![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Konto usunięte
|
miałaś szczęście bo trafiłaś na mądrego i delikatnego chłopaka, myślę że z nim każdy kolejny raz będziesz miała lepszy, powodzenia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pytanie do Pana dr i Wizażanek, krwawienie po stosunku
pierwszy raz współżyłam z moim chłopakiem, no i pojawiło sie krwawienie, wiem ze to normalne , nurtuje mnie jedno pytanie czy jesli za dwa-trzy dni mam okres pojawi się on normalnie? prosze o odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie do Pana dr i Wizażanek, krwawienie po stosunku
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
U mnie pierwszy raz wyglądał i był z dzisiejszego punktu widzenia...śmieszny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#426 |
Konto usunięte
|
haha no tak obawa przed zajściem w ciążę bywa czasami najlepszą antykoncepcją, skąd ja to znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Przyczajenie
|
MaM dokładnie tak samo
![]() Na szczęście chłopakowi też się nie spieszy do zakładania rodziny i pamięta co robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Konto usunięte
|
Carmacode widzę że po raz kolejny się zgadzamy-ja też nie chcę nigdy brać tabletek ze względu na tarczycę, chyba w tym wypadku trzeba będzie wybrać chłopaka któremu naprawdę można ufać i liczyć że zachowa się odpowiedzialnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#430 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Konto usunięte
|
Carmacode nie sypiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Przyczajenie
|
Po utracie dziewictwa....
Witam mam 19 lat i mam pytanko bo strasznie mnie to nurtuje , w piątek straciłam dziewictwo , uprawialiśmy też seks wczoraj, używalismy prezerwatywy , czy swędzenie i lekki ból , czy to normalne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po utracie dziewictwa....
Tak,to normalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Przyczajenie
|
Dot.: Po utracie dziewictwa....
dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Konto usunięte
|
jak to się mówi-nie wywołuj wilka z lasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Cytat:
![]() Ja też mam maleńki biust, wręcz go nie mam... Małe B. Obraz nędzy i rozpaczy... Ale ogólnie jestem drobnej budowy, 50kg. Co od tabletek anty to ja też średnio o nich wiem :P Raczej sądzę, że chciałabym seks w gumie i dojście poza mną. Do ginekologa się dopiero wybieram, także może mi przybliży tą kwestie ![]() Wiem jedno- nie ma się co spieszyć. Ja jeszcze gotowa nie jestem, a petting w zupełności wystarczy a orgazm także się pojawia praktycznie za każdym razem! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Ja straciłam swoje dziewictwo całkiem niedawno - listopad w poprzednim roku. Z chłopakiem znałam się od prawie 6 lat, przez 3 lata nie mieliśmy kontaktu, ale mniejsza z tym. Byliśmy ze sobą 1,5 roku i dopiero po tym czasie zrobiliśmy to. Zwlekaliśmy tylko tak długo ze względu na to, że mieszkał za granicą i widywaliśmy się rzadko. Wcześniej pieścił mnie w miejscach intymnych, nic więcej. Pierwszy raz był ch... i krótki ![]() ![]() Mój drugi raz był wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na jakieś porady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
Jeśli się kochacie i jesteście pewni swego, to myślę, ze dziewczyna nie będzie sie za mocno spinać. Możecie przed stosunkiem napić się odrobiny wina dla rozluźnienia. Zrób jej długą, delikatną i namiętną grę wstępną- całuj dokładnie wszędzie i nie spiesz sie z tym. Masuj jej miejsce intymne. Proponuję też, żebyś to Ty ją rozebrał. W czasie zabawy powiedz, że ją kochasz, to na pewno nie zaszkodzi, a może sprawi, że dziewczyna będzie się uspokajać.
Na pewno po wprowadzeniu początku członka nie wbijaj się w nią na chama. Zrób to powoli i z wyczuciem, a jeśli powie, że masz przestać, to przestań. Możecie zmieniać pozycje. Mnie na przykład na misjonarza strasznie bolało, a już na pieska nic nie czułam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
Wlasnie wino na zrelaksowanie sie jest najlepsze
![]() ![]()
''Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' Zapuszczam naturalne włosy ;p Wprowadzam wiele zmian! Edytowane przez Sapphiere_Alice Czas edycji: 2014-02-20 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Przyczajenie
|
Pierwszy raz.
Cześć dziewczyny.
Mam mały problem, który od kilku dni nie daje mi spokoju. Próbowałam rozwiązać go sama...ale nie wyszło. Chodzi o to, że kilka miesięcy temu poznałam chłopaka, który kompletnie zawrócił mi w głowie. Początkowo starałam się ograniczyć kontakt z nim, ale działa na mnie tak że nie potrafię. Spotkaliśmy się parę dni temu, mieliśmy porozmawiać, ale rozmowa nie szła nam najlepiej, właściwie to w ogóle nie chciałam tracić czasu na rozmowę. Jest pierwszym chłopakiem, któremu pozwalam być tak blisko, dotykać i całować w taki sposób. Wiem, że on chce więcej, ja też tego chcę, ale problemem jest to że ja nigdy nie kochałam się z żadnym mężczyzną. Nie wiem jak mu o tym powiedzieć, wiem ze powinnam ale nie wiem jak na to zareaguje. Nie planujemy stworzyć związku, ponieważ on za jakiś czas wyjeżdża. Chcemy mieć dobre wspomnienia a ja w końcu czuję do kogoś coś więcej niż sympatię i nie płoszę się przed jego dotykiem. Jednak na samą myśl o tym że mam się z nim kochać bardzo się spinam. Chcę tego bardzo, ale kompletnie nie wiem jak zareguje na moje wyznanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny
![]() Mam 21 lat i jak tytuł mówi nie spałam nigdy jeszcze z facetem. Troche się tego obawiam. Jestem z chłopakiem niezbyt długo a we mnie hormony szaleją. Z jednej strony chciałbym już to zrobić ale z drugiej moja głowa mówi stanowcze NIE. Najgorsze jest to że On jest doświadczony w tych sprawach a ja kompletnie nie ![]() ![]() POMÓŻCIE ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pierwszy raz ;)
Zrób to i bedzie z głowy.
Szczególnie jeśli chłopak jest ok i wie, że jesteś dziewicą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Jeśli facet jest doświadczony, a do tego świadomy, że to będzie Twój pierwszy raz, to myślę, że szczególną wagę przyłoży do tego, żebyś czuła się jak najbardziej komfortowo. Z seksem jest trochę tak, że trzeba się go zwyczajnie nauczyć, te pierwsze razy nie zawsze wyglądają tak, jak sobie wyobrażamy. Jeśli Twoim problemem jest tylko to, że obawiasz się porównań do jego poprzednich partnerek, to zdecydowanie powinnaś wyzbyć się takiego myślenia, bo jest głupie, a jeśli w każdym innym aspekcie czujesz, że jesteś gotowa, by to zrobić, czujesz, że to jest ten facet, to zrób to - tak jak paula78 już Ci doradziła. Zacznijcie poznawać wasze ciała, potrzeby, rozmawiajcie otwarcie o seksie i wszystko na pewno będzie dobrze. Zbliżycie się do siebie jeszcze bardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
mój chłopak, z którm jestem ponad 4 lata też byliśmy dla siebie wzajemnie pierwszymi partnerami i zrobiliśmy to po "dwudziestce". Pamiętam jak we mnie hormony buzowały i chciałam to zrobić a on był taki..... zawstydzony??? no i oczywiście pierwsze stosunki nie były jakieś rewelacyjne, ale teraz jest super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pierwszy raz.
Malinowa192 jesteś całkowicie pewna, że chcesz stracić dziewictwo z chłopakiem, z którym wiesz, że nie będziesz bo wyjeżdża? Wiem, że to jest w pełni osobista decyzja, ale powiem Ci, jak to było u mnie. Mimo, że kochałam się pierwszy raz z chłopakiem, a którym wiedziałam, że będę, to brak tej błony przez 4 dni chodził mi po głowie. Zastanawiałam się czy nie za szybko jednak? A może warto było poczekać? Takie myśli po kilku dniach przeszły, bo wiedziałam, że mój TŻ jest i będzie (jak to sam lubi powtarzać) obok mnie i wiedziałam, że nie jestem tylko przelotną miłostką.
Tak z własnego doświadczenia Ci radzę, zastanów się proszę, wiadomo każda kobieta odbiera to inaczej, ale po prostu nie chcę, żebyś czegoś potem żałowała. ![]() Boisz się powiedzieć, że jesteś dziewicą i nigdy się nie kochałaś? Nie ma w tym nic strasznego, jeśli chłopak jest Ciebie wart, to tym bardziej powinien Cię docenić. Nie krępuj się mu o tym powiedzieć, bo wtedy chłopak się inaczej nastawi i będzie wiedział, że musi działać wolniej i delikatniej. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mój pierwszy raz był dość zabawny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Było to przeżycie, które odczuł także mój organizm. Okres spóźnił mi się 2 dni. Była lekka panika, ale wszystko dobrze się skończyło. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj przeżyłam swój pierwszy raz. Cholernie bałam się bólu i krwi a szczerze? zero krwi, boleć trochę bolało ale do wytrzymania. Cieszę się, że to było z moim Tż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
Od kiedy miseczka B to maleńki biust? Przecież to już jest rozmiar który jest na tyle duży, że wyróżnia się spod ubrania, a na tyle mały że nie ma absolutnie żadnego zwisu. Po prostu idealny biust. Powie Ci to każdy niezakompleksiony facet który ma poczucie estetyki, a nie bezmyślnie powtarza zasłyszne w męskim gronie teorie, że im większy tym lepszy które powtarzają bezmyślnie od czasów podstawówki.
A po drugie to sama piszesz, że jesteś filigranowej postury, więc tym bardziej rozmiar B jest wystarczający. No chyba, że masz nieodpowiednio dobrany stanik i to nie jest B ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.