|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Jeśli chodzi o balsamy do ust to moim faworytem jest Blistex
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#422 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
![]() jak tam podróż mineła , bardzo zmęczona ? Cytat:
a mi dalej ten idiota nie odpisuje w sprawie butów muszę posprzątać dom ale mi sie nie chcę tak strasznie
|
||
|
|
|
|
#423 |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
podróż była okropna. Nie było "podobno" miejsc przy oknie lub przy przejściach w co nie wierzę, bo check in robiłam jako jedna z pierwszych osób, a online tyle ludzi na pewno nie robiło, bo wszyscy stali w normalnych kolejkach, wracając do tego, babka chyba mnie poporostu nie lubiła bo blondynka. I miałam w obu lotach takie środkowe miejsca, a do tego jeszcze ta puszka pod fotelem z przodu, że nie mogłam nóg rozprostować, a niska nie jestem! I do tego te dzieci drące się w niebogłosy i ich rodzice co ignorowali wszystko, tylko pytam się, jak można zignorować takie darcie japy?! Bardzo lubię dzieci, ale trzeba wiedzieć gdzie je zabierać, a jak sie nie nadają to nie brać grrr. Agresja się we mnie włącza, bo nie śpię od conajmniej 30 godzin, a teraz muszę do wieczora się przemęczyć
![]() Są tego plusy, rozpakuję walizkę i zrobię pranie no i kurze powycieram, bo nazbierało się przez dwa tygodnie ![]() (Pozwoliłam sobie skopiować z innego wątku Pierścionek bardzo w moim guście. Elegancki, z klasą ale nie razi w oczy. Najważniejsze że diament a nie cyrkonia haha. Chociaż moja koleżanka była z facetem 4 lata, bardzo chciała żeby się jej oświadczył i mówiła, że chociaż by pierscionek z gumy do żucia jej dał to byłaby szczęśliwa na całe szczęście go rzuciła
Edytowane przez Gonya_waw Czas edycji: 2013-08-16 o 17:23 |
|
|
|
|
#424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rano usteczka sa gładziutkie. Te opłaty to w zalezności od banku czasami. Raz robiłam przelew to ok. 4 dni czekałam... A zazwyczaj było na drugi dzień ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
lubię takie pierścionki ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
Pewnie jak większość facetów to skończony dupek?
|
|||
|
|
|
|
#425 | |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#426 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, na szczęście już jesteś w domu i odespisz pewnie wszystko szybko , dzieci potrafią być denerwujące jeśli rodzice nie potrafią zapanować nad nimi .Ja jak mogłabym sabie wybrać to chciałabym kamień troszkę większy jednak ale wiadomo nie przesadzony też Cytat:
![]() nieee przelew już powinien dawno dojść ale sprzedający nie otrzymał dopłaty chociaż ją wysłałam ale mam potwierdzenie z konta i z payU wysłałam mu je mailem na razie nie odpisuję już powinnam mieć te buty tydzień temu a tu pewnie poczekam do następnego....
|
||
|
|
|
|
#427 |
|
Rozeznanie
|
Kaori powiem ci, że też chciałam większy. Ale mając ten przekonałam się, że wcale nie chciałam większego. Doszłam do wniosku, że zareczynowy nie powinien być w sumie wielki, jeśli nosi się go codziennie, TŻ mówił, że chciał kupić większy, ale miał dużo złych opini, ludzie często skarżyli się na wypadający kamień, o zgrozo zabiłabym się gdybym zgubiła diament z pierścionka :O
Świetnie się z nim czuję na łapce, uważam, że jest idealny no i weź pod uwagę, że pewnie mam większą dłoń nie ukrywam, że coraz bardziej mi się podoba im dłużej go noszę tym mam większą pewność, że to idealny wybór dodaję zdjęcie jak wygląda z obrączką, bo kupił zestaw i obrączka też z diamentami. Duma mnie rozpiera, że mam takiego pomysłowego TŻta ImageUploadedByWizaz Forum1376677699.873834.jpg
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#428 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
myślę że jak u mnie dojdzie do zaręczyn to też tak będę miała ![]() o tak postarał się , najlepsze przeprosiny wybrał a jak wygladały u was właśnie zaręczyny ?
|
|
|
|
|
|
#429 |
|
Rozeznanie
|
Świece i pochodnie na pomoście i butelka mojego ulubionego szampana
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- ja już mam dwa pierścionki od TŻta a jeden z nich uwielbiam najbardziej jest złoty i ma serduszko wysadzane
|
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale oba zaręczynowe ? Ja to już mam tyle rzeczy od TŻ , że czasem zapominam co kupiłam sama a co dostałam od niego
|
|
|
|
|
|
#432 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to był pierwszy prezent dla mnie i do tej pory w sumie najlepszy ![]() Cytat:
pije właśnie kawkę i pomagałam tacie robić altankę przed domem , tata zamontował słupki i pierwsze stwierdził że są za długie miał je skrócić o 15cm kiedy znowu je zamontował zorientował się że 2 skrócił o 8 cm więcej i teraz reszte musi znowu skracać
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-08-18 o 12:21 |
||
|
|
|
|
#433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście nie mam zaręczynowego, ale przyjdzie na to jeszcze czas. Nie myślę o tym nawet. Ale Tobie z całego serca gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Biżuteria to "najłatwiejszy" prezent tyle, że jeśli chce się coś lepszego to trzeba mieć kasę. Altanka to świetny pomysł. Ja takowej nie posiadam, ale mam coś w ten deseń.. Winogrona robią za daszek, a po bokach sa oczywiście słupki także grilla fajnie jest tam robić.
|
||
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Co dzisiaj robicie Kochane? Ja niedługo będę szykować sałatkę na grilla. A później nie mam pojęcia. TŻ dzisiaj do mnie dzwonił to pogadaliśmy tylko 3 minutki, ale dobre i to. Buźka |
|
|
|
|
#435 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzisiaj jest piękna pogoda aż żal siedzieć w domu
|
||
|
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj wyszłam z koleżankami na piwko znalazłyśmy fajną miejscówkę z panoramą na miasto akurat był zachód Słońca.Ja w ostatniego Sylwestra spróbowałam wszystkiego Tylko na drugi dzień zbyt szybko zjadłam i niestety bolał żołądek.
|
|
|
|
|
|
#437 |
|
Rozeznanie
|
eeeeh a ja żadnych planów na dzisiaj nie mam i tak siedze i sie zastanawiam co robić ;D
|
|
|
#438 |
|
Konto usunięte
|
Ja za to dzis jak i caly tydzien ma niezly zap.ierdol
tak ze tylko moge powiedziec Wam tu czesc i tyle![]() Nienawidze niedziel– najbardziej zarobiony dzien tygodnia
|
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam niedawno z rowerka..
idę teraz przed tv
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-08-18 o 20:47 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to też zależy od proporcji , ja mam duuużo lepszą głowę do wódki niż do piwa Cytat:
![]() szkoda że ja nie mam z kim jeżdzić, chciaż dzisiaj za ciepło było i tak a ja źle znoszę takie upały
|
||
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sama byłam, bo dzisiaj wszystkie koleżanki poza moim miastem i TŻ też za granicą...
|
|
|
|
|
|
#442 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
, ja i moje ciśnienie .TŻ bardzo dobrze się sprawuje, jeśli nie rzec, że wręcz lepiej niż mogłabym sobie pomyśleć .![]() Możesz mi mówić po imieniu, joł Cytat:
Ostatnio na wizaż nie mam kompletnie czasu, ale w wolnej chwili podczytuję co tam skrobiecie ![]()
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja często z komórki piszęnawet za piwem nie przepadam chyba że smakowym męczy mnie że tyle trzeba je pić wolę zdecydowanie drinki w tesco są super mini likiery za 5 płaci się chyba 20 zł i można szalec ![]() ja dzisiaj nie mam w ogóle humoru mam zamiar obejrzeć jakis film i wielką paczką chipsów tylko oczywiście nie mogę się zdecydować jaki a i w końcu dogadałam sie z gościem od butów , dzisiaj je wysłał kurierem więc do środy najpóźniej powinny być
|
|
|
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A piwa niektóre w smaku sa ok. Ja jeśli mam możliwość to piję z sokiem mmm.. Coś długo zeszło Ci dogadywanie się z tym facetem Ale wazne , że wysłał.---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- A mnie wczoraj TŻ zasmucił, bo powiedział, że wróci chyba jednak we wtorek za tydzień, a nie w sobotę jak wcześniej było planowane... Niedziela była najgorsza... A teraz jednak z górki, także mimo wszystko damy radę. Rozmawiałam wczoraj z nim 2 h na skype, więc troche się dotleniłam Ale tęskno, tęskno... Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-08-20 o 17:29 |
|
|
|
|
|
#446 |
|
Rozeznanie
|
Co za pogoda
cały dzień sie słabo czuje
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
Cześć i czołem, właśnie wróciłam z krótkich wakacji
Jeśli chodzi o nadgonienie wątku to w sprawie alkoholu to raczej się nie wypowiem (chociaż większość nastolatek już by mogło..) za to spytam: Kaori jak tam altanka?
|
|
|
|
|
#448 |
|
Konto usunięte
|
gonya u mnie ostatnio nic się nie układa
mam nadzieje że to szybko minie...mysteryspoko przetrwasz to mojego tż nie było 7 tygodni i dałam rade zależy ile wódki dasz do drinka moim zdaniem to jest sztuka żeby walnąc 100 wódki i jej nie wyczuć ja w pracy takie piłam wera ![]() ja robię domowe chipsy
|
|
|
|
|
#449 |
|
Rozeznanie
|
Ja też odkąd wróciłam, nie mogę jakoś wziąć się do kupy. Nie mogę się zorganizować. Nic, kompletnie nic mi się nie chce. Nie mam na nic siły.
|
|
|
|
|
#450 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
juz sama nie wiem czego chcę |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

pochwalić się trzeba brylantem 

same problemy.
lubię takie pierścionki

tak ze tylko moge powiedziec Wam tu czesc i tyle
mam nadzieje że to szybko minie...