![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Suknie projektu Alexa Perry, wykorzystane w sesji dla Sunday Style
1. Alex Perry Dara Dress 2. Alex Perry Mariana Dress
#422 |
Zakorzenienie
|
Saraoo nie masz za co przepraszać
![]() Moim zdaniem opcja przeglądania postów przez osoby niezalogowane powinna być zablokowana i tyle.
#423 |
Raczkowanie
|
Przeglądam teraz sklepy internetowe i natknęłam się na http://www.farmapiekna.pl/.
Dziś wróciłam z Krynicy. Moja siostra potrzebowała plastrów więc weszłyśmy do tamtejszej apteki. W międzyczasie zerknęłam na kosmetyki Iwostin w gablotce. Ceny nie były jakieś bardzo wygórowane, ale jednak wolałam poczekać z zakupem z myślą że w internecie znajdę tańsze oferty. I znalazłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
Odp: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Co chcesz kupic?
Polecacie olej kokosowy do uzywania na cialo? Bede miala okazje kupic we wtorek i niewiem czy warto ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Sara00 Czas edycji: 2013-08-23 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Miranda odwiedziła Davida, który zajmuje się ostatnio jej włosami.
David napisał na Twitterze " Ściąć czy nie ? "
#426 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Sara00 warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
I na koniec dwa nowe zdjęcia z sesji do kalendarza Pirelli 2014
#428 |
Raczkowanie
|
Skoro ten mój pierwszy pomysł nie był najlepszy mam inny.
Myślę, że się wam spodoba bo często pytacie o to np. jaki krem na dzień polecają dziewczyny więc można by zrobić taki spis naszych ulubionych kosmetyków wg. kategorii. Oto szablon(jak czegoś brakuje, proszę o uzupełnienie): 1.Żel do mycia twarzy(np. rano delikatny bez SLS)/ 2.Tonik/hydrolat / 3.Krem na dzień(do twarzy)/ 4.Serum / 5.Krem pod oczy/ 6.Preparaty punktowe/ specjalne(np. maści na trądzik)/ 7.Żel do mycia twarzy wieczorem(lepiej oczyszczający np. z SLS)/ 8.Krem na noc/ 9. Balsam do ust itp./ 10. Odżywka do rzęs itp./ 11.Żel pod prysznic/ 12.Balsam/ olejek do ciała/ 13. Płyn/ sól do kąpieli/ 14.Krem do rąk/ 15.Krem do stóp/ 16.Szampon do włosów/ 17.Olej do włosów/ 18.Maska do włosów/ 19.Odżywka do włosów 20Jedwab/ serum na końcówki itp./ 21.Odżywka bez spłukiwania/w sprayu/ 22.Peeling do ciała/ 23.Kosmetyki do ciała specjalne(np. serum antycellulitowe)/ 24.Akcesoria do ciała(np. szczotka)/ 25.Peeling do twarzy/ 26.Maseczka do twarzy/ 27.Dezodorant/ 28.Inne do twarzy/ 29.Inne do ciała/ 30.Inne do włosów/ Jeżeli są jakieś błędy lub czegoś brakuje proszę o poprawienie, bo chcę żeby było wszystko. Może ktoś stworzy taką listę dotyczącą makijażu? |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Ja się chętnie podzielę
![]() 1. Zamiast żelu używam zielonego naturalnego mydełka z oliwek 2. Tonik różany Trilogy 3.- 4.Krem Bandi z kwasem hialuronowym 5. Krem pod oczy Phenome 6. - 7. Zielone mydełko 8. Olejek różany marki Trilogy 9. Karmex 10. - 11. Obecnie Yves Roche żel z oliwek zielonych 12. The Body Shop brzoskwiniowy balsam 13. - ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- To moja stała pielęgnacja resztę kosmetyków ciagle zmieniam więc ciezko powiedzieć coś o konkretnym. |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
1.Żel do mycia twarzy(np. rano delikatny bez SLS)/żele tołpa lub bebeauty
2.Tonik/hydrolat /teraz płyn micelarny 3.Krem na dzień(do twarzy)/Hydrolan 5.Krem pod oczy/nie używam - polecicie coś do mojego wieku? 6.Preparaty punktowe/ specjalne(np. maści na trądzik)/maści na receptę od dermatologa(Epiduo) 7.Żel do mycia twarzy wieczorem(lepiej oczyszczający np. z SLS)/mydło Alepp 8.Krem na noc/Hydrolan 9. Balsam do ust itp./masełko nivea 10. Odżywka do rzęs itp./olejek rycynowy 11.Żel pod prysznic/OS wszystkie zapachy 12.Balsam/ olejek do ciała/oliwka dla dzieci w żelu/ masełko Perfecta 13. Płyn/ sól do kąpieli/Luksja/ sól z biedronki 14.Krem do rąk/Neutrogena 15.Krem do stóp/Ten co do rąk 16.Szampon do włosów/alterra 17.Olej do włosów/lniany 18.Maska do włosów/biovax suche i zniszczone 19.Odżywka do włosów/ garnier a&k 20Jedwab/ serum na końcówki itp./marion 21.Odżywka bez spłukiwania/w sprayu/gliss kur 22.Peeling do ciała/perfecta czekoladowy 23.Kosmetyki do ciała specjalne(np. serum antycellulitowe)/brak 24.Akcesoria do ciała(np. szczotka)/szczotka TBS 25.Peeling do twarzy/Perfecta enzymatyczny 26.Maseczka do twarzy/Ziaja z glinką 27.Dezodorant/Ziaja bloker 28.Inne do twarzy/ 29.Inne do ciała/ 30.Inne do włosów/ Dziewczyny jak czegoś brakuje to dopiszcie do listy Edytowane przez Sara00 Czas edycji: 2013-08-24 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie autorstwa Hugh Stewarta wykorzystane w SUNDAY STYLE ( oryginalna wersja ), niestety zbyt duże na załącznik
![]() http://31.media.tumblr.com/4cb9aa1f1...50ro1_1280.jpg
#432 |
Zakorzenienie
|
" Like a lady " czyli sesja dla japońskiego EXILE Magazine.
Motywem przewodnim są oczywiście torebki, których Miranda jest Ambasadorką.
#433 |
Zakorzenienie
|
Rok 2004 i prezentacja kalendarza Tsubi " Death Machine "
To chyba najbardziej szalone zdjęcie w portfolio Mirandy.
#434 |
Zakorzenienie
|
Prezentacja Kobe Collection ( 2012 )
#435 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza sesja dla EXILE Magazine, Maj 2013
Zdjęcia: Yoshihiro Makino
#436 |
Zakorzenienie
|
Miranda na lotnisku w Nowym Jorku
![]() http://www.youtube.com/watch?v=8RczSU1YqI8 ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- 1.Żel do mycia twarzy(np. rano delikatny bez SLS)/ Avene Cleanance Gel Nettoyant 2.Tonik/hydrolat / Trilogy Hydrating Mist Toner 3.Krem na dzień(do twarzy)/ Pervoe Reshenie Serum do 35 Lat 5.Krem pod oczy/ Avene, Soin Apaisant Contour Des Yeux 6.Preparaty punktowe/ specjalne(np. maści na trądzik)/---------- 7.Żel do mycia twarzy wieczorem(lepiej oczyszczający np. z SLS)/Metoda OCM 8.Krem na noc/ Serum Flavo C 8 % 9. Balsam do ust itp./ Herba Studio Tisane 10. Odżywka do rzęs itp./ Eveline Advance Volumiere 11.Żel pod prysznic/ Johnson's Baby Bedtime Lawenda ( a co ![]() 12.Balsam/ olejek do ciała/oliwka dla dzieci w żelu/ Soraya Mleczko Sceniczne 18+ 13. Płyn/ sól do kąpieli/Luksja/ Sól Dairy Fun Jabłko & Karmel 14.Krem do rąk/ Anida z Woskiem Pszczelim I Olejkiem Macadamia 15.Krem do stóp/Anida z Woskiem Pszczelim I Olejkiem Macadamia 16.Szampon do włosów/ Facelle 17.Olej do włosów/ Nami Olej Z Korzenia Łopianu 18.Maska do włosów/ Scandic Line Organic Banana Mask 19.Odżywka do włosów/ Isana Hair Z Proteiną Pszenicy i Pantenolem 20Jedwab/ serum na końcówki itp./ ---------- 21.Odżywka bez spłukiwania/w sprayu/ Marion Nature Therapy Ocet Z Malin & Koktajl Owocowy 22.Peeling do ciała/ Bielenda Ekologiczny Peeeling Koralowy 23.Kosmetyki do ciała specjalne(np. serum antycellulitowe)/ Palmer's Cocoa Butter 24.Akcesoria do ciała(np. szczotka)/ Rękawica Kessa 25.Peeling do twarzy/ St. Ives Peeling Morelowy 26.Maseczka do twarzy/ Organique Glinka Ghassoul 27.Dezodorant/ Rexona Women Clear Aqua Crystal 28.Inne do twarzy/ Woda Termalna Uriage 29.Inne do ciała/ Krem Do Biustu Beatwell 30.Inne do włosów/ Wcierka Farmona Jantar 31. Akcesoria do twarzy / Szmatka Muślinowa Liz Earle 32. Odżywka do paznokci / Sally Hansen Maximum Growth 33. Pianka lub żel do golenia/Joanna Sensual Żel Do Golenia Z Ekstraktem Z Melona 34. Płyn do higieny intymnej / Soraya Lactissima Active 35. Domowe sposoby na pielęgnację / Peeling Kawowy
Edytowane przez Ewciak78 Czas edycji: 2013-08-24 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Podczas ubiegłorocznej sesji dla magazynu CAN CAM
#438 |
Zakorzenienie
|
Korea 2012
![]()
#439 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj Orlando debiutował na Brodwayu
![]()
#440 |
Zakorzenienie
|
Romeo...... ach Romeo
![]() Na premierę sztuki swojego męża Miranda założyła suknię, którą miała na sobie w 2009 roku podczas ich własnej " sceny balkonowej " w jednym z hoteli w Sydney ![]()
#441 |
Zakorzenienie
|
Miranda jako Ambasadorka Kia , Korea 2012
#442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Myślę o serii Purittin. Na początek tylko żel, krem i tonik. Edytowane przez Ringeril Czas edycji: 2013-08-25 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Kadry z programu Son Dam Bi's Beautiful Days
#444 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się wypowiem za kilka dni, gdy będę miała chwilkę czasu ![]() Poza tym, Sara00 wpadłaś na bardzo fajny pomysł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Wtajemniczenie
|
Nie podoba mi się ostatnio wygląd Mirandy, ani w sukience w paski, ani w tej granatowej. Okropnie wygląda, pomarańczowy puder na twarzy... plus karminowa szminka i czerwone paznokcie do granatu to istny koszmar kolorystyczny
![]() Już kompletujecie garderobę na jesień? ![]() Ja się znów zakochuje w szarościach ![]() Edytowane przez teorema Czas edycji: 2013-08-25 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Wywiad dla stacji MBC ( 2012 )
#447 |
Zakorzenienie
|
Jeśli to prawda, że Miranda ma zamiar otworzyć kolejne biuro tym razem w Korei to możemy się wkrótce spodziewać jej wizyty w tym kraju.
#448 |
Zakorzenienie
|
![]()
#449 |
Zakorzenienie
|
Backstage ubiegłorocznego pokazu Davida Jonesa
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie podoba mi się sukienka Mirandy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.