|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bezdzietni z wyboru - sonda
Witam Was serdecznie
![]() Jestem studentką 5 roku psychologii. Przeczytałam sporo Waszych wypowiedzi odnośnie posiadania dzieci. Funkcjonowanie osób w związkach, to temat bardzo ciekawy i na czasie, co też właśnie widać na tym forum ![]() Zauważam też w mojej pracy osoby, które z wyboru nie mają dzieci, dlatego Wasz głos w moich badaniach byłby bardzo wartościowy! ![]() Proszę chętne osoby o wypełnienie całkowicie ANONIMOWEGO kwestionariusza, który znajduje się pod tym linkiem :https://docs.google.com/forms/d/1qa1...nerl4/viewform Jest on przeznaczony dla kobiet i mężczyzn, którzy są minimum 5 lat w związku ( nie musi być to małżeństwo) i nie mają dzieci lub ich pierwsze dziecko nie ma więcej niż 5 lat ( choć wiem, że tutaj raczej ta pierwsza opcja ![]() Wszystkim zainteresowanym osobom, udostępnię wyniki moich badań po ich zakończeniu. Z góry dziękuję za Waszą pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Konto usunięte
|
Dot.: ANKIETY - wątek przeznaczony do ich zamieszczania
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Wypełniłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
BAN stały
|
Ja też.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Przyczajenie
|
Wizerunek marki Inglot - Ankieta -Praca dyplomowa
Cześć!
Mam ogromną prośbę do wszystkich forumowiczek ![]() Piszę pracę dyplomową na temat wizerunku firmy Inglot i w związku z tym mam do wypełnienia krótką ankietę o tym jak marka Inglot jest odbierana. Będę Wam ogromnie wdzięczna za pomoc i szczere odpowiedzi ![]() Link do ankiety: https://www.surveymonkey.com/s/ZXSRWZL Jeśli możecie, to prześlijcie ankietkę znajomym ![]() Dziękuję z góry za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wizerunek marki Inglot - Ankieta -Praca dyplomowa
Bardzo slaba ankieta:
3. Jaka opisałabyś/opisałbyś markę Inglot? Możesz udzielić kilku odpowiedzi. Jaka opisałabyś/opisałbyś markę Inglot? Możesz udzielić kilku odpowiedzi. profesjonalna o wysokiej jakości produktów polska modna zmysłowa młodzieńcza ekskluzywna klasyczna światowa kobieca innowacyjna tajemnicza droga tania inne - proszę określić Same pozytywy (ewentualnie 2 pozytywy-negatywy). W ogole sie nie przylozylas do zrobienia tej ankiety. Jako tworca ankiety nie jestes obiektywna i kiepska konstrukcja ankiety wplywasz na odpowiedzi. Poza to pytanie nawet juz nie patrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Konto usunięte
|
Jamestown - mi pierwsze co przyszło do głowy to że to nie jest ankieta do pracy dyplomowej tylko jakaś pseudoreklama tej marki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z jamestown - ankieta jest słabiutka a szkoda bo się strasznie ucieszyłam patrząc na tematykę a tu klops
taka na kolanie pisana ta ankieta, pytania się mocno pokrywają treścią, są niejasne, właściwie nic z nich nie wynika co do pseudoreklamy to nie sądze - Inglot postrzegam raczej jako bardzo oszczędnych w środkach reklamy co w zasadzie mi bardzo odpowiada także nie wydaje mi się żeby sobie na taką wtopę pozwolili ![]() autorko - konsultowałaś to z promotorem pracy?
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2014-10-26 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Konto usunięte
|
Wypełnisz mi ankietę?
Jeżeli masz chwilkę czasu i chęci, wypełnij mi ankietę. Składa się tylko z 7 pytań, nie powinna więc zająć więcej niż 3 minuty. Każdy głos się będzie liczył
![]() Edytowane przez 201708250923 Czas edycji: 2017-08-24 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Wypełnisz mi ankietę?
Wypełniłam, chociaż nie wiem czy moje odpowiedzi się do czegoś przydadzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Konto usunięte
|
Zrobione.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
strona nie otwiera się, niestety.
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
Wypełniłabym...gdyby ankieta była w wątku ANKIETY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
Wypełniona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Ash nazg durbatulûk
|
Wypełniłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
PSYCHOLOGIA
Będę niesamowicie wdzięczna za wypełnienie badania, mam miesiąc na sklejenie magisterki. Badanie jest anonimowe, po jego zakończeniu dostaniecie informacje zwrotne. Dotyczy poczucia szczęścia, nastawienia do ryzyka i jak do tych kwestii ma się perspektywa czasowa, w której mentalnie funkcjonujecie. Całkiem ciekawe ![]() Badanie znajduje się tu: http://limesurvey2.psych.uw.edu.pl/i...417798/lang-pl Dziękuję!
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() www.interankiety. pl/interankieta/7d41e206101d37d08c2340f9f ba3d0b3 (przed pl oraz między f i b przy końcu linka jest spacja) Edytowane przez aneczka93 Czas edycji: 2014-11-03 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
http://www.interankiety. pl/interankieta/b36b04d22a962e1b359359cd0 874cd70
zapraszam szczególnie osoby zainteresowane medycyną alternatywną ![]() Badanie dotyczy zaufania wobec służby zdrowia i medycyny ogólnie spacja przed pl Edytowane przez Angendil Czas edycji: 2014-11-04 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Hej hej! Została mi ostatnia prosta do uzyskania tytułu magistra, ale oczywiście na przeszkodzie, jak w większości przypadków, stoi ankieta.
Lojalnie, uczciwie i z szacunku do Was i Waszego wolnego czasu uprzedzam, że trzeba na nią poświęcić jakieś 15-20 minut, ale rekompensuję to ciekawymi reklamami, które możecie ocenić ![]() Pracę piszę na temat marketingu wirusowego i chcę zbadać, dlaczego pewne materiały są wirusowe, a inne nie, oraz jaki mają wpływ na wizerunek danej marki. Link do ankiety: https://docs.google.com/forms/d/1997...8jiMo/viewform Z góry wielkie dzięki za pomoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Przyczajenie
|
![]()
Praca magisterska studentki psychologii:
Bardzo dziękuję wszystkim osobom, które już wypełniły mój kwestionariusz! ![]() Brakuje mi jeszcze duuużo osób, a termin składania pracy coraz bliżej... Chciałabym jeszcze raz prosić Was o pomoc i zaznaczam, że w sondzie mogą brać udział osoby KTÓRE MAJĄ DZIECI (ale najstarsze do 5 roku życia) i OSOBY BEZDZIETNE TAKŻE, warunkiem jest tylko w obu przypadkach minimum 5 letni staż związku ( nie musi być małżeństwo). link do sondy: https://docs.google.com/forms/d/1qa1...nerl4/viewform Może uda Wam się też zachęcić Waszych partnerów do udziału? Byłoby super! ![]() Liczę na pomoc i z góry za nią bardzo dziękuję ![]() Natalia Edytowane przez nata91 Czas edycji: 2014-11-05 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() właśnie chodzi o to, aby napisać tam, czy to jest Twoja decyzja, że nie masz dzieci, czyli, że np założyłaś sobie, że na razie nie chcesz albo nie była to decyzja, bo tak po prostu "wyszło", że dzieci nie masz itd. Natomiast kolejne pytanie jest właśnie o to czy w przyszłości chce się mieć dzieci czy nie, więc wtedy tam należy napisać, w Twoim przypadku, że chcesz ![]() Mam nadzieję, że wyjaśniłam. W razie wątpliwości, służę pomocą ![]() Gorąco dziękuję za wypełnianie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Nadal piszę pracę magisterską, już raz zakładałam post na forum ale nadal potrzebuję pomocy ![]() Z góry dziękuję ![]() http://www.ebadania.pl/a960aa6224638416 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Przyczajenie
|
Ankieta
Bardzo proszę wszystkie osoby po rozwodzie o wypełnienie ankiety, która jest badaniem do mojej pracy magisterskiej. Z góry bardzo dziękuję. http://www.survio.com/survey/d/P3N6D8Y4X4G2T4Y8O
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Przyczajenie
|
Wyniki badania Wizażu - prośba o komentarze
Cześć,
nazywam się Ola i jestem członkinią zespołu badawczego projektu naukowego "W jakim czasie kultury żyją Polacy" realizowanego w ramach programu Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego "Obserwatorium Kultury". Badanie prowadzone jest wspólnie przez Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu oraz Elbląskie Towarzystwo Naukowe im. Jana Myliusa. Jest to projekt niekomercyjny, poszerzający wiedzę na temat aktywności kulturalnej Polaków. Projekt obejmuje między innymi przeprowadzenie netnografii (cyber etnografii) portalu Wizaz.pl oraz jego Forum. W ramach badania chciałam poznać Waszą społeczność skupioną wokół portalu Wizaż.pl, a także zostać jedną z uczestniczek, Wizażanką. Zakończyłam już badania i chciałabym przedstawić wyniki Wam, Wizażankom. Bardzo proszę o Wasze uwagi i komentarze. Wasze zdanie jest dla nas bardzo cenne! Pozdrawiam ![]() ola |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za uwagi
![]() 2 pytanie: wcześniej o tym nie pomyślałam ale mam nadzieję, że wypełniający czytają "instrukcję pytań". 5 pytanie: starałam się zmniejszyć ilość pytań, stąd taka forma pytania. 7 pytanie: tak na to nie spojrzałam, już wiem, żeby w przyszłości konsultować z większą liczą osób pytania ankietowe ![]() 15 pytanie: zgodnie z definicjami tak ![]() Jeszcze raz dziękuję za uwagi i oczywiście za wypełnienie ankiety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Przyczajenie
|
Ankieta o wiedzy finansowej, proszę o pomoc ;)
Zrobione
![]() Ja też mam prośbę, piszę pracę na zaliczenie przedmiotu i potrzebuję troszkę danych, oto moja ankieta (badanie wiedzy finansowej): https://docs.google.com/forms/d/1Hqo...T3qtE/viewform Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyniki badania Wizażu - prośba o komentarze
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.