![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
O takie coś. ..+parę innych pomysłów
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Kurde wynjuz u urodzinach.... Ja to zrobie raczej jakies przekaski i tort i dekoracje..
nie bede soe bawic w zadne xuda jak w tamtym roku ja chce juz wiosne...... Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może mnie nie być do poniedziałku lub wtorku. Spontaniczny wyjazd w strony męża
![]() Prawie rok czasu nie widziałam teściowej ![]() ![]() ![]() Spróbuje jeszcze tu zajrzeć ale muszę ogarnąć pakowanie a nie wiem ile mi zejdzie. W razie czego... Trzymajcie się ciepło ![]() Do usłyszenia.
#424 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, napiszę tylko, że dziękuję Wam za gratulacje
![]() ![]() Wiem co u Was, bo dzielnie podczytuję na telefonie, ale z czasem na pisanie teraz dużo gorzej. Silver wreszcie się doczekaliście własnego M! Gratuluję ![]() ![]() Zdrowia dla wszystkich chorych i małych i dużych. U nas też Domcia znowu ma katar, miała z tydzień przerwy, chyba złapała od 5 letniej córki mojej koleżanki. Na szczęście już przechodzi. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Mała trzymam kciuki za miły wyjazd
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Ewik, gratulacje! Widziałam już malutką na fb, jest cudowna!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mała chyba bardziej do Ciebie podobna co? Takie ciemne włoski inaczej niż Dominika ![]()
![]() |
#428 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#429 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ale mam nadrabiania
![]() spróbuję na szybko trochę nadrobić zanim do pracy pójdę. Fewciu, ja zawsze balsamuję Darii ciałko po kąpieli ![]() misiaeel, co do przedszkola. A to nie wiedziałam ,że Wy do prywatnego idziecie. Tam gdzie się przeprowadzimy są dwa przedszkola. Za niedługo pójdę się zapytać kiedy można wniosek składać. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Daria mówi mama , tata , czasem tatuś. A od paru dni mówi do mnie Aguś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja składałam wniosek ponad 5 lat temu. Piszesz że masz numerek 12tys ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję że następnym razem się uda wizyta ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-12-05 o 15:22 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Pstryku zobacz czego to nie wymyślą. .. zobacz co ten sprzedający ciekawego jeszcze ma..
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4840878342 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4781717623
![]() ![]() |
![]() |
#431 | ||||
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() my jutro idziemy na mikołaja. Obawiam się ,że Daria też może się go bać. Zobaczymy. Cytat:
Cytat:
I tyle. Potem się czeka. Przez te wszystkie lata była cisza.... bo były głupie zasady. A od sierpnia jest tak ,że wywieszają listy mieszkań i można chodzić i oglądać je. No i jak się jest zainteresowanym to można się zapisać. Tylko że z nami zapisywało się też dużo innych osób. Wygrywa ten kto jest najdłużej na liście. Te mieszkanie udało nam się dostać bo jest w bardzo złym stanie. No i z nami na to mieszkanie zapiały się jeszcze 3 inne rodziny. TYLKO 3. Bo na inne mieszkania które chodziłam oglądać zapisywało się 50-100 osób.... Gdybym chciała fajne mieszkanie w bloku to pewnie musiałabym jeszcze czekać jakieś 5 lat może... albo dłużej. w tamtym roku był Święty Mikołaj i śnieżynki. Mikołaj siedzi w wielkim tronie i można sobie zrobić z nim zdjęcie. Dziecko dostaje jakiś drobiazg ![]() Była też świąteczna lokomotywa i rok temu tż z Darią jechał ![]() ![]() Cytat:
edit. już wiem ![]() http://www.silesiacitycenter.com.pl/...ty-center.html A co do drugiego pytania ![]() Piszecie o urodzinkach ![]() Ale napewno zrobimy jej urodzinki ![]() Jeszcze nie myślałam o menu i o wystroju. Bokeh, ale Hania ma ładnie prezent spakowany ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-12-05 o 15:50 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez myslalam o jakiejs girlandzie, akurat mam jak przyczepic, balony i ewentualnie jakies pompony. tylko nie wiem jeszcze jak to ogarnac kolorystycznie ![]() fajne te zdjecia, szczegolnie te kieliszki. natomiast wszelkie zdjecia balonow mnie wkurzaja bo one tak fajnie wygladaja bo sa wypelnione helem. a jak ja nadmucham to co, beda oklapniete ![]() ![]() fajne te pompony? bo cena chyba jest ok http://allegro.pl/pompony-bibulowe-n...868003914.html a wlasnie, i jeszcze pompony. jak je porozwieszac zeby to mialo rece i nogi? nie mam zbytnio jak rozwiescic nitki nad sufitem a przeciez nie bede wbijac gwozdzi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O co chodzi co ja niby dla siebie kupiłam ? Przegapiłam :p A co do papieru ja tez nie pomyslałam ale jak byłam w simply to mi sie w oczy rzucił :p A ja bym chciała na urodziny Hani zaprosić Was mamy ze śląska ale nie wiem jak to ogarnąć :p tzn was z dzieciami ![]()
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
trawkę podobno se kupiłaś
![]() ![]() ![]()
#436 |
Zakorzenienie
|
nieee ;p
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Hahaha fakt kupiłam trawkę
![]() Pierwszy prezent od Mikołaja cioci dałam dzis bo listonosz przyniósł i potrząsala pudełkiem i wiedziała ze klocki :p ImageUploadedByWizaz Forum1417797229.957081.jpg poza tym na jutro było by juz za duZo
#438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#439 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
spoko mala tez juz dostala prezent dzisiaj :P Chodzacego i szczekajacego. Raz sie cieszy i lazi z nim na smyczy, a raz sie boi ![]() Ile jeszcze bede szukac tej pracy ![]()
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A byłaś na tej rozmowie w ccc?
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy z Mikołaja był u nas w bibliotece na osiedlu, emocje sięgnęły zenitu Julo jak zlapal prezent nie chcial z rak wypuścić, dzieci zaczepial, bil brawo z innymi, tylko sam do Mikolaja nie chcial na kolana musiala byc mamusia obok
Teraz caly czas mowi o prezentach i Mikołaju Silver super ze u Was sa takie mieszkania z miasta , będziecie na swoim Co do urodzin najchętniej bym zrobila tort sałatkę jakies ciacho i kawe na ale t. I chrzestna z dziecmi 200 km przejada wiec musi byc obiad i cala szopka , a sily nie mam na gotowanie pol dnia i jeszcze tort trzeba upiec
#442 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czekam jak Hania zaśnie i zabieram się za pakowanie prezentów ![]() zawiesiłam Jej lampki w pokoju (gwiazki) i jest zachwycona ![]()
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Matula mi napisala wiadomość na fb. ceytuje " kasiu dzwonilam do domu i wujas mowil ze amelka jest chora i ma powiekszone wezly chlonne wiec musisz uwazac na nia bo to jest powazne, wiec musi ze dwa tygodnie posiedziec w domu i chyba powiinas zrezygnowac ze zlobka bo ta mala schudnie i moze ci powaznie zachorowac, wiec jesli ty myslisz ze sie teraz wychoruje to jest blad bo moze sie nabawic jakies choroby a niech siedzi teraz z babka a przyjdzie wiosna to ja wezmiesz do przedszkola i bedzie ok ja cie tylko ostrzegam kasiu bo szkoda mi jej, bo zlobek to ostatecznosc wiec ty sie zastanow zeby amelak nie popadla w jakas powazna chorobe bo masz zdrowe dziecko " teraz nie wiem co odpisać
![]()
![]() |
#444 |
Lurker ;)
|
Taki bezowy https://www.youtube.com/watch?v=jFvrUmaTAvM
Ktos tu chyba czyta pobieznie ![]() ![]()
#445 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za kopy w tylek. Niby macie racje, ale jakos zal mi, ze siedze w domu sama, w czasie gdy moglabym sie zajmowac dzieckiem...
Ale juz nie smęcę!! pstryczku, to faktycznie grosze wychodzi... Teraz nie ma takiej promocji i wyszloby 40zl+15zł wysylka. Jak dla t.to za duzo ![]() ![]() Bylismy u lekarza (nie u naszej pediatry, bo akurat nie przyjmowala). Lekarz juz starszy, ale w necie ma baardzo dobre opinie. Kuba kaszle od 2tyg. Mokry, odrywajacy sie kaszel. Czaaasem cos mu poleci z nosa, ale rzadko w sumie. Zadnych innyc objawow nie ma. Lekarz zbadal, osluchal i co? Powiedzial, ze zdrowy, a kaszel ma, bo zaczal chodzic do zlobka. Pocieszyl mnie na koniec: "oby do wiosny"... Nic nie przepisal, bo jak sam powiedzial nie jest za faszerowaniem lekami zdrowego dziecka... I co tu począć.... |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez bym nie wiedziała....
![]() |
#447 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A popatrz, co ma od 2015 roku być - miałam duplo nie kupować, ale... ![]() https://www.flickr.com/photos/tormen...199152880?rb=1 czad! Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz mnie :p ale to przez ta aplikacje w telefonie niby powinna mi pokazywać ostatni nie czytany post a jest inaczej i ja sie potem gubię ![]() ![]()
![]() |
#449 |
Konto usunięte
|
Nawijko, nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Deli też bym nie wiedziała co odpisać. Zdrówka dla Amelki
Mika, ale Ty naprawdę nie masz obowiązku robić obiadu, nie możesz przygotować produktów i poprosić o pomoc żeby teściowa zrobiła to co robi najlepiej ![]() my urodziny robimy ale pewnie tylko tort trochę nas imprez czeka w grudniu bo jeszcze Marinki chrzciny, z butów wyskoczę ![]() Leoś zachwycony mikołajem, buzia mu się nie zamyka, nie chciał wychodzić z przedszkola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.