![]() |
#421 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część XVI
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
#425 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ej.html&next=1 chciałam kupić ten krem, podobno świetny. I oczywiście w rossmanie go nie ma! Zmienione są opakowania na bardziej młodzieżowe. Porażka, skład też już inny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy to prawda,że jest teraz promocja na mydło siarkowe Barwa? Może któraś z was widziała... oglądałam ostatnio te różne gazetki i tak mi coś mignęło, ale teraz sprawdzam znowu i nic takiego w gazetce nie ma... sama już nie wiem..
![]() ![]()
#427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
404 Not Found
|
Dziewczęta gdzie w Rossmannie znajdę tą emulsję? Szukam, szukam i znaleźć nie mogę.
![]() Olay, Active Hydrating, Emulsja nawilżająca na dzień |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rzuciłam więc okiem na Allegro jakoś mało tych produktów ![]() O jaaa, myślałam, że coś innego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam w domu Lumi Magique od L'Oreal i muszę stwierdzić, że nigdy nie miałam lepszego podkładu. Jest tu i krycie i rozświetlenie, które tak kocham ![]() Co cera to inna opinia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...u-i-miodu.html ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() Kurcze, to chyba miłość od pierwszego wąchnięcia. Cudnie pachnie. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
a u mnie dzis otwierali nowego rossa i oczywiscie uleglam promocjom
<dajcie mi w łeb!! ![]() kupilam: -lakier wibo 2,99 -3 żele rossmanowe 300ml -2,49 -3odświżacze w żelu domol-1,99 -worki na śmieci 60l-0,99gr specjanych promocji było duzo ale wszystko inne mam;p dodatkowo dostalam gratis zmywacz eveline, kalendarz i skarba z masą próbek;p
#434 |
Zakorzenienie
|
Ale nic straconego - widzę w aktualnej gazetce, że ta emulsja nadal jest w sprzedaży - ma teraz trochę zmienione opakowanie http://www.rossnet.pl/imagesrossnet/...97-p29-big.jpg
#435 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]()
"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you. I gotta mark my territory." 😻 A. ![]() Edytowane przez adie94 Czas edycji: 2012-11-30 o 20:33 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten smrodliwy, który ja używałam ma aż 104 recenzje i średnią 4,09. Niebywałe ![]() Myślałam, że on w połączeniu z chemią mojego ciała wydalają taki zapach, ale on tak dawał po nosie już z butelki (nieco subtelniej niż na gąbce, ale jednak). Gdy czytałam recenzje, szokiem dla mnie było też, że mało kto wspomina o tym otwieraniu, bo dla mnie to było mega wkurzające (tak jak napisałam w recenzji ja mam krótkie paznokcie)! Najgorsze jest chyba to, że właśnie przypomniało mi się, w jaki sposób weszłam w posiadanie tego cudaka. Otóż dostałam zestaw i mam jeszcze nie otwarty peeling do ciała i jakiś lotion. Aż boję się toto otworzyć i użyć ![]() Ta Luksja też będzie moja, ale dopiero w poniedziałek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() W takim razie ponawiam pytanie: gdzie on stoi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym mam pytanie o to Annabelle Minerals, kusi mnie przede wszystkim fakt, że to polska firma. Obecnie używam podkładu z Meow i byłby on moim KWC gdyby nie... brokat! (oficjalnie: delikatnie rozświetlające drobinki) Na twarzy go chyba nie widać (bo ktoś mi by chyba powiedział, że się świecę jak choinka, prawda?), ale nie lubię go nakładać. Nie jestem wampirem ze Zmierzchu, nie chcę się świecić, nawet jeśli tego świecenia nie widać, to ja mentalnie czuję, że mam brokat na twarzy i to nie jest dobre uczucie. Anabelle nie ma na pewno drobinek? (z meow mam wersję KRYJĄCĄ i tam wpakowali to brokatowe cudo, jak tak można ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie damy w łeb bo nie uległaś (zbytnio) pokusie, chcociaż promocje wyciągały łapki i wołały Cie z półek ![]() Te worki na śmieci są solidne? Chyba nie ma nic gorszego jak cienki, prujący się worek i zakładanie do kosza po dwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pani Brodzik skutecznie odstrasza mnie od produktów tej marki. I ten jej słodko pierdzący głos w reklamie ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez zaczarowana Czas edycji: 2012-11-30 o 21:00 Powód: dopiski, dopiski |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | ||
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
always;p 2 żele OS krem kolastyna krem olay podklad astor Cytat:
![]() |
#441 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie! ![]() Ja tam wole delikatny podkład + korektor na ewentualne niespodzianki ![]() Cytat:
A widzisz to HM ![]() ja widzę rozświetlenie ale jest to delikatny efekt satynowa promienna cera, mi się bardzo podoba ![]() ![]() HM nakładam na krem -> palcami później lekko wklepuję wykańczam sypkim pudrem fixującym i gotowe ![]() 10hours Sleep Effect używałam ale nie przekonał mnie ![]() ![]() Lumi Magique od L'Oreal użyłam dwa razy z próbki ale też nie przypadł mi do gustu rozświetlenia to ja w nim za bardzo nie widziałam ![]() Jak widać co cera to inne upodobania ![]() I proszę... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
W czasie promocji nie kupiłam nic, ale jak dzisiaj poszłam po piankę do golenia dla taty, to zobaczywszy nadal trwającą promocję na pomadki Eliksir Wibo nie wytrzymałam i skusiłam się na 04 i 08. Idealne dzienniaki, jestem oczarowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie potrzebuję aż takiego krycia (w zasadzie nie wiem, czemu wzięłam wersję kryjącą ![]() ![]() ![]() Edytowane przez arrachne Czas edycji: 2012-11-30 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zadomowienie
|
niechcecie sobie kupić pędzli
![]() http://allegro.pl/pedzel-do-pudru-es...810142353.html http://allegro.pl/pedzel-maybelline-...810132063.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ile za nie płaciłaś w promocji? Trwałe są? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Do do Lumi Magique to to dopiero dziwna sprawa ![]() ![]() ![]() Może HM też tak pokocham (tylko co na to Lumi ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.