|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniowe mamusie 2015
A ja żadnego wątku nie podczytuje - raz niechcący młody dostał się na kwietniówki - mamo ile one piszą
![]() ale też zazdroszczę styczniówkom
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
Napisane przez bianeczkaa
Pamiętam jak jeszcze niedawno sama zaglądałam do kolejno otwieranych wątków i marzyłam, że ten będzie mój Oczywiście życzę, żebyś już tu z nami została na dobre [/QUOTE]Dziękuję Ci bardzo bianeczko jak dla mnie ten czas się bardzo dłuży i chyba do 10 stycznia osiwieje
Edytowane przez onnaa91 Czas edycji: 2015-01-03 o 14:43 |
|
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kobietki
![]() Przyjmuję sie samozwańczo do Waszego zacnego grona ![]() 17 cykli rozczarowań i test w sylwestra i dwie grube krechy i jakoś w to wszystko nie wierzę Wczorajsza beta pokazała 5/6 tydzień,gin prywatna wizyta i może już usg 12.01. dopiero.Ostatnia @ była 1.12.2014 i wg kalkulatorów w internetach tp 8 września.Powiedzcie jakie macie objawy bo u mnie jeno wstręt do wędlin,mięsa i warzyw pozdrawiam |
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam noc i poranek
![]() Obudziłam się po 4 z migrenowym bólem z tyłu głowy i tak się do 5 kręciłam bez tabletki, ale potem wzięłam pół i jeszcze pół. Po godzinie zwymiotowałam i zasnęłam. Potem obudziłam się o 10 i wymiotowałam co pół godziny Ale na szczęście mi już przeszło.Mam nadzieje, że to wymioty od głowy, bo jak ciążowe i tak to ma wyglądać
|
|
#425 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny, dzisiaj spalam do 14.36
. Maz spisuje sie na medal sniadanko do lozka, az jestem w szoku. Jak leze to nic mnie nie boli, jak siedze to..... :/. Mdlosci nie mam, zgaga troche meczy ale to u mnie normalne.
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jeszcze mogą cię wziąć więc się ciesz póki możesz. Nie świadczy to wcale o lepszym czy gorszym rozwoju ciąży.Ja mam wstręt do rosołu i jaj, najchętniej wciąż nabiał. Napady energii - zapomniałam co to namisek1990 - mąż skarb
|
|
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brakiem mdłości bym się raczej nie martwiła U mnie jako takich objawów brak. Czasem zabolą piersi, czasem brzuch, ale to tak chwilowo. Zgaga jak na razie jest znikoma i szybko odpuszcza. Senność i niektóre zapachy mi dokuczają ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Dziewczyny, u nas też coraz więcej będzie pisania Tak to jest, że na początku to nawet nie ma zbytnio co pisać, bo każdy czeka na pierwszą wizytę, jakieś badania i mało co się dzieje. Później zazwyczaj przychodzą problemy, rozterki, zakupy i wiele tematów, wiec na pewno się rozkręci, chociaż problemów to jak najmniej aby było albo wcale
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe mamusie
. Mi migrena właśnie przechodzi a trwała od czwartku. Zwariować idzie bo tabletki leżą w szafce no ale w ciąży ich nie można. Powoli zaczynam coś jeść. Bo wczesniej sie nie dało. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie...
Może zacznę od początku... od prawie dwóch lat brałam tabletki anty. i 6 grudnia dostałam @ z odstawienia. tak jak wcześniej pisałam dni płodne miałam 27-30 grudnia(wiem to z testów owulacyjnych) i teraz nasuwa się moje pytanie bo nie pamiętam czy przed miesiączką ma się śluz taki bardzo lepki? i jest go sporo ? bo ja mam taki właśnie a jestem po płodnych dniach. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą nie masz się już co nakręcać, co będzie to będzie. |
||
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Ona- po samym śluzie ciężko wyrokować o ciąży. Za jakiś tydzień zrób bete z krwi i wszystko bedzie jasne
![]() Ja powoli wracam do żywych. Proszę nigdy więcej takiej migreny ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2015-01-03 o 17:45 |
|
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoły są rożne. Często pierwsze cykle są bez owu albo odwrotnie jest więcej niż jedna komórka i wzrasta szansa na ciąże mnoga
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A próby powinno się zrobić, bo jeśli są przekroczone, to same z siebie opadać nie zaczną, trzeba brać tabsy na wątrobę i stosować dietę. Przechodziłam przez to więc wiem o czym piszę i proces regeneracji to nie jest miesiac czy dwa
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
Witam kobietki. Podczytuję was troszkę
w poniedziałek idę na badanie Beta Hcg i zobaczymy czy do was dołączę czy nie, ale podczytywać będę ;-)
|
#438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma gigantyczną nadżerkę że aż jej lekarz kazał być przygotowanym na najgorsze.....Ja myślałam, że kobiety, które się uważają za takie obyte, światowe i wygadane są mądrzejsze....Cytat:
|
|
|
#439 |
|
Konto usunięte
|
Witam się w 6. tygodniu. Intensywny dzień. Najpierw kilkugodzinne spotkanie z koleżanką - herbatka i zakupy, a potem urodzinowy obiad z rodzicami i mężem w indyjskiej restauracji. Niestety powstrzymywałam się od ostrego jedzenia, a uwielbiam takie
Objawów nadal żadnych. czarownica buziaki w główkę Mnie od sylwestra nieprzerwanie boli głowa. Z każdym dniem mniej, ale ciągle
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Afrodyta- kciuki za piękna betke.
Bianeczka- mama mojej koleżanki ostatni raz widziała ginekologa przy porodzie tzn. 32 lata temu. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Danuś- dzieki. Tych migren bałam się najbardziej. Ale jakoś przetrwałam. Dla Maluszka zrobi się wszystko ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja zapomniałam powiedzieć że u mnie początek 7 tygodnia. |
|||
|
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
bianeczkaa moja gin. powiedziała,że nie widzi żadnych przeciwwskazań do tego aby od razu nie zacząć przygotowań, zbadała mnie i powiedziała, że organizm sam uzna kiedy będzie ta odpowiednia chwila, nie ukrywam,że bardzo bym chciała aby się udało
jak trzeba będzie uzbroję się w cierpliwość![]() afrodyta77 czekamy na dobre wieści
|
|
|
|
#443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a idąc twoim tokiem myślenia, to może i społeczeństwo nie umarło, ale ilu ludziom można by pomóc gdyby raz na jakiś czas się zbadali? Wiadomo, że nie zrobi się wszystkiego, ale przynajmniej podstawy. Poza tym ludzie żyją coraz dłużej właśnie przez to, że się badają i wykrywalność chorób jest dużo większa Najlepiej nie popadać w skrajności i zapytać gina jakie badania powinny być wykonane.---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- To mi przypomniało, że muszę łyknąć mojego proszka
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kończąc dyskusję o zdrowiu to oczywiście że masz rację i warto się badać jak najbardziej, ale ja jestem zdania że jak ktoś chce to się dowie co należy zbadać i to zrobi (internet jest pełny takich informacji), a niektórzy są niereformowalni. Zresztą zobacz Steve Jobs - miał nieograniczoną ilość pieniędzy i mógł się badać od stóp do głów co miesiąc a i tak na raka umarł. Po prostu niektórzy wolą nie wiedzieć i żyć na zasadzie "co ma być to będzie". |
|
|
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
bianeczkaa od ponad miesiąca biorę kwas foliowy.
zaczęłam się zdrowiej odżywiać i staram się mniej denerwować ale słabo mi to wychodzi ;-) (hipoteka, remont, praca) |
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Ona- no w dzisiejszych czasach cieżko sie nie denerwować
|
#447 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Padam. Chyba dzis o 20stej pojde spac a nie jak zwykle o 21
|
|||
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Mak- nie polecam. Ja mam odkąd potrącił mnie samochód. Ale wcześniej hop tabletka i przechodziło. A teraz nie można
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
Spokojnych kolejnych miesięcy!!! Zaciskam kciuki
![]() za wszystkie mamusie!!!mama wrześniowa 2011 i przyszła kwietniowa 2015 |
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

Oczywiście życzę, żebyś już tu z nami została na dobre
[/QUOTE]

Wczorajsza beta pokazała 5/6 tydzień,gin prywatna wizyta i może już usg 12.01. dopiero.Ostatnia @ była 1.12.2014 i wg kalkulatorów w internetach tp 8 września.
Ale na szczęście mi już przeszło.

. Maz spisuje sie na medal sniadanko do lozka, az jestem w szoku. Jak leze to nic mnie nie boli, jak siedze to..... :/. Mdlosci nie mam, zgaga troche meczy ale to u mnie normalne.

.