![]() |
#421 | |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
Cheri - trudno powiedzieć, w pewnym wieku znajomości rozwijają się szybciej, a czasem trudno opanować się, gdy jest chemia. Jak nie chcesz tego przekuć w znajomość dla rozrywki, umówcie się na coś mądrego i nie spożywajcie alkoholu ![]() Ja też poznałam kogoś fajnego, ale 5 lat młodszy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie. U mnie moja koleżanka jest w podobnej sytuacji. Facet po kilku dniach zaczął jej pisać jak za nią tęskni i ciągle o niej myśli, a po miesiącu znajomości napisał jej , że ją kocha. Odstrasza takie coś. Dla mnie 'kocham cie' to duże słowa, które mają wartość. Jak ktoś ich od tak sobie używa to oznacza, że tak naprawdę chyba nie wie ile te słowa oznaczają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie,że są.I co,umówicie się ? ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Sama w to nie wierzę,że mam dylemat kogo wybrać,nie no,jest pięknie ![]() Jak majówka kobietki ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
BAN stały
|
Cytat:
Leże w lozku nie mam siły sie ruszać.Pije melise i biorę tabletki na uspokojenie.Lekarz kazał przyjść mi w poniedziałek po zwolnienie.Znow albo sie u niego rozrycze albo nie wiem co bedzie.Wszyscy musze mnie siła z domu wyciągać bo nie mam na nic ochoty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja majówka w domu, zbieram siły przed powrotem do mieszkania, stawienia czoła eksowi i rozmowy z X.. najlepsze jest to, że w tym momencie nie przejmuję tak bardzo eksem, a X, bo bardzo się na niej zawiodłam, po eksie mogłam się tego spodziewać, ale nie po niej..
www.poomoc.pl Klikamy codziennie i pomagamy! Zawsze warto wyliczać powody do szczęścia, w życiu jest tak dużo jego przeciwieństwa, że lepiej zaznaczać je zakładką, dopóki można. S. Barry Tajny dziennik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
Cześć wam!
Spotkałam się wczoraj z moim ex. Wszystko było pięknie tak jak dawniej. Powiedział że zależy mu na mnie itp. Potem zadzwonił i prosił żebym pojechała z nim i jego kumplami na dyskoteke. Zgodziłam się i to chyba nie był najlepszy pomysł. Ogólnie dyskoteka udała się ale dziś napisałam do niego chciałam wiedzieć co z nami będzie itp. A on mnie zlewał, nie chce gadać o tym i powiedział że jeden wyjazd niczego od razu nie zmieni. Spotkać też nie chce się narazie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
www.poomoc.pl Klikamy codziennie i pomagamy! Zawsze warto wyliczać powody do szczęścia, w życiu jest tak dużo jego przeciwieństwa, że lepiej zaznaczać je zakładką, dopóki można. S. Barry Tajny dziennik |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | ||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Znam udane małżeństwa, które spały ze sobą na pierwszej randce, jednak gdy mam nadzieję na coś więcej, staram się opanować... później lepiej smakuje ![]() Myślałam, że poznam go z którąś z Was! ![]() Nie chcę przejmować inicjatywy, czekam na ruch z jego strony, czyli jakieś komentarze do znajomych, którzy nas poznali i niewinnie próbowali swatać ![]() Nie ma reguły. Wszystko zależy od stopnia rozwoju związku i emocjonalnej bliskości. U Ciebie niestety wyglądało to: Cytat:
Cytat:
Bo jak zwykle nie uczysz się na własnych błędach. Jeśli nie umiesz ocenić czyichś uczuć i zamiarów ze względu na patologię, w jakiej wyrosłaś, to postępuj na zasadzie ograniczonego zaufania i absolutnie nie spiesz się z fizycznością. Każda relacja, jaką opisałaś w tym wątku, stawiała Ciebie w pozycji seks-zabawki. Każda wyglądała tak samo, bardzo łatwo Cię omamić, omijasz wyraźne sygnały, że ktoś nie ma szczerych intencji. Jak dobieram partnera, to pod kątem wspólnych rozmów, zgodnych poglądów, zainteresowań, dokańczamy po sobie zdania, podobnie się wyrażamy, mamy zbliżone poczucie humoru... u Ciebie wystarczy wykazanie odrobiny zainteresowania Twoją osobą, niekoniecznie emocjami czy inteligencją. Powiedzenie "ładnie wyglądasz, myślę o tobie" jest tańsze niż wizyta u prostytutki. Faceta nic to nie kosztuje, za to ma dostępną śliczną dziewczynę na zawołanie ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#429 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
To świetna wiadomość ! ![]() ![]() Malla , ja rozumiem ,że Twoją miłością są koty,ale faceci też są czasami fajni ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() Niestety często zawodzą osoby,na których najbardziej nam zależy.Ja też niejednokrotnie dziwiłam się: jak on/ona mógł/mogła to zrobić?Jeszcze nieraz tak będzie w życiu,więc trzeba trochę wrzucić na luz i zająć się sobą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
BAN stały
|
Więc tak pisze z dwoma chlopakami z jednym miałam romans ponad rok temu był to kolega z pracy.Pytam o pracę w Anglii mówił,że zapyta ale musialabym mieszkać z nim.Napisałam jedynie jak będę miała swój pokoj zamykany na klucz.Następny kolega to praktycznie nie znajomy,pomylilam jedną cyferke w telefonie i tak od dobrego miesiąca on dzwoni pisze itd.jest z okolic Warszawy chce przyjechac do mnie i się spotkać.Pytałam o pracę dla mnie,mógłby coś zalatwic i oczywiście wynajmuje duże mieszkanie więc moglabym wynająć u niego pokoj.Wcześniej mowil,ze nawet bym nie musiała płacić ale bez przesady.Nie chce za dużo ryzykować i polegać na obcych.Ale czy nie warto zaryzykować.Lepsze to niż mieszkanie u rodziców czyż nie?
Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko jak znaleźć faceta po 30, który ma lepszy charakter od mojego kocurro? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
Faceci rzucają nas i świetnie układają sobie życie... a my? zakładamy wątki, pocieszamy sie nawzajem i jesteśmy kompletnie rozbite
![]() Najgorsze jest to, że gdy mój ex się odezwie, chce się spotkać czy coś to ja rzucam wszystko i lece ![]() Czuję się troche wykorzystana, chciałabym żeby on się określił czego tak naprawde chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
BAN stały
|
Malla
Właśnie to za duże ryzyko,zostaje mi jeszcze kolega z Angli którego znam dużo lepiej. No ja już sama nie wiem. Czytam właśnie 50 twarzt Graya i jestem zafascynowana ta książka ![]() Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Ale tragiczna pogoda za oknem
![]() Wczoraj jeszcze miałam tęsknotę, dziś trochę lepszy humor, bo w sumie to zasługuję na kogoś lepszego. Ja byłam jego sługusem. Jak nie odebrałam telefonu np 2 razy bo nie slyszalam, to juz szal. Jak cos nie po jego mysli, to marudny i niemiły. Egoistyczny, myslal tylko o sobie. Nigdy się o mnie nie zatroszczył, żeby np. zapytać czy mi nie jest zimno albo wziąć plecak ode mnie. Masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
szkoda,ze tak sie zepsuła pogoda.
a ja nadal jeszcze przeżywam "żałobę" po tym związku, ale tylko w sercu, juz nie daje nikomu poznać po sobie tego,w sumie to nawet z nikim nie rozmawiam na jego temat, nie chce robic z siebie jakiejś ofiary...ale jednak codziennie jeszcze pojawia sie on w moich myślach. |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Otóż to.Poza tym,wolałabym związać się z osobą,która nie jest jakaś bardzo przebojowa,bo zazwyczaj jest to typ kobieciarza. Zazwyczaj tak jest.Moja przyjaciółka od roku ma faceta,nasze spotkania bardzo ograniczyły się,a jak już idziemy na miasto,to ma ograniczenie czasowe,bo misio czeka w domku.Ojoj... ![]() Hahaha,z tym akurat będzie ciężko.Kot przecież nie wymaga tyle poświęcenia co facet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja się trzymam zadziwiająco dobrze, mam straszną motywację do ćwiczeń, które poprawiają mi humor, a przy okazji widzę efekty (ćwiczę już od miesiąca). Polecam ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
U mnie masakra, aż wstyd co zrobiłam wczoraj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#440 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja co raz bardziej wkręcam się w znajomością z Ł. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Owszem,w sumie miłość człowieka potrafi zmienić nie do poznania. Niestety.Najgorzej,że nie da się przetłumaczyć,tym bardziej,że to ani mąż,ani narzeczony,ba,narzeka na niego ciągle,nie rozumiem ![]() W sumie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Przyczajenie
|
A ja poszłam wczoraj odebrać rzeczy od eksa...
I całą noc tylko ryczeliśmy do 4 nad ranem, że czemu to tak musi być. Kochamy się oboje i on całą noc, że to ile ja mu dawałam a ile on, to on na mnie kompletnie nie zasługuje i że go to boli tak strasznie ale on sie nie nadaje do związków, tylko mi niszczy samoocenę i dobrze sobie z tego zdaje sprawę. Że musi swoje życie i problemy poukładać, wyleczyć depresje, wyjść z nałogu palenia zioła i może kiedyś... Ale cała noc przeryczana aż wkoncu ze zmęczenia zasnęliśmy i 7 rano, pobudka i oboje pierwsze co,w ryk... ![]() I jak jestem mu wdzięczna bo gdyby nie on powiedział stop to by się ten toksyczny związek ciągnął i ciągnął a ja bym popadła w totalną paranoję chyba przez obwinianie mnie o wszystko... to jednak tak boli.. Czasem trafiasz na tę osobę w złym momencie życia... I nawet sobie nadzieji nie robię bo realna szansa na to że się zmieni to jakieś 2% ale ![]()
You are your own limit. Edytowane przez Just2 Czas edycji: 2014-05-03 o 00:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
Tęsknię za eksem. I choć wiem, że ma zachowanie gorsze niż niejeden dupek, to jednak samotność daje mi się we znaki. Praktycznie to przy nim nauczyłam się jak to jest kochać drugiego człowieka i przy nim to zostało. I już mam mokry policzek...
"To za daleko, już chyba zaszło,
nie da się zasnąć, kiedy zmysły wciąż wołają: proszę wróć. Cieniem nadziei, zwodzisz mnie zawsze, gdy ja nie umiem odejść i zapomnieć już." Dotarło do mnie, że się zmieniłam - cholernie.
04.07.2013 - jestem kierowcą! ![]() "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! Edytowane przez pati949414 Czas edycji: 2014-05-03 o 01:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Ja też trochę tęsknię. Wiem, że nasz związek już nie miał sensu, ale jak dopada mnie jakaś chandra, strach przed samotnością, to zaczynam myśleć, że jak byłam z nim, to przynajmniej nie byłam sama. Co z tego, że był dla mnie bardziej współlokatorem, ale był. Mogłam mu się wygadać, przytulić czasem.
Teraz się boję, boję się samotności... Nie wiem, gdzie mogłabym kogoś fajnego poznać. W moim otoczeniu niestety nie ma wolnych i fajnych facetów w moim typie, zarejestrowałam się na badoo, ale to też niewypał - faceci, którzy do mnie piszą, też nie do końca mi odpowiadają, zresztą męczą mnie te rozmowy o niczym... |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo się kochaliśmy. Ale on był dla mnie toksyczny. To była moja decydja o odejściu. Tzn. ja podjęłam temat, a on się zgodził, bo też już był tym zmęczony. Ale odkąd się rozstaliśmy, to on nie szuka kontaktu. Więc ciekawe, co on ma w głowie. Zawsze skryty, często taki nieczuły... Powiedział niby coś, że dajmy sobie czas do wakacji...ale to bez sensu. Mnie ten związek wyniszczał. A jak to u Ciebie było? Ile byliście razem? Cytat:
Ja w ogóle teraz się boję mężczyzn. Boję się tego, że mogę się komuś podobać, że będzie mnie podrywać. Boję się zranienia. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Wtajemniczenie
|
Heh..otoz to. Wystarczy chwila wolnego czasu a juz zaczynaja sie gorsze mysli.. znam to doskonale. Patrzac na to wszystko to ja bylam szczesliwa z moim. Nie klocilismy sie, wszelkie problemy zalatwialismy rozmowa...
Moze to glupie, ale ja bym chciala z calego serducha zeby ta nasza "separacja" skonczyla sie pozytywnie. Zbyt bliski mi byl...:-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak jak piszecie, dlatego ja staram się nie siedzieć bezczynnie, nie być sama. U mnie wprawdzie duuużo lepiej jest niż było, ale jak pisałam czasem jeszcze coś mi do tej głupiej główki strzeli tak jak przedwczoraj gdy zadzwoniłam do ex.. Mam żal do siebie, bo się zawiodłam a jemu być może dałam jakąś satysfakcję. Ale obiecuję Wam, że był to ostatni raz gdy zadzwoniłam do exa!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.