Panny Młode 2 Wrzesień 2006 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-06, 13:24   #421
joasiunial
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2 Wrzesień 2006

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Jeszcze masz czas na brzuszek Ja jestem w połowie 7 miesiąca brzucholek mam przefajny,taką kuleczkę mało przytyłam bo ok 8 kg.

Zazdraszczam i brzuszka i małej ilości kg, jakie Ci przybyły.

Cytat:
Poza tym nigdzie nie przytyłam Ciąża mi leci jak cholercia Oprócz wymiotów i mdłości przez pierwsze 3 miesiące - I to jak na razie nie wspominam miło A tak to jest super Od 4 miesiąca smaruję się kremem na rozstępy (Pharmaceris) i ich nie mam... na razie
Skądś to znam ale to dobry znak. Chociaż i tak jestem na luteinkowym wspomaganiu.

Ciekawa jestem co u pozostałych wrześniówek.
Dziś Kasiulka pochwalił się, że też zaczynają staranka o powiększenie stadka Mam nadzieję, że i tutaj kiedyś zajrzy
Pozdrawiam gorąco

Marek

Zosia
joasiunial jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-07, 11:47   #422
Kasiulka22
Zakorzenienie

Witajcie Dziewczyny

Coś mnie tknęło i dziś weszłam na ślubne forum, niesamowicie miło mi się zrobiło, gdy zobaczyłam nasz wąteczek w górze To było tak niedawno... gorączka przedślubna, całe zamieszanie, załatwianie, ślub, wesele... a dziś już za kilka tygodni rocznica Nie wiem kiedy to zleciało. Kochane gratuluję Wam najserdeczniej zafasolkowania, ciekawa jestem kiedy nam się uda i jak wszystko się ułoży, już nie mogę się doczekać My przeprowadziliśmy się do domu babci (dwa tygodnie przed ślubem zmarł mi dziadziuś) i mieszkamy razem, jest fantastycznie. Dom jest ogromny, dookoła mamy ogródek w którym często plackuję się na słonku. Mamy swój pokój, łazienkę, kuchnię, choć przyznam szczerze że babcia nam dogadza i robi obiadki Ja tylko czasami. Na pewno będziemy w kontakcie, wciąż czytam forum mamusiowe, praktycznie wszystkie wątki na poczekalni Już kojarzę dziewczyny stamtąd choć one mnie na pewno nie znają Trzymajcie się cieplutko Dziewczyny, życzę Wam zdrowych i radosnych miesięcy z dzidziusiem w brzuszku. Izuś koniecznie pochwal się zdjęciami córeczki, gdy pojawi się na świecie, na pewno będę zaglądać i czytać co u Was słychać . Wszystkiego dobrego Wrześnióweczki, piszcie kochane, będę zaglądać
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-09, 17:12   #423
iza251
Zakorzenienie

Talking Dot.: Panny Młode 2 Wrzesień 2006

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny

Coś mnie tknęło i dziś weszłam na ślubne forum, niesamowicie miło mi się zrobiło, gdy zobaczyłam nasz wąteczek w górze To było tak niedawno... gorączka przedślubna, całe zamieszanie, załatwianie, ślub, wesele... a dziś już za kilka tygodni rocznica Nie wiem kiedy to zleciało. Kochane gratuluję Wam najserdeczniej zafasolkowania, ciekawa jestem kiedy nam się uda i jak wszystko się ułoży, już nie mogę się doczekać My przeprowadziliśmy się do domu babci (dwa tygodnie przed ślubem zmarł mi dziadziuś) i mieszkamy razem, jest fantastycznie. Dom jest ogromny, dookoła mamy ogródek w którym często plackuję się na słonku. Mamy swój pokój, łazienkę, kuchnię, choć przyznam szczerze że babcia nam dogadza i robi obiadki Ja tylko czasami. Na pewno będziemy w kontakcie, wciąż czytam forum mamusiowe, praktycznie wszystkie wątki na poczekalni Już kojarzę dziewczyny stamtąd choć one mnie na pewno nie znają Trzymajcie się cieplutko Dziewczyny, życzę Wam zdrowych i radosnych miesięcy z dzidziusiem w brzuszku. Izuś koniecznie pochwal się zdjęciami córeczki, gdy pojawi się na świecie, na pewno będę zaglądać i czytać co u Was słychać . Wszystkiego dobrego Wrześnióweczki, piszcie kochane, będę zaglądać
Witaj Kasiulko Fajnie,że się odezwałaś To fantastycznie,że Wam się dobrze układa! Teraz jak już macie swój "kącik" to czas najwyższy powiększyć stadko Weź z Nas przykład
Pozdrawiam
Stary 2007-08-27, 10:48   #424
ewelins
Raczkowanie

GG do ewelins Send a message via Skype™ to ewelins

Czesc Dziewczyny!!
Za kilka dni Nasze rocznice Planujecie cos wyjatkowego na ten dzien ?? Bo ja wlasnie opracowuje plan... Jak bedzie gotowy to napisze co i jak
ewelins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-27, 13:53   #425
joasiunial
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewelins Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny!!
Za kilka dni Nasze rocznice Planujecie cos wyjatkowego na ten dzien ?? Bo ja wlasnie opracowuje plan... Jak bedzie gotowy to napisze co i jak

Właśnie... jeszcze tylko pare dni do 1 rocznicy ślubu
My akurat będziemy na poprawinach ( w sobotę - 1.09 ślub) więc wspomnienia na pewno powrócą Niczego specjalnego nie planujemy, bo akurat będziemy poza domkiem (250km) ale w mieście, gdzie rok temu sami ślubowaliśmy. I tym razem już we trójkę (chociaż jeszcze nie zupełnie, bo dopiero maleństwo w brzuszku )

Mam nadzieję, że niedługo podzielisz się z nami niespodzianką, którą przygotujesz na ten dzień

Marek

Zosia
joasiunial jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-19, 14:18   #426
iza251
Zakorzenienie

Question Dot.: Panny Młode 2 Wrzesień 2006

hEJ kochane
cO U was słychać??Moja rodzinka powiększona-mam wspaniałą 7 miesięczną córcię Darię Mąż za granicą-taka smutna rzeczywistość

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości