|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Witam
niedawno do domu wróciłam, obiad zjadłam i pękam z przejedzenia![]() Opryszczki nigdy nie miałam także nie wiem co na nią działa moja siostra chyba kiedyś pastę do zębów dawałaJakie tu ślubne plany, i intrygi żeby teściową wywalić z imprezy ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Kupiłam sobie w biedrze tymbak vita complex i pod nakrętką znalazłam tekst:`Kto da radę jak nie Ty` Nawet sok mnie teraz motywuje
|
#422 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Ja już w domku
![]() TŻ przyjeżdża w piątek, bo ma rozmowę o pracę! Takżę kciuki mi tu trzymać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja wkońcu Insanity zostawiłam po miesiącu, ale teraz robię 3 miesiąc Body Revolution z Jillian, trochę bardziej lajtowe ![]() (ale mam zakwasy po wczoraj... ledwie rękami ruszam) Cytat:
Cytat:
Ale po kilku latach to już nuda U mnie myślę, że ślub by wiele nie zmienił. Jak robię TŻtowi kanapkę albo ugotuję obiad to się ze mnie śmieje "żonko" Cytat:
U mnie też widać, że brzuch się zmienił, cm spadły, a na wadze prawie tak samo. Ale się nie dołuję Dostałam @ dzisiaj, więc po nim się zmierzę, ciekawe czy będzie zmiana ![]() Cytat:
W ramach zabezpieczenia choćby. A ślub w górach Cytat:
U nas pewnie jak zaręczyny to w miarę od razu jakiś ślub - z 2 lata później, bo terminy na salę itp.Cytat:
I chociaż małe wesele. TŻ chce duże, więc pewnie tu będzie największy problem ![]() Cytat:
Ale też chyba byłoby mi w końcu przykro, że nie mam się z kim podzielić tym.
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
Tamlin nie daję córce nic na alergię... smaruję ją oilatum cream, kąpię w oilatum i smarują ta maścią ze sterydem. Kiedy jej używam to widać poprawę, ale wystarczy, że na jeden dzień przestanę, to znowu wszystko wyłazi, a tam na opakowaniu jest napisane, że nie można stosować dłużej niż 5 pod rząd.
Martolina u nas chyba jednak nie od ogrzewania, bo już praktycznie nie grzejemy, a to nie znika. Do Polski na lato sie wybieram i już znalazłam sobie laboratorium, gdzie robią testy z krwi na 46 alergenów. To kosztuje tylko 200 zł, a tu prywatnie w polskiej klinice te same testy na 50 alergenów kosztują 360 funtów Insane my tez zaręczając sie zakładaliśmy, że ślub weźmiemy za jakieś 2 lata, ale później tak jakoś stwiedziliśmy, że poczekamy ten rok dwa dłużej, żeby skończyć studia, a po studiach przyjechaliśmy tutaj i tu już ślub nie był mi do niczego potrzebny i było mi dobrze bez ślubu, bo po co, nawet planując ciążę nie poczułam potrzeby, że najpierw ślub, p[otem dziecko... dopiero jakis czas po porodzie mi sie odwidziało. Więc pojechaliśmy do Polski, kupiliśmy obrączki, wzięliśmy pierwszą wolną datę w kościele i po sprawie
|
#424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
cytat z analizy: Oilatum baby, emulsja do kąpieli Oilatum Soft Emulsja to delikatny bezzapachowy, dermokosmetyk przeznaczony do codziennej kąpieli w wannie oraz pod prysznicem. Może być bezpiecznie stosowany u niemowląt od 1 dnia życia. Dzięki nowej hipoalergicznej formule opartej na oleju mineralnym, aktywnie pielęgnuje skórę. Skóra staje się gładka, delikatna, nawilżona i czysta – delikatne substancje myjące pozwalają na zaniechanie stosowania popularnych środków myjących zawierających detergenty. skład: Paraffinum Liquidum - emolient, Isopropyl palmitate - emolient, PEG-8 Dilaurate - emulgator, Cetyl Acetate - emulgator PEG-40 Sorbitan Peroleate - emolient, emulgator,środek powierzchniowo czynny, zagęstnik, Stearyl Acetate - emolient, Oleyl Acetate - emilient Acetylated lanolin Alcohol - emilient Srocze wnioski Darowałbym sobie zakup od razu "słabe" emolienty i jeszcze PEG w składzie wysoko. Oilatum Soft Cream, krem do skóry suchej i wrażliwej Przeznaczony dla wszystkich osób, bez względu na wiek - w szczególności dla niemowląt i dzieci. Idealny wybór w pielęgnacji niemowląt i dzieci Nawilża i chroni skórę przed wysuszeniem Łagodzi nieprzyjemny świąd skład: - Aqua, - Petrolatum, - Cetearyl Alcohol, - Paraffinum Liquidum, - Glycerin, - PEG-20 Stearate, - PVP - stabilizator emulsji - Benzyl Alcohol - konserwant - Potassium Sorbate - konserwant - Citric Acid - konserwant Srocze wnioski Bardzo krótki skład, z jednym grzechem czyli PEG. No i po cichu powiem, że ten skład kompletnie nie wart swojej ceny, szkoda na wazelinę i parafinę wywalać takie pieniądze . Moja mama na takie plamy straszne na dłoniach ( uczulenie na wodę ) stosowała Biodermy jakiś krem. Ładnie jej schodziło. Matiemu na suche plamy smarowałam grubo maścią z witaminą A, nie pamiętam nazwy, ale jakaś najtańsza, też ładnie schodziło. Spróbuj znaleźć emolient bez wody, może to ona jest przyczyną. Mnie niestety też to czeka, bo u nas genetyczne obciążenie jest. Tylko w każdym pokoleniu coraz szybciej wychodzi. Skalpel zaliczony |
|||
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zagladam do was jednym okiem.robię w excelu budżet domowy. błagam jak się pisze te funcje? jak chcę dodac wartosc z kilku komórek..
wychodźcie z krzaków. już was nie męczę. znalazłam gotowca
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-04-01 o 20:35 |
|
|
|
#426 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie Body Revolution też ale mi dobrze! Cytat:
Pamiętacie jak Wam mówiłam, że muszę sobie zrobić też taki budżet? Od marca miałam zacząć - a życie mi się wywróciło Od maja zacznę, jak już się TŻ wprowadzi do mnie Wtedy będziemy patrzeć ile nas ta stolica więcej kosztuje ![]() Wcinam właśnie sałatkę grecką Tak późno, bo się nie wyrobiłam z ćwiczeniami wcześniej - właściciel mieszkania przyszedł po kasę I chwilę posiedział. Potem ćwiczonka, no i dopiero jedzonko. Ale lekka kolacja, a spać pewnie o 23 pójdę, więc nienajgorzej
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zważyłam się teraz po kolacji i mam tyle co rano, więc będzie ladny spadek
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy nie stanełabym na wagę po kolacji
szukam czegoś do poćwiczenia i sama nie wiem co bym chciała :/
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
you tube nie działa. kreci i kreci i nic :/
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie działa.
A na płytach nic nie masz? Masz Tomaszka chyba, to dawaj z nim. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Napisałam dzisiaj 3 strony pracy i tak przed położeniem się do łóżka mówię, a zajrze zobacze co u dziewczyn słychać
![]() Cytat:
Cytat:
idę jeszcze coś pooglądam w łóżku i spróbuje przed północą zasnąć bo o 5 wstaje. Dobranoc
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie wieczorna zmiana??
Co ty Martuś chcesz w tym excelu konkretnie zrobic?
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się melduje na zmianie
kolacje zjadłam taką samą jak wczoraj bo przecież nie wyrzuce![]() Martolina ja niestety nie pomogę, jestem zielona a na jakichkolwiek zajęciach włączałam czyjąś prace i kopiowałam formułki
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, nie mam sily pisac. Jutro sie odezwe. Wiecej na klubie.
Do jutra: * Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
#436 |
|
Raczkowanie
|
Ale sie rozpisałyście. Po całym dniu pracy aż się Was miło czyta ^^
Mam jutro dzień ważenia i... właśnie dorwałam się do czekoladowych jajek. ^^ Coś czuje że w tym tygodniu waga pójdzie w górę. A tak na marginesie, nie zna któraś z Was dobrej diety wzbogaconej w żelazo? Bo anemia za mna chodzi i nie chce się odczepić :P |
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry ;-)
Zasnelam o 1 a od 4 juz nie spie. Zamiast na zajecia wybieram sie niedlugo do lekarza bo juz ledwo na oczy widze tak mnie to meczy. Zreszta prawie od tygodnia :-(
|
#438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zatoki mają to do siebie, nie lekceważ ich, bo skończysz jak ja Jeszcze 3 miesiące do tej operacji, eh, żeby ona coś poprawiła...Właśnie wcinam jajka, pomidora i piję zieloną herbatkę A potem do pracy Jutro wieczorem przyjeżdża TŻ
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Ewelina dobrze robisz, że idziesz. Zapalenie zatok to nie przelewki i jak mocne to bez antybiotyku nie da rady wyleczyć. Widzę, że masz powera od miłości (brak potrzeby snu ) To chyba najlepszy sposób na odchudzanie...nawet nie chyba...na pewno!Katia i jak waga? nadia gdzieś ty? La'Mbria a chciałam zestawienie, dwie tabeleczki, w wierszach miesiace, w kolumnach przychody a w drugiej tabelce wydatki różne. niestety głupiej sumy nie potrafię zrobić ale znalazłam w necie czyjś budżet i zerżnęłam. dało się powstawiać swoje dany i się sumuje łądnie. Tylko zastanawiam się czy mam zrobić kolejne tabele by wpisywać dzienne wydatki? wiesz w rozbiciu na żywność, ubrania, chemia itp? ty tak robisz? bo pisałas, ze wiesz ile rocznie na papier do tyłka wydajecie i na lody. wzięłam się za to porządnie, bo w końcu J. przynosi stałą pensję (no bardziej stałą niz gdy miał firmę) i mogę rozplanować. zaczytuję się blogami o prowadzeniu domowego budżetu i o oszczędzaniu. mam ambicję być bardzo ogarniętą księgową domową tylko wsty, że ksiegowa excela nie zna ![]() witaj insani a powiedz jak tam w pracy? jak z kumplami w pracy? w porządku są?
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-04-02 o 07:26 |
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję osiągnięcie mojego wymarzonego celu 58 kilo
Piękne cyferki, chciałam Wam zdjęcie zrobić, ale jak o tym pomyślałam to po kawce było 58,2 więc to się nie liczy ![]() ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Marta wątek powstał 5-tego kwietnia
|
|
|
|
#441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak serio: gratulacje Tamlinku
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin, cudownie
Gratuluję. Martolina, Tobie też rocznego wyniku A ja dziś biorę się za przerabianie cichów, bo wszystko na mnie wisi
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
JUPI
![]() patisia dzięki, ale wiesz ostatnio mam tendencję zwyżkową więc nie świętuję. dasz radę tak przerobić, by się dało nosić? wieksze ciuchy np. spodnie są od razy wyższe w stanie i co z tym fantem?
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Przerabiam bluzki , więc po bokach trzeba zmniejszyć. Spodni nie dam rady, ale mam kilka par z lumpka, więc mam w czym chodzić
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
patisia pokaż zdjęcia jak wyglądasz PO. ładnie skóra wygląda po takim ubytku wagi? ty ćwiczyłaś i ćwiczysz, tak?
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin gratulację
![]() Ewelina , dużo zdrowia! Ja ci mogę polecic tylko sinupret w płynie. Pomógł mi jak zatoki zwaliły mnie w ciąży. Czy wracam? Narazie jestem. Czytam więcej niz piszę, bo nie mam co pisać;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Bebzola nie wywaliła, ale wiadomo, że jak coś przyjęłam do paszczy, to ciężar jest zwiększony ![]() Cytat:
I postaram się dojść do 55 kilo. Ale parcia nie mam, jak się uda to super. A i jeszcze jedno, znów od kilku dni robię Skalpel i stwierdzam, że on najlepszy. Brzuch twardy, napięty. Inne programy tego nie robią aż tak. Po skalpelu czuje całą dobe jak ten brzuch jest spięty. Jak mi się uda wrzuce fotki z dziś, ale mam w telefonie, a tego jeszcze nie opanowałam. Wracasz do diety dziś? |
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
A nie mówiłam Tamlin, że będzie 58!!! Gratulejszyn!
![]() Dzień dobry ![]() Co za humor mnie wczoraj dopadł Ale od początku - wróciłam do domu naładowana energią, więc zabrałam się za podwójny skalpel i zrobiłam jeden po drugim z 5min przerwą! Oj ciężko drugi szedł, ale się udało! Wykąpana położyłam się na jakieś 30min. Wstałam z podejściem do wszystkiego na NIE Dlatego nie pisałam wczoraj, żeby kogoś tym nie zarazić A później Wkręciłam się w program o katastrofach lotniczych i tak mnie wcięło do wieczora! No nic na to nie poradzę, to wszystko wina tego malezyjskiego samolotu, który zniknął z radarów 8 marca... Widzę, żeście naprodukowały dużo, więc później doczytam ![]() Miłego dnia! I gratuluję wszystkich rocznych spadków ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- A co do brzucha po Skalpelu to prawda! W ogóle myślę, że ten Skalpel na dłuższą metę jest baaaardzo efektywny i też już nawet mnie Ewki głos nie drażni, tylko ten tekst na koniec: już po krzyku!
Edytowane przez creature666 Czas edycji: 2014-04-02 o 09:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

niedawno do domu wróciłam, obiad zjadłam i pękam z przejedzenia

tak trzymaj!
Ale po kilku latach to już nuda 

Tak późno, bo się nie wyrobiłam z ćwiczeniami wcześniej - właściciel mieszkania przyszedł po kasę 

sama z nią walcze co jakiś czas. Z tego co wiem, można brać Heviran czy coś w tym stylu, ponoć pomaga.
jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...

postaram się zrobić jakieś zdjęcie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)