|
|
#421 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bitwa o dom
Racja, dom na przystani porusza najbardziej bo aż 3 tragedie się tam stały (to nic, że na własne życzenie
).
|
|
|
|
|
#422 | |
|
sissy that walk
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;45688797]Racja, dom na przystani porusza najbardziej bo aż 3 tragedie się tam stały (to nic, że na własne życzenie
).[/QUOTE]Cztery - jeszcze sie niespodzianka rozpierniczyla
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
jak pech to pech
|
|
|
|
|
#424 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, ze chwilowo nie nadrabiam i wpadam ni z gruchy ni z pietruchy, ale nie chce sobie siać spoilerow
Jedna z dziewczyn, tych co mialy 2 domy chyba zatrzasnela sie w solarium.. ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- I znowu morze lez. Tvn powinien to wszystko zlewac do butelek. Po co marnowac tyle wody
|
|
#426 |
|
Konto usunięte
|
Pogubiłam się. Ostatni klucz poszedł dla tych co mieli zeberkowy pokój i uważali, że nie są kiczowaci??
|
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
tak, oni dostali klucz
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Jak po dzisiejszym odcinku? Ja jestem zazenowana lozkowymi tematami, a chyba najbardziej napalonymi rozwodnikami...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Ten mietowy pokoik w grochy troche nudnawy byl. Ale w sumie zgadzam sie z jury. A myslalam, ze wywala tych od burakow... w koncu oni czym moga zaskoczyc... chyba brakiem tapety....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#431 |
|
Konto usunięte
|
O kurde, zaspoilerowałam sobie.
Buraczana farba pomysłowa ale nie wypaliło. Zawiódł mnie student medycyny czy lekarz czy na jakim etapie on jest. Kazach z dziewczyną wielce zszokowani ile to pracy i myślenia trzeba włożyć w coś wykonywanego samodzielnie No cóż, może jakby zrobili wcześniej cokolwiek swojego to mieliby o tym większe pojęcie. Tancerze Coś mi śmierdzi. Zakupy mogą zrobić w Obi, wszystko na jeden raz. Do tego w tym jakimś meblowym i Eurofirany czy coś. Dawno nie byłam w Obi, bo pod nosem mam Leroy, Castoramę i Praktikera, który zaraz wyzionie ducha, więc nie znam ich asortymentu. ALE dam sobie paznokieć uciąć, że koronkowe doniczki w pokoju tej małej są z Ikei. Tak samo lampion, który ktoś wycierał z kurzu. Więc jak to jest? A i te dziewczyny dwie! Też dobre, zaskoczyły mnie. |
|
|
|
|
#432 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Współczuję jego rodzicom, ale trochę mnie irytuje podkreślanie na każdym kroku "och, pełny wózek, rodzice by na to pracowali pół roku..", "ta sypialnia to dla nich, z miłości", drogowskaz <-Polska Kazachstan ->, orzełki. Tak, już wszyscy zrozumieliśmy, że są biedni i chcą mieszkać w Polsce. Może jestem zimną, nieczułą suką. :/I też wyhaczyłam donice z ikei. ![]() ![]() Ale one je pomalowały? Są w takich kolorach? Myślalam, że tylko białe i czerwone. ![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Właśnie dooglądałam zapowiedź kolejnego odcinka. -Mmmm... Pięknie dziś wyglądasz... -Bo mało spałam... Poprzedniej nocy... (If you know what I mean). Żenada. Tak, już wszyscy wiemy, że jesteście napaleni.Wkurzyli mnie też dzisiaj "wojskowi", bluźnią, kłócą się, non stop odzywki w stylu "co -gówno", "i ch*j"... :/ Cieszę się, że odpadły barbitki z hotelowym bezpłciowym pokojem dla mamy i jej Włocha. Prawie wcale ich chyba nie pokazywali w trakcie prac. Co mnie nie dziwi, bo nic ciekawego do powiedzenia obie panie raczej chyba nie miały.
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-03-27 o 01:25 |
|
|
|
|
|
#433 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wypatrzyłam więcej rzeczy z Ikea, na pewno firanki (w pokoju w kropki tej dziewczynki, pokój niby ładny, ale jakby czegoś mu brakowało), narzuty na łóżko (pojawiły się u kilku osób), doniczki, lampiony i jeszcze coś, ale już nie pamiętam.
Ale w poprzednich sezonach też pamiętam jakieś elementy z Ikea. Ikea nie zapłaciła za reklamę, to nie pokazują tam zakupów ![]() Te doniczki z "koronką" niedawno pojawiły się w takich pastelach, chyba z okazji wiosny. Co do chłopaka z Kazachstanu, to samo sobie pomyślałam jak pokazywali ile im to trudności sprawiło. Trzeba było coś wcześniej samodzielnie przygotować, to by wiedzieli ile to pracy ![]() Generalnie nie było tak źle, ale było widać kilka niedoróbek, np. ci z tym czymś czarnym nad łóżkiem w pomarańczowym pokoju, gdzie Rozenek pytała, czy to szafka. Widać było jak to nierówno jest oklejone, pęcherze, zmarszczki, dziwię się, że do tego się nie przyczepili. Nie lubię niedoróbek, niedbałości (a było ich trochę). Potrafią zepsuć nawet najlepsze wnętrze. Za duża ilość wzorów we wnętrzu też do mnie nie przemawia. Tak samo cały pokój na jedno kopyto (ci od buraków, wg mnie ta tapeta już była wystarczająco fioletowa jak na jeden pokój, kolejna ściana i to naprzeciwko "ścisnęła" go optycznie, do tego narzuta, też fioletowa pomiędzy). Para "wojskowych" sprawia wrażenie niedojrzałej, ciągłe kłótnie. Też mi się podobało najbardziej wnętrze tancerzy, ale oni coś za profesjonalni są, więc albo ich wyrzucą pod byle pretekstem albo wygrają, bo już mają jakieś powiązania z programami TVNu. Te wstawki o sypialniach, parach, aluzje, żenujące ![]() I to oburzenie Rozenek "no przestań, przecież on ma narzeczoną", kiedy Natalia zaproponowała położenie się na łóżko w celu testu lustra
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2014-03-27 o 01:58 |
|
|
|
|
#434 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciekawe, czy mógłby się zgłosić do programu architekt. ![]() Pamiętacie z drugiej edycji taką dziewczynę od pokoju z Legią? Z matką "poprosiły o pomoc" dekoratorkę wnętrz/architekta wnętrz, babka im zrobiła profesjonalną wizualizację. "Oczywiście wszystkie pomysły są nasze, koleżanka tylko pomogła nam to wrzucić do komputera". Jaaaaaaaasne. Dobrze, że im się wtedy za to dostało. A i sama łazienka powalająca nie była.
|
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
tancerze dla mnie faworyci
świetna sypialnia, super wyczucie stylu!drugie miejsce jak dla mnie sypialnia Łukasza a na trzecim pokój Beaty i Piotra |
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu ci od buraka.. oni w ogole sie w kolorystyce pogubili. Sciana fiolet papieski, narzuta buraczkowa, sciana niewiadomoco
|
|
#437 |
|
Wtajemniczenie
|
A ci od buraka nie mogli po prostu isc do sklepu kupic normalnej farby? I biala to pamietali zeby kupic, ale koloru juz nie :p dziwne to bylo
Wysłane przez Tapatalk
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem. Moze maja jakis zakaz czy cos. Ale na cholere ona mu kazala jakies dzemy kupowac to nie wiem. Dzem chciala wtrynic do wiadra z farba?
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
Mnie ostatnio wkurzaly te aluzje seksualne
![]() Rozumiem,że coś się musi dziać,bo to telewizja no ale kurczę... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#440 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Dokupić chyba nie mogą, bo zakupy robią raz na odcinek. Rozwala mnie ta żołnierska para, ich odzywki i kłótnie są tak niedojrzałe, że jestem w szoku. I to niby małżeństwo z dzieckiem jest A co do wyznań o wzajemnym napaleniu, to cóż... Mam nadzieję że chociaż po namyśle im się wstyd zrobi, co nagadali do tych kamer
|
|
|
|
|
|
#441 |
|
Konto usunięte
|
Masakra z tymi aluzjami o seksie.
![]() A ta para rozwodników z córkami, matka napalona jak królik i jeszcze te brwi. Mam nadzieję, że szybko odpadną. ![]() I też macie wrażenie, że ta dziewczyna od chłopaka z Kazachstanu jakaś przydżumiona jest? |
|
|
|
|
#442 |
|
Konto usunięte
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;45785850]Masakra z tymi aluzjami o seksie.
![]() A ta para rozwodników z córkami, matka napalona jak królik i jeszcze te brwi. Mam nadzieję, że szybko odpadną. ![]() I też macie wrażenie, że ta dziewczyna od chłopaka z Kazachstanu jakaś przydżumiona jest? Czytajac na szybko wyszlo mi, ze zyczysz jej odpadniecia brwi
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;45785850]Masakra z tymi aluzjami o seksie.
![]() A ta para rozwodników z córkami, matka napalona jak królik i jeszcze te brwi. Mam nadzieję, że szybko odpadną. ![]() [/QUOTE] Okropna
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
to było strasznie słabe
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#446 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
ten odcinek był żenujący przez te wstawki jacy to oni napaleni
![]() jak ten chłopak zaczął gadac, ile na takie zakupy musieli by pracowac rodzice to przełączyłam - sorry ale moi rodzice też nie są w stanie z marszu wydać 5 tysięcy, na remonty muszą odkładać co najmniej rok, albo brać pożyczkę, ale jednak jak chodzili po tych pomieszczeniach to zaskoczył mnie ten pokój jaki zrobili, naprawdę nie spodziewałam się te dwie siostry wydały mi się bardzo fajne, takie spokojne ciepłe osoby - jak ten pokoik który zrobiły ale najbardziej podobała mi się sypialnia dziewczyn
|
|
#448 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Większość na taki cel musi oszczędzać jakiś czas.
|
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
a zauważyłyście, że u jednej pary (nie pamiętam u kogo) jurorzy zwrócili uwagę, iż łóżko jest za duże, bo jest za mało przestrzeni aby przejść między łóżkiem a ścianą? U innych odległość łóżko-ściana była taka sama a nie powiedzieli ani słowa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.

).

Co mnie nie dziwi, bo nic ciekawego do powiedzenia obie panie raczej chyba nie miały.