| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-04-23, 16:48 | #421 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Bielsko-Biała 
				 | 

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy -  problemowe baby cz VI

Cytat: 
  Mam nadzieje że u ciebie wróżka się nie sprawdzi i szybciej bedziesz się cieszyła z dwóch kreseczek  Zdrzemnełam sie i troche uspokoiłam.Jutro kolega zawiezie mnie rano do labo na bete  Dostałam od tżta smsa"Kocham was"... 
				__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | |
|     | 
|  2013-04-23, 17:02 | #422 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-07 
				 | 

cebulova a kocurkowi wróżka pisała, że dziewczynka a ma mieć rpzecież chłopca  Trzymam kciuki , żeby @ nie przyszła. Właśnie wcięłam lody   
				__________________ MYŚLI I SŁOWA BY ZNOWU BUDOWAĆ NOWY DZIEŃ, NOWY, NOWY DZIEŃ... | 
|     | 
|  2013-04-23, 17:06 | #423 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
 No właśnie  spadaj z lodami    :  pala: jak Twoje skurcze? Mi też zaczęły się pojawiać... | |
|     | 
|  2013-04-23, 17:13 | #424 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Iza wszystko bedzie dobrze kochana... tylko odpoczywaj i sie nie stresuj... Dziekuje wam dziewczyny za wsparcie nawet nie wiecie o ile czlowiek lepiej sie czuje. Wstalam po 15 pierwsze co to jesc !!!!!!!!!!! taka glodna wstalam... Niestety wczoraj jak wam pisalam ze @ mi sie skonczyla... to dzisiaj zaczelo sie znowu ale taka zywa krwia jasna bardzo czerwona. A teraz troche mniej brazowo czerwona z grudkami takimi ktorych sie nie da opisac... Dziewczyny co sie ze mna dzieje... rycze jak glupia czytam was i pisze przez lzy bo nie wiem co jest gran nic nie boli ale... jestem zalamana to nie jest zwykla miesiaczka ! Jutro mam termin u ginekologa o 8:50 powiedzialam co jest grane i odrazu powiedziala babka ze trzeba to natychmiast sprawdzic. I tyle dobrego ze w koncu ide do mojego ginekologa do Dr Sauter nie do tej scierki co wczesniej. 
				__________________ 08.01.14 II   10.09.2014 na świecie pojawił się cud-Justus J.M.  | 
|     | 
|  2013-04-23, 17:39 | #425 | ||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-09 
				 | 

Dziewczyny ruchy są czymś cudownym   zresztą same się o tym przekonacie  Cytat: 
  jak nic konsultacje z lekarzami są tu niezbędne. Ale na pewno coś Ci poradzą i wszystko unormują. Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
    Witam się dziewczęta  Znowu mnie coś podbrzusze pobolewa, tak jakbym miała dostać okres  w kupie trzyma mnie tylko jutrzejsza wizyta.... Idę pooglądać film z tż, żeby oderwać trochę myśli. IZA TRZYMAM ZA WAS KCIUKI KOCHANA. 
				__________________ Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń | ||||
|     | 
|  2013-04-23, 17:45 | #426 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | |
|     | 
|  2013-04-23, 17:53 | #427 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-01 Lokalizacja: pomorskie 
				 | 

Karuzela z FP, używana, ale co za różnica skoro wygląda jak nówka? Za 30 zł wyczaiłam w necie, i do tego na naszym osiedlu, także był od razu spacerek.  Leżaczek od znajomego, kolorowy w dalatyńczyki, ma rozkładaną budkę, fajna rzecz w lato, morze, jezioro, działka, grill....Są pasy i pałąk z wiszącymi zabawkami. 
				__________________ Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-04-23 o 18:00 | 
|     | 
|  2013-04-23, 19:02 | #428 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Kielce 
				 | 

Isia jaka słodka ta Twoja kruszynka no słodkości słodkości   Iza trzymam kciuki za Ciebie i okruszka na pewno będzie wszystko dobrze  Cebulova wybacz zapomniałam wczoraj o Tobie witaj  I już nie wiem co komu jeszcze pisze mniej ale czytam regularnie  chybe weny brak | 
|     | 
|  2013-04-23, 19:06 | #429 | |
				 | 

Cytat: 
  Dziewczyny i d.upa koledze siadł akumulator i nie pojade na bete   
|     | 
|  2013-04-23, 19:12 | #430 | 
| Zakorzenienie | 

Iza leż i niczym sie nie stresuj. Olej pracę, dzidzia najwazniejsza   Każda tutaj mocno trzyma za Ciebie kciuki i MUSI być dobrze! 
				__________________ Mikołajek   26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] | 
|     | 
|  2013-04-23, 20:29 | #431 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Cytat: 
  czym cie tam nastraszyli, pisz szybko  Cytat: 
  Cytat: 
  i jaka Lidka zadowolona z bujaczka  a karuzelka fajna  podoba mi sie ze ma motywy czarno biale. Izus kochana, nie denerwuj sie na zapas, dobrze ze lekow tyle, przynajmniej masz zabezpieczenie w postaci progesteronu, ja z Blanka tez jechalam na nich, bo prawie w ogole cialka zoltego nie bylo  plamienia tez mialam z poczatku. bedzie dobrze wszystko, nim sie obejrzysz a zaraz bedziesz rodzic  lez i wypoczywaj o becie nawet nie mysl   | |||
|     | 
|  2013-04-23, 20:33 | #432 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-06 
				 | 

Cytat: 
  dziękuje jesteś kochana   | |
|     | 
|  2013-04-23, 20:50 | #433 | 
| Wtajemniczenie | 

Iza gratulacje!!!   
				__________________ 21.04.2012   18.03.2014 Agatka   | 
|     | 
|  2013-04-23, 21:04 | #434 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Izuś Ty się kochana niczym nie stresuj, leż i odpoczywaj!  a bete możesz sobie podarować.... Niestabilna, koniecznie musisz skonsultować to z lekarzem bo ewidentnie źle się u Ciebie dzieje... Lidzia jak zawsze słodka  A gdzie Magbes? miała Nam się pochwalić jaką płeć ma jej maleństwo  Sophia-3mam kciuki za jutrzejszą wizytę!;-) Ja dzisiaj pół dnia spędziłam na powietrzu....   
				__________________ Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty...  Kamilek  ur 18.10.13 17.05.2014- Nasz Dzień  | 
|     | 
|  2013-04-23, 21:42 | #435 | ||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

hej kochane    ale miałam nadrabiania   Cytat: 
    :  jupi:    kla  ski:       Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
   tyle czasu Cie nie było  ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat: 
    Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 Isia, Lunka, Mokka, bazile... cudownie czyta się o Waszych Szkrabkach.....   
				__________________ kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11.   ...nasze Szczęście...    Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-04-23 o 21:44 | ||||||||
|     | 
|  2013-04-23, 21:55 | #436 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 
   ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- łooo matko  często masz az tak długie cykle.....? ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat: 
  przykro mi...  a co się stało...? Dzastin a jak Twoja kruszynka? masz już widoczny brzuszek?  santom  ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat: 
  ale napewno dacie sobie rade  nie wiem czy odpisałam wszystkim co chciałam...bo ostatnio jestem taka rozlazła...  i śpię w ilościach rekordowych... praktycznie w każdej wolej chwili - dzis tylko poszalałam że jeszcze nie śpie  12 tydzień w trakcie, a wizyta jeszcze za 2 tyg dopiero.... eh juz bym poszła... dowiedzieć sie co i jak.... 
				__________________ kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11.   ...nasze Szczęście...    Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-04-23 o 22:02 | ||||
|     | 
|  2013-04-24, 06:40 | #437 | 
				 | 

Witam Zrobiłam dziś kolejny test,kreska jest ciemniejsza,choć po wyschnieciu nie wiele.Cycki dalej nie bolą  Jade z dziadkiem na bete. 
				__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | 
|     | 
|  2013-04-24, 06:47 | #438 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 
 Powiem Wam tak z ciekawych rzeczy u mnie, spisaliśmy protokół, brakuje nam zapowiedzi, katechezy ze szkoły średniej i dokumentów z USC, dzisiaj idziemy spotkać się z DJ, jutro fotograf, mamy kierowce, co odwiezie gości TŻta. Zaproszenia gości TŻta praktycznie rozdane, dwa nam zostały, to dzisiaj. w resatauracji mniej więcej dogadane, hotel też. Kwiaty w Kościele i organista jeszcze, ale to czerwiec. Noszę okulary  dzisiaj zaczynam 15 tc. A wczoraj w czasie mszy, poczułam jakby dzidzia mnie smyrnęła. Trzymam kciuki za wszystkie, zeby @ nie przyszły. Izunia    
				__________________ Ślub 6 lipiec 2013  Kornel 24 październik 2013  Antoni 8 stycznia 2015  http://onaiich3.blogspot.com.es/ | |
|     | 
|  2013-04-24, 07:27 | #439 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Mikołajek   26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-04-24, 08:14 | #440 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-04 
				 | 

No zastanowię się jeszcze   Cytat: 
  Cytat: 
  za 15tc   | ||
|     | 
|  2013-04-24, 08:31 | #441 | |
				 | 

Cytat: 
  za 15 tydzień. Fajnie że wszystko pozałatwialiście  Dziewczyny byłam na becie,wynik po południu   
|     | 
|  2013-04-24, 08:38 | #442 | |||
				 | 

Cytat: 
  Bolą krzyże i podbrzusze i tak do teraz.... Mała na szczęście szaleje... Do 10 skurczy na dzień powiedział mi, że norma, ale ten ból mam taki stały.  Cytat: 
  Cytat: 
  Widzę, że jednak pojechałaś na betę... No to trzymam ostro kciuki, ale jak wrócisz ani rusz z łóżka!!  Isiu córcia śliczna  ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Misia  za 15 tydzień   
				__________________ MYŚLI I SŁOWA BY ZNOWU BUDOWAĆ NOWY DZIEŃ, NOWY, NOWY DZIEŃ... | |||
|     | 
|  2013-04-24, 09:28 | #444 | 
				 | 

nie wiem, może ja mam taką naturę ciążową  Kurde sama już nie wiem   
				__________________ MYŚLI I SŁOWA BY ZNOWU BUDOWAĆ NOWY DZIEŃ, NOWY, NOWY DZIEŃ... | 
|     | 
|  2013-04-24, 10:02 | #445 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Iza- 3mam kciuki za betę  a dziadek już wie o ciąży? Skierka- wczoraj zaczeliśmy 13 tydzień więc idziemy prawie podobnie, coś tam się pomału zaokrągla ale jeszcze mało widoczny jest ten mój brzuszek.  A ja mam dziś humor do du**   Wyrasta mi ząb mądrości i cała prawa strona mnie boli, nawet jedzenie sprawia mi problem  no i przez to również moje gardło mnie boli   
				__________________ Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty...  Kamilek  ur 18.10.13 17.05.2014- Nasz Dzień  | 
|     | 
|  2013-04-24, 10:04 | #446 | 
				 | 

Dzastin współczuję... i brawa za 13 tydzień.

|     | 
|  2013-04-24, 10:17 | #447 | 
| Zakorzenienie | 

hej ho   jakos tak mi slw brakuje, wiec sie tylko witam   | 
|     | 
|  2013-04-24, 10:33 | #448 | 
				 | 

Dzastin brawo za 13 tydzień   Dziadek wie,powiedziałam mu w samochodzie-musiałam wytłumaczyć czemu sama nie pójde do labo.Obiecał na razie nic nie mówić mamie,ale powiedział że długo mnie krył nie będzie   
				__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | 
|     | 
|  2013-04-24, 10:50 | #450 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ MYŚLI I SŁOWA BY ZNOWU BUDOWAĆ NOWY DZIEŃ, NOWY, NOWY DZIEŃ... | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

Zrobiłam test i kreska jest taka sama jak wczoraj,nic nie jest ciemniejsza
Zrobiłam test i kreska jest taka sama jak wczoraj,nic nie jest ciemniejsza

Tylko problem jest jeszcze taki że ja pracowałam po 3-4 dni w tygodniu,i tylko na te dni miałam umowe czyli co tydzień miałam 2 dni bezpłatne.A jak bezpłatne to nie odprowadzali od nich składek,a czytam że żeby mieć prawo do zasiłku z Zusu trzeba mieć 30 NIEPRZERWANEGO ubezpieczenia
Tylko problem jest jeszcze taki że ja pracowałam po 3-4 dni w tygodniu,i tylko na te dni miałam umowe czyli co tydzień miałam 2 dni bezpłatne.A jak bezpłatne to nie odprowadzali od nich składek,a czytam że żeby mieć prawo do zasiłku z Zusu trzeba mieć 30 NIEPRZERWANEGO ubezpieczenia