Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-02-04, 15:19   #421
Carmacode
Przyczajenie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
Carmacode czyli jednym słowem udane początki, gratuluję
Udane, udane. Co prawda krwawiłam, jakby się nożownik do mnie dobrał i boję się trochę następnego razu, ale z drugiej strony jestem też strasznie ciekawa.
Carmacode jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-07, 10:00   #422
201703061208
Konto usunięte

miałaś szczęście bo trafiłaś na mądrego i delikatnego chłopaka, myślę że z nim każdy kolejny raz będziesz miała lepszy, powodzenia!
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-09, 20:25   #423
201607160906
Konto usunięte

Dot.: Pytanie do Pana dr i Wizażanek, krwawienie po stosunku

pierwszy raz współżyłam z moim chłopakiem, no i pojawiło sie krwawienie, wiem ze to normalne , nurtuje mnie jedno pytanie czy jesli za dwa-trzy dni mam okres pojawi się on normalnie? prosze o odpowiedz
201607160906 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-10, 20:28   #424
Lusja
Zakorzenienie

Dot.: Pytanie do Pana dr i Wizażanek, krwawienie po stosunku

Cytat:
Napisane przez kwiatek0002 Pokaż wiadomość
pierwszy raz współżyłam z moim chłopakiem, no i pojawiło sie krwawienie, wiem ze to normalne , nurtuje mnie jedno pytanie czy jesli za dwa-trzy dni mam okres pojawi się on normalnie? prosze o odpowiedz
Mi po pierwszym razie spóźnił się z około tydzień. Wiadomo, emocje. Jeśli odpowiednio się zabezpieczyliście, to nie ma co się stresować na zapas

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-13, 16:36   #425
Sapphiere_Alice
Raczkowanie

U mnie pierwszy raz wyglądał i był z dzisiejszego punktu widzenia...śmieszny Z obecnym chłopakiem oczywiście Bo dla jasności dalej z nim jestem. Chcicę miałam ogromną, dodatkowo nastrój sprzyjający, wcześniej trochę piliśmy, bo była to nasza rocznica ale strach przed zajściem w ciążę także dawał o sobie znać. Przez co w momencie, gdy we mnie wszedł i parę razy się poruszył odskoczyłam jak oparzona, mówiąc ''a jak zajdę w ciążę?'' , uspokoił mnie, że przecież to niemożliwe, także z powrotem zaczęliśmy..i kolejny raz sytuacja się powtórzyła. Pierwszy raz...średni. Za duży stres Kolejne coraz to lepsze Co do bólu -kwestia indywidualna jak sądzę. Mnie bolało tylko jak za głęboko wchodził. I był to ból przeszywający, potem zwolniliśmy i było ok Krwawienia nie miałam... myślę, że to przez to, że wcześniej praktykowaliśmy petting.

Zapuszczam naturalne włosy ;p

Wprowadzam wiele zmian!
Sapphiere_Alice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-13, 19:42   #426
201703061208
Konto usunięte

haha no tak obawa przed zajściem w ciążę bywa czasami najlepszą antykoncepcją, skąd ja to znam
Stary 2014-02-14, 04:51   #427
Carmacode
Przyczajenie

MaM dokładnie tak samo Bardzo się boje tej ciąży, chłopak używa wzmacnianych prezerwatyw, ale ja żadnych tabletek nie biorę. Mam szalone problemy z tarczycą, jadę na Eutyroxie juz 5-6 rok i się trochę obawiam ze tabletki mi tarczyce wystrzelą w kosmos.
Na szczęście chłopakowi też się nie spieszy do zakładania rodziny i pamięta co robić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-14, 09:32   #428
201703061208
Konto usunięte

Carmacode widzę że po raz kolejny się zgadzamy-ja też nie chcę nigdy brać tabletek ze względu na tarczycę, chyba w tym wypadku trzeba będzie wybrać chłopaka któremu naprawdę można ufać i liczyć że zachowa się odpowiedzialnie Ty akurat masz takiego, wnioskuję z opisu Waszego pierwszego razu i relacji która Was łączy. Musicie być fajną parą
Stary 2014-02-14, 11:00   #429
Sapphiere_Alice
Raczkowanie

Cytat:
Carmacode widzę że po raz kolejny się zgadzamy-ja też nie chcę nigdy brać tabletek ze względu na tarczycę, chyba w tym wypadku trzeba będzie wybrać chłopaka któremu naprawdę można ufać i liczyć że zachowa się odpowiedzialnie Ty akurat masz takiego, wnioskuję z opisu Waszego pierwszego razu i relacji która Was łączy. Musicie być fajną parą
Tez nie jestem fanka tabletek Wystarcza mi wahania nastroju przed i w trakcie okresu :P Poza tym mysle, ze jak wszystko sie robi z glowa to bedzie dobrze, bez niepotrzebnych niespodzianek. Kalendarzyk i gumki najsilniejsze jakie moga byc, wzamacniajce i okej jest. Tylko nie kazdy przepada za gumkami ^^ Poza tym jak juz sie decyduje na wspolzycie z facetem to uwazam, ze potrzeba takze duzo rozmow co by bylo gdyby... Trzeba wiedziec, ze sie ma wsparcie i jak cos facet, by nas nie zostawil

Wprowadzam wiele zmian!
Stary 2014-02-15, 22:28   #430
Carmacode
Przyczajenie

Cytat:
Haha, a no widzisz. Chyba jednak zostaniemy przy gumkach. Takie pytanie z ciekawości, od kiedy Ty sypiasz ze swoim chłopakiem?
Stary 2014-02-16, 10:32   #431
201703061208
Konto usunięte

Carmacode nie sypiam na razie nie wybrałam stałego chłopaka, chociaż myślę że w tym roku to się zmieni (tak sobie zaplanowałam wcześniej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-16, 10:43   #432
Mimi1994
Przyczajenie

Po utracie dziewictwa....

Witam mam 19 lat i mam pytanko bo strasznie mnie to nurtuje , w piątek straciłam dziewictwo , uprawialiśmy też seks wczoraj, używalismy prezerwatywy , czy swędzenie i lekki ból , czy to normalne?
Mimi1994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-16, 10:56   #433
xKlaudja
Zakorzenienie

Dot.: Po utracie dziewictwa....

Cytat:
Napisane przez Mimi1994 Pokaż wiadomość
Witam mam 19 lat i mam pytanko bo strasznie mnie to nurtuje , w piątek straciłam dziewictwo , uprawialiśmy też seks wczoraj, używalismy prezerwatywy , czy swędzenie i lekki ból , czy to normalne?
Tak,to normalne.
Stary 2014-02-16, 11:43   #434
Mimi1994
Przyczajenie

Dot.: Po utracie dziewictwa....

dzięki
Mimi1994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-17, 15:04   #435
Carmacode
Przyczajenie

Cytat:
Carmacode nie sypiam na razie nie wybrałam stałego chłopaka, chociaż myślę że w tym roku to się zmieni (tak sobie zaplanowałam wcześniej
Haha uważaj, co mówisz. Ja na początku tego roku, pierwsze dni stycznia, powiedziałam przyjaciółce, że chyba stracę dziewictwo w tym roku. 1 lutego a tu proszę
Stary 2014-02-17, 17:15   #436
201703061208
Konto usunięte

jak to się mówi-nie wywołuj wilka z lasu
Stary 2014-02-19, 16:30   #437
littlka
Raczkowanie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez XYZ95 Pokaż wiadomość
Witam Obserwuję to forum od niedawna i postanowiłam dołączyć Mam 18 lat i mój pierwszy raz jeszcze przede mną Od prawie roku mam cudownego ( dwa lata starszego ) chłopaka, którego bardzo kocham i wiem, że on mnie też. Jestem jego pierwszą dziewczyną, ale przede mną miał wiele partnerek seksualnych także jest już doświadczony co mi oczywiście pasuje, jednak boję się, że gdy już do tego dojdzie między nami to nie będzie mu ze mną dobrze, ponieważ jestem dziewicą i jeszcze nie wiem co i jak . Mój TŻ nie nalega, nie naciska, powiedział, że nie zależy mu na sexie, może czekać ile będzie trzeba aż będę gotowa. Ja jestem jednak pełna obaw. Po pierwsze strasznie boję się ciąży, sama prezerwatywa oczywiście nie wchodzi w grę, więc jak jeszcze możemy się zabezpieczyć? Myślałam nad tabletkami anty. ale niewiele o nich wiem. Po drugie wstydzę się pokazać nago mojemu facetowi. W bieliźnie mnie już widział ale ja mam masę kompleksów (mały biust-noszę push up, trochę rozstępów, nie wystarczająco płaski brzuch). Po trzecie boję się bólu i krwi. Co ja mam zrobić jak będę krwawić? Wydaje mi się to strasznie krępujące. Doradźcie coś proszę
Powiem Ci, że ja w tym roku kończę 18 lat a mój facet 19. Jesteśmy razem ponad rok i zaczęliśmy od pettingu. To na prawdę jest świetne poznanie naszych ciał, przełamywanie barier, swoista nauka orgazmu i robienia sobie nawzajem dobrze .
Ja też mam maleńki biust, wręcz go nie mam... Małe B. Obraz nędzy i rozpaczy... Ale ogólnie jestem drobnej budowy, 50kg.

Co od tabletek anty to ja też średnio o nich wiem :P Raczej sądzę, że chciałabym seks w gumie i dojście poza mną. Do ginekologa się dopiero wybieram, także może mi przybliży tą kwestie

Wiem jedno- nie ma się co spieszyć. Ja jeszcze gotowa nie jestem, a petting w zupełności wystarczy a orgazm także się pojawia praktycznie za każdym razem!
littlka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-19, 23:48   #438
FemmeTimide
Przyczajenie

Witam

Ja straciłam swoje dziewictwo całkiem niedawno - listopad w poprzednim roku. Z chłopakiem znałam się od prawie 6 lat, przez 3 lata nie mieliśmy kontaktu, ale mniejsza z tym. Byliśmy ze sobą 1,5 roku i dopiero po tym czasie zrobiliśmy to. Zwlekaliśmy tylko tak długo ze względu na to, że mieszkał za granicą i widywaliśmy się rzadko. Wcześniej pieścił mnie w miejscach intymnych, nic więcej.
Pierwszy raz był ch... i krótki pomimo, że byłam bardzo podniecona i mokra to stres robił swoje, kilka pchnięć i już miałam dosyć! Bolało mnie strasznie i nie chciałam już więcej, żeby chłopaka tak nie zostawić zrobiłam mu dobrze ustami Co do krwawienia to tylko po stosunku trochę miałam gatki zakrwawione i tyle.

Mój drugi raz był wczoraj Z tym, że chłopak nie jest moim partnerem, zaczęliśmy się niedawno spotykać. Strasznie mnie podniecił i w sumie miałam na to ochotę. Byłam bardzo mokra Zaczął delikatnie od palcówki, potem wszedł we mnie najpierw w pozycji klasycznej. Wgl było bardzo śmiesznie, bo nie mógł dostać się do mojej dziurki mimo, że mu pomagałam haha A chłopak jest już bardzo doświadczony w tych sprawach. Baaardzo mnie bolało znowu ;/ Straciłam trochę ochotę, nie byłam jakaś spięta. Przeszliśmy na pozycję na jeźdźca, ale to nic nie dało, poprosiłam, żeby zwolnił, było już lepiej, ale jeszcze nie to. Na końcu jeszcze pozycja boczna, już mnie tak nie bolało, ale jakiejś super przyjemności nie odczuwałam, więc daliśmy sobie spokój ;/ Jestem ciekawa ile jeszcze te bóle potrwają? Chłopak powiedział mi, że jestem "mega ciasna" Niby komplement, no ale z drugiej strony na moją niekorzyść ;p

Czekam na jakieś porady
FemmeTimide jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-20, 08:50   #439
ruda251252
Przyczajenie

Jeśli się kochacie i jesteście pewni swego, to myślę, ze dziewczyna nie będzie sie za mocno spinać. Możecie przed stosunkiem napić się odrobiny wina dla rozluźnienia. Zrób jej długą, delikatną i namiętną grę wstępną- całuj dokładnie wszędzie i nie spiesz sie z tym. Masuj jej miejsce intymne. Proponuję też, żebyś to Ty ją rozebrał. W czasie zabawy powiedz, że ją kochasz, to na pewno nie zaszkodzi, a może sprawi, że dziewczyna będzie się uspokajać.
Na pewno po wprowadzeniu początku członka nie wbijaj się w nią na chama. Zrób to powoli i z wyczuciem, a jeśli powie, że masz przestać, to przestań. Możecie zmieniać pozycje. Mnie na przykład na misjonarza strasznie bolało, a już na pieska nic nie czułam.
ruda251252 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-20, 14:50   #440
Sapphiere_Alice
Raczkowanie

Wlasnie wino na zrelaksowanie sie jest najlepsze Ciekawi mnie jedynie fakt bolu przy niektorych pozycjach. Dawniej czytalam na pewnej stronie, ze, gdy boli nas w jakiejs pozycji to znaczy, ze nie mamy dobrze wycwiczonych miesni miednicy, i czlonek w momencie ''przebijania sie'' przez warstwy powlok ,gdy dociera do trzeciej rzekomo ostatniej, w pewnym momencie obija sie a to w przecherz, a to w jelita- i stad bol. Ile w tym prawdy? Nie wiem, badz co badz zaciekawilo mnie to i musialam sie tym podzielic

Wprowadzam wiele zmian!

Edytowane przez Sapphiere_Alice
Czas edycji: 2014-02-20 o 14:56
Stary 2014-02-25, 15:52   #441
Malinowa192
Przyczajenie

Pierwszy raz.

Cześć dziewczyny.
Mam mały problem, który od kilku dni nie daje mi spokoju. Próbowałam rozwiązać go sama...ale nie wyszło.
Chodzi o to, że kilka miesięcy temu poznałam chłopaka, który kompletnie zawrócił mi w głowie. Początkowo starałam się ograniczyć kontakt z nim, ale działa na mnie tak że nie potrafię. Spotkaliśmy się parę dni temu, mieliśmy porozmawiać, ale rozmowa nie szła nam najlepiej, właściwie to w ogóle nie chciałam tracić czasu na rozmowę.
Jest pierwszym chłopakiem, któremu pozwalam być tak blisko, dotykać i całować w taki sposób. Wiem, że on chce więcej, ja też tego chcę, ale problemem jest to że ja nigdy nie kochałam się z żadnym mężczyzną. Nie wiem jak mu o tym powiedzieć, wiem ze powinnam ale nie wiem jak na to zareaguje.
Nie planujemy stworzyć związku, ponieważ on za jakiś czas wyjeżdża. Chcemy mieć dobre wspomnienia a ja w końcu czuję do kogoś coś więcej niż sympatię i nie płoszę się przed jego dotykiem. Jednak na samą myśl o tym że mam się z nim kochać bardzo się spinam.
Chcę tego bardzo, ale kompletnie nie wiem jak zareguje na moje wyznanie.
Malinowa192 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 08:33   #442
maadziaka
Przyczajenie

Question pierwszy raz ;)

Hej dziewczyny
Mam 21 lat i jak tytuł mówi nie spałam nigdy jeszcze z facetem. Troche się tego obawiam. Jestem z chłopakiem niezbyt długo a we mnie hormony szaleją. Z jednej strony chciałbym już to zrobić ale z drugiej moja głowa mówi stanowcze NIE. Najgorsze jest to że On jest doświadczony w tych sprawach a ja kompletnie nie Wiedze za a nawet czuje za każdym razem jak się spotykamy że sie chłopak męczy ... Rozmawialiśmy na temat seksu i nawet nie zdziwiła mnie jego reakcja jak powiedziałam mu że z nikim nie spałam bo zapewne każdy facet by się zdziwił jak spotka 21-letnią dziewczyne która w temacie seksu jest kompletnie zielona. Mój problem polega raczej na tle psychiki bo najbardziej czego się obawiam to tego że będe porównywana do "poprzedniczek" i nie bd w stanie go zadowolić ;/ a na prawde mi na nim zależy. Wiem głupie. Ale nawet nie bardzo mam z kim o tym pogadać ;<
POMÓŻCIE
maadziaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 09:23   #443
paula78
Zakorzenienie

Dot.: pierwszy raz ;)

Zrób to i bedzie z głowy.
Szczególnie jeśli chłopak jest ok i wie, że jesteś dziewicą.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 10:25   #444
e legy
Raczkowanie

Jeśli facet jest doświadczony, a do tego świadomy, że to będzie Twój pierwszy raz, to myślę, że szczególną wagę przyłoży do tego, żebyś czuła się jak najbardziej komfortowo. Z seksem jest trochę tak, że trzeba się go zwyczajnie nauczyć, te pierwsze razy nie zawsze wyglądają tak, jak sobie wyobrażamy. Jeśli Twoim problemem jest tylko to, że obawiasz się porównań do jego poprzednich partnerek, to zdecydowanie powinnaś wyzbyć się takiego myślenia, bo jest głupie, a jeśli w każdym innym aspekcie czujesz, że jesteś gotowa, by to zrobić, czujesz, że to jest ten facet, to zrób to - tak jak paula78 już Ci doradziła. Zacznijcie poznawać wasze ciała, potrzeby, rozmawiajcie otwarcie o seksie i wszystko na pewno będzie dobrze. Zbliżycie się do siebie jeszcze bardziej
e legy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 10:52   #445
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Thumbs up Dot.: pierwszy raz ;)

Cytat:
Napisane przez maadziaka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Mam 21 lat i jak tytuł mówi nie spałam nigdy jeszcze z facetem. Troche się tego obawiam. Jestem z chłopakiem niezbyt długo a we mnie hormony szaleją. Z jednej strony chciałbym już to zrobić ale z drugiej moja głowa mówi stanowcze NIE. Najgorsze jest to że On jest doświadczony w tych sprawach a ja kompletnie nie Wiedze za a nawet czuje za każdym razem jak się spotykamy że sie chłopak męczy ... Rozmawialiśmy na temat seksu i nawet nie zdziwiła mnie jego reakcja jak powiedziałam mu że z nikim nie spałam bo zapewne każdy facet by się zdziwił jak spotka 21-letnią dziewczyne która w temacie seksu jest kompletnie zielona. Mój problem polega raczej na tle psychiki bo najbardziej czego się obawiam to tego że będe porównywana do "poprzedniczek" i nie bd w stanie go zadowolić ;/ a na prawde mi na nim zależy. Wiem głupie. Ale nawet nie bardzo mam z kim o tym pogadać ;<
POMÓŻCIE
Facet nie będzie cię porównywał do poprzedniczek, z uwagi na fakt, iż to czy ktoś jest doświadczony czy nie naprawdę czuć, trudno jest udawać, a facet szanuje fakt iż jesteś dziewicą. I tak jak poprzedniczki napisały postara się zrobić wszystko tak abyś jak najlepiej zapamiętała i żeby było miło, słodko, romantycznie i cię nie bolało.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 12:37   #446
Szpulka_
Raczkowanie

mój chłopak, z którm jestem ponad 4 lata też byliśmy dla siebie wzajemnie pierwszymi partnerami i zrobiliśmy to po "dwudziestce". Pamiętam jak we mnie hormony buzowały i chciałam to zrobić a on był taki..... zawstydzony??? no i oczywiście pierwsze stosunki nie były jakieś rewelacyjne, ale teraz jest super
Szpulka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 15:44   #447
Carmacode
Przyczajenie

Dot.: Pierwszy raz.

Malinowa192 jesteś całkowicie pewna, że chcesz stracić dziewictwo z chłopakiem, z którym wiesz, że nie będziesz bo wyjeżdża? Wiem, że to jest w pełni osobista decyzja, ale powiem Ci, jak to było u mnie. Mimo, że kochałam się pierwszy raz z chłopakiem, a którym wiedziałam, że będę, to brak tej błony przez 4 dni chodził mi po głowie. Zastanawiałam się czy nie za szybko jednak? A może warto było poczekać? Takie myśli po kilku dniach przeszły, bo wiedziałam, że mój TŻ jest i będzie (jak to sam lubi powtarzać) obok mnie i wiedziałam, że nie jestem tylko przelotną miłostką.
Tak z własnego doświadczenia Ci radzę, zastanów się proszę, wiadomo każda kobieta odbiera to inaczej, ale po prostu nie chcę, żebyś czegoś potem żałowała. Ja sama wiem, jaka była, kusiłam, normalnie diablica, ale jak usłyszałam, pytanie czy na pewno chcę to zrobić, to powiem Ci, że na początku mnie to zbiło :P

Boisz się powiedzieć, że jesteś dziewicą i nigdy się nie kochałaś? Nie ma w tym nic strasznego, jeśli chłopak jest Ciebie wart, to tym bardziej powinien Cię docenić. Nie krępuj się mu o tym powiedzieć, bo wtedy chłopak się inaczej nastawi i będzie wiedział, że musi działać wolniej i delikatniej.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-26, 21:18   #448
Jane Wood
Przyczajenie

Cześć dziewczyny

Mój pierwszy raz był dość zabawny Przed tym wydarzeniem mieliśmy kilka nieudanych prób - bolało. Byłam gotowa i chciałam to zrobić właśnie z tym mężczyzną, dlatego prowadziliśmy długie rozmowy na ten temat. W końcu stało się to spontanicznie podczas wspólnego oglądania filmu do snu. Oczywiście na samym początku-prezerwatywa. Mój ukochany wiedząc jak bardzo nie chce zajść w ciąże specjalnie pokazał mi, że dobrze ją założył co mnie bardzo rozbawiło i rozluźniło Następnie zaczęły się pieszczoty i powolutku, powolutku posuwał się naprzód Ból był, ale mniejszy niż poprzednio, w trakcie TŻ spytał czy ma się wycofać, ale nie chciałam. Może nie odczułam jakiejś super przyjemności, ale było to bardzo podniecające przeżycie, nawet w pierwszej chwili nie zwróciłam uwagi na krwawienie, które u mnie akurat wystąpiło (mimo pettingu), na szczęście jednorazowo. Najlepsze jest to, że mój mężczyzna jest starszy ode mnie i co oczywiste bardziej doświadczony, a nasz stosunek trwał nieco ponad minutę Chciał od razu zabrać się za drugi raz, ale ja miałam dość na ten dzień Chłopak tak przeżywał, że jeszcze w nocy budził się ze słowami "nie do wiary!". Trochę długo go przetrzymałam a napięcie seksualnie było z kosmosu Podsumowując, mimo różnego rodzaju dyskomfortu bardzo dobrze wspominam swój pierwszy raz. Mój mężczyzna bardzo mi to ułatwił i cieszę się, że jest tym pierwszym i mam nadzieję ostatnim
Ps. Było to przeżycie, które odczuł także mój organizm. Okres spóźnił mi się 2 dni. Była lekka panika, ale wszystko dobrze się skończyło.

Pozdrawiam serdecznie
Jane Wood jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-01, 12:31   #449
Enji
Wtajemniczenie

Wczoraj przeżyłam swój pierwszy raz. Cholernie bałam się bólu i krwi a szczerze? zero krwi, boleć trochę bolało ale do wytrzymania. Cieszę się, że to było z moim Tż )
Enji jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-01, 13:06   #450
Paulina2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez littlka Pokaż wiadomość
Ja też mam maleńki biust, wręcz go nie mam... Małe B.
Od kiedy miseczka B to maleńki biust? Przecież to już jest rozmiar który jest na tyle duży, że wyróżnia się spod ubrania, a na tyle mały że nie ma absolutnie żadnego zwisu. Po prostu idealny biust. Powie Ci to każdy niezakompleksiony facet który ma poczucie estetyki, a nie bezmyślnie powtarza zasłyszne w męskim gronie teorie, że im większy tym lepszy które powtarzają bezmyślnie od czasów podstawówki.

A po drugie to sama piszesz, że jesteś filigranowej postury, więc tym bardziej rozmiar B jest wystarczający. No chyba, że masz nieodpowiednio dobrany stanik i to nie jest B
Paulina2012 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości