Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX ! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-05, 13:53   #421
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !

O takie coś. ..+parę innych pomysłów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1417787590774.jpg (46,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1417787599968.jpg (76,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1417787608237.jpg (51,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1417787616453.jpg (11,8 KB, 10 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 13:59   #422
Delicjanka
Zakorzenienie

Kurde wynjuz u urodzinach.... Ja to zrobie raczej jakies przekaski i tort i dekoracje..
nie bede soe bawic w zadne xuda jak w tamtym roku
ja chce juz wiosne......

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 14:09   #423
mala_19kw
Zakorzenienie

Dziewczyny może mnie nie być do poniedziałku lub wtorku. Spontaniczny wyjazd w strony męża
Prawie rok czasu nie widziałam teściowej ciekawe czy zmieniła się w teściową jak wszystkie inne Sprawdzimy

Spróbuje jeszcze tu zajrzeć ale muszę ogarnąć pakowanie a nie wiem ile mi zejdzie. W razie czego... Trzymajcie się ciepło
Do usłyszenia.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 14:11   #424
Ewik86
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, napiszę tylko, że dziękuję Wam za gratulacje W środę wyszłyśmy z Alunią do domu.

Wiem co u Was, bo dzielnie podczytuję na telefonie, ale z czasem na pisanie teraz dużo gorzej.

Silver wreszcie się doczekaliście własnego M! Gratuluję Co do remontów, to nienawidzę ich - za dużo sprzątania. Za to urządzanie jest super

Zdrowia dla wszystkich chorych i małych i dużych. U nas też Domcia znowu ma katar, miała z tydzień przerwy, chyba złapała od 5 letniej córki mojej koleżanki. Na szczęście już przechodzi.

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Dziewczyny może mnie nie być do poniedziałku lub wtorku. Spontaniczny wyjazd w strony męża
Prawie rok czasu nie widziałam teściowej ciekawe czy zmieniła się w teściową jak wszystkie inne Sprawdzimy

Spróbuje jeszcze tu zajrzeć ale muszę ogarnąć pakowanie a nie wiem ile mi zejdzie. W razie czego... Trzymajcie się ciepło
Do usłyszenia.
Udanej wizyty

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 14:13   #425
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Mała trzymam kciuki za miły wyjazd

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Kurde wynjuz u urodzinach.... Ja to zrobie raczej jakies przekaski i tort i dekoracje..
ja chce juz wiosne......

Wiosna skonczyłasię w październiku. .. nie przesadzasz?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-12-05, 14:25   #426
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ewik, gratulacje! Widziałam już malutką na fb, jest cudowna!
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 14:42   #427
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, napiszę tylko, że dziękuję Wam za gratulacje W środę wyszłyśmy z Alunią do domu.

Wiem co u Was, bo dzielnie podczytuję na telefonie, ale z czasem na pisanie teraz dużo gorzej.

Silver wreszcie się doczekaliście własnego M! Gratuluję Co do remontów, to nienawidzę ich - za dużo sprzątania. Za to urządzanie jest super

Zdrowia dla wszystkich chorych i małych i dużych. U nas też Domcia znowu ma katar, miała z tydzień przerwy, chyba złapała od 5 letniej córki mojej koleżanki. Na szczęście już przechodzi.

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Udanej wizyty

Ale mała chyba bardziej do Ciebie podobna co? Takie ciemne włoski inaczej niż Dominika jak zaaragowala na siotre??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-05, 14:47   #428
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Obudzilam sie wlasnie.
Choroba mnie rozklada
Poza tym mam totalne wyrzuty sumienia - zawoze dziecko do zlobka, by sobie pospac
weź się puknij dziecko w żłobku na pewno ma co robić, bawi się, cieszy, to Ty odpocznij!
Zdrowia

Cytat:
Zapalenie gardla.. Plus wezly chlonne jak ja moglam ego nie zauwazyc ? ;(((( ale miala tylko goraczke . Wezlt dopiero dzis sie powiekszyly bo wzoraj taknnie bylo ;((((((( do kitu jestem.

Ty też się puknij nie jesteś lekarzem, nie umiesz objawów rozpoznać przecież zdrówka!

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Byłam podpisać dziś dokumenty że chcemy te mieszkanie
Umowę podpisujemy za kilka dni i potem zaczynamy remont na całego. Aż się boję tego załatwiania, latania :/ remonty są najgorsze i chyba nikt ich nie lubi.
Jeszcze się dowiedziałam, że jak w te 3 miesiące nie wyrobimy się ze wszytkim to bedziemy mogli złożyć wniosek o przedłużenie remontu o kolejne 3 miesiące. Tylko ze potem juz będziemy musieli placic tam czynsz. Pierwsze trzy miesiące są bezczynszowe.

Teraz ide sie położyć z Daria bo dziś mam nocke i wypadałoby się wyspac
super 3mam kciuki

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ale mała chyba bardziej do Ciebie podobna co? Takie ciemne włoski inaczej niż Dominika jak zaaragowala na siotre??
To samo miałam pisać

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 15:21   #429
s i l v e r
Zakorzenienie

Ale mam nadrabiania
spróbuję na szybko trochę nadrobić zanim do pracy pójdę.

Fewciu, ja zawsze balsamuję Darii ciałko po kąpieli nie wyobrażam sobie inaczej bo ma je bardzo suche.

misiaeel, co do przedszkola. A to nie wiedziałam ,że Wy do prywatnego idziecie. Tam gdzie się przeprowadzimy są dwa przedszkola. Za niedługo pójdę się zapytać kiedy można wniosek składać.

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Wczorajszy dialog:
Ja: Kochanie a jak ty masz na imie?
B.: Bambuń!
Ja: A jak sie nazywasz?
B.: Dźjubda!
Kurtyna
jakby mi sie dziecko w biedronce zgubiło to przedstawic sie juz umie
padłam
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Pietraszko mnie wola "mamiiiiiii"

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

Daria mówi mama , tata , czasem tatuś. A od paru dni mówi do mnie Aguś jak ona to słodko wymawia

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

I wiecie co? Oczywiście nie wszystkim się podoba "wygląda jak chłopczyk, nie mogę się przyzwyczaić i jej poznać, no ale może wy chcecie chłopczyka"
Trudno się mówi.
co za bzdura. Amelka ślicznie wygląda
Cytat:
W ogóle byłam dziś w lidlu i sie ubawiłam. Wiecie ze aby dostać nóż pascala lub okrasy trzeba zebrać 10 naklejek za kwotę 60zl jedna ? Haha śmiech na sali

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Silver!!! Moja droga, wiesz, że waszym otrzymaniem mieszkania zmobilizowałaś mnie do ogarnięcia mojego tematu?
zadzwoniłam do wydziału nieruchomości i dowiedziałam się wszystkiego, faktycznie, po 3 latach mieszkanie można wykupić za ok.10% wartości! Także no, mój błądmuszę tylko iść zaktualizować dane (wniosek składałam 5lat temu i se tak leżał ) jutro chyba pójdę, co prawda mam nr dość wysoki ale pani powiedziała, że nie jest tragiczny a osoby w tym przedziale są uprawnione do otrzymania mieszkania - więc fajnie! Nawet jakby trzeba było wyłożyć z 50tys na remont to przecież się zwraca! Napaliłam się no z tego co na forum wyczytałam w 2009 roku dotawały mieszkania osoby z nr 12tys, ja mam 20tys z hakiem, więc może może się uda. Mamy 3 lata jeszcze gdzieś więc sporo czasu, a nóż widelec
także! kochana stawiam kawęza nieświadome kopnięcie mnie w tyłek
O kurcze miło mi że tak Cię zmotywowałam do działania
Ja składałam wniosek ponad 5 lat temu.
Piszesz że masz numerek 12tys u nas w urzędzie jest w sumie 4 tys numerków. Ja jestem w połowie.
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Hej, wpadłam tylko powiedzieć, że byliśmy w tym ośrodku, ale dalej nic nie wiemy, bo Piotrek nie chciał tam wejść. Pnie tylko przeprowadziły ze mną wywiad i tyle, mamy przyjść znów 18.12. On się wystraszył bo nie dość, ze to małe pomieszczenie to było tam jeszcze z pięć obcych Pań, a jak te panie, chcą zachęcić go do zabawy, zaczęły rzucać gumowymi piłkami, to kawaler zabrał się na korytarz i przesiedział tam z tatą Nie weim jak go przekonam 18, żeby tam wszedł
o kurcze. To chore że tyle obcych ludzi tam było
Mam nadzieję że następnym razem się uda wizyta

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-12-05 o 15:22
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 15:37   #430
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Pstryku zobacz czego to nie wymyślą. .. zobacz co ten sprzedający ciekawego jeszcze ma..
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4840878342
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4781717623

Stary 2014-12-05, 15:44   #431
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

chyba czas najwyzszy polozyc sie spac
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Pewnie Bokeh dla siebie kupiła
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
bedzie, bedzie zabawa, bedzie sie dzialo...
aaaaaaaaaaa kocham Was dziewczyny. Dzięki Wam zawsze mam dobry humor
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
A moja Mała wczoraj bala się Mikołaja w żłobku Chyba porządnie, bo w nocy płakała, co nie zdarzyło się od dawna

my jutro idziemy na mikołaja. Obawiam się ,że Daria też może się go bać. Zobaczymy.
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Obudzilam sie wlasnie.
Choroba mnie rozklada
Poza tym mam totalne wyrzuty sumienia - zawoze dziecko do zlobka, by sobie pospac
Zdrówka. No co Ty nie miej wyrzutów sumienia!!
Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
A mogłabyś mi przypomnieć gdzie to się załatwia taie mieszkania i woge jak to formalnie wygląda. Bo chyba i ja spróbuję. A co iech sobie wiosek leży. I tak narazie nie mam możliwości kupienia swojego a może akurat..

Teraz to już mykam naprawdę
Ja 5 lat temu składałam wniosek w urzędzie miasta o mieszkanie. Trzeba złożyć też dochody z pracy.
I tyle. Potem się czeka. Przez te wszystkie lata była cisza.... bo były głupie zasady.
A od sierpnia jest tak ,że wywieszają listy mieszkań i można chodzić i oglądać je. No i jak się jest zainteresowanym to można się zapisać. Tylko że z nami zapisywało się też dużo innych osób. Wygrywa ten kto jest najdłużej na liście.
Te mieszkanie udało nam się dostać bo jest w bardzo złym stanie. No i z nami na to mieszkanie zapiały się jeszcze 3 inne rodziny. TYLKO 3. Bo na inne mieszkania które chodziłam oglądać zapisywało się 50-100 osób....
Gdybym chciała fajne mieszkanie w bloku to pewnie musiałabym jeszcze czekać jakieś 5 lat może... albo dłużej.
Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Co będzie ciekawego?
w tamtym roku był Święty Mikołaj i śnieżynki. Mikołaj siedzi w wielkim tronie i można sobie zrobić z nim zdjęcie. Dziecko dostaje jakiś drobiazg
Była też świąteczna lokomotywa i rok temu tż z Darią jechał w tym roku pewnie to samo będzie
Cytat:
A o której? Bo potem przyjeżdzają do nas moi rodzice i nie wiem czy wyrobie

A kasę na remont będziecie załatwiać kredyt? Fajnie zazdroszczę urządzania sie ))
Ja będę po nocce jutro więc pojedziemy dopiero koło 16. A mikołaj tam będzie do 18.00. Tak było rok temu więc myślę że teraz też. Tylko nie wiem od której godziny.
edit. już wiem
http://www.silesiacitycenter.com.pl/...ty-center.html

A co do drugiego pytania Tż w najbliższy dzień wolny jaki będzie miał idzie od razu załatwiać kredyt. Masz rację. Urządzanie mieszkania jest fajne. Gorzej z remontem i to takim dużym.

Piszecie o urodzinkach ja miałam zamiar zrobić Darii fajne przyjęcie urodzinowe, ale teraz każdy gorsz na mieszkanie odkładamy, więc pewnie skromnie będzie.
Ale napewno zrobimy jej urodzinki
Jeszcze nie myślałam o menu i o wystroju.

Bokeh, ale Hania ma ładnie prezent spakowany muszę papier do pakowania kupić bo nawet nie pomyślałam o tym

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-12-05 o 15:50
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 15:52   #432
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
ja chce juz wiosne......

no ja wlasnie w tamtym roku cudow nie mialam wiec chcialabym troche teraz pocudowac

tez myslalam o jakiejs girlandzie, akurat mam jak przyczepic, balony i ewentualnie jakies pompony. tylko nie wiem jeszcze jak to ogarnac kolorystycznie
fajne te zdjecia, szczegolnie te kieliszki. natomiast wszelkie zdjecia balonow mnie wkurzaja bo one tak fajnie wygladaja bo sa wypelnione helem. a jak ja nadmucham to co, beda oklapniete ehh, ciezkie to zycie jest

fajne te pompony? bo cena chyba jest ok
http://allegro.pl/pompony-bibulowe-n...868003914.html

a wlasnie, i jeszcze pompony. jak je porozwieszac zeby to mialo rece i nogi? nie mam zbytnio jak rozwiescic nitki nad sufitem a przeciez nie bede wbijac gwozdzi a znowu pierdyknac 300 pomponow pod zyrandolem to troche nie teges ehhh

Cytat:

Do usłyszenia.
powodzenia!

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Pstryku zobacz czego to nie wymyślą. .. zobacz co ten sprzedający ciekawego jeszcze ma..
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4840878342
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4781717623
widzialam to
Cytat:
Piszecie o urodzinkach ja miałam zamiar zrobić Darii fajne przyjęcie urodzinowe, ale teraz każdy gorsz na mieszkanie odkładamy, więc pewnie skromnie będzie.
masz na to czas, u nas urodziny juz za 2 tyg

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 15:54   #433
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
ja chce juz wiosne......

ja teeeeeeeeeeeeeeeż
Cytat:

Do usłyszenia.
Udanego wyjazdu
Cytat:
Super ,że już w domku jesteście Malutka jest prześliczna !!
Stary 2014-12-05, 16:09   #434
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaaaaaaa kocham Was dziewczyny. Dzięki Wam zawsze mam dobry humor

my jutro idziemy na mikołaja. Obawiam się ,że Daria też może się go bać. Zobaczymy.

Zdrówka. No co Ty nie miej wyrzutów sumienia!!

Ja 5 lat temu składałam wniosek w urzędzie miasta o mieszkanie. Trzeba złożyć też dochody z pracy.
I tyle. Potem się czeka. Przez te wszystkie lata była cisza.... bo były głupie zasady.
A od sierpnia jest tak ,że wywieszają listy mieszkań i można chodzić i oglądać je. No i jak się jest zainteresowanym to można się zapisać. Tylko że z nami zapisywało się też dużo innych osób. Wygrywa ten kto jest najdłużej na liście.
Te mieszkanie udało nam się dostać bo jest w bardzo złym stanie. No i z nami na to mieszkanie zapiały się jeszcze 3 inne rodziny. TYLKO 3. Bo na inne mieszkania które chodziłam oglądać zapisywało się 50-100 osób....
Gdybym chciała fajne mieszkanie w bloku to pewnie musiałabym jeszcze czekać jakieś 5 lat może... albo dłużej.

w tamtym roku był Święty Mikołaj i śnieżynki. Mikołaj siedzi w wielkim tronie i można sobie zrobić z nim zdjęcie. Dziecko dostaje jakiś drobiazg
Była też świąteczna lokomotywa i rok temu tż z Darią jechał w tym roku pewnie to samo będzie

Ja będę po nocce jutro więc pojedziemy dopiero koło 16. A mikołaj tam będzie do 18.00. Tak było rok temu więc myślę że teraz też. Tylko nie wiem od której godziny.
edit. już wiem
http://www.silesiacitycenter.com.pl/...ty-center.html

A co do drugiego pytania Tż w najbliższy dzień wolny jaki będzie miał idzie od razu załatwiać kredyt. Masz rację. Urządzanie mieszkania jest fajne. Gorzej z remontem i to takim dużym.

Bokeh, ale Hania ma ładnie prezent spakowany muszę papier do pakowania kupić bo nawet nie pomyślałam o tym

O co chodzi co ja niby dla siebie kupiłam ? Przegapiłam :p

A co do papieru ja tez nie pomyslałam ale jak byłam w simply to mi sie w oczy rzucił :p

A ja bym chciała na urodziny Hani zaprosić Was mamy ze śląska ale nie wiem jak to ogarnąć :p tzn was z dzieciami
Stary 2014-12-05, 16:14   #435
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
trawkę podobno se kupiłaś
Stary 2014-12-05, 16:26   #436
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Mała trzymam kciuki za miły wyjazd

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Wiosna skonczyłasię w październiku. .. nie przesadzasz?
nieee ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-12-05, 16:34   #437
bokeh
Zakorzenienie

Hahaha fakt kupiłam trawkę

Pierwszy prezent od Mikołaja cioci dałam dzis bo listonosz przyniósł i potrząsala pudełkiem i wiedziała ze klocki :p ImageUploadedByWizaz Forum1417797229.957081.jpg poza tym na jutro było by juz za duZo
Stary 2014-12-05, 16:46   #438
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
A ja bym chciała na urodziny Hani zaprosić Was mamy ze śląska ale nie wiem jak to ogarnąć :p tzn was z dzieciami
ooo

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:

Pierwszy prezent od Mikołaja cioci dałam dzis bo listonosz przyniósł i potrząsala pudełkiem i wiedziała ze klocki :p Załącznik 5854851 poza tym na jutro było by juz za duZo
Ale fajne
Stary 2014-12-05, 17:04   #439
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:

Pierwszy prezent od Mikołaja cioci dałam dzis bo listonosz przyniósł i potrząsala pudełkiem i wiedziała ze klocki :p Załącznik 5854851 poza tym na jutro było by juz za duZo

spoko mala tez juz dostala prezent dzisiaj :P Chodzacego i szczekajacego. Raz sie cieszy i lazi z nim na smyczy, a raz sie boi

Ile jeszcze bede szukac tej pracy

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-05, 17:09   #440
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
spoko mala tez juz dostala prezent dzisiaj :P Chodzacego i szczekajacego. Raz sie cieszy i lazi z nim na smyczy, a raz sie boi

Ile jeszcze bede szukac tej pracy
Pokaz tego chodzącego szczekającego :p

A byłaś na tej rozmowie w ccc?
Stary 2014-12-05, 18:02   #441
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Wróciliśmy z Mikołaja był u nas w bibliotece na osiedlu, emocje sięgnęły zenitu Julo jak zlapal prezent nie chcial z rak wypuścić, dzieci zaczepial, bil brawo z innymi, tylko sam do Mikolaja nie chcial na kolana musiala byc mamusia obok
Teraz caly czas mowi o prezentach i Mikołaju

Silver super ze u Was sa takie mieszkania z miasta , będziecie na swoim

Co do urodzin najchętniej bym zrobila tort sałatkę jakies ciacho i kawe na ale t. I chrzestna z dziecmi 200 km przejada wiec musi byc obiad i cala szopka , a sily nie mam na gotowanie pol dnia i jeszcze tort trzeba upiec
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 19:06   #442
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Zapalenie gardla.. Plus wezly chlonne jak ja moglam ego nie zauwazyc ? ;(((( ale miala tylko goraczke . Wezlt dopiero dzis sie powiekszyly bo wzoraj taknnie bylo ;((((((( do kitu jestem.

oj biedna:/ zdrówka!
Cytat:

Udanej wizyty
Mała jest cudowna
Cytat:

fajne, pierwszy raz ten zestaw widzę
Cytat:
jak prawdziwa niezdecydowana kobietka

czekam jak Hania zaśnie i zabieram się za pakowanie prezentów
zawiesiłam Jej lampki w pokoju (gwiazki) i jest zachwycona

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 19:27   #443
Delicjanka
Zakorzenienie

Matula mi napisala wiadomość na fb. ceytuje " kasiu dzwonilam do domu i wujas mowil ze amelka jest chora i ma powiekszone wezly chlonne wiec musisz uwazac na nia bo to jest powazne, wiec musi ze dwa tygodnie posiedziec w domu i chyba powiinas zrezygnowac ze zlobka bo ta mala schudnie i moze ci powaznie zachorowac, wiec jesli ty myslisz ze sie teraz wychoruje to jest blad bo moze sie nabawic jakies choroby a niech siedzi teraz z babka a przyjdzie wiosna to ja wezmiesz do przedszkola i bedzie ok ja cie tylko ostrzegam kasiu bo szkoda mi jej, bo zlobek to ostatecznosc wiec ty sie zastanow zeby amelak nie popadla w jakas powazna chorobe bo masz zdrowe dziecko " teraz nie wiem co odpisać

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-12-05, 20:02   #444
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Pokaz tego chodzącego szczekającego :p

A byłaś na tej rozmowie w ccc?
Taki bezowy https://www.youtube.com/watch?v=jFvrUmaTAvM

Ktos tu chyba czyta pobieznie Bylam owszem ale pani slyszac, ze mam dziecko w zlobku nie chciala ze mna przeprowadzic rozmowy " bo one maja taki system, ze ida np rano, pozniej 12 h, popoludniu, one nie maja zmian, przeciez to sklep czynny 9-21! I niepotrzebnie mnie fatygowaly ale zadna nie pytala w jakich godzinach jestem dyspozycyjna i nie powiedziala jak one pracuja

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 20:02   #445
nafiyqa
Zakorzenienie

Dziekuje za kopy w tylek. Niby macie racje, ale jakos zal mi, ze siedze w domu sama, w czasie gdy moglabym sie zajmowac dzieckiem...
Ale juz nie smęcę!!

pstryczku, to faktycznie grosze wychodzi...
Teraz nie ma takiej promocji i wyszloby 40zl+15zł wysylka. Jak dla t.to za duzo

Bylismy u lekarza (nie u naszej pediatry, bo akurat nie przyjmowala).
Lekarz juz starszy, ale w necie ma baardzo dobre opinie.

Kuba kaszle od 2tyg. Mokry, odrywajacy sie kaszel. Czaaasem cos mu poleci z nosa, ale rzadko w sumie. Zadnych innyc objawow nie ma.
Lekarz zbadal, osluchal i co? Powiedzial, ze zdrowy, a kaszel ma, bo zaczal chodzic do zlobka.
Pocieszyl mnie na koniec: "oby do wiosny"...

Nic nie przepisal, bo jak sam powiedzial nie jest za faszerowaniem lekami zdrowego dziecka...

I co tu począć....

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 20:03   #446
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Matula mi napisala wiadomość na fb. ceytuje " kasiu dzwonilam do domu i wujas mowil ze amelka jest chora i ma powiekszone wezly chlonne wiec musisz uwazac na nia bo to jest powazne, wiec musi ze dwa tygodnie posiedziec w domu i chyba powiinas zrezygnowac ze zlobka bo ta mala schudnie i moze ci powaznie zachorowac, wiec jesli ty myslisz ze sie teraz wychoruje to jest blad bo moze sie nabawic jakies choroby a niech siedzi teraz z babka a przyjdzie wiosna to ja wezmiesz do przedszkola i bedzie ok ja cie tylko ostrzegam kasiu bo szkoda mi jej, bo zlobek to ostatecznosc wiec ty sie zastanow zeby amelak nie popadla w jakas powazna chorobe bo masz zdrowe dziecko " teraz nie wiem co odpisać

Tez bym nie wiedziała....
Stary 2014-12-05, 20:04   #447
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

Do usłyszenia.
udanej zabawy

Cytat:

A co do papieru ja tez nie pomyslałam ale jak byłam w simply to mi sie w oczy rzucił :p

no jak to jak? luz, dzieciaki będą się sobą zajmowały

Cytat:

mamy, Dorka bardzo lubi te księżniczki, bo mamy jeszcze pokój śpiącej królewny
A popatrz, co ma od 2015 roku być - miałam duplo nie kupować, ale...
https://www.flickr.com/photos/tormen...199152880?rb=1 czad!

Cytat:
"dziękuję za troskę" i tyle
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 20:05   #448
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Taki bezowy https://www.youtube.com/watch?v=jFvrUmaTAvM

Ktos tu chyba czyta pobieznie Bylam owszem ale pani slyszac, ze mam dziecko w zlobku nie chciala ze mna przeprowadzic rozmowy " bo one maja taki system, ze ida np rano, pozniej 12 h, popoludniu, one nie maja zmian, przeciez to sklep czynny 9-21! I niepotrzebnie mnie fatygowaly ale zadna nie pytala w jakich godzinach jestem dyspozycyjna i nie powiedziala jak one pracuja

Masz mnie :p ale to przez ta aplikacje w telefonie niby powinna mi pokazywać ostatni nie czytany post a jest inaczej i ja sie potem gubię wybacz mi a w tym ccc głupie pipy....
Stary 2014-12-05, 20:06   #449
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Nawijko, nic cieszyć się, że na mądrego lekarza trafiliście wiesz, dzieci kaszlą z róznych przyczyn, np. dlatego, że powietrze za suche, że z chłodnego do ciepłego wejdą, że kurz, że... po chorobie kaszel i 3 tygodnie może być. Spokojnie, dawaj dużo pić, niech nawilża gardło, i tyle.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-05, 20:06   #450
marsi11
Zakorzenienie

Deli też bym nie wiedziała co odpisać. Zdrówka dla Amelki
Mika, ale Ty naprawdę nie masz obowiązku robić obiadu, nie możesz przygotować produktów i poprosić o pomoc żeby teściowa zrobiła to co robi najlepiej ja bym tak zrobiła

my urodziny robimy ale pewnie tylko tort trochę nas imprez czeka w grudniu bo jeszcze Marinki chrzciny, z butów wyskoczę

Leoś zachwycony mikołajem, buzia mu się nie zamyka, nie chciał wychodzić z przedszkola
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości