|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
Can wielkie dzięki za pakę, wszystko cudne
![]() ![]()
#423 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też żałuję, ze nie zamówiłam tych zabawek do piasku ale jeszcze (mam nadzieję ![]() ![]() Cytat:
![]() Wyślę Ci wszystko razem ![]() Cytat:
Jak będzie trzeba to się z nimi na chacie spotkam ![]() U nas wszystko dobrze - dziękujemy. ![]() Old Navy odpisało, że dośle rzeczy, któych brakowało w paczce - więc to mamy już załatwione. Cytat:
![]() ![]() ![]() W następnym tyg. robię te 2 zam z UK i odpoczywam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ta 3cia rzecz za duża czy za mała? ---------------------------- Mój mieszkaniec brzuszka jest.. olbrzymem ![]() Kolejną wizytę mam za 3 tyg, bo moja gin. powiedziała, że trzeba go obserwować, bo już niedługo będzie mu za ciasno i kazała mi się nastawiać na cc... Także poród mogę mieć wcześniej niż TP, ale ona ma podjąć ostateczną decyzję jakoś na początku kwietnia...ehhh...
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]()
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
A może z Gerbera coś zamówimy?
![]()
#426 | |
Zakorzenienie
|
Can cieszę sie bardzo,że wszystko w porzadku
![]() Moja mała ważyła prawie 4 kg i też była sporym dzieckiem...ehhh miałam tą "przyjemność" rodzić naturanlnie ![]() ![]() Can napisz proszę czy jak będę zamawiać z georga i z matalanu,to do każdego zamówienia muszę doliczyć 5f czy wystarczy do jednego? ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() co prawda teraz pilnowałam wagi, bo przy starszej przytyłam prawie 30kg a teraz coś ok 12kg. Najbardziej jestem happy z tego, że po miesiącu miałam wagę sprzed ciąży ![]()
![]() |
#428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doliczamy tylko raz to 5f bo to jest na pokrycie kosztu wysyłki z uk do pl ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() Młody waży teraz 2200 a ja jestem w 30tyg+5dni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Can, dobrze że synek rosnie zdrowo. Dzieci rosna w różnym tempie, może teraz trochę zwolni i jednak nie dobije do 6 kg
![]() Raz, już dawno temu, na stazu widziałam jak babeczka rodziła dziecko sn ważące ponad 5 kg - nawet sprawnie jej poszło (tylko nie pamietam która ciąża, na pewno nie pierwsza ), a chłpczyk wyglądał jak taki 2 m-czny dzidziuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie było śmiesznie, bo o 11 trafiłam na salę, ja przez całe 7 od 6 godzin miałam skurcze co 1,5-3 min, dopiero o 11 mnie wzięli na salę, koło 12 dali kroplówkę z oksytocyną, tak z 20 min później kazali wypełniać papiery na cesarkę na wszelki wypadek - do dziś nie wiem co w nich zaznaczyłam ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
75 centyl, super chłopak jak się patrzy
![]()
#433 |
Zakorzenienie
|
Paczka będzie u mnie dopiero jutro a ja siedzę jak ta pipa i czekam
![]() Dobrze, że zadzwoniłam do nich bo bym sobie taki piękny dzień zmarnowała. Lecę na zakupy...
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Can, dziękuję za zamówienie
![]() Paczka dotarła, nie moge się doczekać kiedy córcia przyjdzie z przedszkola ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiecie gdzie kupić granatowe bolerko? potrzebuję na święta, a nigdzie ostatnio stacjonarnie nie widziałam.
Can myślisz, że Matalan/George dotrze i roześlesz przed świętami? ![]()
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Canto wielki chłopak będzie ![]()
Edytowane przez Megaan Czas edycji: 2013-03-06 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
Can dostałam ciuszki. Śliczne jestem w nich zakochana
![]() Bardzo dziękuje ![]() Mały faktycznie ma niezłe gabaryty ale to jeszcze o niczym nie świadczy teraz pewnie przyrost wagi zwolni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
dziękuje również dostałam ubranka.
![]() jejku jak patrzę na te wasze zakupy to też bym tak chciała, ale ćwiczę silną wole ![]() can nie martw się mi też mówili że duży będzie chłopak a urodziłam 3600, za to teraz ma 3,5 a kupuje mu ubrania na 6 z us i buty na zimę 30 rozmiar euro. miał. |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
Can, a czy pozostałe zamowienia (carters z 13/02, poz0stałe części z 14/02, Crazy8, Carters 24/02, TCP 24/02) dotarły na adres w USA?
W ilu paczkach przyjdzie to do PL? |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
Can i do mnie dotarła paczka za co serdecznie dziękuję
![]() ![]() ![]() Ja jak dowiedziałam się tez gdzieś kolo 30tc ze synek jest większy o jakieś 2,5 tygodnia to byłam przerażona,na szczęście urodził się w 37 tygodniu a ważył już 3,6 wiec gdyby tak jeszcze z miesiąc posiedział to chyba zrezygnowałabym z porodu bo na myśl o cc to umierałam z przerażenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie martw się cc, będzie dobrze ![]() Cytat:
dobrze, że zadzwoniłaś i poleciałaś odpocząć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Pospacerowałam i spędziłam pół dnia z małą na placu zabaw - pogoda przepiękna
![]() ![]() Na pewno - no chyba, że wydarzy się coś niespodziewanego, ale nie przewiduję ![]() Cytat:
Nie wiem w ilu to przyjdzie paczkach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Can pisałaś, że czekasz jutro na paczkę. Jakie zamówienia w niej przyjdą?
#444 |
Rozeznanie
|
Moja córcia też w brzuszku szybko rosla urodzila sie w 38 tyg i miala 3220. Dość szybko wyszla na swiat
![]() Ale do wagido tej pory wrocic nie moge zwlaszcza ze jestem mloda mama,mature mam w tym roku i tylko przyjdzie jakis wiekszy stres od razu slodycze.nie polecam ![]() Can Ty sie zdrowo trzymaj i odpoczywaj,leniuchuj ile wlezie ![]() Dziekuje jeszcze raz za Twoja cierpliwosc do nas (bo ciagle czegos chcemy ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Co najlepsze w dzien kiedy rodzilam, rano bylam u poloznej na KTG i nic nie wskazywalo na to ze urodze. Mówiła ze jeszcze sobie poczekam. Potem gin tez nic nie powiedzial, tylko ze wszystko dobrze i zebym czekala. a o 5 rano prosze. Moja mala milosc zaczela mnie wzywac ![]()
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Can i moje ubrania dotarły
![]() sukienki tym razem za duże ale to nie problem bo na święta BN będą jak znalazł; reszta ubranek jest świetna ![]() to co zostało z tego zamówienia to proszę przenieś na ostatnie zamówienie z TCP bo tam mogę mieć niedopłatę; a cesarka będzie dla Ciebie raczej korzystniejsza ze względu na tarczycę, nie pamiętam dokładnie ale wiem że jest to wskazanie do CC ![]() a z tymi 6kg to wcale nie jest tak wesoło, moja kuzynka urodziła 5lat temu 6kg córeczkę naturalnie i o mały włos nie przepłaciłaby to zdrowiem albo i nawet życiem... trzymam za Ciebie kciuki mam nadzieję, że mały doczeka w spokoju swoich 40tygodni i urodzi się z piękną wagą (najlepiej na Dzień Matki, albo na moje urodziny ![]() co do wagi to przy pierwszej ciąży przytyłam 30kg, a teraz na początku schudłam i jeszcze nie dogoniłam tego z czym zaczynałam, wyniki jak na razie są ok ale już zaczynam się denerwować to już 26tydzień, przydałoby się kilka zapasowych kilogramów na czas karmienia, bo po córce szybko straciłam to co miałam zapasowego ![]() Edytowane przez acha131321 Czas edycji: 2013-03-06 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Rozeznanie
|
Ja swoją karmiłam do 10-11 miesiąca
![]() Jestem dumna ![]() ![]()
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, ze macie już Wasze rzeczy
![]() Ja się porodu nie boję ani sn ani cc - co ma być to będzie... Ufam mojej gin. ![]() ![]() Mam odpowiedz od cartersa: "We appreciate you providing the requested information. We are very sorry to hear you were missing 22 items from your order #CARxxxxx. A refund in the amount of $xxx has been applied to your Visa ending in xxxx. Please allow 3-5 business days, depending on your financial institution, to see this credit reflected in your account. At this time a new order will need to be submitted to replace the missing items. Kindly note we will honor the prices and discounts from the original order, waiving your standard shipping fee" Minus jest taki, że stracimy na przewalutowaniu i generalnie rozliczenie tego to będzie masakra... Chyba wezmę się za to od razu jak już te rzeczy wylecą do nas bo potem mogę tego nie ogarnąć ;-P disney z 3,01; carters cz II z 7,01; VS z 15,01.
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2013-03-07 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
Tak Was czytam i przypominam sobie, że u mnie lekarze do końca byli pewni, że dziecko będzie ważyło 3 kg max!! Nic dziwnego, ze nie mogłam urodzić skoro nawet główka nie zeszła do kanału a dziecko ważyło 4,10 i 60 cm dla porównania ja mam 155cm wzrostu i przed porodem ważyłam 42kg... Jak podpisywałam papiery na cesarkę to chyba X tylko postawiłam hehehe i pamiętam jedno - jak łapczywie wdychałam gazik żeby już nic nie czuć
![]() Can ten Twój kolega wysyła domą czy polamerem?
#449 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.