![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
a czy z 380pkt mam szansę dostać się na logopedię?
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Nom , wystarczy obczaić statystyki . Za nie kocham UŁ <3 . Na żadnej innej uczelni się z tym nie spotkałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
Czyli wychodzi jej tylko wynik z angielski x4 + matma x1 tak?
No to już rozumiem, dlaczego coś niskie te progi mi się wydawały.
#427 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Odp: Uniwersytet Łódzki część II
.
Uniwersytet Mikołaja Kopernika. doradca finansowy Edytowane przez idontknow13 Czas edycji: 2014-09-04 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
Nie dziwne.Kilka dni minimum trzeba czekać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Uniwersytet Łódzki część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
Odp: Uniwersytet Łódzki część II
Ja wysłałam w piątek w południe, doszły dziś
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#433 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Ja przelałam kasę z przelewem elektronicznym po godzinie 10 w piątek i do tej pory tego samego dnia doszło dziś rano.
![]()
studentka UŁ - przyszła informatyczka ![]() Ćwiczę z P90X i inne: Biegam - 4 razy w tygodniu Jeżdżę na rowerze - 3 razy w tygodniu Hula hop z masażem - klika razy w tygodniu przez 30 min. plat.wib. - codziennie przez 20 min. |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Przyczajenie
|
Witam,
razem z koleżanką jesteśmy studentkami Chemii. Szukamy osoby (najchętniej dziewczyny, również studentki) żeby wspólnie szukać mieszkania 3-pokojowego na okres studiów (tj. od września do czerwca). Szukamy osoby spokojnej, potrafiącej zadbać o porządek, miłej, niekonfliktowej. Wystawiam ogłoszenie ze względu na koszty, rozumiemy, że koszty wynajęcia mieszkania zależą od liczby osób go wynajmujących. Dlatego szukamy osoby chętnej żeby wspólnie poszukać takiego właśnie mieszkania. Interesowałoby nas wynajęcie mieszkania z 3ma osobnymi pokojami, kuchnią i łazienką. Oczywiście w rozsądnej cenie, np żeby koszty tzn: czynsz + opłaty(tj. prąd, gaz, media) = ok.500-600 zł. Chętne osoby proszę o kontakt : Kasia 605 168 126 Wszelkich informacji udzielę telefonicznie lub emailowo: katarzynapr@op.pl ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- najważniejsza jest rozmowa. startowalam na logopedie w tamtym roku i na rozmowe wydaje mi sie ze zaproszony był każdy. kilka dni potem wywiesili ostateczne listy. ![]() Edytowane przez pallavololady Czas edycji: 2013-07-01 o 20:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Przyczajenie
|
a znacie może kogoś z międzynarodowych stosunków gospodarczych ? :P
Specjalizacja: finanse międzynarodowe ?? wydają mi się ciekawe i chciałabym się od was dowiedzieć jaki są możliwości po ukończeniu tego kierunku ? ;p jest trochę kierunków związanych z finansami i rachunkowością, myślicie, że po licencjacie można kombinować coś w tym kierunku ? ![]() jest to dla mnie alternatywa w przypadku gdybym nie dostała się na FIR ani FiI ![]() dobry pomysł, proszę o jakieś cenne rady ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
studentka UŁ - przyszła informatyczka ![]() Ćwiczę z P90X i inne: Biegam - 4 razy w tygodniu Jeżdżę na rowerze - 3 razy w tygodniu Hula hop z masażem - klika razy w tygodniu przez 30 min. plat.wib. - codziennie przez 20 min. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Zuzanka3 Czas edycji: 2013-07-01 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
Daj spokój. Ja mimo wszystko chce iść na ekonomię, niby mam te 217pkt [wiem, mizeria, ale sam sobie winien], a próg był 90.5, ale boję się, że nie dostanę się na 1 rekrutacji ;/
BTW. Gdyby nie zryta twarz to moje zdjęcie mogłoby być lepsze niż Twoje avatarowe hłe hłe hłe ;D Ale niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() P.S. Na zdjęciu jest najcudowniejszy Mario Casas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PS. Nie znam, ale sam już kilka lat trenuję, lecz twarzy się nie zmieni :P Ale i tak jestem z siebie dumny. A aktorzy mhmm... kobiety często marzą o czymś, co jest niedostępne :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Przyczajenie
|
Ja płacilam wczoraj rano i do tej pory nic nie ma na stronie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zadomowienie
|
LoL.
Tak przeglądam sobie program AG na UŁ i kuję w oczy: analiza matematyczna: 135h ( 60 + 75 )! Nie wiem czy to wynika z tego, że chcą jednak nauczyć, czy wybić stada studentów już w 1 miesiącu. xd Na każdej innej uczelni jest standardowe: 30 + 30.
#446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Japanication, no czasami tak uczelnie robią, chociaż to dla mnie głupota ![]() ![]() Co do godzin, możesz link na priv mi wysłać? ![]() Edytowane przez nemtor Czas edycji: 2013-07-01 o 22:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Przyczajenie
|
Witam,
jestem tegoroczną maturzystką i zastanawiam się nad studiami na UŁ. Rozważam finanse i rachunkowość oraz informatykę i ekonometrię? Co według was jest bardziej interesujące/opłacalne/przyszłościowe? Czy na IiE kładziony jest duży nacisk na samą informatykę ponieważ trochę się jej obawiam. Co więcej mam pytanie odnośnie rejestracji. Czy zdjęcie trzeba wgrać przed 3 lipca? I do kiedy należy dostarczyć dokumenty? Jak jest z wyborem kierunku, jeśli zostanę przyjęta np na 3 to kiedy i jak mogę wybrać "ten jeden"? Jak z przelewem? Pieniążki przelałam wczoraj i boję się, że nie dojdą przed 3cim ;( z góry bardzo dziękuję za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do kierunku, jeśli dostaniesz nie na 3, to dostaniesz się na ten, na który dasz papiery, reszta automatycznie zotanie anulowana. Przynajmniej tak miałem na poprzedniej uczelni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez idontknow13 Czas edycji: 2014-09-04 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | ||
Zadomowienie
|
@Syl poszukaj na forum tematu "analityka gospodarcza czy rachunkowość i controlling ( ew. w skrócie RiC" - nie chcę mi się 20 raz pisać tego samego ( wszystko jest w poście nr 4 i dalej ).
Cytat:
Ogółem wygląda bardzo solidnie i ma dobre moduły dodatkowe, jedynie 2 rzeczy mnie kują w oczy - 135h z analizy i matematyka finansowa dopiero na 6 semestrze ( na IiE / AG normalnie jest na 3-4 ), ale da się to przeskoczyć. No i rachunkowość zarządcza dopiero na 7 semestrze, a na UE jest 3-4, ale też da się przeboleć. :P W sumie może się dostaniesz - próg 280 pkt, moja koleżanka ma 340 pkt. i też będzie tam składać. Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.