30, 22:59   #447
zaczarowana
Zadomowienie

Cytat:
to ten
w pracy otwarlam owocowy a u siebie cytryne i pachnie super
wygladaja ok, jeszcze nie testowalam
Dopisałam na moją listę

Cytat:
A widzisz to HM
ja widzę rozświetlenie ale jest to delikatny efekt satynowa promienna cera, mi się bardzo podoba I najważniejsze nie ma maski
HM nakładam na krem -> palcami później lekko wklepuję wykańczam sypkim pudrem fixującym i gotowe
10hours Sleep Effect używałam ale nie przekonał mnie coś jak lekki krem tonujący, krycie prawie zerowe więc nie widzę sensu tym bardziej że za taką cenę mogę mieć coś lepszego
Lumi Magique od L'Oreal użyłam dwa razy z próbki ale też nie przypadł mi do gustu rozświetlenia to ja w nim za bardzo nie widziałam poza tym jakiś tłustawy mi się wydawał...
Jak widać co cera to inne upodobania
I proszę...
10hours Sleep Effect faktycznie nie krył (delikatnie wyrównywał koloryt cery), ale ten blask zupełnie inny niż to co widzę po Lumi Magique. Tak w ogóle to myślałam, że 10h już nie ma w sklepach od kiedy pojawiło się HM, a tu przy przedostatniej wizycie w Rossku taka niespodzianka Znając życie to pewnie odświeżę moją znajomość z nim
Do do Lumi Magique to to dopiero dziwna sprawa Gdy go kupiłam, to wydał mi się tak beznadziejny, że żałowałam wydanych pieniędzy, obfociłam go i chciałam wystawić na Alledrogo, ale jakoś tak został u mnie i chwała najwyższemu za to Miłość przyszła z czasem
Może HM też tak pokocham (tylko co na to Lumi)?

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
Wyglądają jak szczota do podłogi. Ja podziękuję
Stary 2012-11-30, 23:01   #448
KinkyGirl
BAN stały

Cytat:

Wyglądają jak szczota do podłogi. Ja podziękuję

Hahaha ale wy złośliwe :P Ja pędzli nie chcę, ale manicure jak ta pani z chęcią sobie zrobię
Stary 2012-11-30, 23:08   #449
zaczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Pokaż wiadomość
Hahaha ale wy złośliwe :P Ja pędzli nie chcę, ale manicure jak ta pani z chęcią sobie zrobię
No przepraszam, ale kto tu jest złośliwy?
Na pazury nie zwróciłam uwagi (moją uwagę przykuło delikatne włosie), ale po Twoim poście bardzo się ubawiłam
Stary 2012-11-30, 23:17   #450
KinkyGirl
BAN stały

Cytat:
No przepraszam, ale kto tu jest złośliwy?
Na pazury nie zwróciłam uwagi (moją uwagę przykuło delikatne włosie), ale po Twoim poście bardzo się ubawiłam
Ja od razu zwróciłam, szukam inspiracji dla swoich paznokci. Już znalazłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości