|
|
#421 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czas na zmiany drogie damy ! :D
dziś miałam udany dzień - rano 2 godziny z moją ulubioną prowadzącą (chociaż jedne to nuda straszna, poszłam tylko dla niej), a później 20min rowerkiem, spacer... jestem tak padnięta że nie wiem, jak się nazywam
|
|
|
|
|
#422 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jestesmy niezależną perfumeria, ale od niedawna wstąpiliśmy do sieci KOSMETERIA, praca idealna bo lubie sledzic nowosci, testowac, czytac kosmetyczne blogi no i korzyści min dostep do kosmetykow i mniej wiecej orientuje sie co jest warte zakupu ![]() Z seriali to uwielbiaaaaam CHirurgów i Jak poznałem wasza matke. Ostatnio ogladam Walkind dead i strasznie prosty i troszke tandetny serial Hart of Dixie do cwiczen dobre ;] |
|
|
|
|
|
#423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wróciłam, 8h odbębnione, jutro wolne, potem sobota, niedziela i poniedziałek wolne ![]() Cytat:
|
|
|
#424 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie teraz planuję kupić jakieś perfumy, ale jest mało takich, jakie chcę, a jestem wymagająca i nie potrafię sobie niczego znaleźć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#425 | |
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() Co tutaj taka cisza? ![]() Ja się przyznaję, że u mnie trzeci dzień doła. Podczas wolnych dni nie potrafię znaleźć sobie miejsca, wcale nie odpoczywam, nic nie robię, ale nie czuję, że się relaksuję. Czuję, że jestem bardzo nieciekawa, nudna i mało interesująca. I tak z pięciu dni wolnych trzy przeleciały ot tak, pstryk. Przed kompem, podjadam słodycze i chipsy, oglądam serial, siedzę do znudzenia na Wizażu i FB... całe życie przeleci. Umrę przed kompem. Dół, dół, dół i trzy metry mułu. Nie lubię siebie. Nie ćwiczyłam dwa dni. Wracam do ćwiczeń, może będę miała więcej energii... |
|
|
|
|
|
#426 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnie całe trzy dni spędziłam ze znajomymi i nie ćwiczyłam oraz dodatkowo pokusiłam się na niezbyt zdrowe jedzenie, dziś już poćwiczyłam ale niedługo lecę na grilla więc pewnie znowu sie na coś skuszę
|
|
#428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego nie lubisz siebie? ![]() No to chociaż tyle ![]() Cytat:
Muszę się w końcu ogarnąć. Dobrej zabawy |
||
|
|
|
|
#429 |
|
histoire abracadabrante
|
Dzięki dziewczyny za kopa.
Wstałam z łóżka, ogarnęłam trochę mieszkanie, zjadłam obiad. Pogapiłam się w kalendarz, jednak ostatni raz ćwiczyłam w środę, czyli więcej niż dwa dni temu. Widzicie, nawet dni tygodnia zlepiają się w jeden dzień i wszystko mi się chrzani. Nie wiem co się stało, ale zrobiłam rozgrzewkę, zaczęłam cardio i po 3 min padłam na matę. Zrobiło mi się słabo, w głowie zaczęło się kręcić... Dałam sobie spokój. Drugie podejście jutro. Jednak mata dodaje energii, a jestem zagorzałym kanapowcem, więc odrobina ćwiczeń sprawia, że mój organizm fiksuje
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
No brawo! Jesteśmy z Ciebie dumne!
Czasem ciężko do niej się zabrać, ale poźniej chce się więcej i więcej Jestem z siebie dumna, wg moich obliczeń, wczoraj zjadłam ok. 1800 kcal
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
no i jakoś od wczoraj zaczęłam uczyć się francuskiego, zobaczymy za jaki czas mi się to znudzi
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie się okazało,że poniedziałek mam pracujący.
W sobotę na wieczór przyjechał do mnie B., w sobotę 28 wyjeżdża do Irlandii, więc to nasze pożegnanie było. Cóż... dam radę, muszę dać. Tylko tak cholernie mi smutno...
|
|
#434 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
-- Dziewczyny, kupiłam sobie nową torbę na fitness i jestem zakochana O taką: http://lydiaelisemillen.com/2014/02/...e-wear-review/ |
||
|
|
|
|
#435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brrrr straszny język ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- adelle_x ja uwielbiam chirurgów Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Ale dajcie mi baty bo ostatnio nie ćwiczę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
|
#436 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
lecą baciki!!!
|
|
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Masz dobry gust :-D ja się uzaleznilam od league of legends
Dzisiaj musze cos zrobić Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Można dołączyć?
|
|
|
|
|
#439 |
|
Przyczajenie
|
A ja znowu wolny dzien i tak do srody, musze jakos zajac sobie konstruktywnie czas ;] Przez ostatnie dni miałam pare ciekawych wypadów ze znajomymi i niestety kilka słodyczowych wpadek, ale cwiczenia jakies tam tez były wiec sie nie załamuje.
Niezły pomysł mi dałyście z tą nauka nowego języka... zabiore sie za niemiecki jeczsze dziś! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A torba świetna Cytat:
![]() A baciki jak chcesz to masz ![]() Ja jestem wielką maniaczką wowa,ale mój obecny kompa nie pozwala mi na to - walczy z moim uzaleznieniem, a chlip ![]() Poza tym to jakieś dziwne gierki typu ogame no i u braciaka gta v, poza tym na pececie warcraft, herosi 3 takie tamJasne, powiedz coś o sobie Ja właśnie pomachałam hantlami, zrobiłam przysiady i się zorientowałam, że nie muszę iść dzisiaj do roboty I muszę dodać do postanowień być bardziej zorganizowaną.
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i uczę się sama, mam jakieś stare zeszyty, nawet książki znalazłam, których nie sprzedałam
|
|
|
#442 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój brat bardzo lubi AC, planuję kupić mu na urodziny tą część, która wyjdzie w październiku, ale nie wiem, czy mnie będzie na nią stać ![]() No pewnie! Cytat:
Cytat:
Ale najważniejsze, że sama chcesz się uczyć Też chętnie zaczęłabym francuski, ale na razie muszę się zadowolić angielskim i niemieckim ![]() W ogóle to planuję przeczytać "Harry'ego Pottera" po angielsku (pierwszą część). Poszłam do empiku, jak zobaczyłam cenę, to myślałam, że ich pogrzało - 93zł za książkę!! Nie podoba mi się to, że książki czy teatr/kino są tak strasznie drogie
|
|||||
|
|
|
|
#443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze pójdzie, to zobaczymy się w grudniu. Ale raczej nie wraca. To jest zbyt skomplikowane, nie da się tak łatwo wytłumaczyć
![]() Cytat:
Cytat:
Chociaż... ja szukałam Kaku (fizyk) po angielsku, to za jego dzieła chcą 150zł, no to jeszcze rozumiem, ale HP 90? Tego już nie I też mnie wkurza, że kultura taka droga, a się dziwią, że ludzie chcąc coś przeczytać czy obejrzeć to ściągają z neta ![]() Właśnie wróciłam z jazdy na rowerze. Tylko że mało, bo mój rower wrócił z naprawy i dojechałam do domu na styk - kierownica niedokręcona była
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybko zleci, zobaczysz I jak te książki? Polecasz? No właśnie 90zł, sama byłam zaskoczona! Nie rozumiem, dlaczego ona jest aż taka droga, przecież na chłopski rozum, powinny być tańsze niż tłumaczone - zawsze to kilka zł mniej za tłumacza. A nie próbowałaś zadzwonić do serwisu i zgłosić usterkę? Powinni Ci naprawić Dobrze powiedziane ![]() Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2014-06-23 o 23:05 |
|
|
|
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
No więc chciałabym schudnąć 15kg
zacząć regularnie biegać 4-5 razy w tygodniu, poprawić swój wynik na 10km, zdać w końcu prawo jazdy dzisiaj zaczęłam 2 kurs i uzyskać awans w pracy, który aktualnie przez swoją głupotę mi uciekł, tak więc muszę popracować bardziej nad sobą
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez chwilę musiałam się zastanowić, o które chodzi, czy o Kaku (polecam) czy o AC. Tak, fajna seria, co prawda nie grałam, ale to pewnie tak jak z serią o Warcrafcie, taki dodatek, ciekawy, jak dla gracza.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie mam już prezent
|
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Ano
![]() Ja, gdybym dostała serię o Warcrafcie, skakałabym pod niebiosa ![]() No, to dzisiaj jadę do roboty rowerem Bar mam, więc dam radę, zobaczę czy będą się czepiać roweru, czy nie.
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Nie było mnie tu przez kilka dni, bo pojechałam do babci. Jednak moim sukcesem jest chyba to, że pomimo takiej ilości jedzenia- ciasta, ciastka, lody - nie przytyłam. To według mnie zasługa ćwiczeń. Polecacie jakieś ciekawe książki? Tylko nie fantasy i raczej coś obszerniejszego i ambitnego. Bo kończę czytać kolejną książkę i szukam czegoś nowego.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

おはよう! 

Szybko zleci, zobaczysz