|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Interesujące perfumy celebrytów
Byłam, powąchałam, pomacałam.
Rihanny wąchałam Reb'l Fleur i pierwsze minutyi pierwsze wrażenie - pachnie jak jakieś leki. Ładny zapach pojawia się u mnie po około 30 minutach, więc chyba zrezygnuję z zakupu. Rihanna Nude - pachnie mi jakimiś badylami. Za to od pierwszego niucha przypadły mi do gustu Katy Perry Killer Queen ![]() Niestety nigdzie nie znalazłam testera Rihanny Rogue ![]() I teraz nie wiem brać w ciemno Rogue, SJP NYC (podobno pachnie poziomkami ) czy Katy Perry KQ...Doradźcie
|
|
|
|
|
#422 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
KQ(które swoją drogą też bardzo lubię) i Rogue będą jeszcze długo w sprzedaży. Tego drugiego chyba nie przetestujesz stacjonarnie, jest u nas dostępny tylko w internecie.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-07-12 o 18:17 |
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
Kliknelam SJP i jednak Rihanne. W razie czego bede wymieniac
|
|
|
|
|
#424 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Pochwal się później i opisz wrażenia.
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
Jasne
Opis SJP NYC brzmi kusząco Mam nadzieję, że trwałość przyzwoita.A jeszcze tak trochę z innej beczki. Wiem, że poruszane to było kilka razy (pewnie nie tylko tu) i wiem, że to stereotyp, ale czemu tak naprawdę perfumy celebryckie są uważane za gorsze niż te z wyższej półki? Czy to kwestia użytych składników? Czy po prostu tak się utarło, że to zapachy dla mas? Prawdę mówiąc sama zanim trafiłam na ten wątek, na perfumy celebrytek patrzyłam trochę z góry, w sumie nie wiem dlaczego. ![]() Chyba w pewnych kręgach po prostu wypada mieć perfumy z górnej półki (choć sama ostatnio używałam dwóch zapachów Zary i bardzo jestem z nich zadowolona), czyli za większą kasę. Edytowane przez reniferrudolf Czas edycji: 2014-07-12 o 21:37 |
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumy celebrytów są przeważnie słodkie,na jedno kopyto,w teorii mają podobać się wszystkim. Ale są wśród nich perełki (przynajmniej jak dla mnie) :
- Jessica Simpson Fancy Nights-cudowna piwniczna paczula -SJP Twilight (dzięki Justynko za próbeczkę)-wspaniała ciepła ambra -JLo Deseo-świeża ale ciepła i zaskakująca -Halle Berry Halle-spleśniały,ciepły bursztyn, Napewno jest więcej ciekawych perfum celebrytow,gdyby nie były sygnowane nazwiskiem gwiazdy uchodziłyby za 'gornopółkowe' |
|
|
|
|
#427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A propos Halle. to czy nie wyszła teraz jakaś limitka? Bo coś mi się rzuciło w oczy w Douglasie? Tyle że nie wąchałam, bo już po kilku różnych zapachach wszystkie zaczynają mi pachnieć tak samo :/ Edytowane przez reniferrudolf Czas edycji: 2014-07-12 o 21:42 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#428 |
|
Wtajemniczenie
|
Rogue mi już przyleciało, i to jest słodziak według mnie ale o dziwo nie mdli, mocny, ładny. Bottegi ani tym podobnych drogich nie miałam, wiec nie porównam czy podobny czy nie. Ale po mocy zapachu sądzę że długo się będzie utrzymywał. Na testerze pisało "made in usa" cieszy mnie to że nie jest z "chin"
![]() Jest trochę pikantny, ta słodycz jest podrasowana jakąś przyprawą. Dopisuje także że trwały jest, posta pierwszego napisałam o 10 a teraz 13 i trwa na skórze w najlepsze. Edytowane przez Sylwia1900r Czas edycji: 2014-07-14 o 13:15 |
|
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Perfumy celebryckie często uważane są za gorsze, ale wystarczy spojrzeć kto stoi za daną kompozycją. na przykład perfumy M by Mariah Carey stworzył Carlos Benaim ten sam co skomponował Flowerbomb, Euphorię CK, Pure Poison Diora, Armani Code czy Pradę Amber, myślę, że chyba nie podpisywałby się pod nieudaną kompozycją.
żródło: http://www.fragrantica.com/noses/Carlos_Benaim.html Edytowane przez Mira Bai Czas edycji: 2014-07-14 o 16:07 |
|
|
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które mają lub miały styczność z Fancy JS. Czy w nich bardzo czuć porzeczkę?
Pytam bo bardzo spodobał mi się TM Angel eau Sucree i w nich mocno wybija u mnie właśnie porzeczka. Niestety cena flakonu póki co nie na moją kieszeń więc szukam czegoś podobnego z porzeczkową nutą
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fancy to takie słodsze i intensywniejsze Brit jak dla mnie.
|
|
|
#432 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#433 |
|
Wtajemniczenie
|
Spotykałam opinie że w Ck in 2 U czuć grejfruta i pożeczki, a także w Avon Outspoken Fergie.
http://www.fragrantica.com/perfume/A...rgie-8679.html Edytowane przez Sylwia1900r Czas edycji: 2014-07-14 o 16:58 |
|
|
|
|
#434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
A czy któraś z Was miała może styczność z zapachem Beyonce Heat The Mrs Carter Show World Tour? Swojego czasu szalałam na punkcie klasycznego Heat'a i jestem ciekawa tego zapachu... No i ten niebieski flakon jest całkiem kuszący
|
|
|
|
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy jest w Polsce "Pure Honey Kim Kardashian", jak tak to gdzie go kupię?
Zaintrygował mnie skład i piękny flakonik ze zdjęcia. |
|
|
|
|
#439 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Widziałam go jakiś czas temu na iPerfumy. Ale miodu ponoć w nim niewiele.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#440 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
Jest także na strawberrynet
http://pl.strawberrynet.com/perfume/...167516/#DETAIL
|
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
A tegoroczną Fancy Girl JS ktoś wąchał?
|
|
|
|
|
#443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast zastanawia mnie tylko, takie wieczorne przemyślenia miałam wczoraj, nic nie piszemy o Celine Dion, miałam Nuty które mi się nie bardzo podobały, a potem Signature i tu było już lepiej i ładne i dosyć trwałe. Teraz ponoć wyszło All for Love. Coś o Pani Dion się mało mówi, kiepskie to perfumy są? |
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
|
|
|
#445 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
Dokładnie.Dziękuję, że mnie wyręczyłaś.
|
|
|
#446 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze wiedzieć co myślicie, dziwi mnie właśnie że taka Gwiazda wypuszcza takie zwyklaki.
Ciekawa byłam, bo nie przypominałam sobie by ktoś coś o jej perfumach pisał. A tak sobie wczoraj wieczorem nuciłam piosenkę flagową Titanica
|
|
|
|
|
#447 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
W świecie zapachów wiele rzeczy dziwi. Tak offtopując mnie niezmiennie dziwi fakt, że Elizabeth Arden robi tak PASKUDNE flakony.
A taki wielki koncern, tyle klientek...Green Tea, Sunflowers, Fantasy sygnowane Britney to miliony zysku rocznie, a opakowania jak były okropne, tak są do dziś.
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa ten sam koncern robi też flakony Juicy Coture, które jak dla mnie osobiście są boskie
|
|
|
#449 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz racje.
Splendor to odstrasza już samym niebieskim pudełkiem |
|
|
|
|
#450 | ||
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
No to tym bardziej: czemu tytułowa marka ma tak obrzydliwe?! ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
Wszystkie herbatki są straszne. I Słoneczniki - bazar do kwadratu, chociaż setka jeszcze jako tako się prezentuje. ALE bardzo podoba mi się nowa odsłona flakonów Red Door. Piękne są. Starsze...szkoda gadać.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

) czy Katy Perry KQ...

Dokładnie.