Jestem stara i przegrałam życie - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Pokaż wyniki sondy: Czy przegrałaś życie?
Przegrałam 85 72,03%
Tak 33 27,97%
Głosujący: 118. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 13:47   #421
201604191001
Konto usunięte

Dot.: Jestem stara i przegrałam życie

scarlett, pomusz, nie mogę znaleźć posta z twoimi porażkami.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 13:58   #422
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lisciolaz Straszliwy Pokaż wiadomość
Bardziej bym się zdziwiła, gdybym na stare lata zapałała miłością do mięsiwa .
Mięsko Śledzie to jedyna rzecz, której nie tykam. I rosół.

Cytat:
Napisane przez ama Pokaż wiadomość
Nigdy nie latałam samolotem, więc i na strefie bezcłowej nie byłam. To dopiero przegrana
Ja też nie latałam, myślałam, że jestem jedyna

Byłam raz w Rossmannie, ale chyba jeszcze się przejdę, może jakieś lakiery do paznokci zakupię
Stary 2013-11-27, 14:00   #423
scarlett26
Zakorzenienie

no dobra, jednego dużego chyba nie było, a więc:
- mam męża i dziecko - zupełnie nie wiem jak to się stało, bo całe życie planowałam bezdzietność i staropanieństwo, serio, serio
- nigdy nie udało mi się samodzielnie schudnąć, więcej niż kilka kg, ciąża odchudziła mnie o 25kg (9 m-cy rzygania), teraz intensywnie nadrabiam utracone kg - mimo, że mam nową, fajną garderobę, bo wszystkie ciuchy sprzed ciąży okazały się na mnie dużo za duże po
- maniakalnie kupuję książki, szybciej niż mam czas je czytać
- kupuję dużo kolorówki, a maluję się raz na pół roku może - zwłaszcza mam słabość do cieni do powiek, a jak są wytłoczone w jakiś ładny wzorek to muszą być moje
- ciągle robię jakieś plany i nie realizuję ich - ostatnio kupiłam sobie 3 książki o prokrastynacji i nie chce mi się ich czytać, może jutro....

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 14:16   #424
martuha20
Rozeznanie

Rozbawił mnie ten wątek, i zasmucił zarazem

Ja-23 lata, studia ok, właśnie kończę. Tż- jest. więc teoretycznie, wszystko ok. Tylko jakoś i tak czuję się przegrana pracy nie mam, spędzam całe dnie w domu. nic mi się nie chce tż mnie wkurza, też całymi dniami leży wiem, że przegrywam życie

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 14:35   #425
_Juliette_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
- ciągle robię jakieś plany i nie realizuję ich - ostatnio kupiłam sobie 3 książki o prokrastynacji i nie chce mi się ich czytać, może jutro....
Jak przeczytasz, albo zarzucisz ideę ich czytania, to chętnie odkupię, przynajmniej z jedną.
_Juliette_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 14:42   #426
Eithne
Raczkowanie

GG do Eithne

Uwaga uwaga, będzie wejście smoka
Mam 34 lata ( i pół), bezrobotna, mieszkam na wsi z rodzicami, TŻ i dzieci brak, za to na stanie 4 psy, na studiach 7 (!) lat obsuwy (a to i tak były zaoczne). Po rossmannach nie chodzę bo - piniędzy nie mam, zresztą po co się makijażować, przeca chłopa i życia towarzyskiego brak. Jeżdżę rozlatującym się starym merolem i od 4 lat próbuję zdać na kategorię A (porażka życiowa). Zbieram winyle, nie mam fejsa i srajfona. Looser że ho ho. Przyjmiecie taki egzemplarz?
Eithne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 14:56   #427
panna mati_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eithne Pokaż wiadomość
Mam 34 lata ( i pół), bezrobotna, mieszkam na wsi z rodzicami, TŻ i dzieci brak, za to na stanie 4 psy, na studiach 7 (!) lat obsuwy (a to i tak były zaoczne). Po rossmannach nie chodzę bo - piniędzy nie mam, zresztą po co się makijażować, przeca chłopa i życia towarzyskiego brak. Jeżdżę rozlatującym się starym merolem i od 4 lat próbuję zdać na kategorię A (porażka życiowa). Zbieram winyle, nie mam fejsa i srajfona. Looser że ho ho. Przyjmiecie taki egzemplarz?
Ej, bo ja mam wolnego brata jak cuś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 14:58   #428
abiblabla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinkowa Pokaż wiadomość
ritter z kokosankami to dopier cos
whaaaat gdzie to kupić?
Cytat:
Napisane przez kaja2301 Pokaż wiadomość
jest kokosowa, opakowanie ma błękitne, to chyba ta?
taaaa uwielbiam ją!!! niepodrodze mi do leclerca ale musze się wybrac i kupić zapas na cały weekend będę jeść i użalać się nad sobą
Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
mejbeeelaajnnna żelowy
czyli w słoiczku? nie używałam nigdy takiego. jaki pędzelek powinnam kupić? (z tych nie rujnujących portfela)
Cytat:
spoko tu się każde resztki przyjmą też chcę kategorię A! tyle że na motor mnie nie stać
Stary 2013-11-27, 15:02   #429
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez ama Pokaż wiadomość
Nigdy nie latałam samolotem, więc i na strefie bezcłowej nie byłam. To dopiero przegrana

Weźcie nie gadajcie o tym rossmanie, bo ja tam dziś przez Was zajdę . W sumie szminkę, cień i lakier jeszcze bym chciała.
Ja też nie latałam;p
A z rossmanna też bym jeszcze parę rzeczy chciała, ratuje mnie tylko to że wszystko co zostało z pomadek jest zmacane
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 15:04   #430
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mati_ Pokaż wiadomość
Ej, bo ja mam wolnego brata jak cuś
Co za baba wredna, a mi to nie proponowałaś.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 15:06   #431
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Nic tylko patrzeć i wybierać dziewczyny z jakże elitarnego grona
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 15:06   #432
karinkowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez abiblabla Pokaż wiadomość
whaaaat gdzie to kupić?
w tamtym roku byly w okresie okoswiatecznym w lidlu, nie wiem jak w tym roku, bo dawno nie bylam tam
Stary 2013-11-27, 15:07   #433
panna mati_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Co za baba wredna, a mi to nie proponowałaś.
Bo ja zapomniałam, teraz mi się jakoś przypomniało.
Stary 2013-11-27, 15:09   #434
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
no dobra, jednego dużego chyba nie było, a więc:
- mam męża i dziecko - zupełnie nie wiem jak to się stało, bo całe życie planowałam bezdzietność i staropanieństwo, serio, serio
- nigdy nie udało mi się samodzielnie schudnąć, więcej niż kilka kg, ciąża odchudziła mnie o 25kg (9 m-cy rzygania), teraz intensywnie nadrabiam utracone kg - mimo, że mam nową, fajną garderobę, bo wszystkie ciuchy sprzed ciąży okazały się na mnie dużo za duże po
- maniakalnie kupuję książki, szybciej niż mam czas je czytać
- kupuję dużo kolorówki, a maluję się raz na pół roku może - zwłaszcza mam słabość do cieni do powiek, a jak są wytłoczone w jakiś ładny wzorek to muszą być moje
Z tymi książkami to mam tak samo, a może nawet gorzej bo jednocześnie czytam chyba ze 3 albo 4 i miałam 5tą zacząć ale się ogarnęłam, że najpierw tamte muszę skończyć Jak sobie pomyślę, że to trochę tak, jakbym kilka filmów zaczęła oglądać i w połowie zaczynała kolejny, to myślę że jestem dziwna.

Cierpię na kosmetykoholizm, kupuję właśnie najwięcej kolorówki a potem przychodzę do domu i się okazuje że miałam identyczny kolor lakieru albo cienia. Niecałe 2 tyg temu kupiłam całego boxa a w nim 15 cieni na dzień, bronzer, 2 rozświetlacze i 4 róże a jak promocja w rossmannie to pierwsze co poleciałam do szafy burżuja oglądać róże, na szczęście dałam sobie po łapach i nie wzięłam ani różu ani jednego cienia

Nie umiem gotować, ani piec ciast (od biedy jakąś drożdżówkę zrobię, albo murzynka bo łatwy).

Jestem wredna i zawsze mam rację.

Nie lubię dzieci, a one nie lubią mnie
Stary 2013-11-27, 15:14   #435
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Ej ja też mam całkiem sympatycznego brata! Chętnie bym go wyswatała
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 15:16   #436
panna mati_
Zakorzenienie

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;43912635]Ej ja też mam całkiem sympatycznego brata! Chętnie bym go wyswatała [/QUOTE]

Nie wiem czy o bracie się mówi, że jest sympatyczny. No, ale chętnie wyswatam.
Stary 2013-11-27, 15:17   #437
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mati_ Pokaż wiadomość
Nie wiem czy o bracie się mówi, że jest sympatyczny. No, ale chętnie wyswatam.
A jak się mówi o bracie? (jeśli nie jest przystojny?)
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 15:18   #438
karinkowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Z tymi książkami to mam tak samo, a może nawet gorzej bo jednocześnie czytam chyba ze 3 albo 4 i miałam 5tą zacząć ale się ogarnęłam, że najpierw tamte muszę skończyć Jak sobie pomyślę, że to trochę tak, jakbym kilka filmów zaczęła oglądać i w połowie zaczynała kolejny, to myślę że jestem dziwna.
(...)
Nie lubię dzieci, a one nie lubią mnie
Mam to samo z ksiazkami, czytam zwykle 2 lub 3 jednoczesnie, bo szkoda mi za szybko konczyc dobra ksiazke i zegnac sie z jej bohaterami (ostatnia czesc Piesni lodu i ognia czeka juz z 3 miesiace na dokonczenie, ale nie mam serca jej doczytac

Co do dzieci tez to samo, nie znosze, nie lubie, nie toleruje, mamusie z ozm to dla mnie wariatki, dzieci mnie tez nie lubia, nie jestem kochana ciocia i nikt mi bachorkow nie podrzuca do poopiekowania sie. Alleluja
Stary 2013-11-27, 15:19   #439
panna mati_
Zakorzenienie

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;43912691]A jak się mówi o bracie? (jeśli nie jest przystojny?)[/QUOTE]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 15:20   #440
I am Rock
lokalna gwiazda

Faceta przygarnę - z prezencją, kasą, wygadanego, żebym się odzywać nie musiała, z dużym samochodem, broń Boże łysy, bo kusiłoby mnie, żeby klepać.
Mam skłonności do kupowania kosmetyków, których nie wiem, czy użyję. W zeszłym roku przed sylwestrem kupiłam śliczny szafirowy, brokatowy cień, a na sylwestra się nie wybierałam.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 15:46   #441
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Jestem z siebie półdumna jak na przegrańca przystało. Poszłam z mocnym postanowieniem, że kupię tylko pastę do zębów, antyperspirant i lakier, bo się skończył. Całą drogę się tego trzymałam. Nawet do kasy zaszłam z tym zestawem pomimo wcześniejszego oblukania kosmetyków w promocji (!). Sukces w 75%, prawda? Stojąc w kolejce na wyciągnięcie ręki miałam tusz loreala... Gdyby był dalej, ech. Siedem dyszek poszło się dymać. Trudno, ktoś dostanie tańszy prezent pod choinkę i się wyrówna.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 15:55   #442
zakonna
Naczelna Nastolatka

ja kupiłam żółty tusz z miss sporty (dla mnie idealny), korektor pod oczy max factor (zupełnie zbędny wydatek, bo mam inne), cień do oczu wibo (jeszcze bardziej zbędny wydatek, bo cieni mam tyle, że wystarczy mi do końca życia i jeszcze zostanie dla spadkobierców) oraz płyn do demakijażu (jedyna rzecz, której potrzebowałam).
Książek nie kupuję od dawna, bo mnie nie stać, chodzę do biblioteki, ale i tak musiałam się zapisać do innej filii bo w tej bliskiej nie oddałam książek (wiem, że to mega, mega kanał) i boję się tam teraz iść.
Stary 2013-11-27, 16:05   #443
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Mam za duże zaległości na forum, żeby pozwolić sobie na czytanie książek.
Dziś się dowiedziałam, że te takie dziwnaczne pałkowate, chude, łyse szczoteczki, to do słabych, cienkich, krótkich i byle jakich rzęs. Taki nius, pewnie ambitne go znają. Ja nie wiedziałam.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 16:09   #444
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Stary merol to nie przegrana!

A co do gotowania, które się tu czasem przewija, to wszyscy są przekonani, że ja świetnie gotuję, a to nieprawda

I kupiłam dziś kolejny lakier do paznokci

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 16:21   #445
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
A co do gotowania, które się tu czasem przewija, to wszyscy są przekonani, że ja świetnie gotuję, a to nieprawda
To na jakiej podstawie tak sądzą?

Ja pracuję w branży gastronomicznej (tak, tak, mam pracę, nigdzie nie pisałam, że jestem bezrobotna ), teorię znam doskonale, z praktyką już trochę gorzej. Cokolwiek zrobię, ale nie powiedziałabym, że umiem gotować. To znaczy może i umiem, ale nie mam okazji się wykazać i spróbować, bo mam od tego ludzi i zawsze podstawione pod nos
Np. ugotowanie zupy wydaje mi się nie lada sztuką i ogromnym wyzwaniem. W związku z tym mam ogromną słabość do kucharzy. Jak wiem, że ktoś dobrze gotuje to ma u mnie automatycznie +10 do sympatii.

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Żeby nie było, że jestem już totalny ułomniak, to się usprawiedliwię, że umiem cośtam upiec - jakieś nieskomplikowane ciasta, muffiny, ciasteczka.

otako jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 16:24   #446
_Juliette_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
ja kupiłam żółty tusz z miss sporty (dla mnie idealny), korektor pod oczy max factor (zupełnie zbędny wydatek, bo mam inne), cień do oczu wibo (jeszcze bardziej zbędny wydatek, bo cieni mam tyle, że wystarczy mi do końca życia i jeszcze zostanie dla spadkobierców) oraz płyn do demakijażu (jedyna rzecz, której potrzebowałam).
Książek nie kupuję od dawna, bo mnie nie stać, chodzę do biblioteki, ale i tak musiałam się zapisać do innej filii bo w tej bliskiej nie oddałam książek (wiem, że to mega, mega kanał) i boję się tam teraz iść.
Odeślij książki pocztą
Stary 2013-11-27, 16:28   #447
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Juliette_ Pokaż wiadomość
Odeślij książki pocztą
A co się wtedy dzieje z karą?
Stary 2013-11-27, 16:36   #448
skazana_na_bluesa
.

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;43912691]A jak się mówi o bracie? (jeśli nie jest przystojny?)[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość

Żeby nie było, że jestem już totalny ułomniak, to się usprawiedliwię, że umiem cośtam upiec - jakieś nieskomplikowane ciasta, muffiny, ciasteczka.
to ja nie wiem, co Ty tu robisz :P

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;43913807]A co się wtedy dzieje z karą? [/QUOTE]
czeka na osobiste pojawienie się

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-27, 16:38   #449
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez wlosomaniaczkaaa Pokaż wiadomość
Mam za duże zaległości na forum, żeby pozwolić sobie na czytanie książek.
Dziś się dowiedziałam, że te takie dziwnaczne pałkowate, chude, łyse szczoteczki, to do słabych, cienkich, krótkich i byle jakich rzęs. Taki nius, pewnie ambitne go znają. Ja nie wiedziałam.
Się nie zgadzam z tym;p Ja mam swoich dużo, gęste, chyba w trzech rzędach rosną i długie jak pierun i to chyba jedyny tusz który mi je pięknie rozdziela i podkreśla

Niech ta promocja się już skończy

Ja 2 lata temu miałam zaległości w bibliotece to wysłałam Tż żeby mi je odniósł, bo za jeden dzień zwłoki 20gr (a że książek miałam chyba 5, no to zet:P),a ja się zaraz potem przeprowadzałam i mam schizę do dziś że którejś nie oddałam ale to by chyba coś przyszło na adres domowy bo zakładając kartę kobieta spisała adres z dowodu:P No i na pewno przy oddaniu by Tż powiedziała że jeszcze coś, tak se tłumaczę. Chyba mam nerwicę natręctw
Stary 2013-11-27, 16:40   #450
_Juliette_
Wtajemniczenie

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;43913807]A co się wtedy dzieje z karą? [/QUOTE]

Dopóki się nie pojawisz, to płacić nie trzeba, ale kara już nie rośnie, bo książki oddane
No i kaca moralnego nie ma, że się książki przetrzymuje
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości