|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Motywacja by stracic 6 kg
Witam przy kawce
![]() ---------- Dopisano o 05:58 ---------- Poprzedni post napisano o 04:38 ---------- Ja już po 50 min rowerku, a zamiast biegania 60min zrobiłam jedynie spacer 45min, a wszystko przez ten "szpermil". Jak wychodziłam z klatki to mnie takich dwóch cwaniaczków (czyt. mięśniaków) wtystraszyło, że odechciało mi się biegać, a właśnie klatke obok jest taki szpermil, ludzie chodzą jak głupi, od wczoraj w południe do teraz wczesnego rana, kiedy to się skończy
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2013-05-21 o 07:49 |
|
|
|
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Motywacja by stracic 6 kg
Haha na poczatek sie usmialam
![]() U nas mozesz wystawic dzien wczesniej i tego tak nie ma ![]() A teraz dopijam kawke i pracka -buziole |
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Elzadinio, ty mój poranny ptaszku
|
|
|
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
:-*
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Stepper15 min zaliczony
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Wyspałam się jeszcze 1,5h
Mogę dalej ćwiczyć na rowerku, bo nic innego mi się nie chce
|
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
Kochana podziwiam Cie ja dopiero ogarnelam moja budke i do pracki
|
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma co podziwiać, ostatnio leniuch się ze mnie zrobił
|
|
|
|
|
#429 |
|
utknęła w Króliczej Norze
|
Butterfly skąd Ty babeczko masz tyle energii, hę? podziel się
![]() po porannych ćwiczeniach wybyłam z młoda do parku, ale deszcz nas przegnał po pół godzinie... a teraz zbiera się na burze, oj zbiera, młoda z nosem przy szybie stoi i krople deszczu obserwuje ![]() wzięłam się za porządki w szafie i dokopałam do strojów kąpielowych... i tak się rozmarzyłam, coby móc niedługo założyć jeden z nich i nie musieć się zastanawiając nad tym, czy gdzieś mi coś nie wystaje, czy nie wyglądam grubo itd...
|
|
#430 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie ja juz z pracy hihi kawka mi sie robi domek posprzatany zaraz biore sie za cwiczonka a z wieczorka przy na wspolnej kolejny odcinek z serii prasowanko na szczescie to juz biezace pranko -obiecalam sobie ze nie dopuszcze do zaleglosci bo pozniej nie umiem wyjsc z tego :-/ motylku nie masz juz dosc tych cwiczen ???
Alicja u nas tez chmurki nadciagaja :-( |
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
ćwiczyłam tylko rano to co napisałam, 50 min rowerka, 45 min spacer (zamiast biegania), stepper 15 min i Tiffoczki (17min) a i 20 pompek
To jak na mnie strasznie mało, ale jestem dzisiaj jakaś taka zmęczona, to chyba przez tą pogodę, albo marudne dzieciaki Byłam z nimi godzinke na spacerku, karmiliśmy kaczki, dzieciaki miały ucieche bo były też malutie kaczuszki (sztuk 10)
|
|
|
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez troszke pocwiczylam zrobilam a6w i 20 minut na steperku program pod gorke ..do tego spacer z pieskiem i 15 minut biegania po ogrodku za krolikiem sasiadki :-D
Zaraz wanienka i jakis filmik może pozniej jeszcze spale troszke kalorii ;-) Dzis zjadlam smażone kawalki cukini i chyba 5 krazkow ryzowych do tego 4 kawy ...zjadlabym cos dobrego, ale no coz na rybe i ryz chwilowo patrzec nie mogę :-/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
Zmykam spac
kolorowych snow :-*Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana przy kawce, zaraz zabieram się za rowerek. Postanowiłam przed 2 dni zrobić sobie dni bez diety, czyli wczoraj i dzisiaj. Wczoraj najadłam się pączków, które sama upiekłam, a dzisiaj mam zamiar na obiadek zjeść serek pleśniowy taki co się do piekarnika wstawia z ciepłymi ciemnymi bułeczkami, też co się piecze
Od jutra będę znowu grzeczna
|
|
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Motylku ,ja tez kawusia
![]() Mi sie zapowiada ciezka praca ryjek cieszy mi sie na sama mysl hihihi Pozniej zobacze co bede w stanie wykonac za cwiczonka ,ale cos zrobie napewno
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zrobię tylko 50 min rowerku i callanetics (godzina rozciągania), dzisiaj mam spokojny dzień pod względem ćwiczeń.
---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ---------- 50 min rowerka zaliczone
|
|
|
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
A ja juz po pracy nie dosc ze padam bo sie narobilam to jeszcze wymarzlam na spacerku ...pora na kawke
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Elzadinio ja tam nie chcę nic mówić, ale nie za dużo troszkę tych kaw pijesz? Żeby ci się kiedyś organizm przez to nie zbuntował. Tak zapytam z ciekawości, pijesz te kawki bo lubisz, czy dlatego że jesteś np. śpiąca, przemęczona i potrzebujesz kofeiny? Może czasami taką zwykłą kawę zastąp kawą zbożową, zdrowsza a równie dobra, tylko wiadomo nie ma kofeiny.
|
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Zbozowej nie moge !!!zboze to czysty gluten !!
Uwielbiam kawe i faktycznie pije jej duzo ,ale moja kawa to pol na pol z mlekiem (wiecej tam mleka niz kawy (senseo) teraz i tak sie ograniczam a kiedys to byla jedna za druga
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Aha to aby pijesz slabe te kawki, zapomniałam o tym glutenie w zbożowej
|
|
|
|
|
#441 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie popelnilam zbrodnie zjadlam 4 ciastka bezglutenowe :-/ dzis bez obiadu
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
No no Elzadinio ja Cię nie rozgrzeszę, bo sama dzisiaj nie jestem lepsza, nawet się nie przyznaję ile czego dzisiaj zjadłam, a czeka jeszcze na mnie serek pleśniowy z piekarnika z ciemnymi ciepłymi bułeczkami
|
|
|
|
|
#443 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Ja ostatnio dużo grzeszę (prawię całą 300gramową czekoladę wszamałam), mimo tego na wadze -1kg Nic nie ćwiczę, bo złapałam lenia (znowu). Nauki mnóstwo, bo ostatnia klasa, więc rzadziej wchodzę.
|
|
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
No ladnie dzien grzechu dzisiaj hahah
A mialam jutro sie zwazyc hihihi chyba sobie daruje ...moze sie zmusze dzisiaj do ruszenia tylka ale w pracy bylo tak daremnie ze poleguje na sofie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Karyvlea oj ty niedobra łobuziaro, tyle czekolady zjeść. Ja dzisiaj zjadłam2 duże lody i pół czekolady200, czyli 100g czekolady, do tego 3 małe pączki własnej roboty
|
|
|
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
Motylku hahahaha to tez pojadlas !!!
Ale mi smaka robicie :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
No ja pisałam, biorę urlop na 2 dni od diety, dzisiaj był ten drugi dzień. Od jutra aż do wakacji muszę trzymać się pięknie, zero grzeszków. 29tego czerwca jedziemy nad polskie morze, na tydzień.
|
|
|
|
|
#448 |
|
utknęła w Króliczej Norze
|
jeny ale Wy okropne jesteście, ta czekolada tak kusicie
![]() ja dziś zamiast ćwiczeń zdecydowałam sie na jogę i muszę przyznać ze jestem pod wrażeniem swojej gibkości ![]()
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Witam z rana :-*
Za mna kawka i przebieglam sie troszke z pieskiem ....troszke bo zaraz do pracy i napewno bede miala wycisk . Nastawienie pozytywne ,może przez to ze za oknem nie pada tylko slychac jak slicznie spiewaja ptaszki -byle ten dzien sie nie spieprz..... Buziole Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również witam, chociaż ja nie śpię od 2.30, synek coś mi znowu w nocy spać nie chciał, to żeby się nie denerwować zrobiłam mu ciepłą herbatkę do butelki i poszłam ćwiczyć na rowerku.
Zaliczyłam juz 60 min rowerka, dzisiaj mi wyszła niezła prędkość 27,4km, zrobiłam Tiffoczki (17min), 20 pompek, a teraz wróciłam z 60minutowego biegania, ale dałam dzisiaj czadu Już mi się spać odechciało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

Od jutra będę znowu grzeczna