Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-30, 23:04   #421
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Fajne ubrania Zauważyłyście, że prawie wszystkie nowe kolekcje są w tonacji czarno-białej? Ewentualnie z czerwonym lub turkusowym akcentem. Pasuje mi, od jakiegoś czasu mam podobną kolorystykę w szafie

Oooo, to tak jak ja. Z tą różnicą, że nie miałam później od razu swojego samochodu, ale sukcesywnie pożyczałam od taty Mnie auto bardzo ułatwia życie, choć rzeczywiście - koszty eksploatacji są spore. Ale poczucie niezależności i szybkiego przemieszczania doceniłam, kiedy wyskoczyła mi mała awaria, oddałam samochód do serwisu na 2 dni i wskoczyłam w komunikację miejską. Samochodem jadę do pracy 20 min - autobusami (dwoma! bo nie mam bezpośredniego połączenia) ponad godzinę
Ja właśnie od czerni odchodzę, wprowadzam kolory- ostatnio mam manię na beż, karmel, kremowy itp

Co do szybkości samochodu a mpk- ja mam dokładnie tak samo z uczelnią dwa autobusy (albo 2-3 minuty odstępu na przesiadkę albo 20-30), ponad godzinę, a autkiem na luzie 20 minut bez gonienia

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 07:39   #422
Ag4
AGA :)

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
a powiedz Kochana zamawiałaś już coś z Avanti ? Bo jak tak, jak oceniasz jakość ich rzeczy.
zamawiałam już nie raz. Z większości rzeczy jestem zadowlona. Mam np. ciepły sweterek z zary za 35 Kupuję tam też tshirty do chodzenia po domu czy dresy. Kiedyś kupiłam piżamki z oysho czy new looka w bardzo atrakcyjnych cenach. Wiadomo, że pewnie są i buble, ale ja chyba tylko z 1 czy 2 rzeczy byłam niezadwolona.

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
Myśląc, że będzie wielka chlapa ubrałam kalosze z Decathlonu i porobiły mi odciski na piętach i muszę teraz na palcach chodzić
Ojj
Ja od wczoraj maszeruję w kaloszach i na szczęście nic mnie nie obtarło. Jaki to cudowny wynalazek na tą okropną pogodę!

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Jutro mam egzamin, ale po co się uczyć jak można oglądać ubrania w internecie kilka rzeczy z Mango bym chętnie widziała u siebie
Wszystko mi się podobaaaa!!!

Fajne!!

Też szukam szargo t-shita. Agata w Prawie Agaty nosiła fajny szary t -shit i od tamtej pory choruję na taki sam
Zerknę w weekend do H&Mu i może kupię

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 08:07   #423
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Ja dzisiaj na szybciutko wpadam, bo pracy mam troszkę Głowa mnie od rana boli, chyba to wina ciśnienia.
Wczoraj przyszła moja paczuszka, ale niestety kilka rzeczy muszę oddać Jak już będę po egzaminach, to skoczę sobie w ramach nagrody na zakupy A co
A teraz uciekam do pracy Miłego dnia
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 10:10   #424
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Anies sama sie nie moge nadziwić bo to już z miesiąc zabawy w katar z gorączka, która wraca i znika. Na szczęście nikt sie ode mnie nie zaraził ale np moj nos przeszedł wlasnie kolejna wymianę skory nie wiem tylko co z lotem bo np pediatra odradzal mi latanie z corka kiedy ma katar - jest wtedy bardzo duża szansa ze to zmieni sie w zapalenie ucha
Dzieci reagują silniej na zmianę ciśnienia. Nawet zdrowe dziecko może odczuwać dyskomfort w trakcie lotu, a co dopiero przeziębione. Lekarz ma rację.

Sama doświadczyłam powikłań po locie przy lekkim katarze. Oczywiście uwarunkowania indywidualne mają znaczenie, ale w mojej ocenie podróż z katarem może być ryzykowna.

Cytat:
Przypomniała mi sie jedna nasza historia z samochodem cabrio... jedziemy sobie elegancko, słońce świeci, muzyka, okulary i klimat wakacji.... Wszystko pięknie, cudownie aż tu nagle... Drogę nam przecial dosc złośliwy ptak no i moj maz został przez niego... No wiecie o co mi chodzi po tym już zawsze jeździliśmy z zamkniętym dachem
ptasie g.....ko to podobno oznaka szczęścia

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja też uważam, że samochód to olbrzymie ułatwienie, ale nie każdego na to stać niestety. Samochód to nie tylko samochód jako przedmiot. Dlatego póki co nie widzę sensu robienia prawa jazdy. Jak zacznę zarabiać, pewnie pierwsze co zrobię to kurs i oszczędzę na auto.
Zdecydowanie, niestety wymaga nakładów finansowych.
Ja zdecydowałam się na prawo jazdy kiedy rozpoczęłam pracę. Specyfika pracy sprawiła, że szybko przekonałam się jak dużym ułatwienie jest posiadanie prawa jazdy i samochodu.

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
zamawiałam już nie raz. Z większości rzeczy jestem zadowlona. Mam np. ciepły sweterek z zary za 35 Kupuję tam też tshirty do chodzenia po domu czy dresy. Kiedyś kupiłam piżamki z oysho czy new looka w bardzo atrakcyjnych cenach. Wiadomo, że pewnie są i buble, ale ja chyba tylko z 1 czy 2 rzeczy byłam niezadwolona.

Ja od wczoraj maszeruję w kaloszach i na szczęście nic mnie nie obtarło. Jaki to cudowny wynalazek na tą okropną pogodę!
Dziękuję, czyli warto

Ja dzisiaj założyłam kalosze, są nieocenione przy takiej pogodzie. Wczoraj dwa razy deptnęłam na niby stertę śniegu i zanurkowałam po kostkę w wodzie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja dzisiaj na szybciutko wpadam, bo pracy mam troszkę Głowa mnie od rana boli, chyba to wina ciśnienia.
Wczoraj przyszła moja paczuszka, ale niestety kilka rzeczy muszę oddać Jak już będę po egzaminach, to skoczę sobie w ramach nagrody na zakupy A co
A teraz uciekam do pracy Miłego dnia
Przerabiałam ból głowy w poniedziałek, właśnie spowodowany zmianą pogody i ciśnienia.
U szkoda, że nie wszystko podpasowało, ale zawsze zakupy można oddać i kupić coś nowego
Pewnie jak najbardziej nagrody są mile widziane !
Również życzę udanego dnia !
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 10:20   #425
emely
Rozeznanie

Anies, widziałam, że testujesz produkty firmy Estee Lauder, mogłabyś napisać jakie dokładnie i co sądzisz na ich temat ? .
emely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 15:48   #426
julia404
Raczkowanie

Cytat:
Fajne ubrania Zauważyłyście, że prawie wszystkie nowe kolekcje są w tonacji czarno-białej? Ewentualnie z czerwonym lub turkusowym akcentem. Pasuje mi, od jakiegoś czasu mam podobną kolorystykę w szafie

Oooo, to tak jak ja. Z tą różnicą, że nie miałam później od razu swojego samochodu, ale sukcesywnie pożyczałam od taty Mnie auto bardzo ułatwia życie, choć rzeczywiście - koszty eksploatacji są spore. Ale poczucie niezależności i szybkiego przemieszczania doceniłam, kiedy wyskoczyła mi mała awaria, oddałam samochód do serwisu na 2 dni i wskoczyłam w komunikację miejską. Samochodem jadę do pracy 20 min - autobusami (dwoma! bo nie mam bezpośredniego połączenia) ponad godzinę
Bardzo fajne te nowe kolekcje, tez ostatnio wolę czarno-biały strój+akcent koloru, ale no pod fartuchem różnie się to sprawdza

Co do autka, ja gdzieś z rok po zdaniu prawka dostałam maluszka od rodziców, oj ile to było stresów przy pełnoletnim gruchocie ale potem dozbierałam sobie na trochę lepszego gruchota i chociaz koszt jest ciągle, to sobie chwalę

Oj, kusicie dziewczyny tymi torebkami, MK wygląda faktycznie ładnie. Predko nie uzbieram na coś takiego, ale przyjemnie oko zawiesić.

I dzisiaj los mnie zmusił do zakupu kaloszy, i to jak anjszybciej - w tej chlapie przemokły mi kozaki
julia404 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 16:15   #427
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julia404 Pokaż wiadomość
Bardzo fajne te nowe kolekcje, tez ostatnio wolę czarno-biały strój+akcent koloru, ale no pod fartuchem różnie się to sprawdza
Następna ze służby zdrowia?

I dzisiaj los mnie zmusił do zakupu kaloszy, i to jak anjszybciej - w tej chlapie przemokły mi kozaki
Mam zeszłoroczne kalosze, dzisiaj nawet mąż mi ich pozazdrościłPrzem oczone kozaki ciężko będzie odratować, ale pamiętam jakieś sposoby w delikatnym wysuszeniem i wypychaniem gazetami(?)

Kupiłam kiedyś online płaszcz w Zarze, dzisiaj przyszedł i - niestety - leży idealnie chyba go nie oddam
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...HAIN%2BDETAILS

na modelce wygląda na gruby - na mnie układa się lekko, nie poszerza. No, ale ja nie jestem modelką...

A jak już byłam , to zgarnęłam jeszcze sukienkę
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ZE%2BWSTAWKAMI ale muszę ją przemyśleć. Tą z Camaieu oddałam. Ale jakoś tak khaki za mną chodzi.
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 17:01   #428
julka910
Zakorzenienie

Madzia fajny ten płaszcz sama dziś od rana o nim myśle. Wolałabym jasny ale cena kusi. On jest taki na wiosnę chłodna bo ma ocieplenie prawda ?

Zachcialo mi sie dziś kozakow mam na oku konkretny model i powstrzymuje mnie reszta pieniędzy na koncie... Ale jutro już powinnam mieć przelew od meza więc nie wiem czy nie zamówie
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 17:03   #429
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam kiedyś online płaszcz w Zarze, dzisiaj przyszedł i - niestety - leży idealnie chyba go nie oddam

na modelce wygląda na gruby - na mnie układa się lekko, nie poszerza. No, ale ja nie jestem modelką...

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ZE%2BWSTAWKAMI ale muszę ją przemyśleć. Tą z Camaieu oddałam. Ale jakoś tak khaki za mną chodzi.
sukienka jest świetna i jeszcze za taką cenę Płaszcz klasyczny, ale również bardzo fajny.

Widzę, że jesteście w temacie torebek, ja wczoraj kupiłam tą:
_1290393.jpg

Szukałam połączenia mięty i złota, ale niewielki wybór w tym zakresie

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 17:07   #430
olka900
Rozeznanie

Olcia czy ta torebka jasna z mango, co ją pokazywałaś w poprzedniej części mieści A4? Muszę się zaopatrzyć na szybko w torebkę, bo w mojej ulubionej zaczynają pękać rączki
Stary 2013-01-31, 17:13   #431
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
Olcia czy ta torebka jasna z mango, co ją pokazywałaś w poprzedniej części mieści A4? Muszę się zaopatrzyć na szybko w torebkę, bo w mojej ulubionej zaczynają pękać rączki
mieści,
nie pamiętam teraz czy wchodzi prosto, czy ukośnie , ale miałam ją na uczelni więc teczka a4 weszła on jest generalnie spory

kurcze, zamówiłabym sobie te bluzki z Mango, które pokazywałam, ale nie chce trochę blokować kasy na koncie - jedna wizażanka napisała, że od 24.01 ma status zamówienia in preparation, więc... ciekawe kiedy przyjdzie mój kuferek.
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 17:21   #432
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia fajny ten płaszcz sama dziś od rana o nim myśle. Wolałabym jasny ale cena kusi. On jest taki na wiosnę chłodna bo ma ocieplenie prawda ?

Zachcialo mi sie dziś kozakow mam na oku konkretny model i powstrzymuje mnie reszta pieniędzy na koncie... Ale jutro już powinnam mieć przelew od meza więc nie wiem czy nie zamówie
Właśnie go kliknęłam, ocenię na żywo
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 17:29   #433
kasandrrra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Niestety nieszczególnie. Prady jeszcze się nie dorobiłam, a ponosiłabym już coś szarego . Michael Kors wprowadził nowy model - Selma http://www.michaelkors.com/p/MICHAEL...ditorial=false. Miałam nadzieję, że pojawi się w szarości, ale póki co cisza.
Rozważałam Sabrinę Pilewicz, ale zniechęcają mnie srebrne okucia, wolę złote.
Piękna ta torba Też szukam jakiejś porządniejszej szarej torebki ze złotymi okuciami, ale nic ciekawego nie wpadło mi w oko.

Cytat:
mieści,
nie pamiętam teraz czy wchodzi prosto, czy ukośnie , ale miałam ją na uczelni więc teczka a4 weszła on jest generalnie spory

kurcze, zamówiłabym sobie te bluzki z Mango, które pokazywałam, ale nie chce trochę blokować kasy na koncie - jedna wizażanka napisała, że od 24.01 ma status zamówienia in preparation, więc... ciekawe kiedy przyjdzie mój kuferek.
Przy jednym z ostatnich zamówień też miałam dość długo status In preparation, ale jak się zmienił na Shipped, to na drugi dzień przyjechał kurier z paczką. Też właśnie siedzę na stronie Mango i sobie klikam, mam zamiar zamówić kilka basicowych koszulek i chyba kupię ten jasny kuferek. Zastanawiam się tylko, czy on się za bardzo nie gniecie. Widziałam je w sklepie i wszystkie były pogniecione. Nie wiem, czy ze względu na złe przechowywanie, czy one szybko tracą fason.
kasandrrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 17:32   #434
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:

Ma ocieplenie, coś jakby grubą podszewkę, pikowaną. Jest bardzo porządnie uszyty i wykończony. Co ostatnio w Zarze niezbyt często się zdarza, albo mnie się takie egzemplarze trafiają Zamów, póki jest rozmiarówka, zawsze możesz oddać

Cytat:
mieści,

Na moje zamówienie z Mango czekałam 3 tygodnie doczekałam się, międzyczasie przysłali mi @ że jednej z zakupionych sukienek nie będzie Na drugi dzień się pojawiła, a jak chciałam ją znów zakupić to mi ją ktoś wyjął z koszyka masakra jakaś z Mango
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 17:36   #435
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Ma ocieplenie, coś jakby grubą podszewkę, pikowaną. Jest bardzo porządnie uszyty i wykończony. Co ostatnio w Zarze niezbyt często się zdarza, albo mnie się takie egzemplarze trafiają Zamów, póki jest rozmiarówka, zawsze możesz oddać
Hmm... Dużo go maja. Poczekam na przelew od meza. szkoda, ze nie ma takiego jasnego
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 17:49   #436
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

odebrałam dzisiaj naszyjnik ze stradivariusa i od prawie godziny go naprawiam nie wiem czy go nie zwrócę jeśli wszystkie "kryształki" mają odpadać
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 18:04   #437
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasandrrra Pokaż wiadomość
Piękna ta torba Też szukam jakiejś porządniejszej szarej torebki ze złotymi okuciami, ale nic ciekawego nie wpadło mi w oko.

Przy jednym z ostatnich zamówień też miałam dość długo status In preparation, ale jak się zmienił na Shipped, to na drugi dzień przyjechał kurier z paczką. Też właśnie siedzę na stronie Mango i sobie klikam, mam zamiar zamówić kilka basicowych koszulek i chyba kupię ten jasny kuferek. Zastanawiam się tylko, czy on się za bardzo nie gniecie. Widziałam je w sklepie i wszystkie były pogniecione. Nie wiem, czy ze względu na złe przechowywanie, czy one szybko tracą fason.
moja jest troche pognieciona z tyłu, ale widziałam też egzemplarze (nie w moim kolorze) w stanie idealnym, więc to chyba kwestia przechowywania/transportu...

Cytat:

Na moje zamówienie z Mango czekałam 3 tygodnie doczekałam się, międzyczasie przysłali mi @ że jednej z zakupionych sukienek nie będzie Na drugi dzień się pojawiła, a jak chciałam ją znów zakupić to mi ją ktoś wyjął z koszyka masakra jakaś z Mango
Dzięki za informacje
niezły bałagan mają w takim razie... chociaż ten wyprzedażowy szał już chyba opadł
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 18:38   #438
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
sukienka jest świetna i jeszcze za taką cenę Płaszcz klasyczny, ale również bardzo fajny.

Załącznik 5090274

Bardzo ładna!

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 18:38   #439
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Jesli kochacie bajki Disneya to polecam gorąco krotkometrazowa czarnobiala bajkę, świeżo wyprodukowana przez ta wytwórnie, ktora robi niezła furorę chyba nie tylko wsród dzieci.... CUDOWNA! http://m.kultura.gazeta.pl/kultura/1...__Zgarnie.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 19:46   #440
caarolaaa
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38970249]odebrałam dzisiaj naszyjnik ze stradivariusa i od prawie godziny go naprawiam nie wiem czy go nie zwrócę jeśli wszystkie "kryształki" mają odpadać[/QUOTE]
to ten, który ja też mam ? co kupiłaś go chyba za 15 zł ?
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 19:57   #441
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
tak ten, w ogóle pakowanie przesyłki w stradim to jakaś masakra, ten naszyjnik jak sama wiesz jest sztywny, a dostałam go w rozdartej folii i kopercie bąbelkowej, która była sporo większa od formatu a4 i on całą drogę do polski latał w niej nic dziwnego, że tego nie wytrzymał

edit: no i nie mogę go nawet zmierzyć bo musiałabym zerwać metkę

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2013-01-31 o 20:02
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 19:58   #442
justytynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Jesli kochacie bajki Disneya to polecam gorąco krotkometrazowa czarnobiala bajkę, świeżo wyprodukowana przez ta wytwórnie, ktora robi niezła furorę chyba nie tylko wsród dzieci.... CUDOWNA! http://m.kultura.gazeta.pl/kultura/1...__Zgarnie.html
Też widziałam, bardzo mi się podoba
Stary 2013-01-31, 21:15   #443
mm111111
Wtajemniczenie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38970249]odebrałam dzisiaj naszyjnik ze stradivariusa i od prawie godziny go naprawiam nie wiem czy go nie zwrócę jeśli wszystkie "kryształki" mają odpadać[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Ja kupiłam z kolei kolczyki, które były "kompletem". Ucieszyłam się gdy je znalazłam w sklepie, ale dopiero przy kasie zauważyłam, że w obydwu brakuje kryształków. Wzięłam jednak bo za 9,90 zł. Może z nimi coś wymyślę. Nie rzuca się to aż tak w oczy....co innego pewnie w wielkim naszyjniku.....
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 22:50   #444
olka900
Rozeznanie

Cytat:
mieści,

Dziękuję W takim razie jutro kliknę chyba czarną
Stary 2013-02-01, 00:36   #445
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
moja jest troche pognieciona z tyłu, ale widziałam też egzemplarze (nie w moim kolorze) w stanie idealnym, więc to chyba kwestia przechowywania/transportu...

Dzięki za informacje
niezły bałagan mają w takim razie... chociaż ten wyprzedażowy szał już chyba opadł
Słyszałam o sposobie na "prasowanie" skóry, czyli szklana butelka np po małym kubusiu czy coś, nalać gorącej wody i od środka jeździć po skórze, aż się wyprostuje. Podobno skuteczne, nie próbowałam

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam z kolei kolczyki, które były "kompletem". Ucieszyłam się gdy je znalazłam w sklepie, ale dopiero przy kasie zauważyłam, że w obydwu brakuje kryształków. Wzięłam jednak bo za 9,90 zł. Może z nimi coś wymyślę. Nie rzuca się to aż tak w oczy....co innego pewnie w wielkim naszyjniku.....
Kropelka albo inny super glue, najtańsze kolczyki z takimi kryształkami lub kupić takie (choć małe to wolą w grosach sprzedawać), wydłubać i wkleić

Swoją drogą, jeśli ktoś nie wiedział, to kropelka jest genialna na złamane, pęknięte, rozszczepione płytki paznokcia- minimalnie posmarować od góry i dołu (jeśli ma się długie) lub tylko od góry, lakier bazowy, na to jakikolwiek i się trzyma. Nie trzeba obcinać (chyba ze złamany na tyle że pęknie i tak), można przeczekać aż odrośnie (ja tak ostatnio robiłam jak mi się złamał 4mm od macierzy ), nie wygląda dziwnie. I da się uratować pazura na szybko

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 07:25   #446
Ag4

Cytat:

Bardzo fajny płaszcz i sukienka !

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Ładna!

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Swoją drogą, jeśli ktoś nie wiedział, to kropelka jest genialna na złamane, pęknięte, rozszczepione płytki paznokcia- minimalnie posmarować od góry i dołu (jeśli ma się długie) lub tylko od góry, lakier bazowy, na to jakikolwiek i się trzyma. Nie trzeba obcinać (chyba ze złamany na tyle że pęknie i tak), można przeczekać aż odrośnie (ja tak ostatnio robiłam jak mi się złamał 4mm od macierzy ), nie wygląda dziwnie. I da się uratować pazura na szybko
Pojęcia nie miałam o takich czarach

Aga
Stary 2013-02-01, 07:45   #447
fablous
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Dawno mnie tu nie było ale cały styczeń jest dla mnie mega zakręcony i zabiegany. W pracy mamy gorący okres a do tego mnie zaczęła się sesja na uczelni. Ten weekend jak i przyszły mam zawalony egzaminami
Wyprzedaże raczej mnie omijają, nie mam czasu na chodzenie po galerii. Czasem zaglądałam do online shopów ale nic mnie nie powaliło. Najlepszy zakup jaki udało mi się poczynić w całym miesiącu to piękne, skórzane botki w Nine West przecenione o 60% . Nie mam niestety zdjęcia, w przyszłym tyg postaram się wrzucić . Kupiłam też dwie bluzki w Reserved i dwie pary gładkich rurek w Bershce, kremowe i czarne.
Jak ten zawirowany okres już minie to postaram się być z wami bardziej na bieżąco bo brakuje mi was i klasycznych inspiracji jakie stąd czerpałam

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 08:05   #448
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Mnie dzisiaj zachwycił stary look Wendy! Bosko wygląda, zresztą jakz awsze

Potrzebuję szala w brązową panterkę Pamiętacie po ile teraz są w Zarze te z czerwoną lamówką, wczoraj koło nich przechodziłam i zapomniałam sprawdzić cenę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wendy.jpg (50,7 KB, 199 załadowań)
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 08:11   #449
Ag4

Wendy jest cudowna

Aga
Stary 2013-02-01, 08:14   #450
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Wendy jest cudowna
Zgadzam się, uwielbiam jej styl
Jest dla mnie inspiracją dodatkowo przez to, że tak jak ja, jest niska i filigranowa. Mam ten problem, że to co często pokazują na sobie wysokie dziewczyny na mnie wygląda śmiesznie i pokracznie

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości