|
|
#421 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#422 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale zgadzam się z twoimi słowami,że teraz będzie już tylko lepiej---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Trzymaj się kochana ja wiem jakie to rozczarowanie |
||
|
|
|
#423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma co uciekać. Może akurat to by było antidotum? ![]() byle do przodu
|
|
|
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
Amambada mam lęk ,nie potrafię, boję się,że znowu ktoś mnie wykorzysta myślę,że powinnam iść to jakiegoś specjalisty np.do psychologa ciągle o nim myślę nie mam jakiejś obsesji bo od 2 miesięcy nie utrzymujemy kontaktu,żadnych pamiątek itp. tylko ja tak potwornie tęsknię za nim za naszym życiem...ale tak dalej być nie może to on mnie zdradzał i oszukiwał i jest teraz z tamtą muszę zacząć żyć, jest lepiej
chciałabym już zapomnieć i nie myśleć
|
|
|
|
#425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A przydałoby się
|
|
#426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poukładasz sobie wszystko, ale jeśli tak będzie dla Ciebie lepiej, to odczekaj jeszcze trochę, nic na siłę. Ale daj sobie szansę Strach to tylko myśli. Twój ex nie jest wart tego co teraz przeżywasz, zwłaszcza jeśli Cię zdradzał i oszukiwał... Jeśli potrzebujesz porozmawiać ze specjalistą spróbuj, na pewno nie zaszkodzi, a może rozjaśni Ci się w głowie. Wszystko się poukłada - prędzej czy później, ale będzie dobrze
|
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
Drakan nie mam ochoty na to aby ktoś za mną latał
chce tylko spokoju abym mogła to sobie wszystko poukładać...---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Amambada Dzięki wiem,że nie wszyscy faceci to świnie ale boję się,że spotka mnie znowu rozczarowanie...ja go bardzo kochałam za bardzo i teraz się męczę
|
|
|
|
#428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie raczej trochę przeszkadza fakt, że wychodzę na miasto, że Shrekiem raczej nie jestem a mimo to nie widzę zainteresowania większego niż gwizdy czy jakieś tam prostackie spojrzenia. Tak się składa, że często jak dziewczyny opisują, że ktoś czy próbuje się uśmiechać czy zagadać czy cokolwiek neutralnego mi się to jakoś nigdy nie przytrafiało. A to są ot takie zwyczajne, normalne rzeczy.
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Drakan wydaję mi się,że jeszcze nie jeden się za tobą obejrzy
|
|
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam za to dylemat - on niedługo ma urodziny. Zastanawiam się czy wogóle składać mu życzenia. To on zerwał, w dodatku przez komunikator (!) i potem chciał jeszcze utrzymać przyjacielskie stosunki ale ja tego nie chciałam. Od rozstania minął ponad miesiąc, od ok 2 tygodni nie mamy żadnego kontaktu. Może mam do niego pewnego rodzaju sentyment, w końcu przez dłuuugi czas byłam w tym związku naprawdę szczęśliwa... Sama nie wiem, ja ostatecznie zerwałam kontakt więc wyszło na moje, nie chcę znów mu o sobie przypominać ale też nie chce być chamska (zawsze dokłądnie znałam jego datę urodzin i jeszcze Facebook przypomni)....
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
Oby
dosyć, że jak w końcu dorwę pracę to trochę w siebie zainwestuję. Żaden tam szał, ale ot parę zajęć na siłowni, trochę szmatek i butów by się lepiej poczuć ![]() A i ty też kiedyś z dołka wyjdziesz
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja zaczęłam dzisiejszy dzień z dołem, oczywiście wszystko przez eksa, ale zaraz potem zaczęłam sobie intensywnie przypominać, jak źle mi było z powodu braku zaufania do niego, jak często się zadręczałam, czy przypadkiem rzeczywiście idzie do kolegi, czy może na jakieś spotkanie z jakąś dziewczyną. Strasznie się męczyłam i swego czasu sama już myślałam o rozstaniu, ale chcialam wierzyć, że on się tym razem na prawdę zmienił i że to ja muszę teraz popracować nad zaufaniem. Przypomniałam sobie, jak stresowałam się, bo wyszedł na siłownię (zaraz pojawiały sie myśli, czy rzeczywiście tam poszedł, albo dla kogo on tak ćwiczy), przypomniałam sobie te późne wieczory, kiedy wychodził z kolegami na piwo, a ja płakałam w poduszkę, bo bałam sie, że może właśnie mnie zdradza, myślałam też o moim ciągłym kontrolowaniu go, przeglądaniu komputera, rzeczy... I wtedy ucieszyłam się, że mam to już za sobą i że już nie muszę się tym martwić i że cierpię przez niego już na prawdę OSTATNI raz.
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Załatwiłam dziś mnóstwo spraw i wydałam mnóstwo kasy Pojutrze wyjeżdżam, strasznie się cieszę, bo już niezależnie od rozmyślań o eksie mam tragiczną sytuację rodzinno - domową i muszę odpocząć.
|
|
#437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- W sumie czuję ulgę,że nie jestem z tak perfidnym kłamcą i teraz będę ostrożna nie dam się tak już nabrać
|
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
na pewno będę mieć jeszcze wiele gorszych chwil
ale wierzę, że nie pogrążą mnie już one głębiej. on nie wróci. nie spotkam go nawet przypadkiem (są na to naprawdę nikłe szanse). nie łudzę się już... więc naprawdę nie pozostaje mi nic innego, jak wziąć się w garść, napisać pracę, obronić i zacząć nowe życie, w nowym miejscu i z nowymi ludźmi ![]() Cytat:
ale i tak na tyle, na ile dam radę, spróbuję się "wylaszczyć" dla siebie poza tym mimo wszystko chciałabym, gdyby jakimś cudem doszło do naszego przypadkowego spotkania, żeby chociaż fizycznie pożałował, co stracił...
|
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszczę Wam tego wychodzenia z dołków.
Ja to chyba nigdy się nie wyleczę na własne życzenie Wiem, że trzeba żyć dalej, nie rozmyślać, zamknąć ten etap raz a dobrze, zajmować sie wszystkim byle nie myśleć, ale nie potrafię, chyba jestem cholerną użalającą się nad sobą masochistką. Z każdym dniem jest gorzej i gorzej, mam tego dosyć, ale nie umiem się wygrzebać z tego bagna. Próbuję zmieniać tok myślenia, ale to jest tylko chwilowe, a za moment wszystko wraca z podwojoną mocą. Nie mogę patrzeć na siebie w lustrze, ciagle rozpamiętuję "co by było gdyby...", wybielam eksa...wydaje mi się teraz, że jednak był naj we wszystkim i przez swoją głupotę, swoje fochy i zbyt duże wymagania straciłam to co miałam najcenniejsze, wydaje mi się, że jestem totalnie beznadziejna, mam ataki paniki, boję się przyszłości. A nie tak powinno być, powinnam teraz zacząć rozkwitać po nieudanym związku. Najgorsze jest to, że On swoje życie sobie już szybciutko poukładał i spotyka się z kimś innym. Jestem beznadziejnym przypadkiem i tyle Przepraszam, kolejny raz musiałam się wyzalić, bo nie mam komu... |
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zupełnie nie powinnyśmy tak myśleć! ataki paniki też miałam, najgorsze w pierwszym tygodniu po rozstaniu, zaczynało mi szybciej bić serce, nie mogłam oddychać i czułam taki wszechogarniający lęk, nie wiedziałam co mnie czeka. pomogło przede wszystkim nie siedzenie samemu w domu. tak, bałam się siedzieć sama, wtedy czułam się najgorzej. szłam do siostry, do galerii pochodzić po sklepach czy cokolwiek, byle być wśród ludzi. było mi trochę lepiej
Edytowane przez justysiaa89 Czas edycji: 2013-08-19 o 20:31 |
|
|
|
|
#441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciąglę siedzę sama w domu, a jak gdzieś wychodzę to przeważnie załatwiam to co mam załatwić i z powrotem w nogi do mojej samotni, bo mam wrażenie, że wszyscy na mnie patrzą i wiedzą, że mnie facet kopnął w dupę, bo jestem taka beznadziejna - jakbym to miała wypisane na czole. Totalnie zwichrowała się moja psychika :-( |
|
|
|
|
#442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mam ochoty wychodzić, tylko do sklepu i zaraz uciekam próbuje zacząć żyć od nowa ale ciągle do końca nie mogę uwierzyć ,że nas nie ma...i nie będzie... smutne ale prawdziwe, jest podobno zakochany w tamtej nie wiem co mam już robić mam silny charakter ale to...jest ponad moje siły myślę o psychologu może dobrze by mi zrobił znam twój ból jak można zapomnieć tak szybko... mój zapomniał i bardzo dobrze się bawi.Musimy to jakoś pokonać,przetrwać chciałabym wyłączyć myślenie w ogóle o nim nie myśleć.Boję się panicznie przyszłości i nowej znajomości dzisiaj np.uciekłam od chłopaka,który chodził za mną w sklepie i nawet przeszedł do mojej kolejki i stał za mną i się gapił Musimy zamknąć ten rozdział tylko jak? bo to wszystko nas niszczy![]() |
|
|
|
|
#443 | |
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() Czy to pan klient z cukierni?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale uczucie, że Cytat:
|
|
#445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam tak samo na chwilę pomagały wizyty koleżanek, sióstr. Jak gdzieś wychodzę to rozmyślam że jak on by tu teraz ze mną był.... Zazwyczaj po odwiedzinach chcę znowu być sama i pogrążyć się w swojej beznadziejności ![]() Już prawie dwa tygodnie milczę... i umieram, a jemu to chyba lotto że nie ma kontaktu z kimś z kim był tyle lat i powierzał wszystkie sekrety... Nienawidzę tych uczuć które mam w sobie teraz. |
|
|
|
|
#446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że znajdzie się coś co wyciągnie Cię z tego stanu. Może standardowo- jakieś hobby? Trzymaj się ciepło i nie poddawaj, nie z powodu faceta Teraz to jest tylko i wyłącznie Twoje życie i od Ciebie zależy co zrobisz. |
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że wiele osób ma dziś dzień tęsknoty
![]() I chociaż żyję normalnie, mam dobre chwile i nikt kto mnie zna nie powiedziałby, że mogę tak czuć, to mam żal do eksa, że mi to zrobił. Bo on jest tak nieczułą i mało myślącą osobą, że za rok dwa ułoży sobie życie i będzie szczęśliwy, a ja przez niego straciłam wiarę, której zapewne już nigdy nie odzyskam. Mam też żal, że zostawił mnie samą ze wszystkimi problemami, ale to już dziecinada i nie mam powodu czepiać się o to. Ech Dziś nie rozpaczam, ale naszło mnie na przemyślenia
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
Owszem, pan klient
filmowa historia cały czas ![]() Cóż... niby tylko 21, a już tak od życia dostałam po tyłku, że mam wrażenie, że mam sporo więcej lat na karku. Ogarnęłam ile się u mnie działo jak opowiadałam Panu Klientowi o paru epizodach z przeszłości ^^ czuje się staro
|
|
|
|
#449 | |
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Uwielbiam takie opowieści ![]() Bardzo lubię czytać Twoje posty, żadnego nie pozwoliłam sobie ominąć. Piszesz bardzo mądrze, życiowo i konkretnie Zatem jesteśmy w tym samym wieku. |
|
|
|
|
#450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mi miło ![]() opowiem specjalnie dla Ciebie tylko drugą część filmowej historii, tak w skrócie, bo nie chce robić OT ![]() generalnie opowiadałam już jak Pan Klient wrócił się, że niby zapomniał kupić, a już kupił a tak naprawdę, to mnie podrywał ![]() później miałam iść do pracy do PK, ale miałam trochę zajęć i się nie złożyło. W tygodniu dostałam cynk, że był i pytał, ale czekałam do soboty, czy przyjdzie znowu ^^ no i przyszedł, więc ja poszłam po swojej pracy do niego do pracy i się umówiliśmy na randkę, która była spełnieniem marzeń od A do Z. Do teraz jestem w szoku ![]() Niestety ubolewałam bardzo, że w środę jadę nad morze na tydzień i że nie uda nam się przed wyjazdem spotkać, wieczory zajęte, a wiadomo, z dnia na dzień nie da się zreorganizować kalendarza... no i dzisiaj rano zrobił mi niespodziewankę i o 8 rano odwiedził mnie w domku ![]() Wybaczcie - koniec OT
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

ale zgadzam się z twoimi słowami,że teraz będzie już tylko lepiej
Trzymaj się kochana ja wiem jakie to rozczarowanie
nie ma co uciekać.
Może akurat to by było antidotum?