|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
Ewą Chodakowską |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 8,33% |
Mel B |
2 | 16,67% |
Anną Lewandowską |
0 | 0% |
Inne |
9 | 75,00% |
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chodakowska efekty
Cytat:
Co do drzenia miesni to jest to przemeczenie miesni, jesli miesnie drza to znaczy, ze chca odpoczac. Moim zdaniem powinnas zrobic dzien odpoczynku od treningow, zeby miesnie sie zregenerowaly mam tu na mysli to weekendowe bieganie lub po prostu w tyg odpusc w jakis dzien trening, wyjdzie Ci to na dobre ![]()
![]() |
#422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam skakankę sznurkową, ale strasznie się na niej skakało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Przyczajenie
|
U mnie można kupić od 30 zł i więcej.Taka mocna ze sznurkiem plecionym i pożądnymi rączkami to nawet z 5 dych.Ale jeszcze nie kupowałam.Rozeznałam się tylko w cenie.
![]()
"Nie ma rzeczy niepotrzebnych,wszystko ma swój czas, miejsce i rolę do spełnienia" ~ SDM Edytowane przez blacktruskawka Czas edycji: 2014-07-08 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do odpoczynku, dziękuję, odpuszczę sobie dzień na pewno. ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za polecenie skakanki. Sprawdzałam na decathlonie, akurat darmowa przesyłka jest, to sobie zamówię ją ![]() Blacktruskawka - dziękuję za odpowiedź. ![]() Tak z ciekawości dziewczyny, apropo ćwiczeń. Jakie jest Wasze nastawienie do nich ? Lubicie ćwiczyć, nie przymuszacie się do nich, czy wręcz przeciwnie ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Hej mogę dołączyć?
![]() ćwiczę z Ewką (skalpel)od tygodnia, dziś mam kryzys (jestem chora i zawitał okres, na dodatek córeczka jest przeziębiona=maruda) i nie wiem czy podołam skalpelowi. Oprócz tego biegam (malutko bo tylko 2 km) z moją córeczką, tzn pcham wózek i biegnę;p innej możliwości nie mam, robie abs mel b, plus hula hop. Mam 155cm waze 49-50kg. Próbuje jeść zdrowo ;] najgorszy mam brzuch. ;/
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Omleecik, to juz wiem o jakie cwiczenia chodzi
![]() ![]() Delicjanka, witaj ![]()
#427 |
Zakorzenienie
|
Omleecik, to juz wiem o jakie cwiczenia chodzi
![]() ![]() Delicjanka, witaj ![]()
![]() |
#428 |
Przyczajenie
|
Witamy
![]() Dziewczyny tak a propos skalpela.Zrobiłam sobie dzień przerwy ,bo mam @.Ale po przedwczorajszych ćwiczeniach bardzo odczuwam mięśnie wew. części ud, całe uda bolą przy kucaniu i trochę pośladki.To dobrze co? ![]() A no i kość łonowa mnie boli :/ Też się wpijam w podłogę podczas ćwiczeń na brzuchu.
"Nie ma rzeczy niepotrzebnych,wszystko ma swój czas, miejsce i rolę do spełnienia" ~ SDM Edytowane przez blacktruskawka Czas edycji: 2014-07-08 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Kici kici miau miau
|
Cytat:
wyjmij Mirene i jestem bardzo ciekawa jakie beda efekty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Na talię polecam dołączyć do ćwiczeń z Chodakowską kręcenie hula hop z wypustkami. Efekt niesamowity! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Przyczajenie
|
Chodakowska efekty
Hej dziewczyny!
Dołączam się do watku! Cwiczę z Ewa Chodakowska od konca poprzedniego roku. Od czasu do czasu dorzucam inne cwiczenia (Mel B,Tiffany, Jullian itp) Grubaskiem nigdy nie bylam bardziej chodzilo mi o wysmuklenie cialka , ujedrnienie, bo sie robilam galareta od zastania. Co jakis czas robie przerwy gdyz staram sie o dziecko z czym mam niestety problem w zwiazku z czym na czas stymulacji hormonalnej odpuszczam jakikolwiek wiekszy wysilek. Tak tez odzwyczailam sie od biegania ![]() Teraz ruszam z nowym programem Ewy Turbo wyzwanie, mam czas do wrzesnia ![]() Jem raczej zdrowo, nie jem miesa, nie moge za to odmowic sobie slodyczy.. To ja oraz moje dotychczasowe efekty. (Nastepne foto wrzuce juz w bieliznie bedzie lepsze porownanie niz w stroju sportowym) ImageUploadedByWizaz Forum1405440952.673944.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez margo5466 Czas edycji: 2014-07-15 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Przyczajenie
|
Zazdroszczę Wam. Ja się doprowadziłam do takiego stanu, że nie mieszczę się w żadne jeansy. A ponad rok temu... bylam taka szczupła, ze mieściłam się w mamy spodnie... po szkole nie miałam perspektywy dla siebie. zbyt czesto objadałam sie tym co nie powinnam. Nawet 2 lata temu miałam dietę na której fajnie się chudło. Chodakowskiej nie ubóstwiam, ale szanuje ją. Patrząc na efekty jakie wstawia na FB sa naprawdę piękne. Podziwiam wszytskie które osiągną chociaż troche w tych ćwiczeniach w walce o lepsza wersje samej siebie o lepsze samopoczucie.
Patrząc na siebie w lustrze.. szczerze... nie wyobrażam sobie siebie mega chudziutkiej. Nie umiem sie zmotywować, ale wczoraj włączyłam płytkę z Ewą, chyba turbo wyzwanie chyab to jest (kupiłam ostatnio w biedrze) no i zapoznałam się z ćwiczeniami, powiem wam że nie było najgorzej. Mam plan wprowadzić te ćwiczenia w swoją codzienność, plus orbitrek i kilka razy w tygodniu wycieczka na rowerze(ok 10 km w porywach do 20) i powrócę do swojej diety. Myslę że w ten sposób coś osiągnę. Dodam ze mam 21 lat, ważę teraz ok 65 kg przy wzroście 156cm. Mam ok 15 kg nadwagi, według jakieś tam skali, (info od dietetyka) . i mega doła, brak motywacji.. chęci.. ale wiem , że jeśli dołożę wszelkich starań.. to coś z tego będzie ![]() POWODZENIA DZIEWCZYNKI, JESTEŚCIE PIĘKNE I WASZE EFEKTY SĄ CUDOWNE. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! A czy któraś z Was ćwiczyła Turbo Wyzwanie? Polecacie? I czy jest lepsze niż Turbo Spalanie? Ja dopiero się przymierzam żeby zacząć ćwiczyć z Chodakowską. Do tej pory od czasu do czasu jednie chodzę na aerobik do fitness clubu, ale nie widzę specjalnych efektów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Kici kici miau miau
|
Oj prawda , jest cieżko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Problemem moim jest to, że m się chce przy tym starsznie pić.. i popijam po łyku wody co jakiś czas... i nei wiem czy dobrze robię ? wskazany jest łyk wody po każdej serii chociaż ?? czy raczej dopiero po treningu ? Ale zamierzam mieszać ćwiczenia... po tygodniu kazdy zestaw skalpel , turbo wyzwanie i turbo zwykłe ![]() ![]() Edytowane przez Zuzku Czas edycji: 2014-07-24 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Konto usunięte
|
Hej, jestem tu nowa. Ćwiczę półtora tygodnia, ważę 57 kg, mierzę 168 cm wzrostu. Wykonuję skalpel, turbo spalanie i killera. Zauważyłam, że z wagi zeszło mi 1.5kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
![]()
Ten trening powinien być wykonywany codziennie czy co drugi dzień?
![]() Jakich efektów można się spodziewać wykonując ten 30-minutowy trening regularnie? Pozwala on spalić tkankę tłuszczową? Proszę o odpowiedzi osoby, które ćwiczą go od dłuższego czasu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ewa Chodakowska trening dla DetoCell Academy
Cytat:
![]() Myślę, że każdy trening wykonany przynosi jakieś tam korzyści, mniejsze lub większe, zależy w jakim stanie znajduje się Twoje ciało, od kondycji, stanu zdrowia, a czy Ty będziesz zadowolona? Nie wiem jakich efektów oczekujesz. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ewa Chodakowska trening dla DetoCell Academy
Ja ćwiczę i uwielbiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Przyczajenie
|
Hejo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ćwiczenia z Ewą Chodakowską Polecacie?
Ja dalej podbije temat bo przeczytałam wszystkie posty i w sumie nadal nie dowiedziałam się kiedy można ćwiczyć po cesarskim cięciu. Chcę zacząć ćwiczyć SKALPEL ale nie wiem kiedy. Jestem 8 tyg po CC. Na jednej ze stron
![]()
#443 |
Przyczajenie
|
dla mnie też jest nuuudna na maksa. ALe porobilam sobie ze dwa tygodnie z nią i powiem, że efetky są i to widać. PRzede wszystkim przygotowała mnie pod ćwieczenia, które teraz wykonuje a chodze na body bar (sztangi i siłowo bardziej). Mam koleżanki, które pochudły na programie z nią po 6-7 kg.
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jak wam idzie dziewczyny? Chwalcie się efektami ![]() Ja cwicze i zdrowo się odzywiam już od 3 tygodni i codziennie rano szukam efektów haha przed lustrem. Codziennie robię cos aktywnego np bieganie, mel b czy rower. Oczywiscie z jednym dniem wolnym od cwiczen. Wczoraj skusilam się na skalpel, ale wycisku mi nie dal wiec dziś szarpnelam Killera. Dosłownie padlam na twarz pod koniec cala mokra ![]() ![]() ![]()
#445 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Mam do was takie pytanko, gdy robię z ewą te wszystkie podskoki i w ogóle to po jakimś niedługim czasie dostaje zadyszki ;/ ![]() ![]()
#447 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
Czytam i czytam to forum i widzę, że nie tylko ja się borykam z pewnymi problemami ![]() Z racji tego, że teraz mam wolne, postanowiłam, że zacznę ćwiczyć i zaczęłam od ćwiczeń z książki, potem miałam takie zakwasy, że ho ho. Na co dzień kompletnie nie ćwiczę, już nawet na rowerze i rolkach nie jeżdżę, więc żadnej kondycji nie mam. Po zakwasach zapał znikł na jakieś 2 tyg., ale podjęłam kolejną próbę, tym razem Skalpel. Za pierwszym razem nawet nie przetrwałam całego, dzisiaj ćwiczyłam po raz drugi i przyjęłam inną taktykę. Jak czułam, że już nie mogę, robiłam sobie przerwę i np. chodziłam przez minutę. Dzięki temu przebrnęłam przez cały skalpel ![]() Teraz się zastanawiam, czy robić tak jak Chodakowska proponuje czyli ćwiczyć co drugi dzień (co oznacza, że jutro będę się obijać) czy jutro powtórzyć skalpel? A może macie jakieś inne propozycje? Czytałam o tych 6-cio min. albo rozważałam Pilates, tak dla wzmocnienia moich wątłych mięśni. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Przyczajenie
|
Witam,
Po raz kolejny planuje zaczac cwiczyc z Chodakowska, i mam pytanie do Was, niestety ze wzgledu na brak czasu nie moge cwiczyc za czesto, jak myslicie czy jest sens cwiczyc 3 razy w tyg? dodam ze 2 razy w tyg chodze na basen Pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym, moim zdaniem, nawet jeśli byś ćwiczyla raz czy dwa razy w tygodniu to wiadomo że efekty byłyby mizerne, ale zawsze to byłyby jakiś ruch, a ruch to zdrowie! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Rozeznanie
|
Ze mną jest tak, że przez miesiąc jestem w stanie ostro ćwiczyć co drugi dzień, a później nagle wypada mi tydzień albo dwa przerwy. Czasem brakuje samozaparcia. Ale też jestem zdania, że każdy ruch, nawet raz w tygodniu jest dla nas dobry. Co prawda nie schudniemy, ale człowiek zawsze po serii ćwiczeń lepiej się czuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.