![]() |
#421 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
![]() a Florek sam sie przekrecil? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#423 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Dragusia ja ostatnio też mierzyłam strój kąpielowy a taki super sobie kupiłam w zeszłym roku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
moderna hehe udalo mi sie z cytowaniem pojedynczym - zadna z was nie napisala w tym czasie posta - wiec po temu taki DLuGi ;-)
monika ![]() Tez to mialam robione - ale chyba w 3czy4 dobie ;-) I wyszlam pojechalam na centrum wdeplam do sklepu kupilam se bulki mleko dla Mldego - zaiwanilam resztki (pietki) chleba co ludzie zostawiaja po tym jak se pokroja. I poszlam na plac - wykarmilam pataszki - Emilian pociagnik butle 100 i widze ze spi ale jak - paluszek w buzi musi byc haha. Az mi sie nie chce wracac :-/ Ale zamknelam okno haha. - ☠☠☠ia smjeci i ich splesnialy chleb w chlebaku - ☠☠☠ie nie sprzatam - jesli oni nir szanuja mojej "pracy" to ja ich mam gleboko w ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() młody śpi ale co chwile się budzi. Już rozpoznaję kiedy się wyśpi-wtedy nie kwęka przy obudzeniu. A jak nie dośpi to zaraz coś jęczy ![]() Kupiłam wczoraj dentinox-na zabkowanie i wieczorne karmienie było spokojne, nawet zasnął przy cycu ![]() dziś jak posmarowałam raz to też jadł spokojnie.. ciekawa jestem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie go tak zabki wkurzają. Bo znów praktykujemy jedzenie na chodząco ![]() Dziś brzydka pogoda to siedze w domu i go męczę butlą, płacze on, płacze ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a moze jadłaś np banany? Mój wtedy robi zielone i Nestelle kiedyś tez o tym pisała. Albo długo siedziały w pieluszce? Bo wtedy się utleniają i zmieniają kolor |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
noż to się już w nawet w granicach debilizmu nie mieści
![]() to już nie ludź ino parapet! ![]() ![]() A wy się chwalicie to pochwalimy się i my ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam taki problem. Będzie dobrze, u nas trochę bardziej niż Avent idzie z Tommee Tippee, może się przyda.
powinien więc zadbać, aby było to dobre towarzystwo." Edytowane przez Chocoblue Czas edycji: 2013-07-11 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też płakałam jak zaczynałam dawać małemu butle, a jak Maksiu moje mleko wypluwał a wcinał mm to oczy mi nie wysychały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my z TŻ czekamy niecierpliwie na chlapanie przez małego. Zdarzyło mu się tylko raz, i chyba przypadkowo ![]() ruchliwy jest okrutnie, cały czas wierzga nogami, jeśli tylko nie śpi a wsadze do wanny to posąg nieruchomy ![]() śliczniutki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Ech, kolejna ciężka nocka za nami. Tak bym chciała żeby mały budził się chociaż co 3godziny, a on od miesiąca wstaje na jedzonko co 1-1,5h. Jutro jadę zrobić morfologię, mam nadzieję, że moja bladość, podkrążone sine oczy, nieustanna senność i mega spadek wagi to efekt przemęczenia, a nie anemii:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo za spanko na brzuszku ![]() Cytat:
Dziewczyny ponawiam pytanie o tabletki symonette?? bierze ktoras?? nie moge znalezc odpowiedzi na poprzednim watku ![]()
![]() |
![]() |
#433 |
MBZ♥
|
Nyaa,brawo za spodenki
![]() Monika, dobrze, że już to wszystko za Wami ![]() Kasia, ja Cię podziwiam-jeszcze troszkę ![]() Kmagg, śliczności ![]() Anika, wielkie gratulacje ![]() Oliwko mieszkamy koło Bolesławca ![]() U nas leje:/ ze spaceru poobiedniego narazie nici:/ Zapraszam na obiad: frytki, schabik zapiekany z serem w piekarniku i sałatka colesław ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj nie poszlam do lekarza bo maly mi sie w aucie tak rozplakal, chyba mu bylo za goraco.. uff dzis juz lepiej ze spaniem i wogole.. tfu tfu aby nie zapeszyc
![]() |
![]() |
#435 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
fryz czadowy.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#436 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nestelle skrobanie jajek dobre ![]() ![]() ![]() ![]() Aliw synek super i ta fryzurka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#437 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wspaniale! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() przesłodki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Chocoblue kciukasy, aby bylo juz dobrze
![]() Dragusia brawo za wage ![]() Mam w głowie jedno pytanie ale boję się je jakoś zadać, abym nie wyszła, że niedouczona jestem, ale po prostu nie mam kogo zapytać, tak naprawdę... czy z dzieciaczkiem 3 miesiecznym mozna wprowadzac jakies inne zabawy, zajecia, cos szczegolnego?? Ja do tej pory mam wrazenie ze malo sie 'bawimy' tzn ze nie wykorzystuje czasu kiedy nie spi na cos bardziej pozytecznego. I chyba jakis kryzys mam czasem mam wrazenie ze nie potrafie sie zaopiekowac odpowiednio, ze brak mi pomyslow i ze nie robie wszystkiego co bym mogla zrobic... brak doswiadczenia ale nabywam je dopiero no nie??
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2013-07-11 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Wtajemniczenie
|
... bo pewnie się zmęczył
![]() Cytat:
Ja. Ale mam plan koło 7-8 mies. życia Wojtka szukać innej pracy i wtedy ewentualnie skrócę. O ile będę miała go z kim zostawić, na co póki co się nie zapowiada... A z tymi kupami już u Wojtka dobrze - możliwe, że to była biegunka, bo i ja ostatnie 2 dni jakoś kiepsko się czułam. Niestety, ma teraz trochę pupę odparzoną, ale smaruję kremami i mam nadzieję, że się szybko zagoi.
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OC udanego wypoczynku... ![]()
![]() |
#444 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() Szef mi wczoraj mówił, że jeszcze leży u niego i nie wie czy podpisze ![]() Do 24 lipca mam czas złożyć do zus-u, jak coś osobiście podobno. Wtedy zus wezwie go, żeby podpisał :P
![]() Maciek ![]() Edytowane przez bmma Czas edycji: 2013-07-11 o 17:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/wywolywanie-10-szt...384782973.html http://allegro.pl/odbitki-100-zdjec-...370408421.html http://allegro.pl/wywolywanie-10-szt...384782973.html Cytat:
![]() bezowocnie;p Ale to przez nasz brak systematycznosci i wygodę- przynaję się bez bicia. JAk lekarka powiedziala, ze te chocki klocki przy jedzeniu to nie przez smoka i zeby mu dawać, bo widocznie ma potrzebe ssania to sie skonczyło odstawianie. Fakt, troche ogranczylismy dajemy tylko na widpczne rządanie(zasypianie, po czepiniu , na poczatek jazdy wozkiem itp.) ale co ja zrobie, ze on smoka ubóstwia i jest bez niego nieszczęsliwy?Nawet moje piersi nie dzialają tak kojąco...jak chce, a nie ma smoka to ręce po łokcie w buzi.....aż się boję jak to będzie jak bedzie go trzy "wejsceba odstawic...chociaz tż twierdzi, ze jak przyjdzie pora sam odrzuci-byle nie wieku 8 lat;p Witamy Kacpra ![]() A ja gotuje rosół z perliczki wlasnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale rzeczywiście duże dzieci powinny być dość samodzielne. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A dzień bez odkurzania, to dzień stracony. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() GRATULACJE. ![]() Kasia - oddychaj... 2 miesiące, 2 miesiące.... A wywaliło mi większość cytatów - sziet.
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
LiwkaO my może niedługo będziemy w Słupsku i pewnie będę się nudzić jeden dzień to możemy się spotkać bo tż ma jechać na"kontrolę"/ budowę zobaczyć bo tam od prawie roku jest 4/5 firmy przeniesione
![]() BYou bo któraś z Was mieszka jeszcze pod Poznaniem i mi się coś ubzdurało że to Ty ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Nestelle dla Kuby podwójne ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa i tak dziś myjąc butelkę po odciągniętym mleku stwierdziłam że Nestelle nie potrzebuje butelek ani laktatora ani nic z tych rzeczy bo dostała od teściowej, a że od teściowej to trzeba udowodnić że da się bez nich żyć no dlaczego mi moja teściowa takiego prezentu nie wręczyła ![]() ![]() ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2013-07-11 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#449 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |||||||
Zakorzenienie
|
jestem w domu - Emilian spi w wozku na dworze wiec moze uda mi sie cos tam Nadrobic - na razie cytuje strone 12
![]() Cytat:
![]() ![]() no i ![]() aaaa no i ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jak cos sie podzielisz ![]() ![]() ja mam nadzieje ogromna ze Emilian nie odziedziczy sklonosci do przeklinania po mamusi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no i ![]() ![]() - moj potrzyma chwilke i puszcza - no ale mamy czas na wszytsko ![]() Cytat:
![]() i wiesz zawsze od Malych rzeczy sie zaczyna - a konczy na Wielkich Cytat:
Cytat:
![]() dobra ogarnelam lece dalej - moze uda sie choc pocytowac |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.