Roz³±ka z Ukochanym - ods³ona II - rok 2013 :D - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-02-06, 23:39   #421
Rareza
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 654
Dot.: Roz³±ka z Ukochanym - ods³ona II - rok 2013 :D

Ej kochane! Nie za³amywaæ siê mi tutaj, bo... Poka¿cie im, ¿e nie s± pêpkami ¶wiata (waszego) to siê w koñcu opamiêtaj±. Booombelek swojemu pokaza³a i patrzcie jak siê ³adnie ch³opak bije w pier¶. Niecierpliwo¶æ nie jest dobrym doradc±, trzeba zmieniæ troszkê podej¶cie. Nie na chwilê, tylko juz na sta³e.
Rareza jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-06, 23:40   #422
201610170910
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 807

Cytat:
Napisane przez booombelek Poka¿ wiadomo¶æ
wiedz jedno.. nawet jak siê odezwie i bêdzie kochany. nie mo¿esz daæ sobie wej¶æ na g³owê i daæ siê "urobiæ" bo kochany misiu jest taki kochany. Ja wiem, ¿e on bêdzie kochany i bêdzie chcia³ za³agodziæ sytuacjê, ale Ty nie mo¿esz sobie na to pozwoliæ. Go¶æ robi co chce, rani Ciê, owszem chcia³aby¶ ¿eby wszystko siê wyja¶ni³o, ale niech to nie pójdzie mu ZA ³atwo.
je¶li siê nie odezwie, olej go i Ty, i poka¿ co straci³ jak pojedziesz ju¿ tam w czerwcu.
Masz racjê. Jakie to wszystko trudne Zanim go pozna³am nie by³am najszczê¶liwsz± osob±, moje ¿ycie by³o do¶æ nudne, ale przynajmniej w miarê spokojne. A teraz... w sumie tylko pa¼dziernik by³ w miarê dobry, a od listopada jestem w ci±g³ych do³kach.
201610170910 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-06, 23:43   #423
booombelek
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 8 711

Cytat:
Napisane przez Rareza Poka¿ wiadomo¶æ
Ej kochane! Nie za³amywaæ siê mi tutaj, bo... Poka¿cie im, ¿e nie s± pêpkami ¶wiata (waszego) to siê w koñcu opamiêtaj±. Booombelek swojemu pokaza³a i patrzcie jak siê ³adnie ch³opak bije w pier¶. Niecierpliwo¶æ nie jest dobrym doradc±, trzeba zmieniæ troszkê podej¶cie. Nie na chwilê, tylko juz na sta³e.
czy ja wiem czy sie bije, czasami mi ten idea³ nawala, ale truuudno, jako¶ to wytrzymaæ muszê

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Poka¿ wiadomo¶æ
Masz racjê. Jakie to wszystko trudne Zanim go pozna³am nie by³am najszczê¶liwsz± osob±, moje ¿ycie by³o do¶æ nudne, ale przynajmniej w miarê spokojne. A teraz... w sumie tylko pa¼dziernik by³ w miarê dobry, a od listopada jestem w ci±g³ych do³kach.
widzisz, a to przez to, ¿e facet jest jak chor±giewka, czyli jak mu zawieje. Mój te¿ taki by³, i szczerze mówi±c nie wiem czy by³abym w stanie to znosiæ na d³u¿szy okres, ale wiem, ¿e Ty czekasz tylko do tego czerwca.
booombelek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-06, 23:44   #424
201610170910
Konto usuniête

Cytat:
czy ja wiem czy sie bije, czasami mi ten idea³ nawala, ale truuudno, jako¶ to wytrzymaæ muszê
Ju¿ nied³ugo i sobie z nim porozmawiasz twarz± w twarz To jest najwa¿niejsze, spêdzicie 2 tygodnie razem i wszystko obgadacie na wszystkie mo¿liwe sposoby

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
widzisz, a to przez to, ¿e facet jest jak chor±giewka, czyli jak mu zawieje. Mój te¿ taki by³, i szczerze mówi±c nie wiem czy by³abym w stanie to znosiæ na d³u¿szy okres, ale wiem, ¿e Ty czekasz tylko do tego czerwca.
Oj czekam, czekam i jeszcze do czerwca bêdê Wam tu marudziæ A zapewne im bli¿ej wyjazdu tym wiêcej tego marudzenia bêdzie.
Stary 2013-02-06, 23:45   #425
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
Ju¿ nied³ugo i sobie z nim porozmawiasz twarz± w twarz To jest najwa¿niejsze, spêdzicie 2 tygodnie razem i wszystko obgadacie na wszystkie mo¿liwe sposoby
i dobrze, bo po tym dzisiejszym fochu mam ochotê mu tak nagadaæ, ¿e buty pomimo sznurówek mu spadn±

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Oj czekam, czekam i jeszcze do czerwca bêdê Wam tu marudziæ A zapewne im bli¿ej wyjazdu tym wiêcej tego marudzenia bêdzie.
wyyytrzymamy, bo prawda jest taka ¿e my wszystkie tu marudzimy
Stary 2013-02-06, 23:47   #426
alekziz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 37 553

Cytat:
Niestety nie wiem co siedzi w jego g³owie... Mo¿e wreszcie wyja¶ni Ci swoje zachowanie.
A z wyjazdu nie rezygnuj, jak sama piszesz - masz kole¿anki, mo¿esz siê z nimi spotkaæ, mi³o spêdziæ czas. Niech on nie my¶li, ¿e jest pêpkiem ¶wiata.

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Ja siê bojê, ¿e u mnie bêdzie tak jak ostatnio Zacznê siê oswajaæ ju¿ z my¶l±, ¿e mnie ola³ i zostawi³, a on siê jednak odezwie i bêdzie taaaaki kochany Ale z drugiej strony jeszcze bardziej siê obawiam, ¿e móg³by siê ju¿ wcale nie odezwaæ do mnie
I tak zrobiê, ale z tego wszystkiego ju¿ mi siê odechcia³o. Zbiera mi siê na p³acz. I czym ja sobie zas³u¿y³am na co¶ takiego? Wszystko dla niego robiê, jak g³upia lata³am, aby te bilety za³atwiæ. Wszystko robiê, ¿eby misio by³ zadowolony, a on co?

Mam nadziejê jednak, ¿e siê odezwie i mi wszystko wyja¶ni i jako¶ siê u³o¿y. Ale te¿ siê boje tego co Ty, ¿e kilka jego mi³ych s³ówek i wszystko dobrze bêdzie, mimo ¿e tak rani. Chcia³abym byæ silniejsza.
alekziz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-06, 23:51   #427
201610170910
Konto usuniête

Ja zmykam siê k±paæ, bo siê zasiedzia³am, a rano muszê wcze¶nie wstaæ. Tyle, ¿e nockê dziêki mojemu T¯'towi, mam z g³owy raczej, wiêc jeszcze tu na pewno zajrzê
Jakby¶cie jednak w tym czasie wybra³y siê wszystkie spaæ to dobranoc
Stary 2013-02-06, 23:52   #428
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
Ja zmykam siê k±paæ, bo siê zasiedzia³am, a rano muszê wcze¶nie wstaæ. Tyle, ¿e nockê dziêki mojemu T¯'towi, mam z g³owy raczej, wiêc jeszcze tu na pewno zajrzê
Jakby¶cie jednak w tym czasie wybra³y siê wszystkie spaæ to dobranoc
trzymaj siê kochana, ¶ciskam Ciê o sto piêædziesi±t razy mocniej ni¿ wcze¶niej!
Stary 2013-02-06, 23:54   #429
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
trzymaj siê kochana, ¶ciskam Ciê o sto piêædziesi±t razy mocniej ni¿ wcze¶niej!
Ja te¿, ja te¿!
Stary 2013-02-06, 23:54   #430
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez alekziz Poka¿ wiadomo¶æ
Mam nadziejê jednak, ¿e siê odezwie i mi wszystko wyja¶ni i jako¶ siê u³o¿y. Ale te¿ siê boje tego co Ty, ¿e kilka jego mi³ych s³ówek i wszystko dobrze bêdzie, mimo ¿e tak rani. Chcia³abym byæ silniejsza.
wrócê do tego co napisa³am do Frumoasa niech mu to tylko za latwo nie pójdzie
Stary 2013-02-06, 23:57   #431
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
wrócê do tego co napisa³am do Frumoasa niech mu to tylko za latwo nie pójdzie
Tylko ja siê boje, ¿e jak w koñcu go tak przetrzymam, to on mnie oleje ju¿ ca³kiem.
Stary 2013-02-06, 23:59   #432
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
Tylko ja siê boje, ¿e jak w koñcu go tak przetrzymam, to on mnie oleje ju¿ ca³kiem.
...ale nie mo¿esz te¿ pokazaæ misiaczkowi, ¿e wszystko Ci szybko przejdzie, i ¿e ty mu wszystko wybaczysz. no na Buddê, ja wiem, ¿e Ty go kochasz, wiem, ¿e najchêtniej wszystko by¶ mu wybaczy³a, ale tak nie mo¿na.. to on Ciê olewa dzisiaj, odczyta³ wszystko, nie odebra³ telefonów, i ty siê jeszcze zastanawiasz/boisz ¿e jak go przetrzymasz to co¶ tam co¶... ?

https://www.youtube.com/watch?v=4yTGGLgt_ug pos³uchaj, polecam

Edytowane przez booombelek
Czas edycji: 2013-02-07 o 00:04
Stary 2013-02-07, 00:04   #433
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
...ale nie mo¿esz te¿ pokazaæ misiaczkowi, ¿e wszystko Ci szybko przejdzie, i ¿e ty mu wszystko wybaczysz. no na Buddê, ja wiem, ¿e Ty go kochasz, wiem, ¿e najchêtniej wszystko by¶ mu wybaczy³a, ale tak nie mo¿na.. to on Ciê olewa dzisiaj, odczyta³ wszystko, nie odebra³ telefonów, i ty siê jeszcze zastanawiasz/boisz ¿e jak go przetrzymasz to co¶ tam co¶... ?
Wiem, kochana... masz ca³kowit± racje, teraz tylko takie glupoty wygaduje, bo jestem za³amana. Ju¿ mam ochotê do niego napisaæ, ¿e mi przykro jest, ¿eby mnie nie olewa³ i ¿e przyje¿dzam. S³aba jestem.
Stary 2013-02-07, 00:05   #434
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
Wiem, kochana... masz ca³kowit± racje, teraz tylko takie glupoty wygaduje, bo jestem za³amana. Ju¿ mam ochotê do niego napisaæ, ¿e mi przykro jest, ¿eby mnie nie olewa³ i ¿e przyje¿dzam. S³aba jestem.
dzisiaj ju¿ nie pisz nic, mo¿e odezwie siê jutro.. a je¶li nie to napisa³abym zupe³nie co innego, ¿e skoro Ciê tak traktuje, to Ty wolisz posiedzieæ w domu ni¿ jechaæ a on ma Ciê olewaæ
Stary 2013-02-07, 00:10   #435
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj ju¿ nie pisz nic, mo¿e odezwie siê jutro.. a je¶li nie to napisa³abym zupe³nie co innego, ¿e skoro Ciê tak traktuje, to Ty wolisz posiedzieæ w domu ni¿ jechaæ a on ma Ciê olewaæ
Tylko, ¿e ja mu ju¿ wszystko wygarne³am i powiedzia³am, ¿e w takim razie nie przyje¿dzam jak ma mnie tak traktowaæ i olewaæ sobie wszystko. Odczyta³ i zaraz wyszed³ z fejsa. Jak on teraz takie akcje odwala to ja nie wiem co to bêdzie, jak mo¿e siê wszystko jako¶ u³o¿y i pó¼niej czeka nas d³u¿sza roz³±ka, jak on teraz po ponad miesi±cu tak siê zachowuje.
Stary 2013-02-07, 00:13   #436
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
Tylko, ¿e ja mu ju¿ wszystko wygarne³am i powiedzia³am, ¿e w takim razie nie przyje¿dzam jak ma mnie tak traktowaæ i olewaæ sobie wszystko. Odczyta³ i zaraz wyszed³ z fejsa. Jak on teraz takie akcje odwala to ja nie wiem co to bêdzie, jak mo¿e siê wszystko jako¶ u³o¿y i pó¼niej czeka nas d³u¿sza roz³±ka, jak on teraz po ponad miesi±cu tak siê zachowuje.
ja stawiam na to, ¿e go¶æ musi to prze³kn±æ i trochê porozkminiaæ na ten temat co mu napisa³a¶ i poprostu siê odezwie jak trochê przemy¶li.
jedynym póki co roziw±zaniem jest to, ¿eby¶ poczeka³a a¿ pojedziesz do Polski i na powa¿nie z nim porozmawia³a jak to widzicie dalej, takie szczere rozmowy naprawdê du¿o daj±.
Stary 2013-02-07, 00:24   #437
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
ja stawiam na to, ¿e go¶æ musi to prze³kn±æ i trochê porozkminiaæ na ten temat co mu napisa³a¶ i poprostu siê odezwie jak trochê przemy¶li.
jedynym póki co roziw±zaniem jest to, ¿eby¶ poczeka³a a¿ pojedziesz do Polski i na powa¿nie z nim porozmawia³a jak to widzicie dalej, takie szczere rozmowy naprawdê du¿o daj±.
No to daje mu czas, ale nadal nie rozumiem jak tak bez powodu mo¿na kogo¶ olaæ? Chyba, ¿e on ma powód i ja dobrze przeczuwa³am, ¿e co¶ nie tak jest.
Ja to siê nawet nie zdziwie, jak przyjadê do Polski a on jakby nigdy nic bêdzie siê zachowywa³. Ale porozmawiam sobie z nim, bo mnie to ju¿ wszystko mêczy.

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Cytat:
Znam i uwielbiam! ''Nie wa¿ne jak jest ¼le, ja nie odejdê st±d,wezmê ciê za rêkê i razem naprawimy to''
Stary 2013-02-07, 00:26   #438
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
No to daje mu czas, ale nadal nie rozumiem jak tak bez powodu mo¿na kogo¶ olaæ? Chyba, ¿e on ma powód i ja dobrze przeczuwa³am, ¿e co¶ nie tak jest.
Ja to siê nawet nie zdziwie, jak przyjadê do Polski a on jakby nigdy nic bêdzie siê zachowywa³. Ale porozmawiam sobie z nim, bo mnie to ju¿ wszystko mêczy.

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Znam i uwielbiam! ''Nie wa¿ne jak jest ¼le, ja nie odejdê st±d,wezmê ciê za rêkê i razem naprawimy to''
rozmowa stanowczo jest tu najlepszym rozwi±zaniem, taka szczera od serca

a co do piosenki, wracam do niej jak mi jako¶ ¼le albo mam do³a, mój t¿ te¿, uwielbiamy j± oboje, i oboje nas podnosi na duchu
Stary 2013-02-07, 00:26   #439
201610170910
Konto usuniête

Cytat:
Musisz koniecznie z nim porozmawiaæ twarz± w twarz, nic nie zast±pi takiej rozmowy, ¿aden telefon, ¿aden skype, no po prostu nic.

booombelek co my tu bez Ciebie zrobimy jak nam znikniesz na 2 tygodnie
Stary 2013-02-07, 00:29   #440
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
raczej co ja zrobiê wiza¿ to codzienno¶æ u mnie i nie bêdê wiedzia³a co u was.. ale wieczorami przy chwili wolnej pozagl±dam tutaj do was
Stary 2013-02-07, 00:30   #441
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz koniecznie z nim porozmawiaæ twarz± w twarz, nic nie zast±pi takiej rozmowy, ¿aden telefon, ¿aden skype, no po prostu nic.

Jak to na 2 tygodnie?!
Stary 2013-02-07, 00:31   #442
201610170910
Konto usuniête

Cytat:
raczej co ja zrobiê wiza¿ to codzienno¶æ u mnie i nie bêdê wiedzia³a co u was.. ale wieczorami przy chwili wolnej pozagl±dam tutaj do was
Bêdziesz zajêta, na te 2 tygodnie trochê Ci siê ta codzienno¶æ odmieni Wa¿ne ¿eby¶ wreszcie pouk³ada³a wszystkie swoje sprawy, wiêc korzystaj z tego czasu kiedy bêdziecie razem
Stary 2013-02-07, 00:33   #443
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Bêdziesz zajêta, na te 2 tygodnie trochê Ci siê ta codzienno¶æ odmieni Wa¿ne ¿eby¶ wreszcie pouk³ada³a wszystkie swoje sprawy, wiêc korzystaj z tego czasu kiedy bêdziecie razem
Aaaaa no tak. Ale to a¿ 2 tygodnie?! Co my bez Ciebie zrobimy! Tylko nie zapomnij o nas

A o to czym sobie humor poprawi³am: https://www.youtube.com/watch?v=chRkE6v32Cs
Stary 2013-02-07, 00:35   #444
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
powiem Ci szczerze, ¿e pierwsza rozmowa szczera to bêdzie zaraz po tym jak przyjedziemy do domu, nie dam mu spokoju dopóki nie wyja¶ni mi kilku spraw jeszcze raz w sobotê mam go zamiar ciep³o ubraæ i zabraæ nad ocean, niech ch³op pozwiedza, nie tylko w kabinie tira korzysta³a bêdê, ale nie opuszczê was na tak d³ugo, wiesz ile bym mia³a do nadrabiania ?

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Aaaaa no tak. Ale to a¿ 2 tygodnie?! Co my bez Ciebie zrobimy! Tylko nie zapomnij o nas

A o to czym sobie humor poprawi³am: https://www.youtube.com/watch?v=chRkE6v32Cs
tak, a¿ lub tylko 2 nie zapomnê napewno, po tych 2 tyg dalej bêdê roz³±kowa

https://www.youtube.com/watch?v=FimAacGEwSM a ja katujê to, uwielbiam Eneja, coraz bardziej
Stary 2013-02-07, 00:36   #445
201610170910
Konto usuniête

A ja siê dobijam tym http://www.youtube.com/watch?v=w9EUyXqtr_U
Stary 2013-02-07, 00:37   #446
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
je¶li chodzi o Jamala, to wolê DEFTO
Stary 2013-02-07, 00:39   #447
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
tak, a¿ lub tylko 2 nie zapomnê napewno, po tych 2 tyg dalej bêdê roz³±kowa

https://www.youtube.com/watch?v=FimAacGEwSM a ja katujê to, uwielbiam Eneja, coraz bardziej
[/I]
No dla Ciebie tylko 2 tygodnie, a dla Nas a¿... tyle czasu bez Ciebie!

A Eneja te¿ lubiê

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

Cytat:
DEFTO uwielbiam
Stary 2013-02-07, 00:39   #448
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
No dla Ciebie tylko 2 tygodnie, a dla Nas a¿... tyle czasu bez Ciebie!

A Eneja te¿ lubiê
oj tam ja, i beze mnie sobie ¶wietnie poradzicie

a East West Rockers s³uchacie?
https://www.youtube.com/watch?v=TBz8gdy2xaY

Edytowane przez booombelek
Czas edycji: 2013-02-07 o 00:40
Stary 2013-02-07, 00:41   #449
nerla
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 191

Niestety, znowu zd±¿y³am tylko nadrobiæ i idê ju¿ spaæ, bo rano znowu du¿o pracy... szkoda ¿e nie mogê tutaj czê¶ciej z Wami bywaæ ostatnio no ale có¿...trzeba siê cieszyæ ze praca jest A dzisiaj zaliczy³am jeszcze dodatkowo 3 godziny tañca - 1,5 dancehallu i 1,5 streetdance i ledwo ¿yjê

U mnie poza tym bez zmian, T¿ siê nawet stara ale ja dalej twarda jestem. Zobaczymy jak wróci czy bêdzie tak kolorowo, jeszcze tylko 12 dni...
Drugi siê przesta³ odzywaæ, wiêc kamieñ z serca z jednej strony a z drugiej jako¶ tak mi tego brakuje :/ Ale ju¿ przechodzi na szczê¶cie.
Stary 2013-02-07, 00:41   #450
201610170910
Konto usuniête

Cytat:
"Ogieñ" siê mojemu T¯'towi spodoba³ jak us³ysza³ na moim laptopie... T³umaczy³am mu nawet kawa³ek tekstu na hiszpañski Szkoda, ¿e to taki kat dla mnie.
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.