|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zajefajne ciotki przy wspólnej kawce 23 część plotkują i dzieciaczka oczekują.
Gosia kac...?
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zajefajne ciotki przy wspólnej kawce 23 część plotkują i dzieciaczka oczekują.
Iss nieee, chyba początki demencji
|
#423 |
|
Wtajemniczenie
|
nie za wcześnie..?
wybawiłaś się..? uciekam spac... kolorowych słoneczka
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Iss chyba za wcześnie, ale jednak mnie dopadło
tak, fajnie było dobranoc kicia
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i żyję.
pokłóciłam się z tatą o psa. powiedział, że nie da mi auta. więc pojechałam do dziadka i pożyczyłam. czekałam na telefon od Mirka mamy, ale długo była cisza.. w końcu koło 20 poszłam do auta z przyjaciółką, bo nie chciała mnie samej puszczać i przy samochodzie jego mama napisała mi, że już przyjechał. jeszcze nigdy tak szybko nie pokonałam tej trasy. jak dojechałam to go nie było. pojechał gdzieś z mamą. poczekałyśmy prawie pół godziny.. a jak wracali i mnie zobaczył to się uśmiechnął i widać było, że tęsknił i że się ucieszył.. od razu mnie wziął w ramiona. poszłam się przywitać z jego mamą, bratem i zapytałam go czy możemy pójść do niego. popłakał się, przepraszam.. że to było żeby utrzeć mi nosa, bo go wkurzyłam.. ale, że teraz wie, że to było idiotyczne i że bardzo przeprasza.. krzyczałam, płakałam.. gadaliśmy dużo.. potem musiałam już iść, bo nie chciałam, żeby Ala długo czekała to się pożegnałam z nim, poszłam się pożegnać z jego mamą i jej podziękować, z drugim bratem już do niego nie podchodząc, wsiadłam do samochodu i odjechałam.. nie umiałam od niego odejść.. wiem, że może powinnam. ale nie umiem.. ![]() teraz wiem, że żyje, że kocha, że naprawdę tęsknił. i będę czekać aż mi to jakoś udowodni.. nie będę go olewać, ale nie będę też się z niczym wyrywać.. wie co czuję, wie ile mnie znaczy.. niech go w końcu coś olśni.. a ja już idę do łóżka.. schodzi ze mnie cały ten tydzień i kompletnie nie wiem co się ze mną dzieje.. chciałam wam tylko to napisać gdybyście się martwiły.. strasznie wam dziękuję.. jesteście dla mnie takim wsparciem zawsze i w każdej chwili.. kocham was dzióbki moje! ![]() dobranoc, padam!
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś
coraz trudniej jest mi zrozumieć innych ludzi nie ogarniam takiego zachowania...dzień dobry
|
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
Cytat:
Cześć Misie Weekend na uczelni zleciał. Zaliczyłam prawo transportowe na 5 Dziś po 3 godzinach snu, wstałam przed 4 i do 8 byłam na zbiorach. Jak tak dalej pójdzie to wyrobię sobie nogi i ręce Jestem wy☠☠☠ana jak koń po westernie
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Asiu, Gosiu
![]() Jeszcze pierwszego roku nie zdaliśmy, a już nam każą wybierać specjalizację na następny rok
|
|
#430 |
|
Konto usunięte
|
Maryś ![]() Jak on się szybko nie ogarnie, to przyjadę go skopać ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Tak, kupiłam sandałki i adidasy. Jeszcze 100zł mam do wykorzystania. No właśnie myślałam o sukience, tylko chciałabym taką, którą później jeszcze na pewno założę, a nie następną co raz założę a potem będzie wisieć w szafie bo nie będę miała gdzie jej nosić. A znaleźć taką to pewnie będzie mega problem. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Kokos a jakie specjalizacje masz do wyboru? ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Zobaczyłam przed chwilą ogłoszenie o pracy idealnej dla mnie. I to jeszcze tak bliziutko Czemu ono nie mogło się za miesiąc pojawić jak będę szukać pracy |
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
co tam dla mam kupiłyście?
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;4661147 2]
Maryś ![]() Jak on się szybko nie ogarnie, to przyjadę go skopać ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Tak, kupiłam sandałki i adidasy. Jeszcze 100zł mam do wykorzystania. No właśnie myślałam o sukience, tylko chciałabym taką, którą później jeszcze na pewno założę, a nie następną co raz założę a potem będzie wisieć w szafie bo nie będę miała gdzie jej nosić. A znaleźć taką to pewnie będzie mega problem. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Kokos a jakie specjalizacje masz do wyboru? ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Zobaczyłam przed chwilą ogłoszenie o pracy idealnej dla mnie. I to jeszcze tak bliziutko Czemu ono nie mogło się za miesiąc pojawić jak będę szukać pracy Hania Projektowanie i zarządzanie systemami transportowymi Projektowanie i eksploatacja systemów logistycznych Koordynator łańcuchów logistycznych A teraz nie masz możliwości podjęcia pracy? Kosmetyki+ słodycze
|
|
#433 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama dostanie tylko życzenia
nic dla niej nie mam bo nawet nie mam za bardzo jak jej tego dać
|
|
|
|
#435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie no, nie ma szans teraz. To jest praca od 7-15. Mi się od przyszłego tygodnia zaliczenia zaczynają, więc muszę być na uczelni. Także muszę czekać aż się obronię. A ta praca tak by mi pasowała Po cholercie ja te ogłoszenia zaczęłam przeglądać, tak by go nie widziała i nie wkurzała się. |
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
moja dostała kosmetyki i rękawicę kessę do peelingu
![]() brzuch mnie strasznie boli przez @, a zaraz wychodzę na egzamin
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadrabiam, bo wpadłam tylko na chwilę. Przepraszam, ze ostatnio tak rzadko jestem, ale za 3 tygodnie (!) obrona, a po drodze jeszcze zaliczenia i egzamin. W sobotę TŻ dzwoni do potencjalnego pracodawcy w Niemczech, proszę o kciuki, żeby wyjazd był najwcześniej pod koniec lipca.
|
|
#438 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;4661225 4]Łoo boże to nie wiem co ci doradzić
![]() Nie no, nie ma szans teraz. To jest praca od 7-15. Mi się od przyszłego tygodnia zaliczenia zaczynają, więc muszę być na uczelni. Także muszę czekać aż się obronię. A ta praca tak by mi pasowała Po cholercie ja te ogłoszenia zaczęłam przeglądać, tak by go nie widziała i nie wkurzała się. Ja się waham między tym koordyanatorem, a systemami transportowymi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Kokosia mnie od razu wpadła w oko pierwsza specjalizacja
ale wiesz co? może zorientuj się jakie są przedmioty... bo może się okazać, że któraś specjalizacja ma fajniejsze przedmioty ja np. wybrałam zarządzanie bo jest projektowanie w 3D Goszi ![]() Karola ![]() ja też poproszę... za godzinę mam kolosa |
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#442 |
|
Konto usunięte
|
Karola, Asia
Kokos albo jak nie znajdziesz wykazu godzin to przejrzyj tegoroczne plany zajęć jak te specjalizacje są utworzone. To się mniej więcej zorientujesz jakie mają przedmioty. ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Ja nie mam zielonego pojęcia na co iść na magisterkę. I czy w ogóle iść
|
|
|
|
#443 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Kokosia po tych truskawkach będziesz sexi gratuluję 5tki Hania no dokładnie taką sobie kup sukienkę albo idź w jakiś eleganckich czarnych spodniach..albo rurkach do tego jakaś koszula elegancka i żakiecik i szpilki ![]() na pewno się jakaś praca znajdzie teraz się skup na obronie i egzaminach Karolina Maryś szkoda że to M nie przyjechał... oby Wam się już układało..
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Kokos, dla mnie wszystkie te specjalizacje brzmią jakby były z kosmosu.
Jak sobie pomyślę ile muszę dać kasy na obronę, to mi się odechciewa wszystkiego.
|
|
#445 |
|
Konto usunięte
|
Iss
![]() Karola liczyłaś ile cię to wszystko dokładnie wyjdzie? Bo ja się już boję. Wiecie już jaki prezent promotorce kupicie? ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Ale się u mnie duchota zrobiła ![]() Pewnie niedługo burza będzie. |
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
CSP, 60 zł za obronę, ok. 30 zł za dwie oprawy pracy, ok. 40 zł za wydruk pracy. Do tego spódnica na obronę (ok. 100 zł), kwiaty i wino dla promotora i recenzenta (co najmniej 100 zł), ciasto + kawa/herbata ok. 50 zł. Razem: ok. 380 zł.
![]() Jeśli tego samego dnia co ja będzie się bronić jeszcze koleżanka, to kwiaty, wino, herbata i ciasto będą na pół. A jeśli nie, to za wszystko bulę sama.
|
|
#447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle dzisiaj się w polu komplementów nasłuchałam od koleżanek mamy. Że schudłam, taka zgrabna i ładna się zrobiłam Szkoda tylko, że ja mam odwrotne wrażenie i wydaje mi się, że jestem grubsza niż rok temu ![]() I dziękuję Co u ciebie? Jak miłość Felka? ![]() Cytat:
Nie zazdroszczę wydatków
Edytowane przez Kokosaneczka Czas edycji: 2014-05-26 o 17:47 |
||
|
|
|
#448 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No to ja mam podobnie 60zł za dyplom, muszę mieć 2 twarde oprawy pracy i jedną miękka to pewnie z 40zł wyjdzie.Drukować pracę mam zamiar w domu, bo bez sensu za to płacić jak drukarkę mam, tusze i papier też. Ale muszę jeszcze się dowiedzieć gdzie mi oprawią jak przyniosę własny wydruk bo podobno nie wszędzie chcą tylko oprawiać. Musi być i druk i oprawa ![]() Na obronę muszę kupić jakąś sukienkę, a jak nie znajdę żadnej to mam upatrzone czarne rurki (150zł ) i bluzkę będę musiała kupić bo żadnej nie mam ( też pewnie min. 50zł ). Buty na szczęście mam, żakiet na upartego też. Nie wiem ile wyjdzie prezent, kwiaty, kawa itp. ale pewnie minimum 20-30zł . Zależy w ile osób będziemy się bronić i co będą chcieli kupić. |
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Wydatki związane z obroną są straszne.
Moja drukarka niestety akceptuje tylko oryginalne tusze, które kosztują prawie 100 zł każdy.
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Mania mam nadzieję że wszystko się w końcu poukłada z M. ![]() Nadrobiłam was ale nie cytuje bo padam Dzisiaj miałam tą prezentację nie zostałam wywalona z sali więc chyba wybrnęłam z tego głupiego tematu
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

nie ogarniam takiego zachowania...
29.06.2019 r.

może w sukience jakiejś idź..?

nic dla niej nie mam bo nawet nie mam za bardzo jak jej tego dać

ale wiesz co? może zorientuj się jakie są przedmioty... bo może się okazać, że któraś specjalizacja ma fajniejsze przedmioty

Nie zazdroszczę wydatków