|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT cz. IV
bingosik oby tak najdłużej
ja dzisiaj trochę popłynęłam ze słodkościami, ale była okazja, więc jakoś specjalnie nie żałuję. Jutro pędzę na siłkę się wypocić a później może jakieś ciuchowe zakupy ![]() No właśnie, karcia i nasza mamuśka myboy jak tam u Was?
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem i ja pogrzeszę, nie ma czego żałować - wszystko jest dla ludzi Właśnie - wiedziałam, że o kimś zapomniałam! Myboy jak tam?---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Aniusia widzę Cię Pisz co u Ciebie |
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na śniadanie najczęściej placki owsiane, później jakiś serek wiejski, po treningu od razu banan, a później coś z mięsem, ryżem czy tam makaronem i wieczorem białko, np dzisiaj jajecznica ze szpinakiem, duuużo kalorii, ale się nie martwię, bo spalone ![]() Tusia, powodzenia jutro na siłowni, ja się nie mogę doczekać wtorku
|
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
Jak już zostałam wywołana to się odezwę. Choć nie powiem kilka razy już miałam taki zamiar.
Z jedzeniem - średnio, staram się patrzeć na to co jem i ile. A z ćwiczeniami - katastrofa (ale mam zamiar się poprawić.) A tak wgl to wróciłam na studia już na magisterkę. I tak mi się nie chce, że masakra... I myboy gratuluję Edyta: warto składać. Ja w tamtym roku złożyłam wniosek o stypendium ostatniego dnia i byłam przekonana, że nie mam szans. a tu za miesiąc decyzja, że przyznali Tylko szkoda, że już się skończyło...
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dobrze o różnych porach dnia pojawiają sie mdłości wiadomo, o dietę jakoś super nie dbam ale od sierpnia przytyłam 0,6kg - chyba takiej tragedii nie ma?![]() Cytat:
dziękuję
|
|
|
|
|
|
#426 |
|
Wtajemniczenie
|
myboy pracujesz nadal?
Aniusia co studiujesz? ![]() Wstałam rano, żeby zaliczyc siłownię, potem miałam jazdy (całkiem dobrze mi dzisiaj szło), a wieczorem miałam wybrać się na zakupy, bo potrzebuję nowych spodni i swetrów na zimę, ale chyba już mi się dzisiaj nie chce łazić po CH
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jazdę ![]() leniuszku idź, będziesz sie później chwalić![]() ja nie pracuję, na zwolnieniu jestem.. |
|
|
|
|
|
#428 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak pomyślałam. Gdzie byś teraz stała po 12 h bez odpoczynku
![]() Na zakupy wybiorę się w środę, bo po południu będę miała też trochę więcej czasu a i tak wieczorem wybieram się tam do kina
|
|
#429 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do magisterki - też by mi się nie chciało, cieszę się że to już za mną Cytat:
![]() Przy Twojej pracy to akurat bardzo dobrze Cytat:
![]() U mnie dziś całkiem dobry dzień, mimo dziwnej pogody za oknem. Dieta utrzymana, wszystko idzie ładnie, aż sama jestem zdziwiona. To już tydzień, ale bardzo dobrze się czuję jak zdrowo jem |
||||
|
|
|
|
#431 |
|
Wtajemniczenie
|
Z kinem to dokładnie jeszcze nie wiem, ale może na zaginioną dziewczynę.
No to za dietetyczny dzień. Ja to dzisiaj sie trochę objadłam bo mnie bez przerwy ssało no i proszę, @ odwiedziła ![]() No właśnie, ciężko zaplanować jedzenie potreningowe. Ja zazwyczaj ćwiczę z rana, więc potem zazwyczaj zjadam kanapki z żytniego z twarogiem albo wiejskim i z różnymi warzywami. Też nie bardzo mam pomysły, muszę chyba trochę poszperać w inernecie
|
|
#432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc ryż z warzywami jak najbardziej ok ![]() Całe ręce robisz za jednym zamachem? Wow, fajnie brzmi ale, muszę przyznać, dosyć dziwne połączenie ![]() Jutro w końcu na siłownię Dzisiaj tam byłam, sprzątałam z 6h, jestem wykończona.
|
|
|
|
#433 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tam choco dzisiaj będziesz wyciskać?
No to pewnie teraz będziecie mieli wypasioną siłownię? ![]() Ja mam dzisiaj rest, ale jutro jak mi @ pozwoli to też z rana pocisnę trening.
|
|
#434 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ciekawie to brzmi
![]() Cytat:
Cytat:
Jeżeli chodzi o trening rąk to tym razem tylko zahaczyłam o ręce. Ale pamiętam poprzednie treningi i jeden w tygodniu robiłam całe łapki. Póki co dalej mam rozruch, ale w następnym miesiącu zmienię trening na trochę cięższy niż obecny. Może wrzucę sobie serie łączone? A jak tam po otwarciu? Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#435 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
siłownia jest super, dużo miejsca w końcu, ale ze wszystkim się przeniesiemy gdzieś za dwa tygodnieCytat:
![]() Tak jak pisałam, trochę niedoróbek ciągle jest, ale wszyscy i tak się cieszą, że jest dużo przestrzeni
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
co do stypendium to decyzja w następnym tygodniu, przyszedł mail, że trzeba się stawić osobiście w dziekanacie jeśli składało się jakieś podanie na uczelni bardzo ciężko, nie mam czasu i chęci siedzieć nad tym w domu, nie wiem jak ja wszystko ogarnę jak siedzę na niektórych zajęciach to jednym uchem mi wpada, drugim wypada, czasem nawet działania na KALKULATORZE mi wychodzą inne (złe) niż innym. i przez to czuję się taka głupia i zastanawiam się jak ja się tutaj dostałam skoro głównie operuje się tam matematyką a ja nigdy super bystra z niej nie byłam dodatkowo mam jeden przedmiot na którym za samą obecność można zdobyć 12 punktów a prowadzący jej nie sprawdza. później pewnie będzie wpisywał jak mu się podoba wiem, że marudzę i przeżywam ale słaby mam dziś dzień.złapałam katar i wychodzi mi ząb, jak za szeroko otwieram buzie bardzo mnie boli. ale dziś idę na parapetówkę do koleżanki niestety nie na długo bo autobusy mam dość wcześnie a tramwajem boję się wracać sama w nocy
|
|
|
|
|
#437 | ||
|
Zakorzenienie
|
A co tu tak pusto?
Nie odzywałam się, bo ostatnio nie do życia byłam - jakiś wirus mnie zaatakował, więc i ćwiczenia musiałam odpuścić. Dieta na szczęście w miarę utrzymana Cytat:
Cytat:
Miłej imprezki ![]() Ja dziś postanowiłam porządnie odpocząć, a więc sobota zapowiada się pod kocem przy serialach lub książce - takie tam błogie lenistwo
|
||
|
|
|
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
edytadaj spokój, zdolna jesteś, dasz sobie świetnie radę na studiach. bingosik wykurowałaś sie już? A u mnie dieta jako tako. Ostatnio siłownię zaniedbałam bo w tym tygodniu byłam tylko raz. jak będziecie się nudzić to zajrzyjcie do klubu
|
|
#440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też w zeszłym tygodniu tylko jeden trening - nie jestem zadowolona Cytat:
To próbuj się jako tako ogarniać - w końcu podobno dieta to 70% sukcesu
|
||
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
ćwiczyć!
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
Ćwiczę ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#444 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też!
w ogóle chciałam się dzisiaj po chyba pół roku zważyć tak z ciekawości a akurat w tym czasie waga mi się popsuła więc nie dane mi było zobaczyć ile mnie jest ![]() zważę się na siłowni ale w końcu zeszło mi coś z brzucha (z 83 na 78) i talii (z 70 na 66)![]() Co u Was?
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
choco kiedy dodasz zdjęcia? bo albo coś przeoczyłam albo nie wiem ![]() u mnie w porządku, czas szybko leci a ja jak zwykle zalatana. zaraz niby trochę wolnego a ja i tak mam zaplanowany każdy dzień. nawet nie mam kiedy posprzątać w pokoju
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
tak trzymaj ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laski! A Wy dalej tutaj?! Myślałam, że już wszystkie macie sześciopaki i pożegnałyście się z naszym cudownym wątkiem ale widzę że trudno się rozstać.
Melduję się! Ja jak zawsze - motywacja przychodzi na jesień. Czekam na wypłatę żeby zapisać się na półmaraton w marcu. Zmiany nastąpiły wielkie - aktualnie mieszkam i pracuję w Krakowie, został mi ostatni rok studiów w Opolu, które robię na zasadzie IOS (indywidualna organizacja studiów) Na wadze pewnie koło 62 - 63 kg. Tyle u mnie, widze że u Was wieeeelkie zmiany! Myboyismine - u Ciebie to chyba narazie mała fasolka? Gratuluję pięknie!
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie pracujesz? |
|
|
|
|
#449 | |
|
Zadomowienie
|
Nie mam jak zrobić, bo mi się dziecko po domu plącze i wchodzi do pokoju bez pytania
za tydzień powinnam mieć możliwość ogarnięcia tego, bo już go nie będzie Cytat:
![]() To jak motywacja wróciła, to i Ty witaj z powrotem ![]() A ja będę bywać co dwa tygodnie w Krakowie, ale nie mam jeszcze nic zmotane z noclegiem ![]() Trafiłam dzisiaj do szpitala, bo rodziłam kamień dobrze, że nigdy nie będę mieć dzieci ![]() I wyszedł mi tylko jeden trening w tygodniu, bo miałam ćwiczyć dzisiaj i jutro, ale na razie odpuszczam.. Od poniedziałku wracam do konkretnego wycisku
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj bidulka, podobno boli? i naprawdę jesteś taka pewna tego?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

Myboy jak tam?
Pisz co u Ciebie
za jazdę 

jak siedzę na niektórych zajęciach to jednym uchem mi wpada, drugim wypada, czasem nawet działania na KALKULATORZE mi wychodzą inne (złe) niż innym. i przez to czuję się taka głupia i zastanawiam się jak ja się tutaj dostałam skoro głównie operuje się tam matematyką a ja nigdy super bystra z niej nie byłam
wiem, że marudzę i przeżywam ale słaby mam dziś dzień.
Nie odzywałam się, bo ostatnio nie do życia byłam - jakiś wirus mnie zaatakował, więc i ćwiczenia musiałam odpuścić. Dieta na szczęście w miarę utrzymana 
i naprawdę jesteś taka pewna tego?