|
|
#421 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2 Wrzesień 2006
Cytat:
Zazdraszczam Cytat:
ale to dobry znak. Chociaż i tak jestem na luteinkowym wspomaganiu. Ciekawa jestem co u pozostałych wrześniówek. Dziś Kasiulka pochwalił się, że też zaczynają staranka o powiększenie stadka Mam nadzieję, że i tutaj kiedyś zajrzy Pozdrawiam gorąco |
||
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Coś mnie tknęło i dziś weszłam na ślubne forum, niesamowicie miło mi się zrobiło, gdy zobaczyłam nasz wąteczek w górze Nie wiem kiedy to zleciało. Kochane gratuluję Wam najserdeczniej zafasolkowania, ciekawa jestem kiedy nam się uda i jak wszystko się ułoży, już nie mogę się doczekać Ja tylko czasami. Na pewno będziemy w kontakcie, wciąż czytam forum mamusiowe, praktycznie wszystkie wątki na poczekalni Już kojarzę dziewczyny stamtąd choć one mnie na pewno nie znają Trzymajcie się cieplutko Dziewczyny, życzę Wam zdrowych i radosnych miesięcy z dzidziusiem w brzuszku. Izuś koniecznie pochwal się zdjęciami córeczki, gdy pojawi się na świecie, na pewno będę zaglądać i czytać co u Was słychać
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fantastycznie,że Wam się dobrze układa! Teraz jak już macie swój "kącik" to czas najwyższy powiększyć stadko Weź z Nas przykład Pozdrawiam
|
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny!!
Za kilka dni Nasze rocznice
|
|
|
|
|
#425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie... jeszcze tylko pare dni do 1 rocznicy ślubu ![]() My akurat będziemy na poprawinach ( w sobotę - 1.09 ślub) więc wspomnienia na pewno powrócą )Mam nadzieję, że niedługo podzielisz się z nami niespodzianką, którą przygotujesz na ten dzień
|
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
hEJ kochane
cO U was słychać??Moja rodzinka powiększona-mam wspaniałą 7 miesięczną córcię Darię Mąż za granicą-taka smutna rzeczywistość
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

mało przytyłam bo ok 8 kg.
Oprócz wymiotów i mdłości przez pierwsze 3 miesiące - I to jak na razie nie wspominam miło
A tak to jest super
ale to dobry znak. Chociaż i tak jestem na luteinkowym wspomaganiu. 

Nie wiem kiedy to zleciało. Kochane gratuluję Wam najserdeczniej zafasolkowania, ciekawa jestem kiedy nam się uda i jak wszystko się ułoży, już nie mogę się doczekać
Ja tylko czasami. Na pewno będziemy w kontakcie, wciąż czytam forum mamusiowe, praktycznie wszystkie wątki na poczekalni