|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Venom
Witam
![]() Brałam kiedyś Venom Hyperdrive 3.0 i jest rewelacyjny ,ale miałam problem ze snem z powodu zbyt dużej ilości kofeiny .... a pytnko brzmi : Czy któraś może już brała ten spalacz ? VENOM Lean Dreams? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Konto usunięte
|
Dot.: suplementy diety
1
Edytowane przez 2724fc39232e7d7e714caae7afe31b7bba2006d5_62c613f34a28b Czas edycji: 2008-09-29 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
Piję l-karnitynę przed aerobikiem i bieganiem. Podnosi wydolność organizmu, dotlenia mięśnie, spala najpierw tłuszcz zapasowy zamiast węglowodanów (!), zapobiega zakwasom. Kombinację omega-3 + l-karnitynę stosuję pół roku i oprócz pozytywnych efektów wad nie zauważyłam. Może dlatego, że kupuję dobre jakościowo produkty sprawdzonych firm. W razie dodatkowych pytań mogę podesłać linki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
BAN stały
|
Dot.: Odchudzanie z tabletkami
u mnie na szczęście też już trochę mniej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
w ciagu 10 dni schudłam ponad 1,5 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
![]()
Od wczoraj biore THII. Nie jest to samo ograniczenie diety + tabletki tylko jeszcze ćwicze. Dzisiaj 40 min na siłowni i 30 min hula hop. Jutro to samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
słuchajcie, gadałam niedawno z koleżanką o naszym odchudzaniu. No i ona mnie zaczeła wypytywać czy ja mam biegunki, czy boli mnie głowa :| ja w ogóle spojrzałam się na nią jak na jakąś nienormalną, bez przesady jakby mi coś takiego dolegało to bym zaraz tabletki wyrzuciła do kosza. Bo ona mówi, że bierze jakieś tam tabletki na "m" i nie wychodzi z łazienki... :| paranoja jakaś :|
po formoline nie ma czegoś takiego co? ja bynajmniej nie doświadczyłam...a Wy????? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
BAN stały
|
o rany :| ja nigdy nie miałam po tabletkach czegoś takiego jak biegunka czy wymioty :| straszne to jest. Współczuje Twojej koleżance w takim razie, powiedz jej żeby poszła do lekarza i jak naszybciej odstawiła to co bierze!
PS mam nadzieję, że nie po wszystkich tabletkach są takie skutki uboczne :| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
no właśnie ja też się przestraszyłam jak to wszystko usłyszałam. A słuchajcie mam takie bardzo ważne pytanie i bardzo bym prosiła o odpowiedzi.
Moja znajoma chciałaby zaczać brac te tabletki wspomagające odchudzające co ja. Jednak nie jest to takie proste. Ona ma cukrzycę. Czy w tym wypadku może brać tabletki wspomagające odchudzanie? Ja nie bardzo widziałam co jej doradzić, może wy coś wiecie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
słuchajcie a jeżeli ktoś ma cukrzyce to może brać jakieś tabletki wpsomagające odchudzanie?? moja koleżanka chce brać formoline, ale nie wie czy może. Do lekarza póki co nie może iść, bo ten co ją prowadzi wyjechał gdzieś za granice i wraca w sumie dopiero jakoś za tydzień :/ a ona już nie chce tyć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
BAN stały
|
wiesz co.... to my tu raczej nie pomożemy. Musi poczekać na lekarza, niech sama nie decyduje się brać. Wiesz, może i jej nie zaszkodzą, w sumie to tabletki na naturalnej bazie, ale jeżeli jest chora to jeżeli chce brać nawet witaminy to lekarz musi wiedzieć!
PS Zapisałam się na... kickboxing ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Konto usunięte
|
Dot.: Suplementy diety
Też się dobrze czuję, bo się suplementuję
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suplementy diety
Suplement tylko w sezonie jesienno- zimowym i przy przesilenieu wiosennym ( to po 2-3 tygodnie) albo po antybiotykoterapii. Chociaż mamy skażoną żywność ja jednak w pozostalym okresie raczej odżywiam rodzinę warzywami i owocami. Soczki, koktajle owocowo-mleczne, ruch na świerzym powietrzu (naprawdę można się zorganizować) i dużo domowych prztworow.
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
heheh Gisia to gratuluję :P formoline+ kickboxing i jesteś laska jakich mało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
BAN stały
|
cześć sommer
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
ja też Cie witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
Denoxinal
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
cześć formolinki i inne dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
BAN stały
|
Dot.: Denoxinal
no kazdej z nas chyba by się przydało takie oczyszczenie... tyle toksyn w tym mieście... muszę przyznać, że nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałam. Nie słyszałam jeszcze o czyms takim jak denoxinal, ale poczytam i dma znać czego się dowiedziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brałam przed 3laty, bo cera szara, pomimo wysypiania i dobrej diety zły wygląd i samopoczucie, ale osobiście jakoś poprawy nie zauważyłam ![]()
![]() |
![]() |
#442 |
Rozeznanie
|
a czy probowalyscie czegos bardziej naturalnego, np oliwka z oliwy i sok z cytryny itp?
moja mama to stosuje, pomaga jej, ja niestety sie brzydze....
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
a ja biorę denoxinal :P oliwki bym się też brzydziła :P ale tabletek nie ma się co brzydzić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
no muszę się Wam kochane przyznać, że zaryzykowałam i sobie kupiłam ten denoxinal :P nie wiem czy dobrze zrobiłam, caly czas się zastanawiam, ale oczywiście to wyjdzie w praniu. Natomiast tak się zastanawiam czy moja mama mogłaby to brać razem ze mną? ma 55 lat. Myślicie, że są jakieś przeciwskazania??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
nie wiem co tu się tak cicho zrobiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
BAN stały
|
tak jak obiecałam trochę poczytałam i trochę się dowiedziałam :P Mianowicie tak, denoxinal jest preparatem złożonym z 4 ziół. Dodatkowo zawiera czosnek i witaminę c. Korzystnie wpływa na funkcję wątroby, usuwa metale ciężkie z organizmu. Nie wywołuje żadnych niepożądanych skutków. To tyle ode mnie :P ja póki co nie wiem czy się będę oczyszczać :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
no można z tabletkami wspomagającymi odchudzanie, podobno nie wchodzi w interakcje, ale wiadomo, musi być kilka godzin przerwy. Ja jeszcze się zastanawiam nad zakupem, ale już nie mogę patrzeć na tą moją szarą skórę. Jeszcze wszyscy u mnie w pracy palą :/ a fuj, przy okazji mnie trują
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
BAN stały
|
heh no ja też właśnie nie wiem :P trzeba jakoś ruszyć ten wątek... może piszmy co dziś jadłyśmy... ale nie, że tam jakieś suchary tylko coś porządniejszego :P ja np dzisiaj zjadłam kawałek tortu, bo koleżanka w pracy miała urodziny. Szybciutko tylko łyknęłam tabletkę i po sprawie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Gisia dobry pomysł :P ja póki co jeszcze nic nie jadlam, chociaż już 11 :/ ale zaraz idę na lunch i sobie skonsumuję coś supersmacznego :P myślałam o jakiejś rybce albo o frytkach :P a co, raz się żyje :P fajnie się odchudzać i nie myśleć o odchudzaniu :P to tabletki mają myśleć za mnie :P z takiego założenia wychodzę :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
a czemu ma nie być warto?? to tak jakbyś zapytała czy warto dbac o swoje zdrowie?? dla mnie teraz to bardzo ważne, miałam w pewnym momencie fatalną cerę. a teraz denoxinal+solarium+zakupy +fryzjer= piękny wygląd i super samopoczucie :P także ja uważam, że warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.