|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
![]() ![]() ![]() Na całe szczęście TŻ jedzie, ale nie wiadomo o której dojedzie. Tutaj pogoda rządzi człowiekiem i nie ma przelewek. |
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wstrętna pogoda!
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Klusia a my mamy 4 wspólnych znajomych :P z Ewcią :P
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale dzis sie strachu najadlam
![]() ![]() ![]() ![]() Tz wrocil i poszlam na spacer bo jakos tlenu mi sie chcialo,niestety moj kregoslup juz coraz bardziej odmawia posluszenstwa a jak wrocilam do domu to jak betka po prostu padlam i lezalam z godzinke. Arletko mam jechac jak beda regularne a te niestety nie byly i tak dalej czekamy.W moim planie jest jeszcze dzis wyjazd na porodwoke ![]() Aga kurcze niby cukier mial spory i cis tez podwyzszone a dali mu cos jak przyjechali z tej karetki? kazali jakies badania? zabrali na echo serca?A z ta waga to jakies brechty moja w ciagu 2tyg przytyla 150g wiec nie sluchaj takich bajek ![]() Kluska ale Haneczka ladnie przybiera ![]() Iza ona tez na pierwszy rzut dostala Biodacyne antyb. to pomoglo tylko na tydzien wrocili do dr i dostali inne krople Chibroxin a one znow tydzien spokoju i powrot z rozrywki wiec poszla pryw.do okulisty dzieciecego i ona jej ten masaz tylko zalecila bo mowi ze juz za duzo lekow jak na takiego malucha i do dzis juz 2tydz.masaz zdaje rezultat.A jakby jej sie to powtorzylo to bedzie miec przepychany kanalik jak skonczy 4mies ![]() Yss matko jaka pogoda u was! I jeszcze do domu nie mozna wrocic bo zamiec ![]() ![]() ![]() PannaMagda mam nadzieje ze jak tz przyjedzie to sie dogadacie i znajdziecie jakies rozwiazanie ktore bedzie dla was dwojga dopasowane.Musicie jakis zloty srodek znalzc,kochacie sie i na pewno jakies rozwiazanie sie znajdzie ![]() Ewciu a wlasnie jak ten krem brokulowy smakowal Kostusiowi? ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- A ja jestem w czarnej d.upie nie mam fb ale moze ktos jeszcze korzysta z NK? Edytowane przez Gianna M Czas edycji: 2014-02-21 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
gianna o matko,wez ty nie strasz!!!! juz wporzadku???
ja mam nk ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Panna Magda no nie mów, że do mnie wysłałaś a nie zaakceptowałam
![]() Gianna, ja jestem na nk, nie kasowalam ![]() ![]() Z tym ciśnieniem nie ma żartów, oby już dziś Natka wyskoczyła bo zaczynam się martwić o Was ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Aaaa znalazlam Klu Ske
![]() Arletko Ciebie tez chce zanlezc moze podesle Ci na priw.moje d. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gianna no muszę do niedzieli poczekać bo też mój tż wymyślił ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
gianka mam cię!!!
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- kluske chyba tez mam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Arleta i ja wysłałam zaproszenie :P widze Misti i Basie jeszcze i Agabi... :P
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
magda mam i ciebie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
Gianna Uważaj z tym ciśnieniem, ma żartów.
No to wszystkie szaleją na fb. Ja mam jeszcze nk, ale nie wchodziłam tam już od wieków. Mąż dotarł szczęśliwe i nawet długo nie czekałam. Obiadek zjedzony. Mnie znowu głowa boli. Chyba się przeniosę na kanapę, zamotam w kocyk i coś pooglądamy. |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
To cis to mi chyba tak spadlo bardzo bo te symbole znaczyly ze nie mozna uchwycic cis ale nie byla napisane czy w przypadku duzego czy niskiego
![]() Wiecie co ja sie tutaj smieje ale brzuch mi sie stawia dzis jakos twardnieje,dolem szczegolnie nie boli ale slaba jestem i mnie znow przegonilo nie bede swirowac i sobie wmawiac ale ide masowac suty i chyba dzis tz zbalamuce ![]() ![]() Jak cos bede pisac mam numer do wiekszosci chyba,nie nakrecam sie ale juz bym bardzo chciala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Oj Gianka Ty to się masz z tą końcówką
![]() ![]() Iza, pewnie już pytałam ale ile czasu teraz Domisiowi zajmuje porządny posiłek?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Hej
Witam nową koleżankę yssmay ![]() Gianna oby to już było to ![]() Aga jak Twój TŻ się czuje? Lepiej już trochę? Ciekawe jak tam Mysia ![]() Ja dzisiaj byłam u gina, owulacja była najprawdopodobniej wczoraj, wszystko jest jak najbardziej w porządku, tylko czekać na zagnieżdżenie się zarodka ![]() ![]()
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
mój już wrócił do żywych. Ciśnienie 115/75, temperatura 36,4. Apetyt mu dopisuje, także gra i buczy. przespał się, trochę wypocił i ogląda boks.
Kluska, dla ciebie moja droga to wielkie ![]() Yss, no u was to prawdziwa zima, ale z tymi zamieciami to aż strach. Faktycznie człowiek uzależniony od pogody i jej kaprysów. Z ciekawości chciałam zapytać, ile kosztuje lot do PL? Gianka, no musisz uważać, bo kochana takie skoki to wiesz...popelina. Ja muszę mierzyć 4 razy dziennie, i jak cholerka przez ciałą ciąże było dobrze, tak dzisiaj 135/77. Zaraz będę mierzyć wieczornie i zobaczę co w trawie piszczy. Heh, coraz więcej mam smsów i telefonów, czy juz urodziłam? też tak masz? Ruda ma mnie w znajomych na NK Izunia, to usg to ja nie wiem gdzie ona ma. Jest z Poznania i tak mnie na odległość prześwietliła. Wydaje mi się to raczej niemożliwe, bo skoro we wtorek mała miała 3289, to aż tyle może przytyć przez tydzień, albo półtora. Obstawiam, że maksymalnie dojdzie do 3600 i tak maksymalnie będzie miała 54 cm. Arletka, i kolejny dzień z bańki. Fajnie, że tak ci przeleciało. Ja przez tego mojego to wynudziłam się dzisiaj jak mops. chodziłam tylko i zaglądałam, czy dycha ![]() Basiu, byłyście u lekarza z Wiki, bo coś ja trzyma cholercia. Żeby Wania nie podłapała. PannaMagda, no jest Agabi ale się jej nie zaprosi do znajomych na fb ![]() ![]()
#438 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co polecacie na katar ?
Bo przecież leci mi jak z kranu..
![]() |
#439 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to się modlimy ![]() Migotka, teraz trochę wyluzuj z robotą (wiem, łatwo powiedzieć) i staraj się dużo odpoczywać, bo pogoń i stres wcale nie pomaga ![]() Mysia się pewnie maksymalnie resetuje!!! i dobrze niech się nam dziewczyna "wyszkoli" i wróci z nowym powerem.
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co ja dzisiaj przezylam to moje...
Mala wisiala dzis caly dzien na cycu i wcale sie nie najadala. Wiec zrobilam mm. Ona po tym zasnela i wstala po 2 godz i dalej glodna. Zostalam sama w domu bo wszystkich gdxies wywialo a tz pojechal do sklepu. No wiec ze Natalia glodna to mysle podkarmie ja troszke. No i sie zaczęło nawet nie wiem czy ona sie zaksztusila tym co jadla czy jej sie cofnelo sle dziecko zaczęło mi si ksztusic to ja ja na prosto ja patrze a ona juz mi sinieje no to ja ja brzuchem w dol i klapie po plecach ale nic nie pomaga to wkoncu ja glowa do dołu i dalej klepie no i puscilo ja. Jak ja się o nia balam... po wszystkim dostala czkawki i tak grzecznie lezala... a ja nad nia wylam i mowilam jak bardzo ja kocham. Polezala na boczku i zaczela dalej szukac to mysle wymiotowala troszke to jej dam tylko tyle ze dalam jej cycs do buzi poszła wielka fontanna wymiotow. Nie wiem co jej zaszkodzilo. Moze to po mm. Mowie wam dziewczyny w zyciu die tak nie balam.
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Polecam ci Sudafed w tabletkach, po 15-20 minutach zapominasz o katarze. Ja zawsze brałam 2 tabletki dziennie, wit. C i herbe z malina, i po 3-4 dnia zapominałam że coś mi dolegało. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() Mamuśki, jak myślicie. Zabezpieczyć się w jakieś mm. Tak sobie myślę, że jak mi mleczarnia odmówi posłuszeństwa w nocy, to co zrobię. Pytałam już, ale albo mi nie odpowiedziałyście, albo mi umknęło ![]() Gianna, nic mu w tej karetce nie dali, mówił że czuł się jak idiota bo go strasznie z łaską badali. Zapytali czy chce jechać do szpitala, ale odmówił. Jutro go chyba zaciągnę na morfologię, bo jak on taki osłabiony, to może anemia jakaś albo coś. Jak tak patrzę na niego, i to samo mu dzisiaj powiedziałam, to on tego mojego porodu nie przeżyje. Mama jest w blokach startowych. Przyznał mi się, że będzie musiał nafaszerować się tabletkami uspokajającymi, zrobię mu termos melisy i jazda. Tak na poważnie, to jak on taki wrażliwy jest, to po co mam go narażać na stres. Zadzwonię do niego, jak juz będzie po ![]()
25.12.2012 - zaręczyny ![]() 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko ![]() 07.03.2014 wreszcie jesteś ![]() http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2014-02-21 o 20:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny,nie ćwiczę dzisiaj-byłam na zumbie i przez 1,15 się łamałam jak wariatka.Tak w ogóle to nie mam ochoty pisać bo się dowiedziałam że TŻ przyjedzie dopiero za 5tygodni,tak poza tym oglądałam wiadomości i płakałam cały czas
![]() ![]() ![]()
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dobrze, że wszystko ok ![]() nie wyobrażam sobie co czułaś ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Domiś też dziś zmymiotował znowu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i standardowe: "próbuje odmienić losy tego pojedynku" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ciężarówki, fluidy potrzebne!!!!!! ale już!!!!! Cytat:
![]() a Ukraina... masakra ![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jejku Kami, ale przeżyłaś dramat, dobrze że zachowałaś zimną krew i wiedziałaś co robić, oby już więcej taka sytuacja Ciebie nie spotkała
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Aaa ja też mam nk.Jutro wejde was poszukać
![]() Wogóle martwie się też tym że mały głowki niechce podnosić.Naczytałam się o obniżonym napięciu mięśniowym,jeszcze teraz wymioty i mam już dość..
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2014-02-21 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Kochane (nie)dziękuję Wam za kciuki
![]() ![]()
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
Izuś, gdybyś miała to po każdym karmieniu, to rozumiem że się martwisz. Tak, to moim zdaniem nie masz powodów. Znajomych mały puszczał fontannę co trzecie karmienie i lekarz im mówił, że tak może być. Dzieci czasem zbyt łapczywie jedzą, albo zwyczajnie zjedzą za dużo i paw. No i jeszcze jeden przypadek, kiedy niby odbite a jednak za dużo potem wrażeń i fontanna.
Kupię sobie 2 saszety babilonu na wszelki wypadek. staraczki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Migotka, no tak się pięknie ułozyło, że aż strach chwalić. Ruda, głowa do góry. Wiem, że ci ciężko i wszystko jest dzisiaj do bani. I nie płacz, bo Kostello będzie smutny. Jak się już oswoisz, to daj znać czemu dopiero za 5 tygodni. Kluska, no co ty nie powiesz, jak można takiego gościa dopuścić do władzy. To tak, jakby z pedofila zrobić przedszkolankę.
25.12.2012 - zaręczyny ![]() 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko ![]() 07.03.2014 wreszcie jesteś ![]() http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2014-02-21 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Wtajemniczenie
|
Kami masakra, oby już nigdy tak się nie zdarzyło. Całe szczęście, że dobrze się skończyło
![]() Migotka ![]() Agabi no to ładnie tż się przejął, to może nie głupi pomysł, żeby mu odpuścić porodówkę, bo Ty masz się skupić na sobie a nie martwić o niego. Musicie to przemyśleć. Ja wcześniej mleka nie kupowałam ale w zapasie mam. Tż kupił po wyjściu ze szpitala. I tak też radzę, gdyby dokarmiali w szpitalu to zobaczysz które mm podpasuje Jaśmince i można kupić takie samo. Bo nie zawsze każde mleko jest dobre. Giana pilnuj ciśnienia, puls w ciąży może być wysoki, ale ciśnienie już jest niebezpieczne. Yss zimy to niezazdroszczę, musisz się martwić o tż jak tam taka pogoda, dobrze że sam nie jeździ autem , bo to już wogóle w takich warunkach Klusia brawo, czyli Hana cycoli na wyłaczność ![]() ![]() Ewcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.