Na częstsze dorzutki ciągle czekamy, choć na kontach coraz mniej kasy mamy! P&B & OT - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 20:40   #421
Raafiki
Zakorzenienie

Dot.: Na częstsze dorzutki ciągle czekamy, choć na kontach coraz mniej kasy mamy! P&B

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość
oddałam od razu w sklepie:
1. spodnie Pull&Bear
2. sukienka Pull&Bear

jakoś mi nie leżały te rzeczy a sukienka na żywo mi nie przypadła do gustu

sama nie wiem:
1. baleriny Pull&Bear, są niby ok ale jestem coś wybredna od jakiegoś czasu jeżeli chodzi o tego tupu obuwie i nie wiem co z nimi

plus:
1. spodnie z pierdółkami Bershka, ozdoby haczą i denerwuje mnie, że przy jednej kieszeni wystaje dużo ciemniejszego koloru
2. spodnie przecierane Bershka, w przypadku tych lepiej się czuję, jak zakładam do nich pasek
generalnie obie pary są świetne (zwłaszcza drugie) i leżą lepiej niż dżinsy z Bershki, które zamawiałam do tej pory. długie mierząc w sklepie myślałam, że mogłabym mieć rozmiar mniejsze ze względu na ich układanie się z przodu, ale teraz sama już nie wiem, bo nie wcisnęłabym chyba nóg, muszę w nich schudnąć chociaż niby to mam dużą. jeszcze muszę pomyśleć i najlepiej pooglądać się większym lustrze i lepszym świetle w domu, ale same w sobie są bardzo fajne

3. basicowy sweterek Pull&Bear, ładny kolor i leży chyba dobrze, przyjemny w dotyku, w sumie nie przepadam już za takimi sweterkami i wolałabym, żeby był narzutką albo rozpinaną bluzą ale za 20 zł pewnie się przyda
4. koszulka Pull&Bear, jak ją wzięłam w ręce to pomyślałam, że jakaś sztywna jak na 100% bawełny, ale na ciele jest przyjemna. fajne kolory, ciekawa z tyłu, choć przez to może być ciut problematyczna w noszeniu
5. naszyjnik Stradivarius, śmieszne toto, nawet fajne, ale ja pewnie nie będę w tym chodzić, zostawiam żeby komuś sprezentować

Co z pierwszymi spodniami wzorzystymi było nie tak? Brzydko się układają czy co?
Stary 2013-08-20, 20:43   #422
martii90
Zakorzenienie

Dot.: Na częstsze dorzutki ciągle czekamy, choć na kontach coraz mniej kasy mamy! P&B

Cytat:
Napisane przez triflee Pokaż wiadomość
Mhm, rozmawiałam z nim chwilę wczoraj, też był przy przymierzalniach i pomagał mi nieść pudła A ostatnio zawsze na kasie trafiam na tę dziewczynę z dredami, wczoraj podpytywała, czy jeszcze coś z wyprzedaży upolowałam W Bershce widziałam nową dziewczynę, bardzo sympatyczna a w Zarze zawsze trafiam na taką, co wygląda, jakby tam za karę była
jak już tak sobie gawędziliście, to nie zapytałaś przypadkiem o numer? fajny jest, szkoda, że taki niski a tej dziewczyny w dredach się boję, kiedyś tak dziwnie na mnie patrzyła jakbym jej się podobała i miałam wrażenie, że niby słucha co do niej mówię a nie słyszy o właśnie w Inditexie dzisiaj dziwna baba była, oddawałam taką zwykłą koszulkę basicową na ramiączkach bo wyglądała jak szmatka a ona pyta takim tonem jakby to była jakaś super rzecz a ona tym megazdiwiona "dlaczeeeego Pani oddajeee?"

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
Robiłam dzisiaj twistery jak z kfc

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 20:44   #423
Fufka
Zakorzenienie

Hej!

Dzisiaj odebrałam:

1. parkę 3/4 miałam M i L, M zostawiłam, większą oddałam, była za duża i wybrakowana. Strasznie się spodobała sprzedawczyni Nie mniej jednak najprawdopodobniej ją oddam. fajna ale to nie to. Zobaczę jeszcze w świetle dziennym.
http://static.pullandbear.net/2/phot...=1363192255203

2. Botki motocyklowe 39, trochę mnie cisnęły, ale mam czarne 40 i one są już spore. Mam chyba za szerokie stopy z pulla. Oddałam, bo jeden był ciemniejszy, skóra była jakby chropowata, a drugi jaśniejszy skórka zaczesana. Nie wyglądało to na możliwe do naprawienia. Raczej już nie będę na nie polowała, chociaż może gdy będą tańsze
http://static.pullandbear.net/2/phot...=1358764936807

3. Torba, jest spoooraa. Myślałam, że się nada na siłownię, ale spokojnie na tydzień mogłabym się w nią zapakować Mimo wszystko zostaje, może uda się ją kliknąć tańszą.
http://static.pullandbear.net/2/phot...=1365091635207

4. Sportowe buty 39. I znów ten problem są dosyć wąskie, wydają się być ciasnawe, ale 40 by pewnie klapała. Ogólnie fajne, ale boję się, że długo nie wytrzymają. W środku kożuszek. Za 45 byłyby idealne.
http://static.pullandbear.net/2/phot...=1358768676876

Widziałam te buty(http://static.pullandbear.net/2/phot...=1376645513837) z NK i są piękne, ale co z tego, skoro podeszwa jest gładka jak tafla lustra?
Fufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 20:44   #424
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
martii masz link do tych przecieranych z dziurami?
już szukam

Cytat:
Napisane przez Raafiki Pokaż wiadomość
Co z pierwszymi spodniami wzorzystymi było nie tak? Brzydko się układają czy co?
jakoś mi nie leżały a i na wzór też mi przeszło

Instagram
Stary 2013-08-20, 20:45   #425
hailie21
Zakorzenienie

Cytat:
1. spodnie Pull&Bear
2. sukienka Pull&Bear

jakoś mi nie leżały te rzeczy a sukienka na żywo mi nie przypadła do gustu

sama nie wiem:
1. baleriny Pull&Bear, są niby ok ale jestem coś wybredna od jakiegoś czasu jeżeli chodzi o tego tupu obuwie i nie wiem co z nimi

plus:
1. spodnie z pierdółkami Bershka, ozdoby haczą i denerwuje mnie, że przy jednej kieszeni wystaje dużo ciemniejszego koloru
2. spodnie przecierane Bershka, w przypadku tych lepiej się czuję, jak zakładam do nich pasek
generalnie obie pary są świetne (zwłaszcza drugie) i leżą lepiej niż dżinsy z Bershki, które zamawiałam do tej pory. długie mierząc w sklepie myślałam, że mogłabym mieć rozmiar mniejsze ze względu na ich układanie się z przodu, ale teraz sama już nie wiem, bo nie wcisnęłabym chyba nóg, muszę w nich schudnąć chociaż niby to mam dużą. jeszcze muszę pomyśleć i najlepiej pooglądać się większym lustrze i lepszym świetle w domu, ale same w sobie są bardzo fajne

3. basicowy sweterek Pull&Bear, ładny kolor i leży chyba dobrze, przyjemny w dotyku, w sumie nie przepadam już za takimi sweterkami i wolałabym, żeby był narzutką albo rozpinaną bluzą ale za 20 zł pewnie się przyda
4. koszulka Pull&Bear, jak ją wzięłam w ręce to pomyślałam, że jakaś sztywna jak na 100% bawełny, ale na ciele jest przyjemna. fajne kolory, ciekawa z tyłu, choć przez to może być ciut problematyczna w noszeniu
5. naszyjnik Stradivarius, śmieszne toto, nawet fajne, ale ja pewnie nie będę w tym chodzić, zostawiam żeby komuś sprezentować

Pokażesz zdjęcie spodni nr 1 z berszy na żywo?

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 20:47   #426
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
3. Torba, jest spoooraa. Myślałam, że się nada na siłownię, ale spokojnie na tydzień mogłabym się w nią zapakować Mimo wszystko zostaje, może uda się ją kliknąć tańszą.
też mi się ona podoba, fajna byłaby na powroty do domu przy mniejszej ilości dupereli do zabrania, masz jeszcze do niej link?

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
Pokażesz zdjęcie spodni nr 1 z berszy na żywo?
jedynie telefonem mogę jutro zrobić albo normalne po weekendzie

Instagram
Stary 2013-08-20, 20:49   #427
echme
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!

Dzisiaj odebrałam:
Cytat:
też mi się ona podoba, fajna byłaby na powroty do domu przy mniejszej ilości dupereli do zabrania, masz jeszcze do niej link?

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Ja też bym prosiła o linka do tej torby, jest super
Stary 2013-08-20, 20:49   #428
Fufka
Zakorzenienie

Martii, Echme poszło.

Ale dzisiaj było cudownie na fitnessie, szkoda, ze jutro będę mieć zakwasy

Edytowane przez Fufka
Czas edycji: 2013-08-20 o 20:51
Fufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 20:50   #429
hailie21
Zakorzenienie

Cytat:
Robiłam dzisiaj twistery jak z kfc
Omomom...

Cytat:
właśnie, przypomniało mi się: hailie, chciałaś zdjęcia kurtki ze Stradivariusa. To jeszcze aktualne? Jeśli tak, to jutro przy lepszym świetle zrobię
Tri, dziękuję za pamięć Mierzyłam ją w sklepie i wiem jak wygląda. Na razie udało mi się kliknąć z pulla pudrową (moja pierwsza nabyta ekoskórka w takim stylu) i chyba w cenie regularnej jednak nie kupię w Stradim, tylko poczekam na obniżkę choćby te 20%

nosy, łapy, ogony i kły.

Edytowane przez hailie21
Czas edycji: 2013-08-20 o 21:01
Stary 2013-08-20, 20:50   #430
malgo_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agniieesszzka Pokaż wiadomość
Kiedy kupiłaś t-shirt z przedostatniego zdjęcia?
piątek lub poniedziałek bo tylko na te dwie dorzutki trafiłam (jeżeli ma to większe znaczenie to mogę sprawdzić kiedy dokładnie)

Cytat:
Jak się prezentują te sportowe buty?
Moim zdaniem są w porządku, ale nie jakieś wow Ja je pewnie zostawię bo nie mam sportowych butów poza takimi typowymi do biegania

Cytat:
I kiedy kupiłaś płaszcz?
jw: piątek lub poniedziałek bo tylko na te dwie dorzutki trafiłam

Cytat:
Napisane przez maadelajn Pokaż wiadomość
jak te ostatnie jeggi ? bo tez je zamowilam
i moglabym prosic o linka do przedostatniej bluzki ?
spodnie są fajne ale moim zdaniem rozmiarówka zawyżona

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...BZ%2BNADRUKIEM

Cytat:
hahah czytasz mi w myslach i najwazniejsze jaki rozmiar
jw. rozmiar mam m. Normalnie noszę s lub xs (z tych luźnych) a tutaj m jest ok

Cytat:
Napisane przez Raafiki Pokaż wiadomość
Omnomnom
Jak buty z drugiego zdjęcia? Rozmiar standard? Mogę linka do trenczu?
Chyba nie pomogę bo każde buty w pullu są inne, czasem dobre jest 38 czasem 37 a czasem jestem pomiędzy. Wypowiadać się na ich temat też nie będę bo mi od początku się strasznie podobały i właściwie była to jedyna rzecz na której mi zależało. Ja jestem zadowolona
malgo_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 20:51   #431
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
mam długie rzęsy i naciagnelam włosy tak na oczy przy obcinaniu i ciachłam
padłam

ja kiedyś jako małolata obcinałam grzywkę i pewna panna M mówi do mnie e nie ładnie i tak sprytnie wykombinowałyśmy że obciełam tą grzywkę przy samej głowie jak odrastała wyglądałam jak bartek wrona (wtedy był na topie )

w bershce kaske oddali mi już dziś w H&M babka nabiła mi na karte parasol z diversa zabrali ale generalnie fajnie
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 20:52   #432
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Jest za 30 ale to nie ten shoper na który każdy poluje. Tylko taki jakby skladany na pół. Dzisiaj ktoś wystawiał zdjęcie w fotorelacji
a to na jaki każdy poluje? bo ja poluje na właśnie ten z fotorelacji skłądany z łączonych materiałów czemu Tobie nie pasuje?
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 20:56   #433
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Martii, Echme poszło.

Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
ja kiedyś jako małolata obcinałam grzywkę i pewna panna M mówi do mnie e nie ładnie i tak sprytnie wykombinowałyśmy że obciełam tą grzywkę przy samej głowie jak odrastała wyglądałam jak bartek wrona (wtedy był na topie )
moja kumpela z podstawówki wplątała sobie szczotkę okrągłą w kąpaniu w grzywkę i musiała to obciąć przy samej głowie

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
w bershce kaske oddali mi już dziś w H&M babka nabiła mi na karte parasol z diversa zabrali ale generalnie fajnie

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Iva, wysłałam link

Instagram
Stary 2013-08-20, 20:57   #434
iva78
Zakorzenienie

Cytat:

moja kumpela z podstawówki wplątała sobie szczotkę okrągłą w kąpaniu w grzywkę i musiała to obciąć przy samej głowie

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Iva, wysłałam link
Martii dzieki..bralas swoj rozmiar? Napisalas , ze nogawki dlugie czyli dokad Ci siegaja?
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 20:58   #435
echme
Zakorzenienie

Co mam zrobić jak nie mogę wejść w link bo mi wyskakuje, że sesja wygasła, zaloguj się ponownie? Loguję się, a komunikat nadal wyskakuje
Stary 2013-08-20, 20:59   #436
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Co mam zrobić jak nie mogę wejść w link bo mi wyskakuje, że sesja wygasła, zaloguj się ponownie? Loguję się, a komunikat nadal wyskakuje
zamknij przegladarke i potem znow uruchom...albo kliknij na inny link i potem znow na ten co chcialas otworzyc
Stary 2013-08-20, 21:02   #437
emii
Zakorzenienie

Cytat:
dixi kliknela m a reszte nie wiadomo kto
Cytat:
Napisane przez dixie1990 Pokaż wiadomość
ja mam M kliknietą dziś
to w końcu chcesz parkę czy nie, ja się juz pogubilam, a jeszcze jak cały dzien nie mogę czytać, to potem wieczorem nie daję rady nadrobić

Cytat:
ewcik

agniieesszzka, dorzucą jeszcze, zobaczysz

Dziewczyny, ostatni raz Was męczę, obiecuję. Po lewej kozaki ze Stradivariusa, po prawej z Pulla. Zostawić obie pary, oddać obie, zostawić jedne (które?)?

Obiecuję, nie wrzucę więcej zdjęć (przynajmniej w tym wątku ) i dam Wam święty spokój już

A, i wybaczcie pomiętą spódnicę, założona tylko do zdjęć
ja jestem za tymi ze stradiego ale jak mozesz zostaw obie pary.

Cytat:
Obiecane zdjęcia, rozmziar 37
Troche ciężko sie je wciąga, ale nie wiem czy rozmiar większenie byłyby sporo za duże
fajne są

Cytat:
wiem cos o tym...bite 3 miesiace sie meczylam codziennie

ewcik u mnie trwalo to tylko 40 min

emii tez ostrzy sobie na nia pazurki
oj tak, ale teraz cos czuję , że mi wykupicie

Jak bym miała trójke dzieci na co dzień chyba bym zwariowala
Dobrze, że już wszystko wrociło do normy
Boli mnie glowa i w ogóle chyba coś choroba mnie bierze
To jak dzisiaj było z tymi parkami, która w końcu kupiła?
Mam do odpakowania botki ze stradiego i leggi z bershki ale musze najpierw uspić Milenę, żeby w spokoju sie do paczek dorwać a caly czas mam stracha, że 38 nie bedzie dobre,.
W magnolii w stradim juz nie ma wyprzedazy
emii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 21:02   #438
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
jak już tak sobie gawędziliście, to nie zapytałaś przypadkiem o numer? fajny jest, szkoda, że taki niski a tej dziewczyny w dredach się boję, kiedyś tak dziwnie na mnie patrzyła jakbym jej się podobała i miałam wrażenie, że niby słucha co do niej mówię a nie słyszy o właśnie w Inditexie dzisiaj dziwna baba była, oddawałam taką zwykłą koszulkę basicową na ramiączkach bo wyglądała jak szmatka a ona pyta takim tonem jakby to była jakaś super rzecz a ona tym megazdiwiona "dlaczeeeego Pani oddajeee?"
Jakoś nie przyszło mi do głowy, jako że wcześniej robiłam u niego zwrot TŻ-owych koszul i mówiłam, że mężowi się nie podobały

Ja tam w Pullu tylko jednej takiej nie lubię, poza tym wszystkie dziewczyny są super, a z jedną to zawsze plotkuję (długie proste brązowe włosy, na pewno kojarzysz). Z Zary to pewnie ta sama była

Dziewczyny, właśnie: http://static.pullandbear.net/2/phot...=1358764936807 - te buty mają świecące noski, no i te kozaki moje ze Stradiego też, ale tylko prawy da się coś na to zaradzić? Bo one już na pierwszy rzut oka się od siebie różnią, a jednak je chcę

I jeszcze o coś chciałam Was zapytać, ale zapomniałam o co
triflee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 21:04   #439
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Martii dzieki..bralas swoj rozmiar? Napisalas , ze nogawki dlugie czyli dokad Ci siegaja?
kurde chciałam je założyć na szybko żeby zobaczyć dokładnie i co? wsadziłam stopę w to poprzecierane i powiększyło się do dziury akurat na samym dole nie było to podszyte materiałem. aaa chyba zapoluję na druga parę i te oddam

sięgają mi do samej stopy, zakrywają kostki

Instagram
Stary 2013-08-20, 21:06   #440
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
W magnolii w stradim juz nie ma wyprzedazy
W Dominikańskiej też nie, może wszędzie już zdjęli

Przypomniało mi się, o co miałam zapytać Otóż mam torebkę z plamkami. Jak ją odebrałam, to je widziałam, ale zależało mi na torebce, więc zostawiłam. No a teraz dorwałam ją taniej, bez uszkodzeń. Jak myślicie, mogę reklamować tamten egzemplarz ze względu na te plamy czy się przyczepią, że tak późno zauważyłam? Termin zwrotu niestety minął, ale ciągle jest z metką.

A tak w ogóle moje push upy miały dziś premierę, bardzo wygodne tylko mogłyby być ciut dłuższe, a przecież ja nieduża jestem
Stary 2013-08-20, 21:09   #441
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
kurde chciałam je założyć na szybko żeby zobaczyć dokładnie i co? wsadziłam stopę w to poprzecierane i powiększyło się do dziury akurat na samym dole nie było to podszyte materiałem. aaa chyba zapoluję na druga parę i te oddam

sięgają mi do samej stopy, zakrywają kostki
..przepraszam to moja wina a ile masz wzrostu?

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
W Dominikańskiej też nie, może wszędzie już zdjęli

Przypomniało mi się, o co miałam zapytać Otóż mam torebkę z plamkami. Jak ją odebrałam, to je widziałam, ale zależało mi na torebce, więc zostawiłam. No a teraz dorwałam ją taniej, bez uszkodzeń. Jak myślicie, mogę reklamować tamten egzemplarz ze względu na te plamy czy się przyczepią, że tak późno zauważyłam? Termin zwrotu niestety minął, ale ciągle jest z metką.

A tak w ogóle moje push upy miały dziś premierę, bardzo wygodne tylko mogłyby być ciut dłuższe, a przecież ja nieduża jestem
jezeli to ta sama torebka to oddaj ta wybrakowana na ten paragon co kupilas bez wad
Stary 2013-08-20, 21:09   #442
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
A to ten, ja go mam, fajny jest
Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
a to na jaki każdy poluje? bo ja poluje na właśnie ten z fotorelacji skłądany z łączonych materiałów czemu Tobie nie pasuje?
No mnie jakoś nie spasowal. Musz go jjeszcze na spokojnie zmierzyc i się zastanowie

Anulowali mi w bershce koszulkę z numerkiem
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 21:12   #443
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś nie przyszło mi do głowy, jako że wcześniej robiłam u niego zwrot TŻ-owych koszul i mówiłam, że mężowi się nie podobały

Ja tam w Pullu tylko jednej takiej nie lubię, poza tym wszystkie dziewczyny są super, a z jedną to zawsze plotkuję (długie proste brązowe włosy, na pewno kojarzysz). Z Zary to pewnie ta sama była
a to peszek

ta nowa ją chyba dzisiaj po imieniu wołała ale zapomniałam Karolina? jest jeszcze jedna w takich troszkę jaśniejszych brązowych, to jakaś menago albo kierowniczka, też fajna. ja bardzo blondynkę w prostych lubię

w Zarze w takich do ucha brązowych

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
możesz albo zrób tak jak pisze Iva

Cytat:
..przepraszam to moja wina a ile masz wzrostu?
no kurde lanie dostaniesz będę wiedziała na przyszłość, że takie spodnie trzeba spokojnie zakładać nie wiem dokładnie, jakieś 166-168 cm

Instagram
Stary 2013-08-20, 21:13   #444
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:

jezeli to ta sama torebka to oddaj ta wybrakowana na ten paragon co kupilas bez wad
ale wtedy wrócą jej mniejszą ilość pieniędzy..
Stary 2013-08-20, 21:13   #445
Maksiunio
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malgo_ Pokaż wiadomość
Ja się często nie odzywam ale stale podczytuję. Ponieważ sama korzystam z opinii na temat zamówionych ubrań to się mogę odwdzięczyć
To co odebrałam w linkach.
Właściwie ze wszystkiego jestem zadowolona, może coś oddam ale sama nie wiem. W razie pytań piszcie
Fajna jest ta granatowa bluzeczka? Ta z ptakiem jest świetna
Cytat:
Napisane przez kreolka7 Pokaż wiadomość
Jestem! Ciekawe czy dziś coś dorzucą... ale miałam dzień dziewczyny. Uczę małego siku itd i mi dwójeczkę zrobił na łóżko. Normalnie nie można na chwilę się odwrócić bo wszędzie zostawia swoje odpadki :P
Ja byłam dzisiaj u mojej chrześnicy, która też jest w trakcie tej nauki. Z równym skutkiem
Cytat:
1. spodnie Pull&Bear
2. sukienka Pull&Bear

Co było nie tak z tą sukienką? Ten basicowy sweterek ma taki intensywny kolor jak na zdjęciu?
Cytat:
Mogę prosić o link?

Dobra, wrzucam zdjęcie spódniczki z h&mu. To moje pierwsze zdjęcie z przymierzalni, więc wybaczcie jakość .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0042.jpg (77,1 KB, 74 załadowań)
Stary 2013-08-20, 21:14   #446
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
ale wtedy wrócą jej mniejszą ilość pieniędzy..
a no tak. to reklamuj triflee, nie powinni robić problemu, powiedz że teraz się dokładniej przyjrzałaś

Instagram
Stary 2013-08-20, 21:17   #447
hailie21
Zakorzenienie

Cytat:

To poroszę telefonem, chodzi mi o to jak wyglądają na żywo z bliska, choćby na płasko

nosy, łapy, ogony i kły.
Stary 2013-08-20, 21:18   #448
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maksiunio Pokaż wiadomość
Co było nie tak z tą sukienką? Ten basicowy sweterek ma taki intensywny kolor jak na zdjęciu?
myślałam że cała będzie taka żakardowa, a okazała się cieńsza. i nie leżała na mnie za dobrze. sweter ma intensywny kolor i jest minimalnie ciemnniejszy

ta spódniczka z H&M na Tobie wydaje się ciut dłuższa niż na dziewczynach, czy się mylę?

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
To poroszę telefonem, chodzi mi o to jak wyglądają na żywo z bliska, choćby na płasko
ok, to jutro

Instagram
Stary 2013-08-20, 21:19   #449
gozia
Zakorzenienie

paypal doładowny, dziś z wami czekam na dorzutkę, jak nie bedzie to sie wnerwie
Stary 2013-08-20, 21:19   #450
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
To jest ostatnia opcja, wolę 20 zł różnicy wydać na coś innego, dusigrosz ze mnie

Cytat:
ta nowa ją chyba dzisiaj po imieniu wołała ale zapomniałam Karolina? jest jeszcze jedna w takich troszkę jaśniejszych brązowych, to jakaś menago albo kierowniczka, też fajna. ja bardzo blondynkę w prostych lubię

w Zarze w takich do ucha brązowych
Mhm, to ta w Zarze A ta, z którą zawsze plotkuję, to właśnie kierowniczka, blondynka też jest super, taki ma śliczny uśmiech, że jej zazdroszczę Generalnie fajną mają załogę.

Cytat:
Napisane przez Maksiunio Pokaż wiadomość
Dobra, wrzucam zdjęcie spódniczki z h&mu. To moje pierwsze zdjęcie z przymierzalni, więc wybaczcie jakość .
Ona jest taka sztywna czy tylko na zdjęciu tak wyszła? Według mnie wyglądasz ok, ale ta sztywność by mi chyba przeszkadzała

Cytat:
a no tak. to reklamuj triflee, nie powinni robić problemu, powiedz że teraz się dokładniej przyjrzałaś
Spróbuję w czwartek
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości