|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
|
|
|
|
#422 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam nową część całą...od 7 rano, tyle godzin mi to zajęło
. Igi ostatnio bardzo marudny. Zęby ciągle, nawet gorączkował przez to. Na dodatek teściowa mi się rozchorowała a nie mogłam wziąć w pracy wolnego ze względu na ten termin na wprowadzenie danych do nowego systemu i spora obsuwę. Dwa dni jakoś wykombinowaliśmy że mąż poszedł na popołudnie a ja wcześniej wyszłam. Dobrze że już wyzdrowiała i jutro przyjedzie. No i dobrze że mały się nie zaraził.bokeh, cala - ślicznie wyglądacie w nowych fryzurach! lady - odstawiłaś Pietraszka od piersi. Błagam, opisz dokładnie jak to wyglądało.
|
#423 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
OGŁOSZENIE!!!
ja tylko tak na chwilę będę nadrabiać, jak młody pójdzie spać mama przyniosła mi z ciucha kilka rzeczy dla młodego i to co nie chcę w poniedziałek może oddać; są fajne body z next, w takim kolorze jakby dżins, w białe gwiazdki, z kołnierzykiem, mięciutki materiał; nie chcę ich, bo jakoś do Filipa mi te gwiazdki nie pasują, gdyby nie one, to od razu byłyby moje; w ogóle bardziej dziewczynkę bym chyba w nich widziała są w stanie idealnym, rozmiar 86 (12-18 miesięcy) i kosztują 3 zł więc jakby któraś była chętna, to mogę wziąć; mam tylko fotki teraz robione, więc mało widać, ale jakby któraś była zainteresowana, to mogę jutro zrobić w dziennym świetle i wrzucić
|
#425 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
taka u mnie niedziela o!Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43860660]Mała, możliwe, pisałam że Agatka miałą 37,3 max. i zorientowałam się w sumie tak z głupia frant, WYDAWAŁO mi się że ciut cieplejsza i faktycznie. A po 3 dniach wysypla, od pleców się zaczyna właśnie.Buty SOBIE wczoraj kupiłam [/QUOTE]fajne buty Cytat:
Cytat:
poganałabym je zaraz
|
|
#426 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a jednak nadrabiam teraz, bo coś młody sie sam sobą zajmuje
jednak nie było tak źle jak myslałam, wczoraj wieczorem pogadaliśmy (z mojej inicjatywy oczywiście ), ale lżej się od razu zrobiłoa Filip ma nowego kolegę, trzymamy go w piekarniku co chwilę podchodzi do piekarnika i zaciesza, do swojego odbicia; i jak mu mówię, żeby szedł zoabczyć do chłopczyka, to od razu przed piekarnik zapitala; dzisiaj mu smoczka dawał![]() Cytat:
własnie miałam pytać o tą marynarkę już kiedyś; będę miała oczy otwarte Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic o nich nigdy nie słyszałam. Musisz poczytać na necie opinie, pewnie się jakieś znajdą. Aczkolwiek cena dobra, z wysyłką pewnie nieco ponad 20zł wyjdzie.
|
|
|
|
|
#429 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Okropna dzisiaj pogoda, cały dzień leje , o 12 godz musieliśmy już światło w domu włączać bo ciemno było.Także dzisiaj dzień w domu z rodzinką. Dobrą wiadomością tego dnia jest to, że w końcu Blankowy radar się nie włączył i rodzice mogli spokojnie ulżyć swym namiętnościom ![]() Jestem ostatnio pod ogromnym wrażeniem tego co potrafi moje dziecko. Jak mówię jej o jakiejś zabawce to ona do niej idzie i mi pokazuje, jak pokazuje jej książkę z krówką to ona mówi "muuuuuu" a jak widzi psa to krzyczy "af af " ![]() Ezzo- super , że w końcu ktoś się zainteresowałam Wami. Kiedy macie EEG? My własnie w czwartek teraz i się stresuje jak to wyjdzie... szaja- bardzo łądne buty. hmm i zapomniałam co miałam jeszcze napisać , bo Blaneks marud
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
O kuwa
![]() Oskar leży w łożeczku i właśnie zdjął sobie spodnie od piżamy,rozpiął body i dobiera się do pampersa ![]() Ellmi-my też już od dawna mamy kolegę którego trzymamy w piekarniku Oskar często daje mu buzi lub robi mu atyaty w zależności jaki ma humor![]() Poza tym chciałam wam wrzucić filmik z jego zdolnościami ale nie mogę ![]() Robi tam kosi,kosi i naśladuje jak dziadek kaszle Poza tym nauczył się mówić Nie,nie ![]() Robi nu-nu gestykulując śmiesznie rączką. Robi też pa-pa.(Siemano'podnosi rękę do góry' i przybija piątkę) -tego nauczyłam go ostatnio
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć dwa małe to też jakaś myśl
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow! ale masz zdolne bobo! u nas z tego typu umiejetnosciami jestesmy w czarnej doopeczce
|
|
|
|
|
#434 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
co potrafi Dżejkob ??? ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
brakuje nam Ciebie, poprosimy zdjęcie Igusia !
|
|
#435 |
|
Wtajemniczenie
|
ale tutaj ciiiicho
Edytowane przez e_vel Czas edycji: 2013-11-24 o 20:25 |
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
40 min się usypialiśmy
chciałam, żeby sam usnął i tylko koło niego siedziałam i myslałam, że te piruety i wygibasy się nigdy nie skończą; w końcu siadłam dalej na fotelu, dwa razy sprawdził, czy jestem i zasnął![]() Cytat:
ale ma przerwę, jak Karolak![]() a u mnie tylko deszcz w szyby wali; czekam jutro na śnieg już karmnik zamontowałam na balkonie tylk ociekawe, czy jakieś ptaki tam w ogóle będą, jak Filip cały czas przy szybie będzie stał![]() to się dogadajcie ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- aaaaa, zapomniałam bokeh, pięknie wyglądasz (mało oryginalna jestem )
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
elllmi - jedynki
i mam nadzieję że mu się zejdą
|
|
|
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
elllmi Hania ma identyczną zabawę z piekarnikiem
Lenova, mała brawa za umiejętności Hania jednego dnia robi papa, pokaże gdzie oko, nos a na drugi dzień już nie Jej się nie chce Mój leniwiec mały![]() bokeh to jak się dogadujemy? ![]()
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm, w sumie to prawie nic...
malo tego, mam wrazenie ze zapomnial nawet jesli cos juz umial... ale zwalam to na chodzenie. tylko by chodzil i chodzil i chodzil... kiedys udawalo mu sie czasem zrobic papa pokazac swiatelko zrobic koci koci pokazac gdzie mam nosek (nochal )ostatnio tak ladnie robil buzi (usteczka w dziobek/rybke i tak cudnie cmokal) jak mial cos w raczce i poprosilam zeby mi to dal to dal teraz zdarza sie to rzadko... ale jak powiem chodz do mamy to idzie jak perszing ![]() spoko loko, nie martw sie, na wszystko przyjdzie czas! narazie mojemu w glowie chodzenie, jak juz mu sie to znudzi to mysle sobie ze wtedy bedzie sie uczyl innych rzeczy |
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43857949]
a wiesz, wg mnie to rehabilitant (czyli - praktyk) najwięcej ma rację u neurologa dzieci często zdenerwowane, spięte, i badanie inaczej wychodzi [/QUOTE] Tez tak mysle Cytat:
Zalezy czego szukasz. Jesli idealnego i trwalego matu, to niestety nie z tym produktem. Poza tym nie mam zastrzezen - nie ma problemu w aplikacji, jest niewidoczny na buzi i oczywiscie ma supernaturalny sklad. Pstryczku, a probowalas... maki ziemniaczanej? Wiem jak to brzmi, ale u mnie sie super spisuje!
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-11-24 o 20:54 |
|
|
|
|
#441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to hania robi dosłownie wszyskto to samo, oprócz noska, kiedyś pokazywała oko u lalki ale teraz też regres. I też do mnie idzie i robi "tuli tuli" ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do nas podobno jutro ma przyjść
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Helol. Przezylam zjazd na uczelni i jestem.
Piszcie o umiejetnosciach, to tez cos dodam od siebie o swojej. *motorycznie to wiecie, chodzi przy meblach, raczkuje od dawna. * robi "papa", ale nie tylko machajac raczka, w tym samym czasie mowi "papa" * ulubiona zabawa to rzucanie - tak wiec nauczyla sie rzucajac mowic "baaam" - za kazdym razem niemal;p * "mama", tata" na kazdym kroku i bezposrednio do nas. Obecnie doszedl do repertuaru "ziaaadek" (dziadek) - ja mowie "Amelciu, powiedz "dziadek" a ona powazna mina i "ziiiiiaaadeek" - zdebialam ![]() "baba", "idzi" (idzie chyba) "bruuuuum" - to uroczo robi, bo rr jest wyrazne i parska przy tym. Nauczyla sie ode mnie w jeden dzien. Teraz wystarczy ze ktos zaintonuje "bruuuum" to zaraz sie dolacza i tez "brrrrumm" ![]() A dzisiaj mi sie udalo : "Amelciu powiedz mama" - 'mama" - Amelciu powiedz tata - "tata" - Amelciu "brrrruuum" - "Brrrruuum" Szok jakie te dzieci madre sie robia Dzis zaczela dreptac popychajac za soba krzeslo Gratuluje dzieciaczkom miesiecznic, nowych umiejetnosci, zabkow, udanych lekarskich wizyt. |
|
|
|
#444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wracaj do nas![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Do nas nie miał więc jak go zobaczyłam to byłam mile zaskoczona ![]()
|
|
#445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mówicie o śniegu. nie wiem jak ja tym moim wózkiem przejadę po sniegu:/ muszę go jak najszybciej sprzedać. elllmi to jak z tym bodziakiem?
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Black, super efekt po nałożeniu podkładu i korektora
Dziś sobie też zakupiłam ten podkład ale odcień 203
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
a zapomniałam napisać - mamy lewka
ale nawet go nie rozpakowuje, bo Filip chyba "za duży" na taką zabawkę przyda się na potem
|
#450 | |||||
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43857949]no co masz myślec? widzisz, że młody potrafi
spokojniefajnego masz męża ![]() a to na pewno pomoże na pewno! a wiesz, wg mnie to rehabilitant (czyli - praktyk) najwięcej ma rację u neurologa dzieci często zdenerwowane, spięte, i badanie inaczej wychodzi a to jednak namawiaj ją do raczkowania, lepiej wspomaga rozwój to on jak Dorka idzie, od du.py strony ![]() brawo! rozumiem doskonale ![]() Ależ przecież ten strach i tak już masz Ja nie chciałam do 11mca Agatki. A potem mi przeszło i chciałam [/QUOTE]chodzilo mi o strach w ciazy i dziecko w brzuszku ![]() my zaraz 11 msc mamy Boze spraw zeby mi sie zachcialo tak jak Szajce Cytat:
a zrobimy w domu Cytat:
![]() a ja sie zawsze nakrecam Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

[COLOR="Silver"]

. Igi ostatnio bardzo marudny. Zęby ciągle, nawet gorączkował przez to. Na dodatek teściowa mi się rozchorowała a nie mogłam wziąć w pracy wolnego ze względu na ten termin na wprowadzenie danych do nowego systemu i spora obsuwę. Dwa dni jakoś wykombinowaliśmy że mąż poszedł na popołudnie a ja wcześniej wyszłam. Dobrze że już wyzdrowiała i jutro przyjedzie. No i dobrze że mały się nie zaraził.

Julas of kors nie tż
ale korzystajac z okazji wizyty u kolejnego doktora, wspomnielismy o problemie z naszym spaniem i powiem wam, ze po raz pierwszy sie spotkalam z kims, kto po obejrzeniu filmow stwerdzil, ze to nie jest tylko cos co sie niektore dzieci maja, ale cos z czym trzeba cos jak najszybciej zrobic. Dostalismy skierowanie na usg przezciemiaczkowe, na eeg snu i mamy zbadac tarczyce, okazalo sie, ze pani miala stycznosc z takim problemem i nalezy wykluczyc wszystkie powazne przyczyny.
poganałabym je zaraz
A ja ma za sobą 10 najwspanialszych miesięcy w życiu
Nic o nich nigdy nie słyszałam. Musisz poczytać na necie opinie, pewnie się jakieś znajdą. 

brakuje nam Ciebie, poprosimy zdjęcie Igusia !
chciałam, żeby sam usnął i tylko koło niego siedziałam i myslałam, że te piruety i wygibasy się nigdy nie skończą; w końcu siadłam dalej na fotelu, dwa razy sprawdził, czy jestem i zasnął
i mam nadzieję że mu się zejdą