|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
Pokaż wyniki sondy: Która wersja nazw stażu użytkowniczek podoba Ci się najbardziej? | |||
stara (uzależenienie-nałóg) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 25,00% |
pudernicowa (obecnie prezentowana) |
31 | 36,90% |
czarodziejska (elf-czarodziejka) |
15 | 17,86% |
pudernicowo-wojskowa (kapral pudernica) |
16 | 19,05% |
żadna |
1 | 1,19% |
Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zmiana nazw statusu użytkowniczek
Kochany Złosiu!
Zapewne zauważyłes jakie zamieszanie powstało. Pojawiają się coraz to nowe propozycje i już drugi wątek zaczyna się rozrastać. Proszę opanuj to jak najszybciej, bo jak narazie jestem bezstatusowa ![]() ![]() ![]()
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam czytać wątek, jednak w pewnym momencie odpadłam
![]() Wiem, żę dyskusja na temat płciowości statusów własciwie umarła, jednak nie mogę się powstrzymać przed wtrąceniem swoich trzech groszy ![]() ![]() Idąc tym tropem kobiety mogłyby się oburzyć o to, że trudne (a może nawet niewykonalne) jest znalezienie na jakimkolwiek portalu określenia użytkownik/użytkowniczka. W którymś poście był wymieniony mechanik jako słowo nie posiadające końcówki typowo żeńskiej, jednak jest wiele takich określeń z którymi spotykamy się na codzień, a które można by zmienić, a pomimo to nikt tego nie robi. Dlaczego? Dlatego, że w przeciwieństwie do panów cierpiących na brak pewności co do swojej męskości(?) jesteśmy w stanie znieść użytkownika, subskrybenta, uczestnika dyskusji itd. itp. Jeśli chodzi o nazewnictwo jako takie, prawdę mówiąć jest mi wszystko jedno. Pomimo tego, że na forum zaglądam regularnie od dawna nigdy nie starałam się nabijać licznika ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
buuu! ja chce znowu być nałogiem
![]()
#425 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#426 | |
调解人
|
Cytat:
![]() |
#427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Osobiście nie mam nic przeciwko tytułowi Starej Pudernicy (patrz mój podpis ;-) ) - z całą sympatią do wszystkich dyskutentów - wizaż to miejsce w którym pojawiam się dla rozrywki, ani nie dla samookreślenia. Rybkowa wersja też była nęcąca, pod warunkiem starannego dopracowania (i że dostałabym status glonojada ![]() No ale skoro mialoby być pudernicowo, to ja bym wnioskowała o rezygnację ze statusów modków ![]() ![]() a jeśli nie ;-) > to albo powrót do poprzednich zasad, albo, co bardziej bolesne ;-) skonstruwanie nowych, ale mądrych, dowcipnych, i do przyjęcia dla zdecydowanej większości - żeby pracująca wersja opisów nie cieszyła się poparciem takim jak rządząca partia ![]() CMOKI dla wszystkich (prawie ;-) ) ![]()
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z trudem przebrnęłam przez ten wątek... Paranoja ![]() A co do opisów, to mi się podoba obecnie kilka wersji: 1. gwiazdki ![]() 2. broń palna ![]() 3. ta z zakorzenieniem, chociaż troszkę przydałoby się to jeszcze przerobić 4. a co z kamieniami szlachetnymi? można by zacząć od jakiegoś marmurka, a skończyć na bursztynie, obsydianie, czy diamencie ![]()
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
o rany, znow pare godzin mnie nie bylo i tyle do nadgonienia, ale przebrnelam
![]() ja tam nadal jestem za opcja wosjkowa, ewentualnie wojskowo-pudernicowa ![]() ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
o fak
![]() ![]() a tu taka wojna ?? a ja myslalem ze najwiekszym klopotem bedzie dzisiaj zalatwienie 100 zl za picie piwa pod sklepem ![]() ![]() ![]() bosz .. chcialbym cos napisac .. ale nie wiem jak to ujac ... wiec napisze tokiem myslowym ... dajmy jest forum kulturystyczne gdzie statusy zdobywa sie od "leszczyka" po " najwiekszy steryd " i wpada dajmy na to 8 panienek i pisza ze tez cwicza i wogole .. i po jakims czasie chca zeby statusy 1000 uzytkownikow z "morderca" , " super steryd " zmienic w " rusalka " , "slimaczek " lub " jeżyk" ... nie chcialbym czytac ich komentarzy ![]() a to jest forum babek, ktore sobie rozmawiaja o kosmetykach , plotkuja o ******lach ... i jak chca sie tytulowac pudernice to niech i tak bedzie ![]() to jest "ich" forum ... teraz moge powiedziec , ze siedza tu same pudernice ![]() no i chyba nikogo tym nie obraze ... znaczy sie laski bo prawdziwi faceci sie oburza ... ale lecac dalej tokiem myslowym ... mnie by chyba zaj* ziomki jakbym powiedzial im ze pisze na forum wizazu ![]() ![]() takze mnie to ani chlodzi ani ziebi bo mam wieksze problemy w zyciu. ale bede z zaciekawieniem obserwowal ten watek ![]() a zeby dodac jeszcze troche zaru ... rybki , cipki i inne kamyczki sa do bani ![]() ![]() hymm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#432 |
BAN stały
|
Ponoć do trzech razy sztuka. Więc żegnam się już po raz trzeci, tym razem naprawdę ostatni (pewnie Cattt się ucieszy). Było nas zaledwie kilku. Prosiliśmy delikatnie, żeby nie nazywać nas pudernicami. Często jestem w kafejce internetowej. Włączałem tam Wizaż pokazując chłopakom jaki to piękny i bezkonfliktowy portal. Włączyłem i co widzę: byłem młodą pudernicą. Opisywać śmiechu kolegów nie muszę. Tak, ucierpiała moja męska duma. Byłem absolutnie przeciw pudernicowej wersji. Uzasadniałem, walczyłem. Odpowiedzi od Wizażanek miałem takie, że skrócić jej można w takim zdaniu: „zamknij się i przestań skamleć”. Co więcej, nie ja jeden wśród mężczyzn byłem w opozycji. Byliśmy grzeczni, co więcej staraliśmy się być nawet śmieszni, byleby tylko było ładnie. „Delikatnie” dano nam do zrozumienia, że nie tędy droga. Przypominam, że przychodząc na Wizaż żaden z nas nie przewidywał zmiany statusów. Byliśmy na nim, trwaliśmy, dyskutowaliśmy i pomagaliśmy. Zależało nam na tym, by tu z Wami być i rozmawiać z Wami. Zawsze miałyście dzięki nam chociaż trochę męskiego punktu widzenia. Do prawie ostatniego postu staraliśmy się być grzeczni. Ostrzegaliśmy przed naszym niezadowoleniem, ale to nie znalazło zrozumienia. Prosiliśmy o bana, nie dostaliśmy. Owszem, mogliśmy przestać po prostu pisać, ale kto by to zauważył. Z doświadczenia znam się trochę na marketingu i wiem, że lepsze wrażenie medialne wywołuje coś drastycznego(same zobaczcie ile stron z tego wyszło). Więc postanowiliśmy być drastyczni. Użyliśmy brzydkich słów, żeby podkreślić zdesperowanie walki o swoją męskość. Wy kobiety też byście tak robiły w obronie swoich praw do godnego nazewnictwa. Bardzo miło mi się czytało ataki na nas jak to się pięknie pisze „jak nikt ci nie odpowiada w dyskusji”. No a potem to wzorem niejednego wątku było kamieniowanie.
NINIEJSZYM PROSZĘ O OFICJALNEGO BANA ZA CAŁOKSZTAŁT. No to teraz możecie się znęcać dalej. No, która rzuci kamieniem? PS. Proponowaliśmy wprowadzenie gwiazdek lub Oscarów – proszę spojrzeć na nasze propozycje w poprzednich postach. Teraz między sobą nawet nie potraficie się dogadać - jednej nie podobają się rybki innej pipki. My potrafiliśmy.. PS. II Moim stwierdzeniem o orgazmach nie chciałem urazić, bardziej zależało mi na wykazaniu mojej determinacji. Nie rozstawajmy się w wojnie, więc powiem PRZEPRASZAM. PS III Dziękuję osobom, które choć trochę próbowały nas zrozumieć i delikatnie broniły. PS IV Dziękuję Nan za tolerancję. CHYBA WYGRALISMY BO PUDERNIC NARAZIE NIE MA ![]() Żegnajcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#433 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JW całęj tej sytuacji żadnej obrazy majestatu nie widzimy. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale pojechałeś. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
Och! Czyli jestem pierwsza w kolejce do rzucania kamieniem?
Proszę bardzo: -> Twoje tłumaczenia są dla mnie co najmniej idiotyczne. Mam nad Tobą płakać? Kończ Waść... itd. Edytowane przez Baubo Czas edycji: 2005-10-20 o 21:29 Powód: Jednak nie byłam pierwsza ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
![]()
Głosowania już nie będzie. Dziękuję Wam bardzo za niesamowicie twórczą inicjatywę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EOT |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
"cipka" jako poczatkujacy czy cos ![]() aaa bo tu Gosia przeczytala i sie "cipki" czepila ![]() te stwierdzenie jednoznacznie wskazujaca na kobieca czesc ciala ![]() slowo zostalo uzyte bardziej jako rym do "rybki" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
EOT bo dziś już mam dość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() OK. koniec z rybami. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#445 |
Zadomowienie
|
hmmm, Jej_Ekscelencja, a mnie sie wydaje, ze mimo wszystkich tych docinkow, niepotrzebnych slow, trzyma sie Ciebie jeszcze poczucie humoru
![]() wiecie co, bardzo mi sie niespodobalo, jak nas Meska czesc potraktowala, ale w sumie, z ta "wpadka" w kafejce netowej (jesli to prawda ![]() POza tym, tak sobie pomyslalam, ze, hmmm, w sytuacji jaka zaistniala, tez bym w akcie desperacji starala sie sprowokowac. A w sumie sama nie wiem. Nikogo tu nie bronie, ani nie zamierzam tego robic, bo jak juz wyzej napisalam, wyzywanie, uzywanie wulgaryzmow i obrazanie nie jest metoda na rozwiazanie konfliktow.
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
a teraz ide spac, pelna niespokojnego oczekiwania, co nam przyniesie jutro... Co nam przyniesie Aga i Zlosiu
![]() dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
ja sie boje , ze jak wstane rano to sie nie poznam
![]() jakims elfem zostane czy wróżka ... albo słodziutkim kamyczkiem. co by nie bylo bedzie smiesznie ![]() Wy stare kochane pudernice ... |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#449 |
Killing me softly
|
Hm, wracam do domu, myślałam, że wszystko już rozstrzygnięte, a nadal niewiele wiadomo
![]() Skoro były dwie sondy i dwukrotnie wygrała opcja pudernicowa, to chyba o czymś świadczy? Czy może potrzebna jest trzecia sonda, żeby się upewnić? Opcja gwiazdek jest ok, wpadłam na pomysł, że zamiast gwiazdek można wstawić oczka- takie jak logo Wizażu? Ale, skoro Aga zadecydowała- czekam niecierpliwie na wynik. |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.