![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Do jutra brzuch nie ucierpi bez specyfików ![]() Ja też mam BD ![]() Gryzia to może lepiej się nie forsuj, skoro wtedy zaczyna boleć... Mnie brzuch zaboli tylko czasem. Witam nową mamusię! ![]() Country to czekamy na wieści! ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Słodka współczuję ![]() Ja dzisiaj też ledwo dojechałam. Jadłaś coś przed wyjściem?
#423 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki. Po takich akcjach chyba nie powinnam mieć wątpliwości co do mojej ciąży
![]() Cytat:
Nie jadłam... Nie mam w zwyczaju jadać śniadań... ale chyba powinnam co? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Ale nabazgrałyście
![]() Moja córcia wygadała sie mamie, że będzie miała braciszka albo siostrzyczkę ![]() Ja mogę wiecznie spać, nic mi nie smakuje i wszystko dziwnie pachnie... No i piersi ważą chyba tonę... Jakie kremy polecacie?? - tak to prawda, skórę trzeba przygotować od razu a nie jak juz brzuch będzie rósł... |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może myślała, że dziecko sobie tak marzy ![]() kiedy powiecie rodzicom? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj też jechałam do pracy bez śniadania i było słabo :/
![]() |
#428 |
Przyczajenie
|
Witam,
Gratuluję wszystkim mamusiom i tatusiom też przekażcie gratulację ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Jejku już tyle tutaj rozmów, próbuję nadrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Konto usunięte
|
Normalnie prowadziłam dość aktywne życie. Normą był spacer do pracy i z pracy, w sumie 12 km w ciągu dnia szybkim tempem. Ale od jakichś 2-3 tygodni przeszłam raczej na siedzący tryb życia. Co do IP to na razie nie będę panikować. Wizytę mam za tydzień we wtorek, w tym tygodniu będę jeździć do pracy autobusem i pewnie się uspokoi trochę mój brzuch.
Słodka mnie po nocy piersi też jakby mniej bolą. Ale to normalne - nie ma co się stresować - raz objawy będą większe, raz mniejsze. Gabisun piecze jak cholera. Co do tego, kiedy się pojawia, to czytałam, że kilka % kobiet ma ją od samego początku ciąży... Widać jestem wyjątkiem ![]() MałaPikanteria ja na razie tylko zwykłą oliwkę zamierzam używać. A od 2 trymestru mam Mamma mia z ziaji. Joasiunia witaj ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zadomowienie
|
Moja mama pewnie dowie się jak będę miała zdjęcia, mama TZ pewnie jakoś kiedyś przypadkiem - brak kontaktu
![]() Najbardziej boję się w pracy powiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48504227]Normalnie prowadziłam dość aktywne życie. Normą był spacer do pracy i z pracy, w sumie 12 km w ciągu dnia szybkim tempem. Ale od jakichś 2-3 tygodni przeszłam raczej na siedzący tryb życia. Co do IP to na razie nie będę panikować. Wizytę mam za tydzień we wtorek, w tym tygodniu będę jeździć do pracy autobusem i pewnie się uspokoi trochę mój brzuch.
Słodka mnie po nocy piersi też jakby mniej bolą. Ale to normalne - nie ma co się stresować - raz objawy będą większe, raz mniejsze. Gabisun piecze jak cholera. Co do tego, kiedy się pojawia, to czytałam, że kilka % kobiet ma ją od samego początku ciąży... Widać jestem wyjątkiem ![]() MałaPikanteria ja na razie tylko zwykłą oliwkę zamierzam używać. A od 2 trymestru mam Mamma mia z ziaji. Joasiunia witaj ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Myślę, że jeśli lubisz sport i go uprawiałaś, to dalej możesz to robić, wiadomo, że może nie na taką skalę, ale to dobrze wpływa na ciążę, no chyba, że się źle czujesz ![]()
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry spoźnione
![]() Cieszyłam się, że nie mam żadnych większych dolegliwośći a tutaj od wczoraj rewelacje, nudności, ciągłe odbijanie i tak cały czas, czuję się dzisiaj fatalnie... Czekam na jednego klienta i uciekam do domku. Oglądam różne przepisy mam ochotę na jakieś makarony, sałatki, kremowe zupy. Muszę coś dzisiaj upichcić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że dużo to są geny, ale jednak rozstępy robią się, gdy skóra jest mało elastyczna. Uelastyczniając ją zmniejszamy ryzyko rozstępów ![]()
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
dziendobry wszystkim!
alescie sie naprodukowaly przez niedziele, dopiero skonczylam nadrabiac! witajcie wszystkie nowe mamusie i gratulacje! i gratuluje tez zareczyn. super dwie nowiny w jednym ![]() ja okresu nie dostalam dzisiaj, to potwierdza ta leciutka druga kreske... no a poza tym czuje sie tak, ze nie mam juz watpliwosci. czuje wszystkie zapachy, szczegolnie proszek do prania! jak tylko przechodze w domu obok pralki pudlo z proszkiem jest obok) to momentalnie czuje ten zapach, a dzisiaj rano przechodzilam obok marketu i poczulam zapach proszku do prania!!! i rzeczywisie, stal niedaleko, ale w zamknietych opakowaniach a ja go i tak wyniuchalam... jak pies gonczy normalnie! ![]() ![]() no i jak nagle wstane to mi sie robi slabo i kreci troche w glowie... i czesto mi sie odbija i mam lekkie mdlosci (na szczecie na razie bez wymiotow). biust stukilowy ![]() dzisiaj sprobuje pocwiczyc powolutku i bez forsowania, zobaczymy co z tego wyjdzie... ja smaruje/masuje moze nie codziennie, ale jak tylko mi sie przypomni, zeby wyrobic sobie nawyk... brzuch, uda, posladki tak raczej energicznie (przeciwrostepowo i przeciwcellulitowo), piersi delikatniej. olejem kokosowym (na razie wykanczam taki "kosmetyczny" , nie jest 100% ...a potem zaczne tym jadalnym). |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Heh, nie piszcie tak dużo, bo w pracy jestem to pracować muszę nie?
![]() Załatwiłam wizytę u mojego ginekologa na przyszły poniedziałek na 18:40 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() Się posypią wizyty ![]()
![]() |
#438 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny. Czytam, że używacie babudream. Ja w 1 ciązy też używałam, zero rozstępów. Teraz te z planuję zakupić. Swoją drogą gdzie one teraz znajdują się w Ross?? W którym miejscu?
mam dziś jakąś taką ciemną wydzielinę. Martwię się ciut, jestem na luteinie i duphastonie. Czy wy też tak macie? |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale szybko lecicie. Gratuluje nowym mamusiom. Nawet nie dam rady nadrobic.Podczytuje was w wolnym czasie. Moj roczniak jest wymaga duzo uwagi, juz zastanawiam sie jak to bedzie jak urodzi sie drugi dzidzus ![]() Co do roztepow. Ja w pierwszej ciazy smarowalam sie oliwka codziennie i roztepow nie mialam. Takze mysle ze uelastycznianie skory ma bardzo duzy wplyw.
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie są i tam gdzie balsamy i obok rzeczy dziecięcych (mleka/kaszek/słoiczków) powstał regał z kosmetykami dla ciężarnych ![]() Ja tak nie mam ![]() Może masz jakiegoś krwiaczka czy coś? Bardziej trzeba się martwić wydzieliną z żywą krwią, ale tą też bym skonsultowała ![]()
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
ja jeszcze do gina nie dzwonilam. gadalismy z mezem i zdecydowalismy, ze poczekamy z tydzien jeszcze a potem zadzwonie i sie umowie... teraz i tak jeszcze by bylo za wczesnie na serducho.
a w ogole wlasnie kichnelam i mnie bardzo zaklulo w lewym jajniku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedy usłyszałyście serduszko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy też czy są u was kolejki do gin czy nie ![]() ale się wkurzyłam w hebe. Chciałam kupić sobie szczoteczkę, patrzę promocja to wziełam. Pooglądałam też oliwki, wybrałam z hipp, nie było na nią promocji ale cena wydawała się ok (ok12zł). A przy kasie okazuje się, ze szczoteczka 5 zł droższa, a oliwka 3zł droższa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam takie akcje ![]()
![]() |
#446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no wlasnie, moj gin zwykle daje termin wizyty w przeciagu tygodnia takze moge jeszcze poczekac... no i staramy sie za bardzo nie nastawiac, bo jestesmy po przejsciach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
ja idę dziś na 19:30 do gina. Oby było serduszko. Trzymajcie kciuki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
![]() Daj znać koniecznie ![]()
#449 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.