![]() |
#421 |
Gość
|
Dot.: kto ze mną zaczyna odchudzanie
Witam..
![]() ![]() ![]() Wczoraj cwiczylam z Tamilee Webb ja chce miec takie posladki... i powiem szczerze dzis czuje wszystki miesnie ![]() ![]() Chce schudnac minimum 5 kg. Bo tyle przytylam przez ostatni rok ![]() Mam nadzieje ze uda mi sie wytrwac ![]() Mam pytanko jedno do ciebie Sandra. Rano jem platki ofsiane z siemiem lnianym, i pomyslalam ze mozna do tego dodawac troszke "poduszeczek' te takie z nadzieniem (np czekoladowym)... jak patrzylam na sklad tych poduszeczek to maja na 100 gram: 0,46 tłuszczu, 86,32 białka, 6,82 weglowodanow... Skład czesci zbozowej (kaszka kukurydziana, otreby pszenne, cukier, sol, proszek do pieczenia); nadzienia ( cukier tłuszcz roslinny, mleko w proszku, kakao, lecytyna, wanillia, aromat toffi) Myslisz ze mozna bez szkody troszke dodac dla smaku???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
kfiatka-napewno bedzie dobrze.. wytrzymasz, dieta nie jest taka straszna hehe
![]() dziewczyny mam do was pytanie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczynyzaintrygowal mnie ten watek bo tez jestem na dicie,niestety w czasie wakacji bylam u mamy i niestety przytylam 9 kg wiec mam do zrzucenia ok 15 kg,ale wiem ze to mozliwe tez mi sie przyda wasze wsparcie.Moja dieta polega na jedzeniu 5 posilkow dziennie i piciu minimum 2,5 litra wody niegazowanej i oczywiscie zero slodkosci,a z tym zawsze problem.Moja zguba w diecie jest omijanie posilkow a najczesciej sniadania,ktore jest podstawa.Mam nadzieje ze moge sie do was przylaczyc i liczyc na wasza pomoc w tej walce z kilogramami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
A ja tez nie jem sniadan...zapominam o nich...potem w szkoel jakis batonik...jeden albo dwa...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
IZIZ08 - NO JASNE ZE MOZESZ SIE PRZYLACZYC!!!
![]() ![]() powodzenia! i pisz jak tam ci idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zacznij stopniowo zmieniac swoje nawyki zywieniowe ![]() ![]() ![]() ![]() ale trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
dzieki za mile slowo ,widze ze nie ja jedna popelniam ten grzech -by nie jesc sniadania.Obiecuje poprawe i zaczne sie pilnowac,teraz mi bedzie latwiej i razniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() ja wlasnie postanowilam cos ze soba zrobic..potrzebuje wiedziec ze nie jestem sama i dlatego milo by mi bylo sie do Was przylaczyc.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
no to ja witam kolejna kolezanke ;D
ale nas sie duzo juz zrobilo hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki znowu dziewczyny za słowa uznania
![]() ![]() Na początek o mnie.dziś ćwiczyłam same wzmacniacze ok. 2 godzin (nigdy mnie tak nie umęczyły,bardzo się do nich przykładałam,żeby były jak najbardziej efektywne),potem tricepsy,bicepsy,klatka piersiowa(i biuścik) a na koniec trening łączeniowy joga,pilates i izometria tradycyjnie.Bardzo mi sie nie chciało tego ostatniego robić,ale cieszę się,że go wykonałam.Potem zjadłam pyszny posiłek potreningowy-ryż biały z jogurtem naturalnym,miodem i rozdrobnionymi daktylami,do tego migdałki i słonecznik. Do Naughty-tak sie ciesze,że poćwiczyłaś ![]() ![]() Do Kfiatki!Płatki owsiane i siemie lniane -super,mnóstwo błonnika,ale ja bym nie jadła tych poduszeczek,bo pewnie mają tłuszcze trans(szkodliwe dla zdrowia).Ale ja to ja ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Wtajemniczenie
|
No i oczywiście witam nowe koleżanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
Do Malalki!Jeżeli będziesz cały dzień jeść nie za dużo kcal(np.1500) to spokojnie możesz sobie pojeść te płatki nawet koło 20,byleby nie tuż przed spankiem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Sandru
![]() ćwiczyłam te ćwiczonka co mi opisała ![]() najważniejsze, ze zabralam się za nie ![]() ![]() wiadomoc prywatnš odczytałam dopiero dzi ![]() ![]() ![]() ![]() ale dzi zmęczona jestem ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Przyczajenie
|
dzieki za mile przyjecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sandra jestem pelna podziwu ze tyle cwiczysz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
dzieki Sandra za odp
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Sandru
![]() te ćwiczonka mnie trochę wymęczyły, bo dawno nie ćwiczylam, poza skakaniem na skakance , które kończyłam szybciej niż zaczynałam ![]() dzi ogólnie jestem nie w formie( ![]() jutro może dam radę więcej poćwiczyć ![]() dziękuję Sandru za zainteresowanie, pomoc i wsparcie ![]() wszystkie jestecie Kochane ![]() ![]() malalka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
eh.. naughty.. ja to sie obawiam ze jak teraz mi sie nie uda to chyba juz nigdy nie wytrwam..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
i czas na sprawozdanie z dzisiaj:
śniadanie- mleko 0.5% z płatkami fitness obiad: pół marchewki, ananas podwieczorek: brzoskwinia i jabłko ruch: bieganie na uczelnie i za autobusem/tramwajem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
inna_ona - to nie za malo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Wtajemniczenie
|
Naughty-te ćwiczonka,co ci podałam to są aeroby
![]() Pozycja wyjściowa:Stań w rozkroku na szerokość bioder,nogi proste,mięśnie brzucha napięte.Zrób duży krok do przodu lewą nogą,zginając kolana tak,aby podczas opuszczania bioder lewe kolano znalazło się w równej linii nad lewą kostką.trzymaj nogę prosto,nie usztywniając kolana,tułów prosto,prawa pięta w górze.Następnie prawą nogą zrób wykop do przodu i potem wypad do tyłu(taki jak do przodu tyle że do tyłu.Zmien nogi i to samo wykonaj prawą nogą(a kopnięcie i wypad w tył lewą). Zrób 10 powtórzen na każdą nogę w 2-3 seriach ![]() Poszukaj tez ćwiczonek na nogi i pośladki na wizażu. Zrób tez 3 serie skoków(po 20 w serii)-te które ci opisałam ![]() P.S.Odczytałam PW,ale teraz nie mogę wejśc na gadulca to jutro odczytam wiadomość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Sandra
![]() dziękuję, jutro wypróbuję te ćwiczonka co podała ![]() jeste naprawdę kochana ![]() postaram się poćwiczyć jutro choć chwilkę dłużej ![]() buziaczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Agnes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
ale dla mnie to całkowicie wystarczająco... nie czuję głodu, wręcz przeciwnie.
co do ciepłego posiłku to nie mam kiedy go przygotować.. wpadam do pokoju na pół godzinki i wybiegam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Oj, jak ja zaluje, ze nie moge pisac tutaj w ciagu dnia - mam trudnosci z dostepem do netu
![]() ![]() Sandra, Tobie szczegolnie dziekuje za wskazowki dla mnie..Jesli chodzi o cwiczenia, to planuje powrot do takich standardowych - serie wymachow w roznych pozycjach, sklony itp..Nie wiem, czy posiadaja one jakas specjalna nazwe..No a step mam tez w domu (stosuje go jako tania wersje aerobow,bo na rowerek stacjonarny mnie niestety nie stac, a takie szybkie wchodzenie i schodzenie ze stepa + fajny film w TV to chyba nienajgorsze rozwiazanie ![]() Co do diety, to niestety nie moge jesc nabialu i przetworow mlecznych;(( - jest to dla mnie tym dotkliwsze, iz uwielbiam jogurciki, serki biale itp..Dlatego moja dieta musi byc ubozsza o te pozycje..Podobnie ma sie rzecz z wieloma owocami - reaguje na nie piekna wysypka ![]() Acha, wiecie moze, czy surowa marchewka jest wskazana przy diecie? Wiem, ze gotowana bez tragiczna, ale nie wiem, czy tyczy sie to rowniez surowej.. A teraz podsumowanie jedzeniowe: dzis zestaw podobny jak wczoraj: Platki owsiane+slonecznik, 2 marchewki, 2 plastry miesa duszonego+brokuly+fasolka szparagowa, grubszy plasterek schabu duszonego, a na kolacje kromka chleba pelnoziarnistego z szynka (ten chleb na wieczor to chyba nie najlepszy pomysl..?) Pozdrawiam i zycze nam wszystkim wytrwalosci!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
hej
![]() chcialabym sie do was przylaczyc , mam troche do zrzucenia , a jeszcze nadchodzaca zima bardzo mnie przeraza bo przybywa mi zawsze dodatkowych kg ![]() moim glownym problemem jest brak silnej woli wiem ze potrafie wytrzymac bo kiedys juz praktykowalam ale zabrakol mi silnej woli niestety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zadomowienie
|
no to tyle moze na poczatek o mnie mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej
![]() pozdrawiam wszystkich cieplusio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
witaj INES85
kolejna osoba w naszym gronie ![]() ![]() ale w grupi raźniej ![]() ![]() noo i my stare bywalczynie preferujemy zdrowe odchudzanie, broń boże nachalne głodówki, i ćwiczonka no i jeśli chodzi o te ćwiczonka, to mistrzem jest Sandrunia, która zawsze doradzi, zreszta z dieta też ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
hej ines85
![]() ![]() dziewczyny, dzisiaj zjadlam przepyszne placuszki owsiane!!!! ![]() ![]() zdecydowanie polecam je wam wszystkim! ![]() podaje przepis: - platki owsiane zalac wrzaca woda i poczekac az woda calkiem wsiaknie (nie lejcie za duzo, bo wtedy woda zostanie.. tak na oko zeby sie przykryly woda) - do platkow dodac 1-2 jajka - gdy bedzie bardzo geste to dolejcie troche mleka - ja jeszcze dorzucilam sobie troche slonecznika i siemienia lnianego ![]() ![]() - smazymy na patelni z mala iloscia tluszczu. ja polecam te placuszki robic dosc male (ok.5-6cm srednicy) i jak najciensze.. jak je dobrze przypieczecie to beda smakowaly jak pyszne cieple chrupiace ciasteczka hehe ![]() ja po 5takich malych placuszkach juz bylam najedzona.. sa sycące ![]() ![]() zycze wam smacznego!! ![]() Edytowane przez malalka Czas edycji: 2005-10-19 o 11:45 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
malalka
narobilas mi apetytu, jako ze dzis wybieram sie po wieksze zakupy do geanta, kupie płatki i tez sobie zrobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.