|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
Cytat:
Sama wydajność może nie jest szałowa, no ale zapachy... ![]() Alverde - mam jeszcze dwa olejki do ciała, ale rzadko używam, bo mi ich szkoda I z Alverde też są zachwalane produkty do włosów, maski, szampony, odżywki, ale ja nie pamiętam czy coś miałam ![]() Cytat:
Bierzemy się w garść i walczymy?
|
|
#422 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
Hej!
Cytat:
Teraz przynajmniej wiem mniej więcej, co u Was.Oj, to prawda ![]() Cytat:
;* Jak mi tego brakowało ![]() Cytat:
Postanowiłam od tego roku, że w każdym następnym gdzieś wyjadę, żeby zwiedzać, oglądać, poznawać nowych ludzi, kultury, przeżyć coś. Podróżowanie jest piękne [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;42155003]kateel, cieszę się że wakacje się udały. Widziałam zdjęcia i pozytywna energia od nich płynie. [/QUOTE]![]() fan, zdrowiej! Cytat:
Miłego dnia! |
||||
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że już się lepiej czujesz, ale poleż jeszcze. wika to ja już w końcu nie wiem jak to było z tymi płynami micelarnymi Jakiś wielkich zapasów nie robiłam na szczęście. Ale za to nie mogę przeżyć tego kremu z R. Czemu oni dobre produkty wycofują? ![]() kateel też uwielbiam podróżować. Dzień dobry!
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Girl, samara, jak macie dostęp do Avonu to polecam TEN KREM, zawsze muszę go mieć na stanie, bo jest rewelacyjny.
cuciola też go lubi
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#426 |
|
Konto usunięte
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;42161859]
[/COLOR]A wiecie że w Biedrze został przywrócony ten płyn micelarny? [/QUOTE]O to super, bo żałowałam że tylko jedną butelkę mam w zapasie, a on jest super |
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;42162244]Wycofali, ale "przywrócili" bo podobno coś w składzie było nie tak i teraz się zmienił.
http://za-wysoko.blogspot.com/2013/0...-w-balona.html[/QUOTE] w komentarzach widzę, że ktoś ma nową wersję i skład jest bez zmian, jedynie Tołpa widnieje jako producent. do stóp teraz to chcę sobie kupić: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ussbutter.html do Avonu dostępu nie mam ![]() zjadłam owsiankę i zaraz zabieram się do roboty
|
#428 | ||
|
Miss Pudernica
|
Odp: Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy w
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale pogoda, znowu przesiedzę w domu dzień u sąsiadów była już karetka i zabrali ich babcię, a moja mówi że jej w sam raz na dworze jak mówię że starsi ludzie powinni takie upały spędzać w domu...Do stóp świetne jest masło Fusswohl ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2013-08-08 o 10:56 |
||
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Alkohol to zło
nawet nie powiem, ile wypiłam bo należy mi się od 12 na słońcu - to nie zdecydowanie nie był dobry pomysł. o 21 skończyłyśmy posiadówkę, ale fajnie było słońce, basen, drinki, grill.. ![]() Ale jak padłam na łóżko to spałam 12 godzin. Na śniadanie smażymy sobie z Tżtem pierogi ruskie od jego mamy Dziś mam bardzo dużo do zrobienia, za dwa dni jadę, a jestem w proszku ![]() W ogóle to jesteście spamiary
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Aante normalny film i teledysk i co sobie jeszcze zażyczymy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#431 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
szajn,
![]() Ja piere
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;42161859]Nie. Pierwszą literę mam z dużej i uważałam żeby wyłączyć później.![]() Nikt do mnie nie dzwonił.. Ups. ![]() Jak byłam w banku to pan powiedział że mogę spokojnie się zalogować, ale nic nie mówił że ktoś będzie do mnie dzwonił.. Dzięki! ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- A wiecie że w Biedrze został przywrócony ten płyn micelarny? [/QUOTE]Bo rozumiem, że zmieniłaś hasło te które było na swoje inne, tak? O której godzinie to zrobiłaś? |
||
|
|
|
#433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#434 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;42164008]
Kolejny plan nic nie robienia. Gdyby temperatura była w miarę normalna czyli około 28 stopni to bym po mieście trochę pochodziła. A tak nie mam na nic siły. ![]() Bo rozumiem, że zmieniłaś hasło te które było na swoje inne, tak? O której godzinie to zrobiłaś?[/QUOTE] Tak, dostałam kod pin który musiałam wpisać przy logowaniu i później pojawiła się informacja żeby zmienić na swoje własne hasło. Zrobiłam to ok. 21. ![]() Jutro ma być lepiej, miałam iść do Rossmanna, ale chyba jutro jak będzie trochę chłodniej to zrobię.
|
|
|
|
#435 |
|
Konto usunięte
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;42164170]Tak, dostałam kod pin który musiałam wpisać przy logowaniu i później pojawiła się informacja żeby zmienić na swoje własne hasło. Zrobiłam to ok. 21.
![]() Jutro ma być lepiej, miałam iść do Rossmanna, ale chyba jutro jak będzie trochę chłodniej to zrobię. [/QUOTE]Zrobiłaś to dosyć późno, więc pewnie dlatego nie zadzwonili. Pewnie to dzisiaj zrobię, a jak nie to spróbuj zalogować się jeszcze raz, żeby dostali tam świeże informacje. |
|
|
|
#436 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;42164236]Zrobiłaś to dosyć późno, więc pewnie dlatego nie zadzwonili. Pewnie to dzisiaj zrobię, a jak nie to spróbuj zalogować się jeszcze raz, żeby dostali tam świeże informacje.[/QUOTE]
kochana jesteś! |
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
dzień dobry Jeże
śniło mi się dziś, że byłam na spotkaniu mojego uniwerku w bibliotece, prowadził jakiś profesorek, a gościem specjalnym był... Johnny Depp popłakałam się i powiedziałam, że go kocham ![]() pospałam, zjadłam śniadanie, wujek mnie odwiedził, siedzę w ciemni z wiatrakiem, ma być dziś u mnie 37 stopni także nigdzie się dzisiaj nie wybieram.
|
#438 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym poszła znowu na opalażing, ale za późno wstałam i już mi się nie chce. Także też siedzę w chłodni
![]() Sukienka przyszła i taka jest |
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Ta pogoda to nieporozumienie. Kocham lato, ciepło, słońce, ale kurna te 30pare w cieniu zmiata z nóg. A akurat dziś muszę prać, prasować, pakować się...
Mój króliś ma na ogórdku specjalny wybieg i śmiga sobie po trawce, ale dziś go nie wystawiam, bo chłodniej ma w pokoju niż w cieniu pod drzewem. Dam mu pod klatkę mokry ręcznik Od piątku ma się ochłodzić ![]() Dobra, lista planów na dziś: - nastawić na jutrzejszy obiad(siostra wraca z narzeczonym, chcę ich ugościć )- nastawić dwa ostatni prania, - ogarnąć chałupę, - prasować, - wieczorem podlać ogród i kwiatki na balkonie, - zebrać ogórki Także sobie dzień wybrałam na za**rdol nie ma co ![]() nou - pokaż się koniecznie w kiecce! |
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz musze wyjść na ten upał, bo do taty jadę. I czeka mnie autobus i tramwaj w tym skwarze
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
dobrze, że tato ze mną pojechał samochodem. Mam już rozłożone 16 CV, 12 mi jeszcze zostało. Dużo placówek jeszcze pozamykanych. W Żabce jest teraz woda kropla beskidu 1,75l za 1,69. Próbuje namówić ojca na wyjazd nad wodę, ale kiepsko to widzę
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#442 |
|
Konto usunięte
|
Szajn, nie mam aparatu tutaj.
Ok, znalazłam na all sprzedawcę, który ma dużo z Balei i sobie podliczyłam, że to co chcę plus wysyłka to będzie 150 zł ale zapas balsamów, odżywek, kremów i paru innych pierdół do końca rokuDzwoniła do mnie pani prokurator- jest śledztwo w sprawie zaginięcia, ale z tego co wyczułam coś bardzo podejrzewają tego chłopaka, z którym Artur tam był... |
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Nou do Ciebie dzwoniła? A nie powinna do matki?
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
nou - ale co ten kolega miałby mieć coś z tym wspólnego? I czemu jest sprawa o zaginięcie - kogo i o co podejrzewają?
|
|
|
|
#445 |
|
Konto usunięte
|
No nie wiem, pewnie jego matka mnie też podała na jakiegoś świadka czy coś.
Bo tam był taki problem, że powstał między nimi jakiś konflikt i się rozdzielili po dwóch tygodniach i nie wiadomo co tam się stało. Dla mnie to trochę kosmos kogoś podejrzewać w takiej sytuacji, no ale widocznie szukają jakiegoś punktu zaczepienia. Zobaczymy jak się to wszystko rozwinie. |
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
nou nie wierzę w to, co czytam... Jak z jakiegoś kosmosu to jest.
Siły życzę.
|
#447 | |
|
Miss Pudernica
|
Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
Cytat:
a macie już pomysy na plener? Mi się tyle zdjęć podoba, że miałabym problem z wyborem jednego czy dwóch miejsc.Łącze się z Wami w bólu i to bardzo gorącym tyle dobrego, że na weekend zapowiadają duże ochłodzenie, a na jutro opady.
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Aante jeszcze nie mamy pomysłu na plener, ale na pewno będziemy chcieli zdjęcia z maluchem TŻ dziadka
Nim zresztą będziemy jechać do ślubu Ale mamy jeszcze czas, żeby coś fajnego na plener wymyślić
|
|
|
|
#449 |
|
Konto usunięte
|
Ja najbardziej lubię zdjęcia nad wodą a najlepiej nad morzem
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;42167177]Ja najbardziej lubię zdjęcia nad wodą a najlepiej nad morzem
[/QUOTE]Wiesz, w sumie to tylko woda, a kiecki drugi raz raczej nie założy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

Sama wydajność może nie jest szałowa, no ale zapachy... 

Bierzemy się w garść i walczymy? 
Teraz przynajmniej wiem mniej więcej, co u Was.
;*
Jak mi tego brakowało

Jakiś wielkich zapasów nie robiłam na szczęście.
Czemu oni dobre produkty wycofują?
cuciola też go lubi 

nawet nie powiem, ile wypiłam bo należy mi się
od 12 na słońcu - to nie zdecydowanie nie był dobry pomysł. o 21 skończyłyśmy posiadówkę, ale fajnie było słońce, basen, drinki, grill..
kochana jesteś!
Mój króliś ma na ogórdku specjalny wybieg i śmiga sobie po trawce, ale dziś go nie wystawiam, bo chłodniej ma w pokoju niż w cieniu pod drzewem. Dam mu pod klatkę mokry ręcznik 
Siły życzę.