|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy wizaż to kółko wzajemnej adoracji???
Cytat:
Ja tez zostawilam dwa kotki w Polsce ale nie wytrzymalam i musialam sobie sprawic tu jakas pocieche I pewnie niedlugo znajde i nastepna...
|
|
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no wiem wiem że dawno. dziewczyny obiecuje że jeszcze zawitam ,narazie dużo spraw mam na głowie ,a wczesniej mnie wogóle nie było w domu siedziełam w lesie zdala od cywilizacji. jak tylko bede miła czas to się pokaże . a narazie w chwilach wolnych jestem obserwatorem. pozdrawiam serdecznie wszystkich |
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Monna!!!!!
Dawno Cie tu nie bylo
|
|
|
|
#425 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
rzyrafko
dołącz do mojego , już jest kilka osób ale przyjmiemy i Ciebie ![]() Monna |
|
|
|
#426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałam powiedzieć, że jestem STARĄ wizażanką bo mimo, że mam mało postów, to zaglądam tu prawie codziennie od dnia rejestracji (marzec 2002!!!!) i powinnam mieć OBŁĘD w statusie a nie Uzależnienie!!!!
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brakuje tu Ciebie i twoich tworczych makijazy ![]()
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Co do kotków to mi jest smutno...rok caly dokarmialam dzikie kotki na dzialce.Nieprzeszkadzalo mi że tam sobie mieszkaja.Razem z sasiadem udostepniliśmy im swój szałerek(taki na narzędzia)ale ludzie są podli.Wielu działkowiczom nie podobały się koty...podpalił ktoś narzędziówke.Nie mam już 7 kotkow............
Wiecie tak do mnie biegły zima,przywozilam im cieple mleko,jedzenie...szkoda |
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
Pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze i dodać coś od siebie.
Kwestię KWA zauważyłam jakiś czas temu. Obgadałam go na prive z Jedną z Wizażanek. Jej argumenty były podobne do tych, które zostały już poruszone wiec nie będę do nich wracać. Na wizażu jestem od niedawna. Raczej czytam niż piszę. Dlaczego? To zależy od tematu wątku. I nie chodzi wcale o to, że nie mam nic do powiedzenia. Po dogłębnej lekturze wątków musze stwierdzić, że mam inny gust, podejście itd od wielu z Wizażanek. A jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Są ludzie, którzy nie przyjmują krytyki. Również konstruktywnej krytyki. Dlatego milczę, nie zabieram głosu. Co się tyczy pielęgnacji (pytania do kosmetyczki) wolę czytać. Jest tam bardzo wiele cennych rad. Wypowiedzi są różne – jedne wyczerpują odpowiedź na zadane pytanie, inne traktują sprawę po łebkach. Co mnie tu denerwuje? Teksty typu „wpisz w wyszukiwarkę”, „były podobne wątki” itd. Takie teksty uzasadnione tylko wtedy, gdy podobny temat był omawiany niedawno lub np. wątek niżej. Natomiast, jeżeli jakaś sprawa była poruszana pół roku temu, rok temu, dwa lata temu to – moim zdaniem – temat warto poruszyć na nowo. Dlaczego? Rynek kosmetyczny i farmaceutyczny ma się dobrze. Co chwilę firmy wypuszczają nowy produkt. W wątkach sprzed np. roku, podawane są kosmetyki, których może żadna z Was już nie używa – bo odkryła nowy, lepszy produkt, bo się krem nie sprawdził, bo cos tam innego. Jestem zdania, że powracanie do oklepanych wątków ma sens. Ale tylko w przypadku, o którym napisałam wyżej. A! I jeszcze jedno. Jeżeli chcecie komuś pomóc to nie piszcie proszę„jakiś nawilżacz”, „jakiś tonik”. Napiszcie to, co Wy polecacie. Wiem, wiem. Jest KWC – ale tam również jest wiele opinii sprzed kilku lat a stare wpisy nie są aktualizowane. Po drugie – każda skóra reaguje inaczej. Jeżeli jednak skoro podjęłyście się udzielić rady to napiszcie co polecacie. Ja również będę wdzięczna. Kurcze, chyba nie wyczerpałam tematu. |
|
|
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
Wyprzedzając lawine ewentualnych batów- wiem, że akutalizacja opinii na KWC nie jest możliwa. Szczególnie wtedy, gdy ktos ocenił dziką ilość produktów.
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to obojętnie czy do stażem nowej, czy starej Wizażanki. Między Bogiem a Prawdą, kiedy mam zamiar napisać do kogoś w ten sposób, nawet nie patrzę na nick. Po prostu mi to nie jest do nieczgo potrzebne Jasne, że jeśli jakiś temat prouszony był raz czy dwa i to dawno to warto go wznowić. Warto też zostawić topic, który już kiedyś się pojawił, ale teraz wnosi dużo ciekawych rzeczy. W przeciwnym razie przecież popadłoby się w paranoję ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale spytam właścicielki
|
|
|
|
|
#436 |
|
BAN stały
|
ten wasz wizaż to jedno wielkie towarzystwo wzajemnej adoracji
pewnie zaraz dostane bana ale mam to gdzieś.
Chciałam podzielic sie z wami swoim zdaniem, które jest nie tylko moim zdaniem ale tez kilku osób tutaj ,które poprostu boja sie do tego przyznac. Ja rozumiem ....trzymacie poziom ale niektóre a was zachowuja sie jak by miały włozony kij bo jestescie takie sztywne. To jest forum do wyrażania zdania na różne tematy ale jesli ktos ma inne zdanie niz wiekszośc to odrazu przeprasza i w ogole ten wasz x\cały moderator złosliwiec to jakis meski szowinista. na koniec dodam ,ze lubiłam przez jakis czas to forum ale zaczyna mnie juz deerwowac to ciagłe zachwycanie sie wszystkim i to ze nie mozna naprawde powiedziec co sie mysli bo zaraz ktos taki jak złosliwiec napisze ,ze jestes zła i w ogole be. jestescie załosne |
|
|
|
#437 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ten wasz wizaż to jedno wielkie towarzystwo wzajemnej adoracji
Cytat:
|
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Widzisz w twoim poście jest dużo żalu i negatywów ja tez mogę napisać że Wizaż jest do bani ale to tzreba poprzeć dobrymi argumentami
Po trzecie forum jest dla wszystkich i jak ci się nie podoba to nie musisz w nim uczestniczyć
|
#440 |
|
BAN stały
|
eugeniusz jestes wspanialy poprostu
|
|
|
|
#441 |
|
BAN stały
|
nie podoba mi sie i koniec nie bede sie nikomu tłumaczyc
|
|
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
Przed chwilą przczetałam wszytskie wątki o statutach i nie zgadzam sie z kilkoma osobami, np. jak mozecie kogos nazwać chamem po jednym czy dwóch odpowiedziach, znam go od ponad roku a od niedawna jestesmy razem i chamem napewno nie jest, nie bede pisać nic wiecej bo i mnie zablokują a wtedy nikt już nie poradzi w nie których sprawach na których znam sie ja i fistaszek(ktory mi podpowiada na gg) dlatego odwiedzam tylko dwa rodzaje watków to wszytsko co chciałam zakomunikować.
|
|
|
|
#443 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
To już obrażanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#446 |
|
BAN stały
|
mam was gdzie zbanowaliscie kotowca za idiotyczny wątek o piesku dody gdzie wielce sie oburzyłyscie ,ze napisała ze nie lubi jakichs tam psów do dupy z wami
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Troll
kolejna nauczycielka sie znalazla... jak ci cos nie pasuje to spadaj stad, proste i logiczne, nikt cie tu na sile nie trzyma. Pa
|
#448 |
|
Raróg
|
Eh, to dojrzewanie... |
|
|
|
#449 |
|
BAN stały
|
no juz spadam ale chciałam tylko powiedziec wam co o was mysle aneczko
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Zwariowałaś..?
Przecież dziewczyny kłócą się tu nie raz. Sądzę, że jeśli komuś się nie podoba coś, co robi ktoś inny - to po prostu nie komentuje, nie pisze - nie chcąc sprawić przykrości. I może stąd tyle pozytywnych opinii w stylu "jaką śliczną masz kokardkę na pantofelku" (bo niby czemu ma się nie podobać)... A to, że się zastrzega, że się ma własne zdanie - to nie musi być zaraz przepraszanie - po co komu niepotrzebne kłótnie. Dobrze wiesz, że słowo pisane inaczej "brzmi", niż powiedziane, takie, które pada, i znika - inna moc...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

Szkoda tylko, ze kot + jego siostra z mama zostali w Polsce... 
I pewnie niedlugo znajde i nastepna...

dołącz do mojego , już jest kilka osób ale przyjmiemy i Ciebie 

z moją skromna twórczością